Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

30 000 körül mozog!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Árat írj, mert így nem tudjuk😊

[merlinw.org]

Basszus lebuktam....<#eplus2> Hát ez a tipikus, aki lemarad kimarad kategória!

Egyébként ma fedeztem fel véletlenül a játékot és ennyiért nem bírtam otthagyni (ráadásul galád módon még alkudtam is 200 Ft-ot).

Mindenki:
Ha már lebuktam elárulom, hogy egy Severance: Blade of Darkness példányt sikerül úgy néz ki beszerezni. Ugyan nem elsõ , de igen szép kiadás! Ráadásul a játék a szememben a pc-re valaha kijött legjobb Hack & Slash!!!

Freedom Fighters-t láttad már?? Az is jóféle! És ott még csak 200 Ft-nál jár a licit....<#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Apropó kollégák! Kéne nekem egy kis segítség, kissé off lesz, de szerintetek Ezt mégéri megvenni vajon? Ennél nagyobb monitor nekem úgyse kell!

Azért az már a pofátlanság netovábbja, hogy napok óta csorgatom rá a nyálam, és te megegyezel a hátam mögött az eladóval! <#boxer>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De azért nem haragszom ám (annyira) 😊

Mint egy másik topikban is írtam, ennek most kifejezetten örülök!

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Egyébként van egy másik kiszemeltem is.... Ott még csak tárgyalási fázisban vagyok!

Hehe! Majd rakok képet, addig is hírzárlat van<#smile>

IMYke2.0.0.0
Úgyis csak holnap olvashatom, de megkérdem: és melyik játék (?) volt az, amire sikerült rátenned a markod?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jöttem, láttam, gyõztem.....<#nevetes1>

Emberek olyan kincset találtam, hogy hihetetlen, remélem rá tudom tenni a piszkos kis kapzsi mancsomat!!!! Szurkoljatok, ha sikerül jön a képz!

Zomil
Nagyon szeretem, nem olyan rég vittem végig ujra 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Egyetértek, az adatlapot néztétek már? 😊

IMYke2.0.0.0
Tényleg katasztrófa! Apró lépésekkel közeledik az idióta "közösségi oldal" - tudjuk melyik - színvonala felé.

Olyan jó volt, hogy egyszerû volt a fórum. De nem bírnak magukkal a tulajdonosok / adminok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

totyak
Esetleg valaki nem tervez mostanában Infamous 2-t vásárolni? Van nekem egy promo copy-m a játékból (sima cd tok, nincs kézikönyv és a lemezen csak piros-fehér nyomtatás van). Maga a játék teljesen olyan, mint a bolti, tehát a játékmeneteben nincs eltérés, ez nem demo lemez. Elsõsorban nem hinném, hogy gyûjtõknek való, inkább olyanoknak, akiknek fõleg a játék fontos, a külsõ nem.

Ha érdekel valakit, írjon rám.
Érthetõ okokból a bolti árnál olcsóbban adnám, megegyeznénk.

grebber
GoG-on most ingyen tölthetõ a Broken Sword Shadows of the Templar Director's Cut verzió!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Most nézem, olyan van ,hogy x pont esetén elrejti a hsz-t. Na én ezt beállítom jó sok mínuszra 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Carlos
Én már néztem és nem találtam a beállításoknál, de elsõ dolgom lesz ,hogy kikapcsolom.

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Hát akkor ezek szerint "jól" mûködik a rendszer 😊 Egyébként meg úgyis lesznek ilyen unatkozó illetõk akik hobbiból mínuszolgatnak mindenkit, másrészt ott vannak a kicsinyes bosszújukat ily módon kiélõk is => értelmetlen az egész. Nem kell ez ide szerintem, vagy legalább lehetne ez is kikapcsolni, mint a csetet, vagy ki lehet csak utána kellett volna néznem?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Carlos
azért vicces:
Robotnyik -9 és látszik a postja, Shep 27 és el van rejtve... Nem megy ez a kedves Deveknek...

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
ezt a postodat pl le kellett nyitnom, pedig én is adtam neked pluszt és pozitívban állsz.
Shep
Hát nem tudom de én még soha nem mínuszoltam le sehol senkit hiszen azért mert számomra valami értelmezhetetlen, érdektelen stb. más számára még lehet hasznos információkat rejtõ értékes hozzászólás. Na persze az ilyen káromkodós és 1db smileyt tartalmazó hsz-ek ezalól kivételt képeznek.

