Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ez melyik játék volt?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Forza.
Amúgy ha már IG, a Nexus folytatásának fejlesztõi pénzt gyûjtenek a GamesPlant-en keresztül. Kurva sok pénzt, szerintem, elég felejtõsnek tûnik...
http://www.mwent.hu/news/nexus-jupiter-incident-sequel-making
http://www.games-plant.com/nexus2/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Steam-en most 50%-akció van rá, ráadásul a two pack vásárlása esetén további ~1.5 euro kedvezmény/személy.
Peer review DLC-t is tartalmazza!
Halkan kérdezem hogy másnak is megvan még a Dirt3? <#lookaround>#lookaround> Az AMD kódos.
Off
Eladó egy 320 gb-s Slim, makulátlan állapotban van, jár hozzá egy ds3 meg egy logitech joy (most vettem ebayrõl) és egy kompozit kábel. A legfrisebb fw van rajta, nem buherált. Angol csatlakozós, ezért átalakítót adok hozzá természetesen. Nyugodtan lehet kérdezni, fõleg PÜ-ben, azt nézem gyakrabban.
Ár: 55k
ON
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3