Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guren
steam kurva nagy elõnye, hogy karbantartja az összes játékodat. legalábbis nekem az számít.

zorrobomber
Hihetetlen hogy ez a game mennyire jól tartja magát az évek múltával is...

ollie
Hát nem, mert Steam-en keresztül jogtiszta lesz.

tommygear
csak dobozos érdekel, ez kb annyit ér mint ha letölteném torrentrõl
Prince23
Ja de ez digitális terjesztés, de attól még jó, pláne h steames.

tommygear
eredeti max payne 1 kiadást tud valaki jó áron?
Renjike
én még nem vettem az elõzõt édesanyám azt mondta hónap végén megadja már a pénzt csakne játszak annyit inkább olbassak 😄DD a 2033 körülbelül a játékkal egyezik 1 kisebb mértékben de a nagy izgalmat a 34 jelenti 😄 muszály lesz 😄DDDDD ááá de várom. fõleg h hónap végén szünet ... szünetbe ki is olvasom 😄DD

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Elõzõ megvan, ezt is meg kell vennem 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Carlos
<#guluszem1>

Þór vígi þessi rúnar

Renjike

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

EnZsolt
Legújabb szerzemény: Borderlands GOTY, 4490 Ft, azt hiszem egy darabig elleszek vele ^^

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

w77d
ezt én tavaly vettem meg, nagyon élveztem, jó könyv..

grebber
Kellett ezt betenni most majd vehetem meg mindkettõt! Ugyanis csak olyan könyvet veszek ami valami game-el kapcsolatos.

Next PC upgrade: 2022

Rage47
még sosem olvastam ilyet, de egyik kedvenc játékom, kössz a tippet😊
<#eljen>
A Barrakuda-t elolvastam, nagyon jó az is 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Hello mindenkinek.

Új szerzeményem:

Igaz hogy nem játék, de szorosan kötõdik hozzá. Nagyon izgalmas az elejétõl a végéig. 500 Ft-ért vettem egy használt könyv boltban. Nincs rajta semmilyen szakadás vagy gyûrõdés. Mintha most vettem volna le a polcról 😊
342 oldalas a könyv. Aki szereti a Splinter Cell sorozatot, érdemes a könyveket is be szereznie. Csak azt sajnálom hogy ez amit most vettem meg, a második kötet. Az elsõ a Barrakuda Hadmûvelet címû könyv.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

2000 Ft-ért postával viszem, ha még megvan (Hol bonyolítsuk Hardverapró, Vatera vagy azon kívül?) Vaterán úgy látom jól jönne a pozitív értékelés (nekem se ártana, szóval én arra szavazok!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

shaddam
Van valakinek zavvi kódja?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Igen. Az is egy alternatíva.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Vagy megveszed steamen.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

De mi a pitvarért kell nekem a registrybe turkálni, ehhez az egészhez??

Erre mondom én, hogy elmennek a sunyiba, vegye a kiadásukat, akinek van hozzá gyomra én inkább berendelem külföldrõl(ahol legalább nem fordítják totál félre a dolgokat) és még választhatok is, hogy milyen nyelven akarok játszani!

MerlinW

[merlinw.org]

Jaja. De most látom csak, hogy hardveraprón üzentél, sorry. Szóval él az elõzõleg adott ajánlatom, csak most döntsd el, mert közben lenne egy másik vevõ rá.

A magyar Witcherhez speciel letölthetõ ingyen az összes nyelv, szinkron is, felirat is, de maga a felirat a lemezen is rajta van, ha csak registrybõl állítható is be (a bõvített angol felirat is rajta van az elsõ kiadású magyar lemezen, melyhez még szinkron sem volt akkor). A ME1 esetében is rajta van az angol felirat, csak ott is van valami trükk az elõcsalására, az biztos, hogy nem szabad autorunnal indítani a telepítõt.

Ez üzleti kérdés, nem kilobyte-oké, az más kérdés, hogy elmehetnek ezzel a sunyiba, ahogy a régiókódokkal is.
Nebassz, te árulod? LOL <#nevetes1>

De, írják is a rendelési információk elején (Margit körút 62.)
grebber
Ezen a gameshop.hu oldalon csak házhoz szállítás játszik személyesen nem is lehet átvenni a game-et?

