Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
töröld, isten ments, hogy álmatlanul forgolódj éjjel emiatt.
IMYke2.0.0.0
Könyörgöm - ezt a hulladék grafikát ne használjátok ebben a topikban!
Hányok tõle, és remélem, minden más, magát jó érzésûnek valló fórumozó is így tesz.

Azt is fejbe kellene kólintani egy féktárcsával, aki kitalálta, hogy ez mennyire menõ...

Most nem törlöm a hozzászólást, de ezentúl az ilyen szemét repül ahová való - a kukába.

Peace.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Tipikus. Megint úgy ítélkeztek, hogy fogalmatok sincs a témáról... Az elõítélet a buták eszköze.

[merlinw.org]

robotnyk
bármi ami az orosz klasszikusok alatt van, nem veszem a kezembe. még a mûzlis dobozon is megkövetelem, hogy a háború és békébe legyen csomagolva.

MerlinW
Nem sok "játék"könyvet olvastam, viszont a Metro 2033 fantasztikus mû lett (nem hiába lett bestseller). Illetve az Assassin's Creed könyv is igen jó lett.

Nem mellesleg Metro esetében a könyv volt elõbb 😉 Ahogy a folytatás esetében is van. Glukhovsky megírta a 2034-et és abból készül a játék, mint az elsõ rész esetében is.

[merlinw.org]

Carlos
ja, hát igen... 😊

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
Ettõl még igaza van, csak nem konkrétan a Metro esetében 😊

Carlos
"Azért szerintem elég cinkes egy olyan könyvet olvasni, amit egy játék alapján írtak, de te tudod."

Merthogy szegénykém annyira sincs képben, hogy azt tudja, a könyvbõl csinálták a játékot és nem fordítva...

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Van szállítási költség, szeptember eleje óta.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Én is egyetértek vele, ha már olvasok akkor nem pénzmalom ponyvaregényt veszek a kezembe.

balee4
Ez így online kedvezményekkel 13k-ra jön ki, végülis 5 új könyvért, amivel legalább 1-másfél hónapig elvagyok nem sok.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
+ még az új Mass Effect könyv, ez kész anyagi csõd, ja és még jövõ héten a Batman AC is megjelenik. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Azt hiszem jövõ héten meg kell látogatnom egy Alexandrát: új Metró könyv, Sandman 4. kötet, új SW könyv, Lovecraft legjobb mûvei, de lehet jobban megérné, ha megrendelném õket.

Btw nincs valakinek egy zavvi discount kódja? Amúgy nem tudjátok, még mindig nincs szállítási költség?

Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

Tévedsz, fordítva van a dolog. A könybõl lett a játék.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Klemice
Azért szerintem elég cinkes egy olyan könyvet olvasni, amit egy játék alapján írtak, de te tudod.

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Zomil
Továbbra is keresek embereket, a Dungeon Defenders 4-es packhoz. 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ollie
Némelyik kérdéshez eleve ismerni kell a könyv második részét. Idióták.

Carlos
Azért vannak gyökér kérdések...

megállt a tudományom a 2-es kérdésnél és az utolsónál... valaki?

Þór vígi þessi rúnar

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

MerlinW
Hoppá, pont most kaptam levelet Alexandra-tól, hogy holnap küldik a könyvet, tehát korábban megjelent😊 Csak emlegetni kellett😊

[merlinw.org]

davidka003
Én most arra játszok, hogy hátha lesz Európa kiadó akció valamikor és akkor 2280-ért megkapom mint anno az elsõ részt 1 hónappal a megjelenés után. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

MerlinW
Ha elõrendeled, akkor 20%-al olcsóbb (3040Ft 3800 helyett). (libri.hu, alexandra.hu, polc.hu)
Elvileg december elsõ felében jelenik meg. Mondjuk érdekes, hogy a magyar fordítás csak 270 oldal, az eredeti pedig ~500..

