Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
drágaszágom 😊

Forza.

tommygear
<#eljen>
robotnyk
engem érdekel.
IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
#29336 Még mindig fennáll.
Csodálkozok, h ennyire nem érdekel senkit pedig nagyon jo játéknak néz ki, föleg annak aki szereti a tower defense játékmodot.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
PC dobozos fetisisztáknak többszöri kérésre, igaz ez még csak töredék, de most egyelõre ezek vannak eladók.

Vol-1
Vol-2
Vol-3
Vol-4

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Büdös Bohóc
helyesbítsünk, 2 ikon, ami ráadásul egy olyan verzióra mutat, ami eredetileg warez volt XDDDDDD (ok késõbb ez megváltozott, de biztos vannak itt, akik tudják mire gondolok)

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
<#eljen>

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

balee4
Na így mindjárt más. Megvárom míg még tovább erõsödik a forint és már rendelek is.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

A legegyszerûbb következõ fizetésnél váltani, akkor ha átfutod a képernyõt, ki kell ütnie a szemedet, onnan pár katt. Szó szerint fizetés színlelése nélkül, fejbõl nem tudom idézni az opció nevét.
Daell Drow
Hol allitom be hogy a bank valtson a paypalal? (Kezdo paypalos vagyok)
Carlos
Háááááát... én nem birtam letenni és a végén meg csak annyit tudtam mondani, hogy: "BAAAAZMEEEEEEG!" és bambultam magam elé 2 percig...

És szerintem jópáran vagyunk igy ezzel akik olvasták.

Þór vígi þessi rúnar

bakvarnyu
Nem is hülyézett le senki, legalábbis nem látok olyan hozzászólást.Nem szabad ennyire lelkedre venni ezt a fórumozást <#vigyor5>

bakvarnyu
Én ugyan nem írtam sehol se ,hogy nem szabad olvasni,csak egy kicsit túl lett itt értékelve szerintem.

wesker24
A Metro 2033-nak van egy Good ending befejezése is de ott már az egész játék alatt mindent másképp kell csinálni !
arty
1 órája értem a végére a játéknak és habár tetszett, a végével ("rossz" vég) nem vagyok elégedett. szvsz gyenge lett a "lezárás", még akkor is, ha a 2034-ben majd folytatódik.

Forza.

tommygear
jaja olvastam 😊 várom már
576 elõzetes is van
pointer4
De fekete fehérek 😄
Totti5
Pöpec!

Érdemes elolvasni a gamer 365 elõzetesét, megadja a hangulatot a 3. részhez, és a leírtak alapján bünti lesz!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
<#vigyor5><#vigyor2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tommygear
jee 2 ikon 😊
lolSL
nekem ilyen:

😊

tommygear
én csak errõl tudok
IMYke2.0.0.0
Amúgy meg: hány fajta kiadása van már ennek a játéknak?!

Nekem olyan van, aminek nem ilyen színes a belseje...

IMYke2.0.0.0
Drága kenyér!

Legközelebb csökkentsd a képek felbontását, és így a méretét - mert ez így nagyon halálos az én netem mellett... :=(

tommygear
Legújabb szerzeményem, régóta vadászok már rá. <#szeret><#szeret>

IMYke2.0.0.0
Néha én is így érzem. <#vigyor5>

Közép

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én ha PayPalt használok (arra van állítva, hogy a bank váltson), akkor a banki középárfolyam körül szokott vonni, sõt még valamivel alatta - legalábbis ma így csinálta.
ollie
Eladási.

balee4
Rendben, köszi.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
A bankok melyik árfolyammal számolnak átváltás esetén? Tehát, ha zaviról rendelek, akkor az eladási, vagy a középárfolyamot kell néznem?

ollie
Ezzel már elkéstél...

Carlos
Továbbá amíg a házigazda engedi a könyvekrõl történõ (kultúrált) beszélgetést addig ha nem tetszik nem jössz be.

kkthxbye

Þór vígi þessi rúnar

Szövegértelmezési probléma ott kezdõdik, hogy te ezzel a buzi könyvezéssel az könyvek értékét és az olvasás szépségét degradáltad le. Kindred is erre utalt szerintem.