Carlos
ehhh.reggel még lehetett...

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
nem lehet, rányomhatsz de nem kapsz tõle plusszt
Carlos
Nem halott, hanem egyenesen faszság! Ez igy katasztrófa. De sebaj, mindenki tolja fel a saját kommentjeit plusszokkal, mert aztis lehet... 😊

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Ezt mondtam én is.Ilyen formában ez egy halott dolog.

robotnyk
látod a képet amit betettem? szóval ahelyett hogy végigolvassam a topicot és 1-2 érdektelen dolgot átugrojak, oldalanként kattintsak még 20-30szor pluszban hogy mindent lássak?
grebber
Teljesen mindegy van -e minuszozás vagy nincs a komment úgy is ott marad és ha nem láttad pl úgyis megnézed mit nem tartottak hasznosnak.

Nem mellesleg van létjogosultsága is mert pl most a bf 3 topikba az megy juj most áll a kukim mert ennyi % meg ilyen sebességgel jön.Ki a szart érdekel!

Totti5
ZSeniális...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

robotnyk
a rendszer rossz, lehetne minuszozás, de csak egy hszre, nem egy ember minden hozzászólására, kabaré, végigmentem ebben a topicban, volt egy ilyen rész:

kompenzálásképp kb mindenkinek adtam pluszt itt az elsõ oldalon...
zorrobomber
Szerintem ezek a rendszerek úgy mûködnének jól, ha csak pluszozás lenne és a pluszos hsz-ek ki lennének kicsit emelve, más színnel vagy ilyesmi módszerrel. Minuszozás nem véletlenül nincs fb-n se.

robotnyk
trolloknak hasznos lesz, másra nem. elbaszott ötlet.
IMYke2.0.0.0
Mire jó ez a "Hasznos hozzászólás", "Nem hasznos hozzászólás" opció?

Mert flamekeltésre biztos.

MerlinW
A 23euro-s Frozen Synapse az akció tárgya (ami egy zseniális játék), a többi csak akkor jár, ha átlag felett fizetsz.

[merlinw.org]

tavasszal felkerult az angol amazonra is a pc-s goty, de mar leszedtek, mert mindenhol kihireztek. lehet onnan vettek ok is. de semmi sem biztos amugy.

ZsZso
Tény, hogy nem egy fõnyeremény, de hátha érdekel vkit.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

arty
addig maradok, amig ingyenes 😊

(persze, ha minden bank fizetõs lesz, az szopkó)

Forza.

Múlt héten jött meg a Dead Island Survival Kit (a lengyel ultramega CE kiadás)
Nagyon pofás kiadás. Természetesen lengyel maga a dvdtok hátulja, de maga a játék angol nyelven és angol felirattal is futtatható. (Mivel hogy Steamhez kötött)

Mindenképpen jó vétel volt szerintem 😊.

Fabio Capello
a Frozen Synapse a mostani pakk lényege, az általad felsoroltak akkor járnak, ha average felett veszed meg 😊

davidka003
Viszont Vatera tényleg jó, ki lehet fogni jó dolgokat. 2500 Ft-os könyvet is vettem már 100 Ft-ért. Csávó nem rakott minimálárat és csak 3-an licitáltunk rá de a másik kettõ pont nem ért rá belépni, én meg itthon voltam, utolsó pillanatban sikerült megnyerni. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

még

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

arty
nyugi, ez nem OTP, k&h ilyenért nem von pénzt (k&h-s vagyok)

Forza.

w77d
Trine volt már, Shadowgrounds-ok is... ez inkább nem új pack, hanem repack

ZsZso

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Jah, nem kértek tõlem sem! Ellenben a CIB-el, ahol csak azért, hogy befizessek a kolléga számlájára kértek személyi igazolványt, lakcímkártyát és rögzítettek a rendszerükben. De ezt is csak azért, mert nem CIB-es vagyok és eddig semmilyen kapcsolatban nem álltam velük!

davidka003
De ez már ott bukik meg, hogy OTP-nél nem kérnek semmi adatot rólad tehát ha bemész befizetni, nem tudják, hogy a te számlád vagy másé.

Meg úgy egyáltalán milyen jogcímen kérnének el 300 Ft-ot, hogy átveszi a pénzt?

Téged átb...tak! Nemrég fizettem be más számlájára és nem volt befizetési költség (igaz csak 700 Ft volt)!