Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN
Fenébe😞

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Az elsõ nagyon tetszett, a második részt már meguntam félúton... El is adtam a könyvet.

p.s.: Most szólt az alexandra, hogy mehetek a metro 2034-ért... yay... 😊

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Büdös Bohóc
a könyv itt már nem off lassan

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Tinman
Hát tényleg off, mert az Office 2007 otthoni változata nem egy nagy eresztés. Viszont amit rátettél tartónak, hogy el ne szaladjon szegény, az elég faxa :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Daell Drow
Egy kis OFF:
Ma delelotti szerezmenyem a keszthelyi alexandrabol: LINK
Volt itt korabban linkelve, es addig nem nyugodtam mig nekem is meg nem lesz.
Büdös Bohóc
ezért rendeltem elõ, mert 576-ban is 2000-el olcsóbb úgy <#bohoc>

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

davidka003
Tomb Raider Underworld 990 Ft-ért elsõ kiadás kis képeslapokkal. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

benőmenő
Azért nem mindegy, mert a legcsóróbb warezos balféknek is befigyel 990-ért egy dirt 2, vagy 560-ért egy Tomb Raider legend. Nem, nem magamból indulok ki <#vigyor2>
Totti5
Most ezt melyikre mondod? láthatod hogy egyik boltban 16 a másikban 11. Nyilván a 16 ezer nagy túlzás, de sokan ott veszik meg annyiért így megéri nekik, aki pedig tájékozott az 10-11ért a másik boltban. A limitedek ára meg annyi amennyi, az lehetne 40 is, akkor is elfogyna, mert egyedi és limitált... ott az ár mindig irreális és sosem szempont.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Carlos
Minek, ha megveszik ennyiért is?
Aki meg warezol, annak mindegy, hogy 25, 13 vagy 5K.

Þór vígi þessi rúnar

davidka003
Nagyon elvannak szállva az árakkal.
Minden játék árat max 10k-ban kéne meghúzni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Renjike
Diablo III - Aesthetic Artifacts én ezt akarom 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Totti5
Szvsz ez egyátalán nem sok ezért a pakkért, teljesen korrekt ár és tartalom. Ha lenne vagy majd jön konzolra és lesz ilyen akkor alap vétel.

Carlos
MUST HAVE!

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
Black Ops is 12k volt annak idején, 0-day.

Prince23
Adok nekik pár napot, õk is felfogják majd vinni min. 12.900-ra :S ami ugye még így is olcsóbb, mint CDG

IMYke2.0.0.0
Úristen! 14.000 Ft?! Nem mintha érdekelne a játék, csak félek, rászoknak erre az árra...

wedge31
Én kezdek átszokni ide.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
Akkor nekem megérte, hogy megvettem Steamen, + kaptam egy COD 4 példányt is 17 rugóért 😄

a többi shop nem érdekel. CDG and Steam forever

lolSL
http://cdgalaxis.hu/PC/18898/call-of-duty-modern-warfare-3.html

14/16 ezer egy sima PC game 😮

IMYke2.0.0.0
Van néhány dolog a Collector's-ban, amit szívesen látnék a kezemben, de HA MEGVESZEM, akkor a "normál" lesz - a 13.000 pénz jövõre talán nem lesz akkora érvágás számomra, mert ki tudja, mit hoz a jövõ? 😊

wedge31
Az alapjáték is 13k, már az is bõven több mint kéne.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

IMYke2.0.0.0
Ha megveszem, akkor nekem sem a Collector's Edition fog kelleni - persze, ha "rám szakadna" a Nemzeti Bank aranytartaléka, vagy megnyerném az Ötös Lottót, esetleg zsíros állásba kerülnék, akkor bevállalnám a CE-t is, mert ha valami, akkor a Diablo-sorozat õrzi az értékét a használt piacon.

Bár, a 'mûanyagizált' játékbeli tartalom kicsit taszít, de vélhetõen meg lehet majd szokni. Csak ne lenne annyira MMO-s...

Renjike
sima kiadásban jó lesz az nekem XD

IMYke2.0.0.0
Képen:

IMYke2.0.0.0
Diablo III Collector's Edition - 24.990 Ft - CDGalaxis

Diablo 3 Collectors Edition várható tartalma:

* A Diablo 3 játék PC / Mac verziója,
* "Így készült a Diablo 3" videó, DVD és Blu-Ray formátumban is,
* Zenei CD (Soundtrack),
* Diablo 3 mûvészeti album (Art of Diablo 3)
* Exkluzív Battle.net játékbeli tartalmak: Diablo 3 esztétikus tárgyak, World of Warcraft Pet: Fetish Shaman valamint Starcraft 2 Avatarok (Battle.net Portraits)
* Diablo koponya szobor,
* 4 GB-s Lélekkõ (Soulstone) USB, rajta a Diablo 2 és kiegészítõje, a Lord of Destruction.

Renjike
Váó. tényleg jó 😊

Kösz! Egész szépen van kidolgozva.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zzeN
Itt egy jó minõségû kép:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen><#eljen>

Renjike
iszonyat jól össze van rakva a dolog 😊 én is beszerzem hamarosan ha elolvastad egy rövid kritikát írsz? 😊

HappyHunter
Kicsit karcsúbb mint az elõzõ, de remélhetõleg ugyanlyan élvezetes lesz olvasni 😊

remélem nem túl nagy a kép mérete, egyszerûen nem tudtam jobban összetömöríteni 😄

Itt pedig a térkép és a hozzá tartozó jelmagyarázat:

Be happy. :) Running!

balee4
Batman Arkham City Limited Steelbook Edition

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

* egy közelebbi

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A szoborról készítenél a közelebbi felvételt mondjuk szembõl?

Gratula, nagyon jól néz ki, úgy hallottam nagyon jó minoségu a szobor. <#eljen>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

zzeN
Batman Arkham City CE:

(sry a képminõségért)

Totti5
Most hogy említed megnéztem a fiziksz videót róla. Füst, köd 2011 végén csak only pászibül on fiziksz + a részecskeeffektek megint 600%al elvannak túlozva, persze fiziksz nélkül meg nincsenek. Knyád Nvidia!

Tinman
True!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Igen, "betmen lebegö köpönyege" fícsör 😊)))

arty
fizixet kihagytad!

Forza.

robotnyk
guilty!
Tinman
Deal! :-)

Tinman
Befejezem a mondatod:

...csak most nem bírtam kivárni a PC-s verziót, mert ez a játék k. jó lesz :-)

Tudom, de a pc-mbol nem tudok tobbet kifacsarni, mint ahogy a boxos verzió kinéz. Szóval nálam a boxos a superior 😉

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

robotnyk
én is PCn játszottam az AA-t
Tinman
Pedig a superior verzió jelen esetben a PC-s lesz... kent wét!

Tinman
Szomorú vagyok :-(
Valamiért azt hittem együtt jön a 2 verzió.

Nekem ezt muszáj PC-n tolni, mert AA-t is ott toltam, volt live, magyar felirat, !!!60 FPS!!! achik, xbox360 vezetékes gamepad teljes értékûen ment, meg volta 16xAA és sok anizó. Egy ilyen AAA+++ címet muszáj a legnagyobb pompájában tolnom!