[merlinw.org]

benőmenő
Akkor nem szóltam.
w77d: Attól még vki olvashatta angolul, hogy nem fordító. <#vigyor2>
w77d
max a fordítók...

MerlinW
Elõrendeltem, nem jelent még meg.

[merlinw.org]

benőmenő
2034-et olvasta vki? Jó?
grebber
Steam-en Titan Quest Gold ~ 740 FT!!

Nekem anno egy RW DVD-be került a game mivel az elsõ warez verziót olyan modszerrel kellett kiírni hogy x márkájú lemez x médiakoddal ellátva.És a lemezt eredetinek érzékeli akármelyik patchel nyomom nem kell crack csak a lemez be és kész.Igaz RW-t buktam mert letörölni sem lehet 😄
De megérte!!!!

Next PC upgrade: 2022

robotnyk
van patch és új driver, ezekkel már jól megy a Rage, csak éppen nem tartom jó játéknak.
Ma jöttek:

Rage Anarchy Edition PC (tudom hogy hibás meg minden, de manapság melyik PC game nem az?) :=(
ICO & Shadow of the Colossus Classics HD PS3 (Ezekre eléggé kíváncsi vagyok. Csak jókat hallottam róluk)

IMYke2.0.0.0
Én jól szórakoztam vele, miközben a honosítását készítettem.
Szerintem, megéri az árát.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Szerintem élvezhetõ kis cucc, én Steam-en vettem ~500-ért, nem bántam meg. Felülnézetes autós, zombis, kimenekítõs, lövöldözõs anyag.

[merlinw.org]

Zomil
én elszorakoztam vele, sztem nem rossz, szedd le a demot és probáld ki 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
hamarosan megjelenik az mdk2hd 😊
Ah micsoda régi szép emlékek jutottak az eszembe mikor a cikkben szereplö játékcimeket elolvastam: MDK, Project Nomads, Evolva, Giants: Citizen Kabuto, Sacifice, Oni, Heavy Metal: FAKK 2, Messiah

Mekkora játékok voltak ezek anno(és még mindig) 😊

Guren
nem

A zombie driver szerintetek megér 500 ft-ot? A csabai media markban annyiba kerül, a magyar evm-es kiadás.

balee4
Beszereztem én is, ennyit bõven megér. Illetve pár napja vettem meg, illetve kaptam havertól PSN-en: Crysis, From Dust, Renegade Ops.

MerlinW
Nem egy nagy durr, de legalább hangulatos, egyszer végig lehet rajta szaladni. Könyvben viszont k*jó😊

[merlinw.org]

grebber
Én csak 4ször vittem végig,jó game.Csak kár hogy nem elég a gépem hozzá 😞

NEOreg3
soha nem játszottam vele, de ennyiért beszerzem, egye-fene max nem tetszik majd

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

grebber
THQ Week a steam-en

Metro 2033 2,5euro ~ 735FT!

Zomil
no senkit nem érdekel? 😞

Renjike
normál kiadás nincs is.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Totti5
Limitált kiadást bontatlanul lefényképzeni<#ejnye1><#vigyor2>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Zomil
Keresnék még 2 embert steam-es Dungeon defenders 4-es pack vásárláshoz 😊
Nekem kéne küldeni a pénzt és akkor megveszem és elgiftelem.
A 4-es pack 31,49€ ami 7,8725euro négy fele osztva 😊

Daell Drow
Akkor szerintem nem, ez csak az uj nagy cimekre vonatkozik.
Jah csak 2 játékra vonatkozik... akkor tárgytalan!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ha rendelek egy játékot 0 day és rendelek mellé régebbi játékokat, amik már megjelentek akkor is jár az ingyen posta vajon?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tommygear
nagyon helyes
Daell Drow
Hmmm valami valtozas van a CDG-nel, a premier jatekokat ingyen hazhoz szalitjak?
A BF3 is igy jon nekem, illetve a Heroes 6rol is most kaptam ertesitot hogy mar lehet tenylegessen rendelni. Szinten ingyen futarral, bar lehet azt nem rendelem meg.