Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Én egyetértek.
Nekem nincs pénzem konzolra.
Lassan idõm sincs játékra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Szerintem ha valaki 1 platform mellett teszi le a voksát az is bõven megtalálja a számítását, egész egyszerûen azt kell választania amelyik számára a legkedvezõbb. Szerintem teljesen felesleges több platform fenntartása 1-2 exkluzív cím miatt. Persze ezzel nem kell egyetérteni. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
<#vigyor5>

Solid Snake
Van már topiggya is itt az sg-n. <#hehe>
zorrobomber
Sanctum-ot tolja itt valaki? Mi ketten egy haverommal elkezdtük tegnap, teljesen jó game.

Büdös Bohóc
használtan vegyél, hajrá

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Totti5
55rõl?😄 250 gigás 40 körüli áron az talán majd jövõre, talán... annál olcsóbb nem igen lesz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
Xbox360-nak is lemehetne már olyan 25-30 ezer ft környékére

Rage47
ja hát ezek érdekelnek engem is, de nem gondoltam, hogy így lement az ára a PS3nak 😮
Tinman
Elõrendelve.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Na jó, de ha csak egyikre van pénze... AAA+++ RDR-t is akar, akkor lehet, hogy a PS3 a jó döntés, persze ha lehet mind a kettõt vegye, hiszen a konzol only multi címeket én is mind x-re fogom venni továbbra is!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Renjike
CDgalaxis nagyon jó kis extrákat szokott a játékok mellé pakolni 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Nos akinek ne volt bejövõs a CE annak itt van ez normaál áron:

Skyrim Standard Edition + extrák

Totti5
Proci erõsebb, de a vga gyengább így kb ugyan az. A procit csak a belsõs fejlesztõk tudják kihasználni és bevonni extra mûveletekbe, de a multiplat fejlesztõk nem igazán ezért mivel a vga gyengébb a 360hoz képest nézve sok esetben gyengébben muzsikálnak rajta a multiplat játékok. RDR pont úgy mint a GTA4, vagyis PS3on én semmi pénzért nem tolnám, mert 360on tû éles 30fps ( aránylag ), és van rajta AA is. PS3on egyik sem.

Renjike
annyira azért nem sokkal erõsebb.. de erõsebb ez tény.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Büdös Bohóc
érdekes, ahhoz képest, hogy ps3nak sokkal erõsebb hardwarenek kéne lennie

Totti5
RDRt ne ajálngasd PS3ra, mert lowfps, nem 720p és homályos izé. 360 a superior magasan.

Tinman
Kell egy kis lökés?

Az RDR a játéktörténelem legjobb western játéka... amit abban a játékban nem lehet megtenni és a western érához kapcsolódik, az már nem is fontos.

Adok még egyet... az Uncharted trilógia egyszerûen kihagyhatatlan, bármennyi befektetést megér, ami nem is olyan sok, tekintve, hogy egy 160 GB-os PS3 (arra van RDR is :-) vadi új áron 55k körül van.

Félreértés ne essék: Kell az a gamer PC piszkosul, de csak egy lábon állni, úgy, hogy szereted a játékokat ---> butaság.

Bence94
Tudom-tudom.
Persze majd írok egy kis szösszenetet...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

davidka003
"Más:Egy nagy élmény volt dimitry glukhoskyval vacsorázni, beszélgetni!"

Ja ezt csak így mellékesen mondod? 😄
Külön posztot megért volna, hogy leírd milyen is volt az egész. Mi történt, mit csináltatok, ilyesmi.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Bence94
Akárki akármit mond, de számomra a 4 egy örök kedvenc marad! Emlékszem amikor ment az õrület az 1. trailer körül , mint ennél. Nem vártam egy san andreast megint, de igazából nem baj sõt! Ezzel a motorral igen fincsi lesz fõleg ha 4-et viszi tovább csak kibõvítve plusz dolgokkal. Régi sa-tól herótom volt sokszor...

Elvileg más fogja portolni és jobb lesz sokkal mint az elõzõ és talán egyszerre jelenik meg a knzolossal....

Más:Egy nagy élmény volt dimitry glukhoskyval vacsorázni, beszélgetni!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Büdös Bohóc
vice city play cd-m mondjuk konkrétan megsemmisült az elhasználódástól, san andreasnál már inkább no-dvd crack... gta iii play cd-m is szétment

Büdös Bohóc
nem is vagy akkor valami nagy gta fan, mert én pl az vagyok és kivétel nélkül mindegyik részt legalább 4x játszottam végig (vice cityt többször is és még nem is számoltam azt egyik résznél sem, amikor félbehagytam valamiért)

Daell Drow
Na ebbol mar arad valami hangulat, ellenben a gta4 steril kornyezetevel.
Nalam a hangulat miatt a vice city az elso a listan, es az eggyetlen amit at is vittem.
Büdös Bohóc
vice city pl jobban volt optimalizálva 1000-el, mint a gta iii, azon a gépemen amin eléggé szarul ment a 3 a vc kurvajól ment. San andreas ugyancsak nem volt szar. IV-et elbaszták, patchekkel már az is jó. Nem tudom minek kell rosszmájúskodni...

davidka003
Ehhh, én mit szóljak. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Rage47
érik egy konzol vásárlása:S
szabii98
és rajtad kívül még 4 milliárd emberé, kb. 😄

I met God. She's black

w77d
na ez az, amihez a gépem kevéske lesz XXD

IMYke2.0.0.0
Félõ, hogy igazad lesz. <#buck><#papakacsint>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Csak mint mindig... Az épp aktuális erõmûvön se fog menni akadás nélkül. 😊

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Ne szokjunk rá a Youtube-videó beágyazásra. Elég, ha link mögé tesszük õket.

