Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Next PC upgrade: 2022
A Barrakuda-t elolvastam, nagyon jó az is 😊
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Új szerzeményem:
Igaz hogy nem játék, de szorosan kötõdik hozzá. Nagyon izgalmas az elejétõl a végéig. 500 Ft-ért vettem egy használt könyv boltban. Nincs rajta semmilyen szakadás vagy gyûrõdés. Mintha most vettem volna le a polcról 😊
342 oldalas a könyv. Aki szereti a Splinter Cell sorozatot, érdemes a könyveket is be szereznie. Csak azt sajnálom hogy ez amit most vettem meg, a második kötet. Az elsõ a Barrakuda Hadmûvelet címû könyv.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Erre mondom én, hogy elmennek a sunyiba, vegye a kiadásukat, akinek van hozzá gyomra én inkább berendelem külföldrõl(ahol legalább nem fordítják totál félre a dolgokat) és még választhatok is, hogy milyen nyelven akarok játszani!
[merlinw.org]
Ez üzleti kérdés, nem kilobyte-oké, az más kérdés, hogy elmehetnek ezzel a sunyiba, ahogy a régiókódokkal is.
Szeretnék megválni több eredeti játékomtól.
witcher2,avp3,XIII,AC Brotherhood.
Kvára áron alul adnám.Személyes átvétel Budapesten.
Nem tudok reális árat mondani.Ki mennyit ajánl de nem 1ft-ért.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Véleményem szerint a gyári magyarítások itt csúsznak el a leginkább!
Azt azért megjegyzem hogy mivel pár éve volt spanyol a magyar kiadáson ami nekem nagyon tetszett és szvsz a legjobb, abban a reményben tettem be az angolt hogy ha már a magyaron nincs akkor azon lesz. Nos azon sincs. Angol, Holland és Francia...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Várhatóan jövõ éve elejétõl lesz kapható majd 4990-ért dombornyomott tokkal és gyakorlatilag a Goty kiadás tartalmával! Aki eddig nem vette meg az Oblivion-t annak ez must have lesz (mint ahogy nekem is, feltéve ha addig steamen nem kapom meg sokkal olcsóbban akciósan)!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If you give a little love you can get a little love of your own
[merlinw.org]