Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakvarnyu
Én is alig hittem hogy kipróbáljam de végül nem dobtam tõle annyira hátast. Pedig a GTA-kat sose bírtam megunni .Talán a vadnyugati környezet egyhangúsága miatt (na meg a kontrolleres irányítást se lehet megszokni).

Zomil
Egy embert keresünk Dungeon Defenders 4-es pack vásárláshoz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

de buta vagy, de legalább ne hangoztasd.Mondjuk az se zavarjon, hogy az iró is dolgozott a játékon, mivel 1979-es születésû szóval nem állhatnak messze tõle a videójátékok.
megjelent,tegnap már láttam
lolSL
mindent le szoktak az agyhalott kiadók (pl activision) kivételével

Szerintetek le lesz majd akciózva karácsony körül a steamen a Psychonauts?. Vagy olyankor inkább csak az újabb játékokat szokták leárazni?

Renjike
a 3. geow mért csak So-so ... sokkal jobb lett mint az 1 , 2 ... kampányban , multiban meg fõleg.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Tinman
Mindjárt haloween megint :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

robotnyk
nekem is megvan. kicsit komolytalan, halloweenhez passzolt tavaly mikor megjelent, én késõbb játszottam, úgy annyira nem ütött
Tinman
Idehaza is csak angolt láttam ker. forgalomban, nekem is úgy van meg.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Helldorado-t? Egynek AKKOR jó volt, semmi extra.

XBOX360 pár játék miatt must have egy gamernek (Lost Odyssey, Fable 2 , Shadow Complex, Alan Wake, Blue Dragon, Dead Rising, Crackdown 1-2, autóbuziknak Forza részek, PGR-ek, Halo 3+Reach+Wars és az kedvencem az ODST, Kameo feltétlenül, GeoW 2 feltétlenül, 3. so-so, Magna Carta II, N3 egynek ok, Onechanbara, hogy megtanuld hol lakik a mindenható, Saints Row I. must see!, + rengeteg konzol only cím, amik többnyire X-en szebbek).

robotnyk: Hát igen... láttam régebben, hogy bitang sokat toltad, viszont nekem az Undead Nightmare is megvan, kíváncsi leszek arra is :-)

Nem tudjátok nálunk megjelent-e a Psychonauts magyar kézikönyvvel,vagy borítóval?

robotnyk
nah végre, 'zzeg :p
btw, szerintem az irányítás bõven jó, a célzás meg különösen jobb mint pl a gta 4
zorrobomber
Ja most látom benne van a felsorolásodban is. Többes számban említetted, én a második részt sose próbáltam, érdemes bepróbálni?

zorrobomber
ha már western, ez se volt rossz, most épp ákciós, meg is vettem, jó lesz ez a red dead helyett 😊 (nagyon gondolkozok már én is egy boxon..)

Tinman
Ja, meg fõleg, hogy néha bontott játékot küldenek... aztán ott a sztorim amikor ELÕRENDELTEM náluk a Fable 3 CE-t, visszaigazolták, majd amikor megérkezett felhívtak és végül nem küldték!
Persze kivertem a balhét, aztán csak kerítettek egyet. Sosenemsohatöbbettõlüksemmit!

Tinman
Az hagyj ám, de éppen tegnap estem neki a Red Dead Redemption-nek és nem azért, hogy a PC fetisiszták orra alá borsot törjek, de ez életem talán legjobb western játéka (bár a 2 CoJ rész is eléggé elkapott) és le vagyok sokkolva, hogy milyen minõségû grafikát tudtak megvalósítani ezen a 6 éves konzolon.

Pedig megvolt nekem az Outlaws, Mad Dog McRee-k, Desperados-ok, Gun, Dead Man's Hand Call of Juarez-ek, még a PS2-es Red Dead Revolver és Gunfigterek is ^^

Egyébként az irányításon nekem k. érzõdik, hogy ezt bizony PC-re (is) szerették volna kiadni, mert néha keresztbe áll a kezem.

davidka003
Az egész oldal egy rakás fos. Csomó játék nincs is raktáron hiába van odaírva. Mennyivel jobban van megírva a cdgalaxis oldala.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

w77d
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MEGVESZEEEEEEM

hétvégén hol tudok xboxot + forza 4-et venni?

Büdös Bohóc
576.hu shopról tud valaki valamit, hogy mi a gond? Már nekik is jelentettem mailben, hogy már 2 napja (de én csak azóta látom ezt, lehet régebb óta ez van) képtelenség megrendelni játékot, szerver hibával elszáll a pénztár 2. menüpontja...

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

arty
nekem onnan jött a forzám, probléma nélkül 😊

Forza.

