Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
pedig nem ez a szépirodalom csúcsa 😊

grebber
Na ez a felismerés folytatása ezt is megvesszük (csakis olyan könyvet ami játékról szól)

Next PC upgrade: 2022

MerlinW

[merlinw.org]

Nagyon jó könyv, ajánlom mindenkinek 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Elolvastam a kommenteket. Volt egy ilyen is Assamite-tõl: Hehe egyszer volt valami game, aminek az eredeti verzióját is hammisnak ismerte fel a StarForce védelme, és a telefonos ügyfélszolgálatán a játéknak egy linket adtak meg, ahonnan le lehetett tölteni egy cracket a játékhoz Az nagyobb Fail volt

Ez melyik játék volt?
Magyar szoftver lehet lehet magyar nyelvû is, illetve magyarok által készített is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Magyar szoftver nekem a honosított szoftvert(ha nem ezt, akkor mit akart jelenteni? egyébként meg igen relatív, hogy ki mit hogyan értelmez, mert a magyar szoftver önmagában nem egyértelmû kifejezés) jelenti.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
az egész onnan indult, hogy "vegyetek jó magyar szoftvert. " - ez nem honositott szoftvert jelent, büdösbohoc ezt még fel is ismerte, ám ratgab egy másik irányba vittel el a témát...

Forza.

MerlinW
Nem kell vele foglalkozni és akkor nem idegesít😊 Én is így teszek😊

[merlinw.org]

zorrobomber
Az oké, ezt én is tudom. De a pénzmennyiség amit elõre be akarnak gyûjteni, annak szerintem sok. Asszem ez a legdrágább projekt az egész GamesPlant-en.

Rage47
miért?
Guren
a gta4 asszem 100 millióba került. ahhoz képest a 400k semmi.

ollie
400 ezer euró egyáltalán nem sok pénz egy játék fejlesztésére. A sok néhány milliónál kezdõdik.

zorrobomber
Félreérted, nem az a baj hogy van rajtuk magyar felirat, az tök jó. A baj az, hogy sokszor, ha rajta van is a dvd-n a többi nyelv felirata, nem lehet azt kiválasztani. Az oka valószínûleg ennek az, hogy nehogy a regionális árképzések miatt mondjuk a szomszédos országból átjárjanak megvenni az itteni olcsóbb játékot, mert ugye ezen is úgyis rajta van a pl. szlovák felirat.

Amúgy ha már IG, a Nexus folytatásának fejlesztõi pénzt gyûjtenek a GamesPlant-en keresztül. Kurva sok pénzt, szerintem, elég felejtõsnek tûnik...
http://www.mwent.hu/news/nexus-jupiter-incident-sequel-making
http://www.games-plant.com/nexus2/

IMYke2.0.0.0
Ezt a pontozásos rendszert, és az adatlapon való rögzítést igazán elfelejthetné az SG.hu - rettentõ idegesítõ dolog.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

shaddam
Kösz!

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Büdös Bohóc
<#unalmas>

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

NEOreg3
külön serial van hozzá

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

shaddam
Steamen még nem látom.Vagy újra kódot kell beírni?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Zomil
"SpaceChem Added To The Humble Frozen Synapse Bundle" 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

arty
a magyar szoftvereken rossz a magyar felirat, igazad van

Forza.

arty
Imperium Galactica

Forza.

Majd ha választhatok szabadon a különbözõ nyelvû feliratok közt és nem a magyart nyomják le erõszakkal a torkomon majd akkor!

MerlinW
Rögtön a banán után😊

[merlinw.org]

tommygear
kapsz egy FSpofont
shaddam
Jumurdzsák gyûrûje mi?

Büdös Bohóc

IMYke2.0.0.0
Megtettem. <#wink>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lolSL
vegyetek jó magyar szoftvert.

Tinman
I2k légyszi adj, delt az elsõ hsz-emnek... k. fórummotor ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Büdös Bohóc
fílingre ugyanaz, én se vennék steamrõl játékot. Ami tetszik az a dobozos + steam kombináció, mint a deus ex 3 és a dead island is

Tinman
Nagyon jól tudom mennyi a font... arra utaltam, hogy még a nem is oly régi 290-es font mellett is durván megérte volna ennyiért Steam-en venni és nem a dobozost venni Zavvi-ról.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Nem mondtam, hogy nem érte meg😊 Ez egyébként is egyén kérdése😊 A font egyébként 348 Ft.

[merlinw.org]

Tinman
2900Ft volt... ez még 290-es font /Zavvi, dobozos 18 font/ árfolyam mellett is baromi jó ár az év talán legjobbjáért, ráadásul ennek dobozosan nincs sok értelme.

MerlinW
"Mert megtehetjük" XD

[merlinw.org]

arty
350ig? 😄

Forza.

MerlinW
300Ft-os Euro mellett én most pihenek a Steames vásárlásokkal😊

[merlinw.org]

zorrobomber
attól még a torrentes érvelés nettó faszság 😊

tommygear
<#eljen>
Tinman
Igazolj vissza steam-en kérlek...

Büdös Bohóc
most komolyan mit nem lehet ezen érteni, gyûjtõ, látni akarja a polcán az eredeti dobozt <#wow3>

arty
privi ment - pont én is be akartam irni 😄

Forza.

Tinman
Portal 2 TWO PACK-hoz keresek egyetlen vásárló társat!
Steam-en most 50%-akció van rá, ráadásul a two pack vásárlása esetén további ~1.5 euro kedvezmény/személy.

Peer review DLC-t is tartalmazza!

zorrobomber
Technikailag nem teljesen így van de persze nem basznak meg érte.
Halkan kérdezem hogy másnak is megvan még a Dirt3? <#lookaround> Az AMD kódos.

ollie
De attól még jogtiszta, mivel fizettél a licence-ért.

Prince23
Ez már régi hír 😄
azóta korrigálva

lol

Ne haragudjatok, hogy ide beírom, de hátha valaki bele akar kóstolni ebbe is 😊

Off

Eladó egy 320 gb-s Slim, makulátlan állapotban van, jár hozzá egy ds3 meg egy logitech joy (most vettem ebayrõl) és egy kompozit kábel. A legfrisebb fw van rajta, nem buherált. Angol csatlakozós, ezért átalakítót adok hozzá természetesen. Nyugodtan lehet kérdezni, fõleg PÜ-ben, azt nézem gyakrabban.
Ár: 55k

ON

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

tommygear
tommygear
megértem ezt, tényleg jó a steam rendszer, de én a dobozos játékok híve vagyok <#beka2>