Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nincs pénzem konzolra.
Lassan idõm sincs játékra.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Az RDR a játéktörténelem legjobb western játéka... amit abban a játékban nem lehet megtenni és a western érához kapcsolódik, az már nem is fontos.
Adok még egyet... az Uncharted trilógia egyszerûen kihagyhatatlan, bármennyi befektetést megér, ami nem is olyan sok, tekintve, hogy egy 160 GB-os PS3 (arra van RDR is :-) vadi új áron 55k körül van.
Félreértés ne essék: Kell az a gamer PC piszkosul, de csak egy lábon állni, úgy, hogy szereted a játékokat ---> butaság.
Persze majd írok egy kis szösszenetet...
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Ja ezt csak így mellékesen mondod? 😄
Külön posztot megért volna, hogy leírd milyen is volt az egész. Mi történt, mit csináltatok, ilyesmi.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Elvileg más fogja portolni és jobb lesz sokkal mint az elõzõ és talán egyszerre jelenik meg a knzolossal....
Más:Egy nagy élmény volt dimitry glukhoskyval vacsorázni, beszélgetni!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Nalam a hangulat miatt a vice city az elso a listan, es az eggyetlen amit at is vittem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Þór vígi þessi rúnar
A videó hangulatos! <#eljen>#eljen>
Kíváncsi vagyok, mennyire qrják el az optimalizálást a PC-port esetében...
Gta 4-ben gyakorlatilag semmi értelme nem volt a pénznek. Ha volt 200 000-ed nem tudtad mire elkölteni max fegyverre (játék internetében ott volt a nagy ziccer, volt az autószalonnak honlapja, ahol lehetett volna autót vásárolni. Végül benne volt ez a lehetõség a játékban? Persze, hogy nem! És még sorolhatnám a sok ehhez hasonló kihagyott ziccerek tömkelegét.) Ez a GTA 4 egy olyan sandbox játék, ahol csak és kizárólag homokvárat építhettél mást nem.
Na de off vége!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Saint Row nem veszi komolyan magát, és nem is akarja, hogy komolyan vegyék, csak szimplán szórakoztatni akar és azt el is éri, mindemellett a fentebb felsorolt számomra fontos sandbox elemeket szigorúan tartalmazza (ahogy a 3. részben is mindezek meglesznek).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Míg viszont a Saint's Row 2 majdnem minden 'activity'jét "kimaxoltam".
Egyedül a celeb megvédõs dolog nem ment maximumon.
"csöppet komolyabb és a realitások talaján próbál maradni"
S éppen ezért untam már a felénél a 4. részt.
A Saint's Row 2-õt kétszer végigjátszottam. Elsõ végigjátszásom 72 órányi szórakozást nyújtott. A GTA4 fele ennyit sem.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Elsõsorban a játék egy példányát, azon kívül egy Saints Row mintás fejhallgató, a játék soundtrackje és egy DLC lapul majd a dobozban. A Genki Hyper-Ordinary névre keresztelt kiegészítõ egy különleges járgányt, egy skint és egy fegyvert tartalmaz. Mindösszesen 100 amerikai dollárt kell majd érte a kedvenc boltunkban hagynunk.
Az elsõ 3000 elõrendelõ pedig egy Saints Row Season Passt is kap, melyben három küldetéscsomag lesz megtalálható. Hogy utóbbi DLC-t majd mások is elérhetik-e errõl nincs információnk, de az elõbbit, azt minden elõrendelõ megkapja."
Forrás

[merlinw.org]