A videó hangulatos! <#eljen>
Kíváncsi vagyok, mennyire qrják el az optimalizálást a PC-port esetében...

Carlos
<#buck>

Þór vígi þessi rúnar

Totti5

Jah és még egy számomra nagyon fontos sandbox elem, ami viszont a San Andreasból is kimaradt (Vice city-nek viszont szerves része volt), vásárolható épületek, lakások, miegymás, amik pénzt generálnak, testreszabható otthonok a játékosnak. Ezek mind benne vannak a Saints row-ban!

Gta 4-ben gyakorlatilag semmi értelme nem volt a pénznek. Ha volt 200 000-ed nem tudtad mire elkölteni max fegyverre (játék internetében ott volt a nagy ziccer, volt az autószalonnak honlapja, ahol lehetett volna autót vásárolni. Végül benne volt ez a lehetõség a játékban? Persze, hogy nem! És még sorolhatnám a sok ehhez hasonló kihagyott ziccerek tömkelegét.) Ez a GTA 4 egy olyan sandbox játék, ahol csak és kizárólag homokvárat építhettél mást nem.

Na de off vége!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ez is igaz! Gta 4-re csak azért haragszom, mert a SAn Andreashoz képest minimálisra csökkentették (Ez biza visszafejlõdésnek hívják) a változatosságot (mellékküldik, testreszabhatóság, autótuning, harci stílusok), ami bõven megfért volna a komolyabb hangvétel mellett is.

Saint Row nem veszi komolyan magát, és nem is akarja, hogy komolyan vegyék, csak szimplán szórakoztatni akar és azt el is éri, mindemellett a fentebb felsorolt számomra fontos sandbox elemeket szigorúan tartalmazza (ahogy a 3. részben is mindezek meglesznek).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ez tény, de hátha a 3. részben jó lesz (videók alapján igen)!

IMYke2.0.0.0
Olyannyira a felét sem, hogy a galamb vadászatot, az ugratósdikat meg sok egyebet meg se csináltam benne...

Míg viszont a Saint's Row 2 majdnem minden 'activity'jét "kimaxoltam".
Egyedül a celeb megvédõs dolog nem ment maximumon.

IMYke2.0.0.0
No flame!

"csöppet komolyabb és a realitások talaján próbál maradni"

S éppen ezért untam már a felénél a 4. részt.

A Saint's Row 2-õt kétszer végigjátszottam. Elsõ végigjátszásom 72 órányi szórakozást nyújtott. A GTA4 fele ennyit sem.

Totti5
GTA egy csöppet komolyabb és a realitások talaján próbál maradni, a SR meg ennek pont az ellenkezõje.

w77d
egyedül az autók irányítása esetlenül szar

Pedig 3x leveri játékélményben a GTA 4-et. Legalábbis a 2. része biztosan!

w77d
nekem is megpenészedett szépen a dobozban, ki kell venni minél elõbb belõle...

bakkerman
tipikusan az a játék,ami leköt,ellehet benne hülyéskedni,de hogy 500 forintot nem adnék érte,az is biztos.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nem volt az PVC szobor. Inkább valami félig szerves anyag mert nekem pl belepte a penész mire meghozta a posta. 😞 Maga a játék sem lett egy nagy durr de azért rossz sem volt

w77d
jó lesz ebbõl az alap is...

Carlos
Háááááát...füles? Nemtom...

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
"Nem meglepõ hogy egy gyûjtõknek szánt verzió is érkezni foga játékból. Az azonban igen hogy mit is tartalmaz a nagy mintás doboz.

Elsõsorban a játék egy példányát, azon kívül egy Saints Row mintás fejhallgató, a játék soundtrackje és egy DLC lapul majd a dobozban. A Genki Hyper-Ordinary névre keresztelt kiegészítõ egy különleges járgányt, egy skint és egy fegyvert tartalmaz. Mindösszesen 100 amerikai dollárt kell majd érte a kedvenc boltunkban hagynunk.

Az elsõ 3000 elõrendelõ pedig egy Saints Row Season Passt is kap, melyben három küldetéscsomag lesz megtalálható. Hogy utóbbi DLC-t majd mások is elérhetik-e errõl nincs információnk, de az elõbbit, azt minden elõrendelõ megkapja."

Forrás

MerlinW

[merlinw.org]

Csoli31 küldött egyet! Köszönöm! <#worship>