Azt meg, hogy mi fér bele a topikba már egyszer ki lett tárgyalva (ha nincs állandóan új beszerzett játék, akkor lehessen már másról is kultúráltan beszélgetni).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Renjike
A Metro 2033 illetve folytatásai sosem gondolták volna hogy valami elmebeteg játékot csinál belõlük ráadásul nagyon jó könyvek ....
az hogy a játék mennyiben eggyezik és mennyire lett jó az már más kérdés (Nagyon szeretem a játékot .)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

pointer4
Komoly szövegértelmezési problémád és igen gyenge felfogóképességed van ha azt hiszed, én ezzel azt szerettem volna elérni, hogy te engem megismerjél, és még OFF-oljál is kicsit.
Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Azt hiszem, a buzi könyvek kifejezés használatával mindent elmondtál, amit tudunk érdemes rólad.
pointer4
Ne buzi könyvekrõl beszélgessetek már, játékok topic.
Carlos
Pöcs vagy az az igazság...
Szerintem (!) olyanról mondasz véleményt amihez lövésed sincs.

Þór vígi þessi rúnar

MerlinW
"A mindössze harmincéves Dmitry Glukhovsky az orosz irodalom legújabb csillaga: több mint harminc országban jelent már meg elsõ regénye, a Metró 2033, amelybõl számítógépes játék is készült, és megkapta érte a ,,Legjobb Európai Debütálás" díjat.

Glukhovsky már megírta a Metró 2033 folytatását, és legújabb könyvei - a Szumerki 2012 (Alkonyat 2012) és a Rasszkazi o rogyinye (Elbeszélések a hazáról) - szintén óriási népszerûségnek örvendenek Oroszországban. A sci-fi, a horror és a fantasy õstehetsége, akit talán csak Stephen Kinghez lehet hasonlítani, miközben mûveiben a klasszikus orosz irodalom hagyományai éppúgy jelen vannak, mint Viktor Pelevin filozofikus nagyregényeinek hatása."

Engem nem érdekel ki mit olvas, viszont az igen, hogy ha valaki meg akarja mondani, mivel vagy mivel ne töltsem a szabadidõmet. Az viszont, hogy még le is hülyéztek a nem pálya.

A lényeg, hogy a Metro 2033 letehetetlen könyv, és - nem mintha bármit is számítana - nem a játék alapján készült, hanem a játék készült a könyv alapján (amibõl egyébként fél év alatt többet adtak el, mint magából a játékból)

A témát befejeztem, topikot elfelejtem, további jó rosszindulatot.

[merlinw.org]

Rejtõ és Nemere<#eljen>
Imád(tam)om õketm olvasni 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

IMYke2.0.0.0
Én ponyvaregényeket is faltam tinikoromban - Rejtõk <és örökösei>, Nemere, Lõrincz L., és társaik mellett .

Szerintem, ahogy a trash metálnak is van létjogosultsága , úgy a ponyvaregények is köszönik szépen, jól vannak.
Inter City-n pedig még nem sok embert láttam, aki Jókait olvasott volna...

robotnyk
és ami a "ponyva" vagy "bestseller" azt nem lehet kézbe venni? ne legyünk már sznob köcsögök azért, jó?
zorrobomber
Ez nem igaz, az elõítélet igenis hasznos dolog, sok kellemetlen dologtól meg tud kímélni az életben. A makacsságot ellenben rossz dolognak tartom, és meggyõzhetõnek tartom magam.

bakvarnyu
Mi ezen az elõítélet, szerinted ezek a könyvek nem ponyvák? Azért azt csak te is aláirod,hogy nem egy Bulgakov szint <#vigyor1>Meg ha valami "bestseller" az már garancia a minõségre?

Carlos
Még mindig várnám a jó választ a Metro 2034 nyereményjátékának 2-es és uccsó kérdésére... hátha...

2. Melyik metróvonalon találhatók a Krisna-hívõk?
Taganszko–Krasznopresznyenszkaja
Filjovszkaja
Ljublinszko-Dmitrovszkaja

9. Mi a címe Glukhovsky 2007-ben kiadott apokaliptikus regényének?
Konyec szveta (Világvége)
Szumerki 2012 (Alkony 2012)
Rasszkazi o rogyinye (Elbeszélések a hazáról)

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Magadra vetted - sajnálom (?).

Nekem abból van elegem, ami a több ezer másik SG.hu-s topikban folyik, és bízva abban, hogy nem vagyok egyedül ezzel, bátorkodtam hangot is adni ennek - lásd lejjebb.

IMYke2.0.0.0
Célom, hogy a fertõben, ami itt, az SG-hun, és más magyar, külföldi fórumokon folyik, legyen egy sziget, ahol a jó ízlés a kulturált fórumozással találkozik, és kényelmes határok között kizárjuk azt a generációnyi embert megrontó szemetet, amit manapság menõ médiának hívnak - nincs szükség arra, hogy mi, középkorú és a felé haladó emberkék lesüllyedjünk a mai tinik szintjére!