Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- meg kell venned az MS Office-t is, amit egyébként ép elmével nem tennél (LibreOffice + MS xls/word/pps viewer elég)
csodák nincsenek 😊
Forza.
Pont notebook vásárlás elõtt állok és akkor ez az 1 Ft-os xbox nem lenne rossz😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Sokan fujjolnak rá, de ha önmagában vesszük, szerintem az V rész és zseniális játék lett! Nekem a Gold van, de egy percig nem bántam meg, hogy megvettem.
Én ugyan nem sok játékkal kapcsolatos regényt olvastam eddig (ha jól számolom egyet sem 😄), de elhatároztam, hogy a Metro 2033-at és a folytatását meg fogom venni.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyébként dobozos verzió: eltörhet tokostul (kuka), karcolódhat és már nem olvassa semmi (Vagy csak úgy jársz, mint én a Witcher 2-vel, hogy baszik beolvasni a dvd rom, egyik haver is járt így egy bioshock 2-vel, arra meg hogy kuncsorogjak új lemezért semmi kedvem, inkább digitál verzsön)(kuka), elhagyod a cd kulcsot (kuka vagy warez), foglalja a helyet, nem patcheli magát automatikusan, nem rak fel mindent, ami a futtatásához fut, nem listázza ki a haverjaidat ha belépsz, nem tudsz 2 kattintással coopot indítani és még sorolhatnám napestig! Amúgy is inkább könyvet rakok a polcra ha lehet választani, annak nem kell gépet újítani sem.
Steam minden csak nem fizetõs warez, annál sokkal, de sokkal több (Eula-ja meg minden játéknak ugyanaz, a dobozos verzió sem a tiéd, ha nagyon bele akarunk mászni a dologba... ugyanazt kapod meg, mint a digitálist vevõk, csak neked kiírták DVD-re... nagy kaland)!
Egyre jobban arra haladunk, hogy ha nem CE-t veszel csak 1 dvd-tokot, 1 papír dvd borítót és egy matricás dvd-t kapsz. Mai világban egyre kevésbé éri meg dobozosot venni (digist viszont csak akkor ha akció van).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Be happy. :) Running!
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Tisztelem azokat, akik fizetnek a digitális terjesztésben kapható játékokért - hiszen így
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Énis csalódtam egy picit, de csak a kézikönyv miatt. A többi meglesz, bár csak késve, dehát meglesz, ez a lényeg.
Þór vígi þessi rúnar
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A vásárlónak kell kuncsorogni a kihagyott térképért
Az Artbook-okra "bukom", csak nincs 'pízem' a CE-kre 😊
Ha szimplán írásban szól nekem azért, mert mondjuk neki nem szimpi a csaj, vagy a téma, akkor kulturáltabb mederben ment volna tovább a "vita" és nem rágódnánk rajta már 2. napja 😊
De, "Büdös Bohóc" fórumtársunk egy frappánsnak szánt képet is mellékelt... ami viszont kivágta nálam a biztosítékot.
Sajnos, nem vagyok SG-s Admin, szerkesztési jogokkal - mert akkor a képet töröltem, és a szöveg maradhatott volna.
Így viszont ment minden vele.
Viszont az ART BOOK odabasz... (már elnézést)
Þór vígi þessi rúnar
Eléggé elgondolkodtató a dolog - én nem PDF-et akarok, hanem színes-szagos kézikönyvet... Szomorú vagyok.
Heroes of Might and Magic V
Kézikönyv: nincs, helyette "Általános tájékoztató" fecni - köszi sevenm!
Lemez: színes szitálású DVD, helyére illesztve
Ár: 2.990 Ft
Heroes of Might and Magic V: A Végzet pörölyei
Kézikönyv: színes borító, fekete-fehér tartalom, magyar, 19 oldal
Lemez: színes szitálású DVD, nyitott papírtokban
Ár: 1.990 Ft
Heroes of Might and Magic V: A Kelet törzsei
Kézikönyv: nincs, helyette "Általános tájékoztató" fecni - köszi sevenm!
Lemez: színes szitálású DVD, nyitott papírtokban
Ár: 1.990 Ft
Elsõ kiadásoknak tûnnek. Kérdés azokhoz, akiknek szintúgy megvannak ezek a játékok: valóban ilyen szegényes a kiadás, vagy ez nem elsõ kiadás?!
Ha 10-120 megabites netem lenne, akkor sem engednék több megapixeles képeket, vagy több MB-os szörnyeket beszúrni.
A trollkodó, feszültségkeltõ, jópofizó GIF-ek, és a sötét internet elborult forumozói által kreált fotómontázsairól nem is beszélve.
Ez utóbbit szúrta be szagos cirkuszi szórakoztató barátunk.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Az Európa megjelentetett egy orosz sci-fit, amibõl kimaradt a térkép. (Hogy miért? Mert az orosz kiadó az utolsó pillanatig ígérte, hogy elküldi, de hiába vártuk, hiába kértük újból; a könyv pedig már a nyomdában volt…😉 Egy fiatalember, aki rajongott a sci-fiért, s az orosz sci-fiért különösen, írt egy bejegyzést a blogján, amihez csatolt egy térképet is, mondván, a kiadó akár meg is keresheti ez ügyben. A kiadó kapott az alkalmon, és megkereste õt, kérvén, hogy szavait tettel is bizonyítsa. És a Metró 2034 belsõ borítóján ott pompázik a térkép."
Sajnálom, de már korábban is lefektettem, hogy hangulatkeltõ képeket, videókat nem tûrök meg ebben a topikban - egy olyan helyen, ahol eddig kulturáltan tudtunk játékokról, könyvekrõl és más dolgokról is beszélgetni...