Ha már elõrendelések a téma. Saints Row the Third elõrendelési lehetõséget valaki nem látott hazai oldalon? Én csak a Gameshopban láttam, de onnan még nem rendeltem, így jobban örülnék egy CDG-s lehetõségnek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Büdös Bohóc
MW3 elõrendelve, L.A. Noir is az lenne, ha az 576.hu webshop nem szopna... Nem tudok checkoutolni, elszáll az oldal szerverhibával

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Totti5
Ráadásul benne van a benzinkút nyelõ taligád is😄

Bocsi Imy, több ilyen kép nem lesz! 😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Renjike
Dragon ball Ultimate Tenkaichiról értékelések szerintetek mikor érkeznek meg??? kiváncsi vagyok a karakterlistára meg a történet pontosságra . (Október 28 a megjelenés ezért kéne hamar)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

lolSL
pont le is árazták, 3,74 eur a 2 együtt
http://store.steampowered.com/sub/603/

arty
pl megveszed ezt 😊

és a pgr4, forza4 mellé tedd oda a midnight club la-t is! 😊

Forza.

Totti5
Vagy veszel HDD nélkül 40kért s hogy fel tudd telepíteni a játékot egy 16 gigás pendrájvot is szerzel mellé. Erre a Forza a 11 gigájával pont elfér. HDD/Pendrájv nélkül nem megy a Forza, mert a 2. lemezt fel kell telepíteni amin sok tartalom van.

250 GBos verzió pedig 56 ezer. Ezzel jársz a legjobban.

konzolstudio.hu, nekik jó áraik vannak gépekre

w77d
szerintem én csak a forza és a pgr miatt veszek egy Xboxot... hol tudnék egyet vadászni olcsón, de azért ami megbízható és jó?

Totti5
GeoW 3 mellé járt, csak most mentem érte... alapból 1 héttel a GeoW3 után kapta meg a bolt. Nem csak a limiteddel vertek át ( nem a bolt, hanem az MS ), de még ezt sem adták oda idõben. Feleslegesen meg nem rohangáltam érte.

Amúgy 2szer vettem meg, a 2. darab elsõ kiadás megvan és meg is lesz örökre😊 néha még elõkapom és csapatok vele.

Ez a Tinman úré lesz, neki szánom😊

arty
pgr4? hanyadszor veszed meg?! 😄

amugy jah, a kulcstarto, pendrive hasznosabb volt, de a kis könyv meg szép és tényleg "jópofa" is - még mindig jobb, mint mondjuk egy fröccsöntött nem-szobadísz autó, mondjuk

Forza.

Totti5
El se hiszem hogy sikerült hazaérni kézben a játékkal:

Fémtok szép, a könyv a szokásos Top Gearos megmondó humoros stílusban íródott, szép képekkel és szuperautókkal. A könyv végén vannak egész nagy a ( valódi ) kocsira ragasztható matricák, Top Gear, Forza, Turn 10 logókkal. Gondolom az üveg belsõ felére szánták, oda van értelme.

8 db DLC kódot kell bepötyögni.. kíváncsi lennék az érvre hogy ezeket az autókat mi a francért kellett külön kártyán adni, vagy ha már volt ez a fantasztikus ötlet miért nem lehetett 1 dbon 1 kóddal??? a játékban is 1szer 300 megát szed le ami tartalmazza az összeset és neked csak a többit unlockolni kell.

Amúgy a a Forza 3 egyedi kulcstartós, pendrájvos CE hasznosabb volt szvsz.

ui: Tinman, itt a cuccod😊

Zomil
elszorakoztam vele egy pár napig 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Jááááájj!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
/facepalm
szabii98
biglájk

I met God. She's black

Solid Snake
<#pias><#hehe>
w77d
fasza 😄

néha elgondolkodok, hogy lehet venni kéne egy xboxot...

IMYke2.0.0.0
Légy kiválasztott Te is: 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
akkor csak a kiválasztottak és az arra érdemesek láthatják XD

arty
passz

http://iaro.3dmax.hu/ - ezt szoktam használni

Forza.

IMYke2.0.0.0
Pedig ott vannak - én látom.

Prince23
A Dark Messiah Might and Magic Multiját érdemes fölrakni? sztem ez eléggé rétegjáték multiba.. csak tipp

Carlos
ez se lesz occsó...

Þór vígi þessi rúnar

lolSL

zorrobomber
nekem sem

w77d
nem látszanak a képek..

arty
jah 😞(

ennek mi értelme, sose fogom megérteni...

Forza.

Totti5
<#eljen><#eljen> Rohattymek😊 Csak este tudok érteni menni a boltba😞

( Kinect és a kormány már rajtra kész😄 )

Tényleg valami 8 db DLC kódott kell majd bepötyögni? -.-

robotnyk
X