Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erre a Binding of Isaac-re kíváncsi voltam, de ha azt mondod jó teszek vele egy próbát.

Dungeon Defenders jófajta lesz! Ami még Indie és egész jó az az Orcs Must Die (van már belõle demó, szóval ki lehet próbálni). Még vacillálok, hogy megvegyem-e 10 euróért (inkább anyagi okú ez a mostani határozatlanságom)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ollie
A második USA/Canada only.

grebber
Zomil
amugy, h ne csak off legyen: nekem legujabb szerzeményem steam-en a binding of isaac, nagyon beteg, eléggé nehéz, de mégis jo indie játék 😄

19-én meg jön a dungeon defenders amit már 1,5éve várok, u3 engine, tower defense, közben mobok darálása saját általad fejlesztett karakterrel(szintlépés, itemek, stb) mindezt multiban is 😊

Sajnos semmi számomra emlitésre mélto játék nem jött ki mostanában igy maradnak a jol bevált indie játékok...azokban legalább ritkán csalodik az ember 😊
Meg sengoku-val játszogatok mostanában, de az tul drága ezért inkább megvárok egy steam akciot.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
én sem értek egyet azzal a háromszöggel, rengeteg játék okozott nekem örömet melyet magyarok fejlesztettek 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

arty
van aki már rendelt innen és nem volt gondja. én spec nem tenném, mert minimum gyanus az egész, a játékok forrásátol kezdve... (tudom, tudom, olcso orosz kulcsok, persze... 😄 )

Forza.

davidka003
Szerintem ha kamu lenne akkor nem lenne ennyire bõven leírva minden lépésrõl lépésre.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

arty
õsz... ne is mondd 😞 évek óta egyre depressziósabb, rosszkedvûbb leszek tõle. ugyérzem, "ezt már talán ki sem bírom" 😞

Forza.

arty
+1

Forza.

arty
értettem én, csak "fájt", hogy ennyire kutyába se vesszük a magyar szoftvert 😊 fõleg büdös bohoc idiota háromszöge huzott fel és lám, még az élõ fába is belekötöttem...

Forza.

hmmm nem túnik rossznak az ajánlat, csak engem is érdekelne hogy megbízható-e :-)
totyak
Itt kérdezem meg, mert itt nagyon sokat tudtok mindenféle játékokról. Igazából eléggé érdektelen dolgok lehetnek mások számára amiket kérdezek, de mivel én GTA mániás vagyok, ezért nagyon kíváncsi lennék egy-két kérdésre.

1. A Vice City-nek van az a díszdobozos kiadása, amiben egy négyrét hajtható tartó rekesz van egy külsõ karton tokban. Láttam két fajta kiadásban. Az egyiken a külsõ doboz logója körüli körvonal csillog, a másiknál sima rózsaszín. Valamint némelyik kiadáshoz van Vice City matrica is, másikhoz meg nem. Elvileg mindegyik angol kiadás. Hogy van ez pontosan?

2. A GTA 1-nek az elsõ, nagydobozos kiadásából is több kiadást láttam már. Ha jól tudom, a ténylegesen elsõ kiadások dobozán a DMA logo és a BMG Interactive logo van. Ilyenbõl viszont láttam piros és sárga lemezes kiadást is. De piros lemezesbõl láttam olyat, amin BMG logo helyett Take2 logo van. Ezek már a BMG felvásárlása utáni kiadások? Mit tudtok errõl? Sárga lemezes, Take2 logo-s dobozt viszont nem láttam még.

3. Vajon a CNGhonlapja miért írja, hogy az Episodes from Liberty City magyar kézikönyves?

Ha valaki ismeri a válaszokat, ezen "világrengetõ" kérdésekre, kérem ismertesse velem is, mert nagyon érdekelne.

Prince23
Grat a Dark Soulsért 😄

Tinman
Dark Souls! OMG!

Már megint sárgulok!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rowlend
Vélemény errõl az oldalról? Ha lehet olyantól, aki vásárolt már innen. 😊

GET OVER HERE!

balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

soo277
Elfogadható árban!Keresnék!
XBOX360 ra Call of Duty Modern Warfare 2 !

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Egyetlen bibije van a dolognak, hogy a lemez sajnos eléggé karcos, de be lehet a géppel simán olvastatni. Amúgy is szerintem még dísznek is jó!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Valóban különleges - gratula hozzá! <#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Teljességgel igazad van.
A képért külön hála! <#finom><#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sajnos valmamiért nem thumbnailben jeleníti meg úgyhogy így tudom közreadni (Ha Imy meg tudod nekem oldani valahogy megköszönöm!)

Namégyegyszer.

Solid Snake
Mindig kell ilyen idõszak is az életben, hogy tudjuk értékelni ha jó passzban vagyunk. xD <#nezze> Fel a fejjel bro.
Hogy ON is legyek! Az új szerzeményem (remélem sikerül elsõre beilleszteni a képeket, amik sajnálatosan csak telefonos minõségûek).

IMYke2.0.0.0
Már nincsenek elvárásaim a PC ipar iránt - csalódom folyamatosan.
A kedvenc sorozatom újabb része is rosszabb lett, mint amit évek óta vártam.

Amire várok?

Nos, internet nélkül használható nagy nevû(nek ígérkezõ) játék(sorozat újabb darabja) gyakorlatilag nincs is már a piacon, illetve nem lesz várható.
Már mindegyikhez legalább az aktiváláshoz kell net - rosszabb esetben eleve STEAM / Origin hálózat.

