Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
- ebben a boltban drága/drágább lesz tutira
- meg kell venned az MS Office-t is, amit egyébként ép elmével nem tennél (LibreOffice + MS xls/word/pps viewer elég)

csodák nincsenek 😊

Forza.

Mennyibe kerülhet egy notebook? Van vhol lista vagy vmi?
Pont notebook vásárlás elõtt állok és akkor ez az 1 Ft-os xbox nem lenne rossz😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Én maximálisan megértem Imyke álláspontját is, fõleg, hogy ma is újabb nagydobozos játékaim érkeztek... Öröm kibontani, kézbe venni, lapozgatni a kézikönyvet, stb. 😊 De ezzel is egyet értek, és én is így vagyok vele. Hacsak nem valami különleges kiadás (márpedig nem kell nekem minden játékból CE), akkor nem kell belõle feltétlenül dobozos. A digitálisnak is van rengeteg elõnye, és bizony közel sem egyenlõ ez a warezzal...

<#eljen>

Sokan fujjolnak rá, de ha önmagában vesszük, szerintem az V rész és zseniális játék lett! Nekem a Gold van, de egy percig nem bántam meg, hogy megvettem.

Épp olvastam a fórumot akkor, tehát láttam a képet, és csak azt tudom mondani, hogy nyugodtan töröld a hasonló irritáló képeket! <#worship>

Jó látni, hogy idõnként könyveket is raktok be! <#eljen>

Én ugyan nem sok játékkal kapcsolatos regényt olvastam eddig (ha jól számolom egyet sem 😄), de elhatároztam, hogy a Metro 2033-at és a folytatását meg fogom venni.

tototto
<#taps><#eljen>

Ezt hívják tudat alatti vásárlásnak... úgyis megvetted volna! <#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Csak mert kissé most felháborodtam:

Egyébként dobozos verzió: eltörhet tokostul (kuka), karcolódhat és már nem olvassa semmi (Vagy csak úgy jársz, mint én a Witcher 2-vel, hogy baszik beolvasni a dvd rom, egyik haver is járt így egy bioshock 2-vel, arra meg hogy kuncsorogjak új lemezért semmi kedvem, inkább digitál verzsön)(kuka), elhagyod a cd kulcsot (kuka vagy warez), foglalja a helyet, nem patcheli magát automatikusan, nem rak fel mindent, ami a futtatásához fut, nem listázza ki a haverjaidat ha belépsz, nem tudsz 2 kattintással coopot indítani és még sorolhatnám napestig! Amúgy is inkább könyvet rakok a polcra ha lehet választani, annak nem kell gépet újítani sem.

Steam minden csak nem fizetõs warez, annál sokkal, de sokkal több (Eula-ja meg minden játéknak ugyanaz, a dobozos verzió sem a tiéd, ha nagyon bele akarunk mászni a dologba... ugyanazt kapod meg, mint a digitálist vevõk, csak neked kiírták DVD-re... nagy kaland)!

Egyre jobban arra haladunk, hogy ha nem CE-t veszel csak 1 dvd-tokot, 1 papír dvd borítót és egy matricás dvd-t kapsz. Mai világban egyre kevésbé éri meg dobozosot venni (digist viszont csak akkor ha akció van).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A steam a fizetõs warez???<#ticking> Vagy valamit félre értek?

HappyHunter
Most örül a szívem nagyon. A '33 olvasása közben egyszer rajzoltam saját térképet mert nagyon belekeveredtem. 😄

Be happy. :) Running!

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Az Assassin's Creed kiadásai is szegényesek. Úgy tûnik hogy a Ubisoft már csak ilyen! :\

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

w77d
pedig ugyanannyi... én rendeltem már részegen 84db DVD filmet szombat este, kedden jött 4 db kartondobozban.... de jó buli volt végignézni õket, a felét kb nem láttam addig XXD

zorrobomber
Dobozosnál kisebb az esélye annak is hogy bebaszol és másnap úgy kelsz fel hogy ott van a polcodon Max Payne 1-2 meg a DoWII Chaos Rising (szombat reggel keltem erre, steam tranzakcióról láttam meg a levelet, nem mondom hogy tragédia de nem igazán volt betervezve <#idiota>)

IMYke2.0.0.0
Még mielõtt flame kerekedne a dologból, leszögezem, hogy nem bántásképp írom, de ha nekem digitálisan kell mindenképp egy játék, akkor nem a fizetõs WRZ-hez fordulok. <#vigyor5>

Tisztelem azokat, akik fizetnek a digitális terjesztésben kapható játékokért - hiszen így támogatják a készítõket -, de számomra (!) az a játék képezi tulajdont, aminek a dobozát a kezemben tarthatom, és nem szerveren pihen, vagy nem kell kiírnom egy DVD9-re, vagy BD-re...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tototto
íme nektek a dobozos kiadás, na nekem ezért jó a steames verzió mindenbõl, legalább nem kell törölgetnem ezeket az értékes kiadásokat 😊

Carlos
Hát, mostmár nekem sem lesz nagyon, de azért vannak dolgok, amikre félre kell tenni... Ilyen lesz a Diablo 3 CE is.

Énis csalódtam egy picit, de csak a kézikönyv miatt. A többi meglesz, bár csak késve, dehát meglesz, ez a lényeg.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Ha valaki szeretne 45 font feletti vásárlás esetén a Zavvi-nál 5 font engedményre szert tenni, akkor jelezze és küldöm neki privátban a kódot!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ez a "költséghatékony" megoldás meglepõ egy Collector's Edition esetében - ez a szememben igencsak erõsen minõsíti a kiadót, terjesztõt.
A vásárlónak kell kuncsorogni a kihagyott térképért , a kihagyott tartalomért... elkeserítõ.

Az Artbook-okra "bukom", csak nincs 'pízem' a CE-kre 😊

IMYke2.0.0.0
Megértem, hogy kiállsz a látszólag igazságtalanul "bántott" fórumtársad mellett - én is így teszek mindenhol.
Ha szimplán írásban szól nekem azért, mert mondjuk neki nem szimpi a csaj, vagy a téma, akkor kulturáltabb mederben ment volna tovább a "vita" és nem rágódnánk rajta már 2. napja 😊
De, "Büdös Bohóc" fórumtársunk egy frappánsnak szánt képet is mellékelt... ami viszont kivágta nálam a biztosítékot.

Sajnos, nem vagyok SG-s Admin, szerkesztési jogokkal - mert akkor a képet töröltem, és a szöveg maradhatott volna.
Így viszont ment minden vele.

Carlos
A Heroes VI CE-ben a "kézikönyv" egy fekete-fehár 20-30 oldalas füzetecske (a mostanában szokásos). Ezen énis lepõdtem. Továbbá az UBI kifelejtette a DVD tokot és az Audio CD-t (Ezeket pótolják és elnézést és ezmegaz, de megint lehet utánamenni).
Viszont az ART BOOK odabasz... (már elnézést)

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
A gif törlést megértem, viszont valóban félreérthetõ és nem szimpatikus hogy egy a te offtopic hozzászólásodat kritizáló hsz-t törölsz. Ezért írtam azt hogy kiállok Büdös Bohóc mellett. Szerintem a legegyszerûbb megoldás ha hanyagolod a "fappolós" képeket. 😊

IMYke2.0.0.0
Köszönöm.
Eléggé elgondolkodtató a dolog - én nem PDF-et akarok, hanem színes-szagos kézikönyvet... Szomorú vagyok.

zorrobomber
Tavaly vettem meg az alapot ajándékba, abban fecni volt..

IMYke2.0.0.0
S hogy játék is legyen - bár sokunknak megvan, gondolom:

Heroes of Might and Magic V
Kézikönyv: nincs, helyette "Általános tájékoztató" fecni - köszi sevenm!
Lemez: színes szitálású DVD, helyére illesztve
Ár: 2.990 Ft

Heroes of Might and Magic V: A Végzet pörölyei
Kézikönyv: színes borító, fekete-fehér tartalom, magyar, 19 oldal
Lemez: színes szitálású DVD, nyitott papírtokban
Ár: 1.990 Ft

Heroes of Might and Magic V: A Kelet törzsei
Kézikönyv: nincs, helyette "Általános tájékoztató" fecni - köszi sevenm!
Lemez: színes szitálású DVD, nyitott papírtokban
Ár: 1.990 Ft

Elsõ kiadásoknak tûnnek. Kérdés azokhoz, akiknek szintúgy megvannak ezek a játékok: valóban ilyen szegényes a kiadás, vagy ez nem elsõ kiadás?!

