Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is boxra vettem, pc-n már egyáltalán nem játszok. 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

robotnyk
xbox, pcre majd november közepén jön csak úgy tudom (btw, pár héten belül eladó lesz *kacsint*)
Tinman
X-es verza vagy PC?
Amúgy grat! Heady-nek is! :-)

Látatlanba 9/10-es cím...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Grat! Sajnos nekem várnom kell valszeg pár napot vele, mert elutazok 😞

Mondjuk nem gondoltam volna, hogy hogy a fehér szín dominálásával is lehet ilyen "darkos" hangulatot létrehozni 😊 Nagyon bejonnek ezek a képek.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

robotnyk
nekemisnekemis!

2 oldalú poszter, tehát csak egyet kaptam.

Guren
a jokeres poszter kell :C

Most jott 😊

Carlos
lehetne kötelezõ olvasmány...

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
A "Galaxis Útikalauz stopposoknak" c. könyvet én is erõsen ajánlott könyvnek tekinteném - általános iskola felsõ tagozatosainak is akár, de középiskolában mindenképp.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
vszínû tudod, hogy az alapitvány nem trilógia, annál jóval több "része" van 😊 nekem a kedvencem az "Alapítvány és Föld" volt, ill az alapítvány elõzménykönyveit is imádtam 😊

Forza.

w77d
én már egy újabb kiadást vettem meg, de így is nagyon jó 😊 Nekem a legrégebbi könyvem egy 1932-es Magyar Tüzér könyv. Az elsõ világháború magyar vonatkozásaival foglalkozik.. meg találtam benne egy 1933-as sorsjegyet 5 pengõ értékben 😄

Az még apámé volt, jó régi kiadású könyv talán még idõsebb mint én. Egy nap unalmamban elkezdtem aminek az lett a vége hogy együltemben végigolvastam az egész trilógiát a két perem résszel együtt 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

w77d
Alapítvány triológia nekem nyár elején volt meg, zseniális mû!!!!

Zomil
Én gyürük ura és harry potter ota(vagyis legalább 4-5éve) kb. semmit nem olvastam egészen tavalyig...a kezembe akadt az Alapitvány elsö része...hááát, gyorsan elolvastam a trilogiát +a Lucky Starr sorozatot...huhh hát olvasáson kivül mást nem nagyon csináltam, után ráizgultam a Galaxis Utikalauz stopposoknak-ra(kb. kötelezövé tenném suliba, ezzel aztán meg lehet szerettetni az olvasást), megint nem jöttem ki egy darabig a szobábol. Most meg a Game of Thrones-t olvasgatom, mert a sorozat nagyon megfogott és ez is iszonyat jo könyv!
Szoval most igy 1,5év alatt megszerettem megint az olvasást 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jah Gotrek és félix következõ része is novemberben jön! Jóféle lesz!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
ez így van. Aki nem olvas könyveket nem tudja mit foszt meg magától.. Én most fejeztem be Arthur C Clark-tól a Mars Titkait, elõtte volt Rejtõ: Vanek Úr Párizsban (ez volt az utolsó rejtõ, amit nem olvastam, a többi már elõtte megvolt, de nem kizárt, hogy újra kezdem õket) és most nekiállok a Metro könyveknek.

Daell Drow
Fel csigazott ez a konyv.
Na asszem ideje vissza ternem az olvasashoz, 10 eve napi tobb szaz oldal olvasasaval fekudtem le. Ma mar az internett miatt, nagyon kikopott belolem a konyv olvasas. Es meg igy is szerencse vagyok, hogy 20 eves korom utan lett netem. Igy legalabb sok konyvet elolvastam, amit amugy nem biztos hogy most elolvasnak.
A mai fiatalokba meg mar belese merek gondolni hogy mirol esnek ki, foleg hogy mar 10-15 evessen ra szabadulnak a netre.
IMYke2.0.0.0
És érdemes a kis flash-re is pillantani... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
12.-én jelent meg😊
OFF, de ha már könyvek, ez is nagyon komoly anyag, mondhatni klasszikus a mûfajában. Deus Ex rajongóknak kötelezõ😊

[merlinw.org]

lolSL
nincs összefüggés, pl. mo-n pont a bethesda játékai közül a rage se kapható, new vegas DLC-k is csak késéssel kerülnek fel.

mivel steamworks jatek, ezert minden bizonnyal.

Renjike
ES V: Skyrim elérhetõ lesz steamen?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

zorrobomber
cdkulcsok.info-ról valaki már vásárolt innen ha jól emlékszem? aktiválásról van valakinek tapasztalat?

HappyHunter
Engem is nemrég hívtak a boltból, hogy mehetek érte. Meg is lepõdtem mert kedden azt mondták hogy legalább két hét mire ideér 😊

Be happy. :) Running!

w77d
este beszkennelem majd

davidka003
Térképrõl lehetne kérni egy képet, hogy milyen is?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

w77d
lehet, csak ha elkapnak a boltból kifelé, akkor elég gyorsan és kegyetlenül bannolnak XXXD

grebber
Kár hogy ezt nem lehet warezolni<#banplz>

Karácsonyra Metro 2034-et + Assassins Creed reneszánszot kértem.

Next PC upgrade: 2022

Ma jelent meg? Akkor asszem megyek az Alexandrába 😊

w77d
nna ma megvettem az új metro könyvet, asszem kiakasztok az ajtómra egy kérem ne zavarjanak táblát és nekiesek XD

zorrobomber
meg azért IGF-re csak nem neveznek be egy vírusos játékgyûjteményt 😊
http://www.piratekart.com/

zorrobomber
ott van az oldal faq-ban hogy ezek hibás jelzések, nem vírusosak

Q: Avast virus scanner is detecting malware!
A: These are false positives. The games are safe to play.

Büdös Bohóc
+ kephost.hu, kepfeltoltes.hu (utóbbit hrefezve ide, mert nem enged sg alapból felrakni onnan)

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

davidka003
Nem értem, mi a fenének létezik még egyáltalán a szutyok sárga békás oldal?
kephost.com egyébként jó.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

biomage
én ezt szoktam használni, nincs a feltöltés után link választék neked kell a kép elérését bekopizni, de eddig semmi problémám nem volt. hogy valaki nem látta.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

arty
volt már itt forumon exploitos gif-re, jpg-re link 😊 ha pl IE-d van, be lehetett itt is nyalni "sokmindent" 😊

Forza.

A noob.hu-t már próbáltam de valamiért tûzróka alól nem szúrja be a linket. A másik 2-õt nem ismertem.

robotnyk
imagerz, noob.hu, iaro
biomage
hü de szép béka, és menyibe került? 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

davidka003
Néha eszembe jut felrakok valamit, de sosem talál semmit a gépen.
Amúgy meg csak sg-re járok meg youtube, meg néha filmek magról.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

arty
minden zombigépes ezt mondja :/

Forza.

davidka003
Ezért nem használok semmi védelmi programot. Feleslegesen lassítják a gépet.

Kíváncsi voltam rá, addig amíg el nem kezdetem kicsomagolni. A kicsomagolása során az Avast, és a Spyware T. is jelzett egy-egy fenyegetést. Lehet hogy állriasztás, de én akkor is inkább letörültem az egészet.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

zorrobomber
Zomil
remélem lesz olyan jo, mint az elsö rész, a 2.-at annyira nem szerettem 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Csak a borító miatt: Stronghold 3 Collectors Edition (Megjelenés elõtt)
<#vigyor5>