De, amire kíváncsi vagyok, és ami kellõen felcsigázott, a videók alapján az a Saint's Row 3.

Rá fogok majd nézni, a Skyrim-re, Diablo III-ra is.

De, kábé ennyi, ami most érdekel.

Hogy megváltoztam volna? Nem hiszem. Inkább nincs virágos jókedvem - otthon, munka- és anyagi helyzet - és ami még rosszabb: itt van a ******ott õsz, és utána a tél.

Hát ha bele akarsz, akkor bele lehet kötni...

De már leírtam alant hogy értem.

Zomil
"Honosított, magyarított, magyar egykutya."

Azért remélem érzed, h ez nagyon nem ugyanaz...de nem akarok vitatkozni 😊

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Megérdeklõdhetem, hogy mostanában milyen játékokat vársz? Olyan fura, mintha változott volna az ízlésed vagy nem is tudom, mintha kicseréltek volna annyira más vagy (kommentjeid alapján).

Megkockáztatom, mintha nem is Imy lennél csak az õ nevében írnál...

#29246 (Étel igen hülye példa... hogy lenne már honosítva a paprika<#ravasz1>

Honosított, magyarított, magyar egykutya.

Magyarok által készített is magyar szoftver.

Egyébként se sok magyarok által készített játékszoftver van (10 ujjadon meg tudod õket számolni, vagy max 20-on), így számomra egyértelmû volt, hogy honosított szoftverre gondol illetve mivel korábban Zavvi-tól vásárlás volt a téma, ezért adta magát, hogy a magyar honosított szoftvert támogatván mondta amit mondott.

Az a bajod, hogy nem is akarod megérteni, amit mondok (Kolléga nem fogalmazott egyértelmûen és én meg értelmeztem ahogy értelmeztem és ennek alapján kommenteltem)...

Részemrõl befejezve ez a téma, mert úgyis csak parttalan vitához vezet!

Daell Drow
LOL, ezen most fel nevettem. XD
robotnyk
<#zavart1>
fery02
De pedig a mazur...<#szomoru1> áhhhh<#rinya>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

ollie
Ráadásul a Street Fighter nem regisztrálható Steam-en, így a kulcsával semmit sem érnél.

A Dirt 3 amúgy nem ér annyit, mint a Street Fgihter, lévén, hogy rengeteg kulcsot fillérekért árulnak, mivel rengetegen kaptak vga-hoz. Persze feltételezzük, hogy legális a kulcs, és nem a netre kiszivárgottak közül van.

NEOreg3
sajnos semmi garancia nincs arra, hogy nem kiszivárgott Dirt 3 kulcs...

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Dirt 3 Steam Key-em elcserélném egy Super Street Fighter IV AE key-re ha valakit érdekel PM 😊
IMYke2.0.0.0
Ahogy neked, nekem is van egy saját ízlésvilágom - a western téma soha a büdös életben nem vonzott.
Ezért kerültem messzire az összes ilyen játékot is - Call of Juarez, Wanted: Dead mittoménmicsoda, stb.

Emellett, az "Assassin's Creed" témát is csontig lerágtuk - elsõ rész benyomásai után már nem érdekel a sorozat. Függetlenül attól, hogy a 2., 3., 4... X-ik rész milyen színvonalas vagy az lesz.

Drágább az idõm, hogy olyanra pazaroljam, ami nem érdekel.
A "hype" pedig sosem terelt.

robotnyk
jó, csak nem ez az elsõ, pár hete az AC sorozatra írta ugyanezt, csak furcsa, hogy azok nem érdeklik amik mostanában a jobbak között vannak.
Totti5
Aki nem szereti a western témát annak sose fog tetszeni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

robotnyk
elég érdekesen állsz hozzá, egyik legjobb játék, majdnem csak ezért megérte hogy tavaly konzolt vettem. de ahogy Totti írta ha nem is tudtuk legalábbis ez volt a valószínûbb eset.
arty
a magyar erõspaprika is a honositottat jelenti számodra? 😊)

vagy akkor szerinted nincs olyan szó, amivel egy termék származási helye meghatározható? vagy a "honositott", "magyarított" szavak minek lettek kitalálva, hiszen a "magyar" is ugyan azt jelenti - szerinted... nem?

ne legyünk má' ekkora nyelvújítók...

Forza.

Tinman
Igen, az ingyenes idõszak megszûnt... de egész sokáig volt.

Guren
mondjuk a L.A. Noire helyett jöhetett volna inkább ez.

grebber
Eddig is annyi volt a posta.Hallom volt ingyenes idõszak,de mindig is 1 font volt!

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Ezt eddig is tudtuk.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Nem elég, hogy a font az egekben, még a zavvi is drágított, ráadásul +1 font a posta... így valahol szemét húzás a zavvi-tól az ilyen kuponok szórása, mert régebben kupon nélkül olcsóbban jött ki, még a font árfolyamától függetlenül is!

jAsOn VoOrHeEs
Zavvitól kaptam egy kupont. 45 font feletti vásárlás esetén 5 font kedvezmény. Érvényes október 31-ig. Pm, ha szükséged van a kódra.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

IMYke2.0.0.0
Engem mondjuk sosem érdekelt ez a játék, de másokat biztosan le fog törni a hír: Biztosan nem lesz PC-s Red Dead Redemption

zorrobomber
gratulálok 😊

ollie
A Mass Effect sem indult el eSATA DVD meghajtókon, crack kellett hozzá.