Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
meg egy dlc
Totti5
Van benne pár fegyver kód és már is limited lesz? -.-

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zzeN
Vegyél fel: zzzen néven megtalálsz.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

w77d
én Red Orchestra 2-t vettem ma.. egy picit csalódás, fõként, hogy nagyon optimalizálatlan, a látvány nagyon nem indokolná ezt a gépigényt...

Daell Drow
<#eljen> Nekem is ma hozta a futar, ep most telepitem. <#vigyor2>
game-rõl csak 7 font még mindig

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

zzeN
Battlefield 3 Limited Edition:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

MerlinW
robotnyk
ki kell fordítani mosáshoz, akkor tovább tart.
zorrobomber
OFF, de maradandó emlék volt számomra, Disneyland, 14 évesen, szakadó esõ. Sokan ott jöttek rá hogy lehet kellett volna kabát, vettek is citromsárga Mickey egeres esõkabátot. A felének már a felöltés közben kettészakadt a hátán egy méteres csíkban 😄 A szakadó esõbe vinnyogva röhögtünk rajtuk 😊 Kb. olyan "erõs" volt mint egy Tesco-s szatyor, persze aranyáron 😊

w77d
1 hónap és a fekete sem lesz már rajta, csak nyomokban... tipikus reklám póló

Prince23
Lehet ki fog kopni pár mosás után a "sárga" rajta 😄

Most jött 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Büdös Bohóc
nem jó a picasa link az oldalán, meg se lehet a dobozokat nézni...

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

saxicola
11 hibátlan állapotú eleadó játék hihetetlenül alacsony áron!

Eladó játékok!

www.gportal.hu/bioshock

Büdös Bohóc
😄DDD

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

KRi2
Kinek mi a rendes ugye. Nekem az angol verziók jelentik az alapot. A magyarokból többször kispórolnak anyagokat. Mondjuk ennek ellentettje volt a GTA:ViceCity ami elkelt, mert abban az angol mellett voltak még a magyar cuccok is. Thief2 viszont még megvan.

lll l ll lllll l lll ll

Én is erre gondoltam, a jobbról-balra való írásmód miatt... De köszi, hogy megerõsítetted!

"Rendesnek" ez is rendes, csak nem angol ^^
Úgy látom a Thief II még megvan 😊 GTA Vice City elment? Mérhetetlenül szomorú vagyok 😞

tommygear
fúj
Ez az izraeli kiadás, a tokon héber írás látható.
"8 exclusive tracks inspired by the 60's" - ez áll rajta. Még nem hallgattam bele, nem tudom, hogy a játék zenéje-e (de gondolom, hogy az lehet).

Amúgy nagyon jól néz ki, nekem is nagyon tetszik! <#finom>

<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

KRi2
Pont ilyet árulok csak rendes angol kiadást, ha kéne vkinek } Ihol-e

lll l ll lllll l lll ll

Arab írásnak tûnik vagy valami hasonlónak. Egyébként nagyon design-os, nekem tetszik.

Az az In The Lounge feliratú kis lemez kinézetû valami a játék zenéjét tartalmazza?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sikerült szert tennem egy No One Lives Forever-re. Az eladó által készített képen nem látszott, de elég érdekes kiadás... Én sajnos nem jöttem rá, hogy melyik országban adhatták ezt ki (bár van egy tippem), de hátha van itt valakinek valami ötlete. Szerencsére maga a játék teljesen angol nyelvû.

Ez csak 4 CD-s 😊

zorrobomber
egy ideje nagyon szemezek gog-on a sorozattal 😊

ollie
1 éve 14 helyett 11-12 lett volna, azóta ennyit romlott a Forint.

pointer4
Fúúú, under a killing moon 😄 6 CD, extra jó játék!!! 😄
Fabio Capello
portal 3 úgy lesz, ahogy ep3 vagy l4d3 😄

IMYke2.0.0.0
Hú, ezek tényleg nagyon finomak! <#eljen><#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
Bazz hirtelen Portal 3-mat olvastam 😛

Smuge
Mai zsákmány 😊

Hatalmas gratula! Érezd kötelességednek az élménybeszámolót! 😊

<#eljen><#eljen><#eljen>

A XIII nálam örök kedvenc! Kár, hogy a Beyond Good & Evil-el együtt megbukott... Erre mindenesetre kíváncsi vagyok, de nincsenek nagy reményeim...

Mai napi finomságok:<#finom>

tommygear
nemhinném, l4d és társai aztán marhára nagy céllal rendelkezõ játékok és mégis imádja a nép
Bence94
Hali! Kicsit off, de láttam volt már róla szó!
Nem hiszem el, hogy megnyertem a Metro 2034 vacsorát!<#idiota><#zavart1>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

robotnyk
szerencsére a céltalan sokkolásból már kinõtt az ipar, így az ilyenek mehetnek rögtön az 1000 forintos leértékeltek közé.
tommygear
jön a Postal 3 is <#taps><#idiota>
tommygear
akkor ez felejtõs lesz
IMYke2.0.0.0
L-tudom fogadni, hogy sokan rajonganak érte, és az animéért - az alaphelyzet nekem is nagyon tetszett.
De az az okoskodás, amit L(e)-vágott L-'mester', az nagyon-nagyon kivágta a biztosítékot nálam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lolSL
L a legnagyobb mester

Renjike
az egérpadom meg 400 ft volt a hülyevagyokba..

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
én ezen nõttem fel , nem is vagyok valami öreg de teljesen király 😄D mindig is szeretni fogom 😄D más animét nem is nagyon nézek néztem ableachet narutót , death notet .... az utolsót végig néztem az elsõ 2 még tart . de abbahagytam .

IMYke2.0.0.0
A 'Death Note' eddig animés pályafutásom legrosszabbja volt.
Annyira gyûlöltem benne az elsõ 'L'-t, hogy az elképesztõ!
Ráadásul, az egész rétestészta volt...
A "Death Note Relight' 1-2-õt bár beszereztem, de valahogy nem vitt rá a lélek, hogy megnézzem õket.

Helyette néztem - számomra - sokkal értelmesebbeket, kedvelhetõbbeket.

Guren
a Dragonball gyerekként volt fasza, felnõtt fejjel már tényleg gagyi.

viszont Death Note 3 pont? <#wow3>

IMYke2.0.0.0
Az egérpad értékesebbnek tûnik. <#vigyor5><#vigyor>

A 'gonoszkodásom' oka az, hogy sosem értettem, mit esznek a Dragonball animén - rettenetes az egész, számomra.
Pedig aztán, fogyasztok animét rendesen.

Renjike