Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Amúgy grat! Heady-nek is! :-)
Látatlanba 9/10-es cím...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mondjuk nem gondoltam volna, hogy hogy a fehér szín dominálásával is lehet ilyen "darkos" hangulatot létrehozni 😊 Nagyon bejonnek ezek a képek.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Forza.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Szoval most igy 1,5év alatt megszerettem megint az olvasást 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Na asszem ideje vissza ternem az olvasashoz, 10 eve napi tobb szaz oldal olvasasaval fekudtem le. Ma mar az internett miatt, nagyon kikopott belolem a konyv olvasas. Es meg igy is szerencse vagyok, hogy 20 eves korom utan lett netem. Igy legalabb sok konyvet elolvastam, amit amugy nem biztos hogy most elolvasnak.
A mai fiatalokba meg mar belese merek gondolni hogy mirol esnek ki, foleg hogy mar 10-15 evessen ra szabadulnak a netre.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
OFF, de ha már könyvek, ez is nagyon komoly anyag, mondhatni klasszikus a mûfajában. Deus Ex rajongóknak kötelezõ😊
[merlinw.org]
Be happy. :) Running!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Karácsonyra Metro 2034-et + Assassins Creed reneszánszot kértem.
Next PC upgrade: 2022
http://www.piratekart.com/
Q: Avast virus scanner is detecting malware!
A: These are false positives. The games are safe to play.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
kephost.com egyébként jó.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Forza.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Amúgy meg csak sg-re járok meg youtube, meg néha filmek magról.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"