Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hányok tõle, és remélem, minden más, magát jó érzésûnek valló fórumozó is így tesz.
Azt is fejbe kellene kólintani egy féktárcsával, aki kitalálta, hogy ez mennyire menõ...
Most nem törlöm a hozzászólást, de ezentúl az ilyen szemét repül ahová való - a kukába.
Peace.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]

Nem mellesleg Metro esetében a könyv volt elõbb 😉 Ahogy a folytatás esetében is van. Glukhovsky megírta a 2034-et és abból készül a játék, mint az elsõ rész esetében is.
[merlinw.org]
Merthogy szegénykém annyira sincs képben, hogy azt tudja, a könyvbõl csinálták a játékot és nem fordítva...
Þór vígi þessi rúnar
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Btw nincs valakinek egy zavvi discount kódja? Amúgy nem tudjátok, még mindig nincs szállítási költség?
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
megállt a tudományom a 2-es kérdésnél és az utolsónál... valaki?
Þór vígi þessi rúnar
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
[merlinw.org]
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Elvileg december elsõ felében jelenik meg. Mondjuk érdekes, hogy a magyar fordítás csak 270 oldal, az eredeti pedig ~500..
[merlinw.org]
w77d: Attól még vki olvashatta angolul, hogy nem fordító. <#vigyor2>#vigyor2>
Nekem anno egy RW DVD-be került a game mivel az elsõ warez verziót olyan modszerrel kellett kiírni hogy x márkájú lemez x médiakoddal ellátva.És a lemezt eredetinek érzékeli akármelyik patchel nyomom nem kell crack csak a lemez be és kész.Igaz RW-t buktam mert letörölni sem lehet 😄
De megérte!!!!
Next PC upgrade: 2022
Rage Anarchy Edition PC (tudom hogy hibás meg minden, de manapság melyik PC game nem az?) :=(
ICO & Shadow of the Colossus Classics HD PS3 (Ezekre eléggé kíváncsi vagyok. Csak jókat hallottam róluk)
Szerintem, megéri az árát.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ah micsoda régi szép emlékek jutottak az eszembe mikor a cikkben szereplö játékcimeket elolvastam: MDK, Project Nomads, Evolva, Giants: Citizen Kabuto, Sacifice, Oni, Heavy Metal: FAKK 2, Messiah
Mekkora játékok voltak ezek anno(és még mindig) 😊
[merlinw.org]
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nekem kéne küldeni a pénzt és akkor megveszem és elgiftelem.
A 4-es pack 31,49€ ami 7,8725euro négy fele osztva 😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.