Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
[merlinw.org]

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
www.gportal.hu/bioshock
lll l ll lllll l lll ll
Úgy látom a Thief II még megvan 😊 GTA Vice City elment? Mérhetetlenül szomorú vagyok 😞
Amúgy nagyon jól néz ki, nekem is nagyon tetszik! <#finom>#finom>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
lll l ll lllll l lll ll
Az az In The Lounge feliratú kis lemez kinézetû valami a játék zenéjét tartalmazza?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A XIII nálam örök kedvenc! Kár, hogy a Beyond Good & Evil-el együtt megbukott... Erre mindenesetre kíváncsi vagyok, de nincsenek nagy reményeim...

Nem hiszem el, hogy megnyertem a Metro 2034 vacsorát!<#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
De az az okoskodás, amit L(e)-vágott L-'mester', az nagyon-nagyon kivágta a biztosítékot nálam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Annyira gyûlöltem benne az elsõ 'L'-t, hogy az elképesztõ!
Ráadásul, az egész rétestészta volt...
A "Death Note Relight' 1-2-õt bár beszereztem, de valahogy nem vitt rá a lélek, hogy megnézzem õket.
Helyette néztem - számomra - sokkal értelmesebbeket, kedvelhetõbbeket.
viszont Death Note 3 pont? <#wow3>#wow3>
A 'gonoszkodásom' oka az, hogy sosem értettem, mit esznek a Dragonball animén - rettenetes az egész, számomra.
Pedig aztán, fogyasztok animét rendesen.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !