Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dungeon Defenders jófajta lesz! Ami még Indie és egész jó az az Orcs Must Die (van már belõle demó, szóval ki lehet próbálni). Még vacillálok, hogy megvegyem-e 10 euróért (inkább anyagi okú ez a mostani határozatlanságom)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Next PC upgrade: 2022
19-én meg jön a dungeon defenders amit már 1,5éve várok, u3 engine, tower defense, közben mobok darálása saját általad fejlesztett karakterrel(szintlépés, itemek, stb) mindezt multiban is 😊
Sajnos semmi számomra emlitésre mélto játék nem jött ki mostanában igy maradnak a jol bevált indie játékok...azokban legalább ritkán csalodik az ember 😊
Meg sengoku-val játszogatok mostanában, de az tul drága ezért inkább megvárok egy steam akciot.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Forza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Forza.
Forza.
1. A Vice City-nek van az a díszdobozos kiadása, amiben egy négyrét hajtható tartó rekesz van egy külsõ karton tokban. Láttam két fajta kiadásban. Az egyiken a külsõ doboz logója körüli körvonal csillog, a másiknál sima rózsaszín. Valamint némelyik kiadáshoz van Vice City matrica is, másikhoz meg nem. Elvileg mindegyik angol kiadás. Hogy van ez pontosan?
2. A GTA 1-nek az elsõ, nagydobozos kiadásából is több kiadást láttam már. Ha jól tudom, a ténylegesen elsõ kiadások dobozán a DMA logo és a BMG Interactive logo van. Ilyenbõl viszont láttam piros és sárga lemezes kiadást is. De piros lemezesbõl láttam olyat, amin BMG logo helyett Take2 logo van. Ezek már a BMG felvásárlása utáni kiadások? Mit tudtok errõl? Sárga lemezes, Take2 logo-s dobozt viszont nem láttam még.
3. Vajon a CNGhonlapja miért írja, hogy az Episodes from Liberty City magyar kézikönyves?
Ha valaki ismeri a válaszokat, ezen "világrengetõ" kérdésekre, kérem ismertesse velem is, mert nagyon érdekelne.
Már megint sárgulok!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
GET OVER HERE!

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
XBOX360 ra Call of Duty Modern Warfare 2 !
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A képért külön hála! <#finom>#finom><#nyes>#nyes>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A kedvenc sorozatom
Amire várok?
Nos, internet nélkül használható nagy nevû(nek ígérkezõ) játék(sorozat újabb darabja) gyakorlatilag nincs is már a piacon, illetve nem lesz várható.
Már mindegyikhez legalább az aktiváláshoz kell net - rosszabb esetben eleve STEAM / Origin hálózat.
De, amire kíváncsi vagyok, és ami kellõen felcsigázott, a videók alapján az a Saint's Row 3.
Rá fogok majd nézni, a Skyrim-re, Diablo III-ra is.
De, kábé ennyi, ami most érdekel.
Hogy megváltoztam volna? Nem hiszem. Inkább nincs virágos jókedvem - otthon, munka- és anyagi helyzet
De már leírtam alant hogy értem.
Azért remélem érzed, h ez nagyon nem ugyanaz...de nem akarok vitatkozni 😊
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Megkockáztatom, mintha nem is Imy lennél csak az õ nevében írnál...
Honosított, magyarított, magyar egykutya.
Magyarok által készített is magyar szoftver.
Egyébként se sok magyarok által készített játékszoftver van (10 ujjadon meg tudod õket számolni, vagy max 20-on), így számomra egyértelmû volt, hogy honosított szoftverre gondol illetve mivel korábban Zavvi-tól vásárlás volt a téma, ezért adta magát, hogy a magyar honosított szoftvert támogatván mondta amit mondott.
Az a bajod, hogy nem is akarod megérteni, amit mondok (Kolléga nem fogalmazott egyértelmûen és én meg értelmeztem ahogy értelmeztem és ennek alapján kommenteltem)...
Részemrõl befejezve ez a téma, mert úgyis csak parttalan vitához vezet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A Dirt 3 amúgy nem ér annyit, mint a Street Fgihter, lévén, hogy rengeteg kulcsot fillérekért árulnak, mivel rengetegen kaptak vga-hoz. Persze feltételezzük, hogy legális a kulcs, és nem a netre kiszivárgottak közül van.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ezért kerültem messzire az összes ilyen játékot is - Call of Juarez, Wanted: Dead mittoménmicsoda, stb.
Emellett, az "Assassin's Creed" témát is csontig lerágtuk - elsõ rész benyomásai után már nem érdekel a sorozat. Függetlenül attól, hogy a 2., 3., 4... X-ik rész milyen színvonalas vagy az lesz.
Drágább az idõm, hogy olyanra pazaroljam, ami nem érdekel.
A "hype" pedig sosem terelt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
vagy akkor szerinted nincs olyan szó, amivel egy termék származási helye meghatározható? vagy a "honositott", "magyarított" szavak minek lettek kitalálva, hiszen a "magyar" is ugyan azt jelenti - szerinted... nem?
ne legyünk má' ekkora nyelvújítók...
Forza.
Next PC upgrade: 2022
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century