Persze hogy megér! De ha segít a döntésben, leveszem neked és 2000 Ft-ért postával odaadom! 😊

The Protector
Sziasztok.

Szeretnék megválni több eredeti játékomtól.
witcher2,avp3,XIII,AC Brotherhood.
Kvára áron alul adnám.Személyes átvétel Budapesten.
Nem tudok reális árat mondani.Ki mennyit ajánl de nem 1ft-ért.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Elsõ kiadású Freedom Fighters megér szerintetek 2000 Ft+ postát?

Pont ezért nem vettem magyar nyelvû Fallout 3 goty-t mert nem lehet más feliratot választani, mint ahogy Witcher 1-nél sem lehet más nyelvet csak magyart, mint ahogy a Mass Effect 1-nél is. Olyan nagy dolog lenne azt a pár kb-nyi feliratfájlt vagy hangfájlt rajta hagyni a lemezen. Igazság szerint azt sem értem miért kell ezeket törölni. Kit zavar az a pár + fájl?

Véleményem szerint a gyári magyarítások itt csúsznak el a leginkább!

zaki
tényleg parasztság ez. mondjuk nekem különösebb bajom nincs a magyar kommentárral, igaz, hogy már kicsit unalmas ugyanazokat a szövegeket hallgatni 3 éve.

Én azt nem étem, hogy miért nem lehet megvenni még pénzért sem? Én orommel(na jó, talán mégsem) fizetnék az angol kommentárért 60-80 ms pontot (fifa 10-nél asszem annyi volt).

Totti5
Nevetséges dolog hogy 2011 végén nem válatszthatsz olyan kommentárt amit szeretnél. Pár éve még volt angol, aztán kivették. A következõ évre megvetetted PÉNZÉRT azokat a kommentárokat amik nem voltak a lemezen, aztán 2 éve már azt sem. Ami van a lemezen azt kapod. Ennek okán nem vettem meg most meg a játékot, csak a cd kulcsot és tolom a warez angollal. Az EA meg tövig bekaphatja... ha nem kell nekik a pénzem, akkor nem kapják meg.

Azt azért megjegyzem hogy mivel pár éve volt spanyol a magyar kiadáson ami nekem nagyon tetszett és szvsz a legjobb, abban a reményben tettem be az angolt hogy ha már a magyaron nincs akkor azon lesz. Nos azon sincs. Angol, Holland és Francia...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Amikor én onnan rendeltem mindig is fizettem érte a 0.99 fontot. Lehet lemaradtam az ingyenesrõl szériáról!

bakvarnyu
Zavvin megszünt az ingyenes szállítás ha jól látom kivéve UK.

jAsOn VoOrHeEs
350? Az derék. Még a görögök majd becsõdölnek, és meglesz a 400 is.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

zaki
nekem tegnap 350-et vontak le 😄

Ez engem is érdekelne, herótom van a magyar kommentártól.

jAsOn VoOrHeEs
Nem tudtok itthon valami oldalt, ahonnan angol kommentáros Fifa 12-t lehetne rendelni x360-ra? Eszméletlen, hogy a font már 340-nél tart, így zavviról kb 14k lenne...

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

ZsZso
Nanneeee! 😊 Ki gondolta volna, hogy késni fog?! 😄

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Itthon is kapható lesz az Elder Srcoll's 5th Anniversary kiadás Pc-re is!

Várhatóan jövõ éve elejétõl lesz kapható majd 4990-ért dombornyomott tokkal és gyakorlatilag a Goty kiadás tartalmával! Aki eddig nem vette meg az Oblivion-t annak ez must have lesz (mint ahogy nekem is, feltéve ha addig steamen nem kapom meg sokkal olcsóbban akciósan)!

Szép és jó, csak ez már szállítással együtt 40k, amaz (szép magyar szó) meg 33 úgy, hogy átveszem a kapuban! Amúgy meg jobban szeretem az Asus ketyeréket!

artschi
csekkold ezt a topikot.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

pointer4
Honnan ?
Shep
Pedig ezért lájkoltalak volna 😄DDD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
wesker24 - és közvetve Lyukasbogrács - segítségével eltüntettem az idegesítõ "Hasznos/Nem hasznos hozzászólás" funkciót.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Béluska74
30000 "körül" feltétlenül megéri megvenni!

If you give a little love you can get a little love of your own

MerlinW

[merlinw.org]