Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
OFF

Hailing from Chongqing, 23-year-old “Miss China” Ai Shang Zhen boasts “perfect specs”:
Height:180cm
Weight: 51kg
3 sizes: 95/60/90

ON

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
OFF
Aktuális "szerelmem": Ai Shang Zhen
ON

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

davidka003
Valaki említette pár napja Lovecraft-ot, berakom a gyûjteményem, igaz, hogy könyvek de játék is készült már belõle.

A Sárga Király nem Lovecraft de Lovecraft ihletet merített belõle.
Talán a héten megérkezik Lovecraft: Az õrület hegyei könyve is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

tommygear
gta <#eljen><#eljen>
Ezekkel egy darabig el leszek 😄

Ati

davidka003
Engem már nem érdekel, ez szemét kérdés, bejelölöm az elsõ választ.

Amire jutottam: Letöltöttem a könyvet oroszul, megnéztem mi a nevük az állomásoknak oroszul és rákerestem a könyvben, plusz google translate-et is igénybe vettem. Taganszko–Krasznopresznyenszkaját említik 2 oldalon is de sehol nincs szó krisna hívõkrõl. A másik kettõ állomást nem is említik.
Szóval így szerintem az elsõ a lehetséges megoldás, legalábbis esélyesebbnek tartom mint a másik kettõt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
2007-ben jelent meg Metró 2033 címû regénye, amely az atomháború utáni életet ábrázolja: a moszkvai metró labirintusában létrejött új társadalmat, amely állandó küzdelmet folytat a túlélésért a fenti világ mutáns szörnyeivel. A könyv a világ számos országában bestseller lett, és népszerû számítógépes játék is készült belõle. S közben Glukhovsky megírta a folytatását Metró 2034 címmel, megjelent Szumerki 2012 (Alkonyat 2012) címû regénye, amelyet „az elsõ orosz intellektuális bestsellerként” reklámoztak (a világ 2012– es pusztulásáról szóló történetben maják és konkvisztádorok szerepelnek, meg egy mai moszkvai irodalmár, akinek a maja naptár titkát kell megfejtenie), nemrég pedig egy bravúros elbeszéléskötettel lepte meg olvasóit, amely finom gondolatiságával vagy épp a mai orosz újgazdagok világának hátborzongató ábrázolásával már aligha sorolható a lektûrirodalom kategóriájába.

Carlos
Énsem találtam.
Az uccsó kérdésre mi a válasz? Elsõ köny?

Þór vígi þessi rúnar

davidka003
Tudjuk már a választ a kérdésre?

Melyik metróvonalon találhatók a Krisna-hívõk?
a) Taganszko–Krasznopresznyenszkaja
b) Filjovszkaja
c) Ljublinszko-Dmitrovszkaja

Már órák óta Google-zok de sehol nincs. Neten még angol Metro 2034 könyvet sem találtam amiben esetleg benne lenne a válasz.

Büdös Bohóc
<#eljen><#smile>

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Zomil
Ugyan a 4-es pack-re a helyek már elkeltek, de továbbra is tudom ajánlani bárkinek a Dungeon Defenders-t aki szereti a tower defense szerü játékokat. Ez a review minden elárul 😊
Ráadásul pc-n ki lesz adva a mod tools, szoval rengeteg modot/pályát is fogunk kapni a lelkes modderektöl 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Igen. Ezt az egyet speciel nem változtatták meg.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tommygear
na megjött az elsõ rész is <#taps><#taps>

robotnyk
én ezért nem nézek sakkot tvben <#idiota>
lolSL
<#wilting>

davidka003
Nem néztem most utána a játéknak azért kérdeztem. Ha még mindig az van akkor kihagyom.
Az a baj, hogy nem értettem az elõzõ részekben sem, hogy a világtérképen minek kell körökre osztottan menni?

Zomil
"Még mindig a fos körökreosztott hülyeség van akkor is ha nincs harc?"

trollkodni nem szép dolog -.-

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

davidka003
Még mindig a fos körökreosztott hülyeség van akkor is ha nincs harc? Vagy King's Bounty-s lett?

Hmm ismerõs kép. Kérdés: Neked is papírtokban van a játék lemeze? Mert nekem abban volt. Plusz nem volt OST CD sem. Ahogy hallottam az UBI elqúrta a csomagolást. Elvileg majd küldenek pótlást bár a CDGALAXIS oldalán azt írják hogy õk nem foglalkoznak ezzel, hanem a SEVEN-M kiadót kell izélgetni érte.

