Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Your unique code is: 1806-8JP7-O44L
Érvényes november 30-ig.
TheHut 10% kedvezmény játékokra.
Your unique 10% code is: 1807-LDRY-L614
TheHut 20% kedvezmény ruhákra.
Your unique 20% code is: 1820-KD1P-8Y6J
Érvényesek szintén november 30-ig.
Jelezd vissza, ha valamelyiket már felhasználtad!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Csak mert ha ebbõl kihagyták,és az elsõben van, akkor inkább beszerzem azt.
[merlinw.org]
(Karácsonyra jön a Metro 2034 és a Reneszánsz)
Valaki benéz szobámba a polcon dvd hegyek mellett mostmár game könyvek is figyelnek szépen. Bár eddig is tudták én egy külön faj vagyok 😄
Next PC upgrade: 2022
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
A tavaly megjelent NFS Hot Pursuit is kapható még néhány helyen Limitált változatban, pedig már 1 éve jelent meg, illetve a márciusban kidobott Shift 2 (és Crysis 2 és Dragon Age 2 Signature Edition) is kapható még Limitált kiadásban.
Ezekre tényleg azt lehet mondani, hogy limitáltak, de komolyan...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Hülye kérdésre jó válasz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy nekem 80mb netem van,de ha mobilról wifizek ott is jóval több idõ ha a fórum teli van több megapixeles képpel.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
És kinél bankolsz?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Ja igen nem a játék drága hanem a fizum kevés,köszönöm a Királyunknak ezt (is).
Elder Scrolls 5
Amúgy is, a "thumbnailek" és az SG.hu lekicsinyítési eljárásának idejében tök felesleges 1,5 MP-nél nagyobb képet betenni.
davidka003 remekül összefoglalta a lényeget.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
IMYke2.0.0.0!
Elnézést érte,nem szoktam képeket töltögetni ide,most már odafigyelek és betömörítem!
Eddig páran be tudták tartani ezt a komolyabb szabályt...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Tudom nem könyv topic, de nagyon népszerû itt az sg-n, fõleg "ezen" a helyen a Metró 2033 és kértétek is ezért megosztom az íróval való találkozást. (Aki nem tudná mi is ez: Alexandra és az Európa Könyvkiadó szervezésében volt egy nyereményjáték, melyben a könyv írójával való vacsorázást biztosította 10 szerencsésnek a Metró 2034 magyar premierje alkalmából. Mondanom sem kell én voltam az egyik...)
Nagyon meglepõdtem mikor megtudtam, hogy kihúztak a kalapból és kissé meg is ijedtem vidékiként, hogy jutok majd el oda, de ez a gond szerencsére könnyen elhárult...
Bp-n az Andrássy úton lévõ Alexandra Lotz termében volt ez a nagyszerû est. Kissé nehézkesen indult mert nem sokat lehetett hallani a beszédet a körülmények miatt, de ez a gond megoldódott. A vacsora gusztusosan volt elkészítve és finom borok társaságában lehetett elfogyasztani.
A szerzõ minden asztalhoz oda ült és kötetlenül lehetett vele beszélgetni és ez az, ami megdobta a hangulatot nálam. Glukhovsky idegenként megfigyelve egy fiatal keményvonalas "orosznak" vélnénk, de mikor szóba elegyedtem vele teljesen megváltozott bennem a kép róla. Tolmáccsal vagy anélkül, az én esetemben angol volt a közös nevezõ. Egy kedves nyitott és közvetlen ember ember, akivel élvezet volt beszélgetni.
Érdekességként Metro játékokról is kérdeztem. Szerinte a fejlesztõk(4A Games) nagyon tehetségesek és könnyû volt velük együtt dolgozni. Játszott a játékkal, amit körülbelül õ is így képzelt el(csak kevesebb "törmelékkel", ahogy mondta.) A Last Light miatt is faggattam: A metro 2033 nagyon jó alap pl. egy videójátékhoz, de a 2034 nem megfelelõ erre a célra mivel eltér teljesen az elõzõtõl. Õ maga mondta a csapatnak, hogy készítsék el saját maguk a 2033 közvetlen folytatását. Dmitry egyébként a dialógusok fordításában segédkezik, ha jól emlékszem. Természetesen lehetett dedikáltatni a könyvet <#finom>#finom> és közös fotót is készíteni.
A térkép készítõje is ott volt "Szergely", aki maga is írt egy nagyszerû beszámolót.Szergely vacsora
Hát ez lett volna a beszámolóm. Elnézést ha keszekusza és helytelen egy-két gondolat benne, de igyekszem fejleszteni magam. Képek az eseményrõl
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..