IMYke2.0.0.0
Mi köze a "betárcsázós internetnek" a "normális hg"-hez?!

Ha 10-120 megabites netem lenne, akkor sem engednék több megapixeles képeket, vagy több MB-os szörnyeket beszúrni.
A trollkodó, feszültségkeltõ, jópofizó GIF-ek, és a sötét internet elborult forumozói által kreált fotómontázsairól nem is beszélve.

Ez utóbbit szúrta be szagos cirkuszi szórakoztató barátunk.

tommygear
😄DD
zorrobomber
félreérések elkerülése végett normális hg alatt olyanra gondolok akinek nem betárcsázós internete van 😉

zorrobomber
én kiállok melletted, ha ez vigasztal, maradjon csak fav-ban a topik, talán majd egyszer lesz normális hg is addig valahogy kibírjuk 😊

Tinman
Így van!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Jaj. <#falbav>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Büdös Bohóc
nem az a lényeg, hanem hogy én nem szólok semmit hozzá és csak trollkodni jövök gondolom ez a lényeg 😊

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

davidka003
Én se írok minden képre valamit pedig van mikor magamban gondolom, hogy hú ez de jól néz ki.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Büdös Bohóc
hát ez kurva értelmes hozzászólás na -fav ilyen emberek között mi értelme fórumozni

Tinman
Lehet, hogy olyan játék képet tetted be, ami már itt sokaknak megvolt, vagy nem volt különlegesség.

Carlos
Süti!
Akkor mindenképp papírkönyv lesz ebbõl nem pedig e-könyv.

Þór vígi þessi rúnar

Büdös Bohóc
na hát na, azért csak van ereje a kis embereknek is egy ilyen netes világban

Büdös Bohóc
<#eljen>

davidka003
"A Metró 2034 címû könyv belsõ borítóján megtalálhatjátok azt a térképet, amit a rajongók az elsõ Metró-kötetnél annyira hiányoltak. Ennek a térképnek története van, íme:
Az Európa megjelentetett egy orosz sci-fit, amibõl kimaradt a térkép. (Hogy miért? Mert az orosz kiadó az utolsó pillanatig ígérte, hogy elküldi, de hiába vártuk, hiába kértük újból; a könyv pedig már a nyomdában volt…😉 Egy fiatalember, aki rajongott a sci-fiért, s az orosz sci-fiért különösen, írt egy bejegyzést a blogján, amihez csatolt egy térképet is, mondván, a kiadó akár meg is keresheti ez ügyben. A kiadó kapott az alkalmon, és megkereste õt, kérvén, hogy szavait tettel is bizonyítsa. És a Metró 2034 belsõ borítóján ott pompázik a térkép."

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Büdös Bohóc
Favban van a topik rég és raktam már nem egyszer be képet + hozzászóltam értelmeset is a topikhoz a napokban nem egyszer, nem mintha nem szarta volna le bárki is.

IMYke2.0.0.0
Tanult kollégámat tudom idézni, aki egy meglehetõsen népszerû topik házigazdája: "Itt nincs demokrácia".

Sajnálom, de már korábban is lefektettem, hogy hangulatkeltõ képeket, videókat nem tûrök meg ebben a topikban - egy olyan helyen, ahol eddig kulturáltan tudtunk játékokról, könyvekrõl és más dolgokról is beszélgetni...

Tinman
Évente 1x se benézel, 0 eredeti játék képet linkelsz, de a trollkodó kép az nagyon kellett... nem tudom érzed-e, hogy mi is a probléma?!

Büdös Bohóc
azért mert te vagy a hg még nem kell önbíráskodni

IMYke2.0.0.0
Ez "Büdös Bohóc" nagyszerû képére ment, amit töröltem.

IMYke2.0.0.0
Elhiszem, hogy nem érdekel, de ezt nem kell közölnöd.

Tinman
Soha nem fappolnék rá Mónikára! Habár...

Carlos
ráfappoltál a moncsira... <#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Rendben, de miért foltosak a képek?

Vagy csak nálam?