Ok! A lényeg, nekem jobban tetszik eddig, mint az 5. rész.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Túl nagy "falat" a kipróbáláshoz - majd amikor jobban állok anyagilag, akkor az 5. és 6. rész is bekerül a többi mellé, és akkor játszom velük 😊

Ne higyj nekik! Nekem az 5. rész csalódás volt, a 6. rész meg eddig nagyon tetszik (tegnap kezdtem még csak). A szememben sokkal jobban hozza a 3. rész színvonalát, mint az 5. rész! Animációk és az új egységek baromi jók lettek, átvezetõ videók tetszenek, ezen felül meg ízig vérig Heroes játék lett a 6. rész. Igaz, hogy a régi hagyományos városnézetet eltörölték és a helyébe egy más nézet került, de ez a célnak még így is bõven megfelel.

Szerintem próbáld ki ha van módod és az alapján ítélj.

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen><#eljen>

Telltale Games shop

tommygear
fasza nagyon, csak kár hogy ilyen debil játék lett ez <#szomoru1>
Úúúú, nagyon jól néz ki. Honnan van?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Zomil
Szvsz eddig a heroes 4 votl a legrosszabb mint közül 😊
Nálam valahogy igy néz ki:heroes3>2>1>5>4 ezt az ujabb rész még nem probáltam, de haver elmondása alapján(aki szintén 3 fan) nem olyan nagy cucc :S

Ez ma jött egy idõgéppel. 😊

Tinman
Nem, mert nincs goldom jelenleg :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Kicsit bestbuy😊

[merlinw.org]

wesker24
Igy van sehol sincs a Heroes III-IV-V-höz képest !

Nálam ez a Sorrend Heroes III Heroes V Heroes IV
Carlos
Én nem játszottam az elõdökkel, viszont a béta tetszett...

Þór vígi þessi rúnar

grebber
GTA Complete €9.99 (GTA1-2-3-vice city-san andreas-gta 4-gta 4 episodes)

Next PC upgrade: 2022

pointer4
Ez hogy nem lesz jó a VI. rész, már egy éve lehetett látni 😞 Próbálkoznak a srácok, de nem értenek még hozzá. V.részhez képest látszik, hogy megpróbálnak kicsit visszahozni elemeket, de nem tudják mitõl verhetetlen a III.-IV.
Carlos
Naja, csak 65.000 Ft-ért szerintem nem sokan vennék meg... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Akkor az is elég "limited" 😊

Nem úgy, mint manapság az EA-féle "limited" kiadások, amik gyakorlatilag csak parasztvakítások...

Guren
a Heroes 6-os szoborból azt hiszem csak 500db készül, de lehet, hogy rosszul emlékszem.

Pedig jól néz ki.
Én egy ilyet szeretnék, csak ez is baromi drága... De ez legalább tényleg "limited", mindössze 1500 darab készül belõle.

Guren
nem, azt külön lehet megvenni. és baromi drága.

<#wow1> Grat!
Ebben van a szobor is?

Nekem most csak egy ilyen jött, de nagyon örülök neki ^^

Büdös Bohóc
te jó Isten :-/

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

wesker24
Grat ! <#eljen>

Grat de nekem a Heroes VI minden téren csalódás !

Habár a Heroes 3-4 Complete megvan a Heroes V is megvan !
grebber
Battlefield 3 könyv Megvan mi lesz a következõ könyvem!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
A topikjában eléggé lelombozott a sok negatív tapasztalat... <#schmoll2>
Igaz, nekem még az 5. részt is be kéne vásárolnom.

Zomil
nyami 😊

Carlos
Egyelõre csak mobilos kép, többi késõbb otthonról:

Þór vígi þessi rúnar

Ingyenes coop dlc-t leszeded? 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tinman
Tény, hogy szeretni kell hozzá a vadnyugatot, nálam ez nagyon stimmel... ha el akarok képzelni egy tökéletes vadnyugati játékot, az azt hiszem majdnem ilyen lenne, mint az RDR. Nekem a controllerrel már nagyon megy a headshot... lassan meg lesz az érte járó achi is szerintem :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.