Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csodálkozok, h ennyire nem érdekel senkit pedig nagyon jo játéknak néz ki, föleg annak aki szereti a tower defense játékmodot.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
És szerintem jópáran vagyunk igy ezzel akik olvasták.
Þór vígi þessi rúnar
Forza.
576 elõzetes is van
Érdemes elolvasni a gamer 365 elõzetesét, megadja a hangulatot a 3. részhez, és a leírtak alapján bünti lesz!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem olyan van, aminek nem ilyen színes a belseje...
Legközelebb csökkentsd a képek felbontását, és így a méretét - mert ez így nagyon halálos az én netem mellett... :=(
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
kkthxbye
Þór vígi þessi rúnar
Azt meg, hogy mi fér bele a topikba már egyszer ki lett tárgyalva (ha nincs állandóan új beszerzett játék, akkor lehessen már másról is kultúráltan beszélgetni).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
az hogy a játék mennyiben eggyezik és mennyire lett jó az már más kérdés (Nagyon szeretem a játékot .)
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Szerintem (!) olyanról mondasz véleményt amihez lövésed sincs.
Þór vígi þessi rúnar
Glukhovsky már megírta a Metró 2033 folytatását, és legújabb könyvei - a Szumerki 2012 (Alkonyat 2012) és a Rasszkazi o rogyinye (Elbeszélések a hazáról) - szintén óriási népszerûségnek örvendenek Oroszországban. A sci-fi, a horror és a fantasy õstehetsége, akit talán csak Stephen Kinghez lehet hasonlítani, miközben mûveiben a klasszikus orosz irodalom hagyományai éppúgy jelen vannak, mint Viktor Pelevin filozofikus nagyregényeinek hatása."
Engem nem érdekel ki mit olvas, viszont az igen, hogy ha valaki meg akarja mondani, mivel vagy mivel ne töltsem a szabadidõmet. Az viszont, hogy még le is hülyéztek a nem pálya.
A lényeg, hogy a Metro 2033 letehetetlen könyv, és - nem mintha bármit is számítana - nem a játék alapján készült, hanem a játék készült a könyv alapján (amibõl egyébként fél év alatt többet adtak el, mint magából a játékból)
A témát befejeztem, topikot elfelejtem, további jó rosszindulatot.
[merlinw.org]
Imád(tam)om õketm olvasni 😊
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Szerintem, ahogy a trash metálnak is van létjogosultsága
Inter City-n pedig még nem sok embert láttam, aki Jókait olvasott volna...
2. Melyik metróvonalon találhatók a Krisna-hívõk?
Taganszko–Krasznopresznyenszkaja
Filjovszkaja
Ljublinszko-Dmitrovszkaja
9. Mi a címe Glukhovsky 2007-ben kiadott apokaliptikus regényének?
Konyec szveta (Világvége)
Szumerki 2012 (Alkony 2012)
Rasszkazi o rogyinye (Elbeszélések a hazáról)
Þór vígi þessi rúnar
Nekem abból van elegem, ami a több ezer másik SG.hu-s topikban folyik, és bízva abban, hogy nem vagyok egyedül ezzel, bátorkodtam hangot is adni ennek - lásd lejjebb.