Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Ezt nem is értem... bent vagy a fejlesztõi gárdába, vagy, hogy?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rowlend
Ott mennyibe fáj? 10000ft esetleg több? És a Media Marktban mennyi?

GET OVER HERE!

jAsOn VoOrHeEs
Zavvi 45 font feletti vásárlásnál 5 font kedvezmény.

Your unique code is: 1806-8JP7-O44L

Érvényes november 30-ig.

TheHut 10% kedvezmény játékokra.

Your unique 10% code is: 1807-LDRY-L614

TheHut 20% kedvezmény ruhákra.

Your unique 20% code is: 1820-KD1P-8Y6J

Érvényesek szintén november 30-ig.

Jelezd vissza, ha valamelyiket már felhasználtad!

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Szerintetek ehhez a classic game kiadáshoz jár nyomtatott kézikönyv? Vagy az elsõ kiadáshoz se járt?
Csak mert ha ebbõl kihagyták,és az elsõben van, akkor inkább beszerzem azt.

MerlinW
Beszereztem a Trine 2-õt... Gyönyörû anyag és persze jó is. Lõttem pár képet a prológusból

[merlinw.org]

grebber
Most nézem csak jön az Assassins Creed Reneszász könyv folytatása AC Testvériség címmel.Megy is a többi gamerõl készült könyv mellé.
(Karácsonyra jön a Metro 2034 és a Reneszánsz)

Valaki benéz szobámba a polcon dvd hegyek mellett mostmár game könyvek is figyelnek szépen. Bár eddig is tudták én egy külön faj vagyok 😄

Next PC upgrade: 2022

Renjike
576ban is van még ... westendben voltam 2 napja sok volt eléggé.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

SpeedXHUN
én is mediamartkban láttam bf3-mat limitedbe,azt pedig sokan 10 ezer fölött eladják,merthogy "elvileg" nincs sehol már.....

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

TBTPumpa
Lehet hogy még jövõ ilyenkor is megkapod Limitált változatban (igaz akkor már fél- vagy negyed áron)!
A tavaly megjelent NFS Hot Pursuit is kapható még néhány helyen Limitált változatban, pedig már 1 éve jelent meg, illetve a márciusban kidobott Shift 2 (és Crysis 2 és Dragon Age 2 Signature Edition) is kapható még Limitált kiadásban.
Ezekre tényleg azt lehet mondani, hogy limitáltak, de komolyan...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Van Zawira 10 és 20 % kódom, akinek kell az írjon rám.

Renjike
xD mirõl beszélsz ember? 😄D semmi rosszat nem tettem 😄 szerinted nem vettem a lapot? De inkább a válasz is hülye volt . 😊

zzeN
Meg az én k. anyámat mi?!

Hülye kérdésre jó válasz.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Renjike
<#mf1><#gonosz3><#boxer>

Rage47
<#vigyor4><#eljen>
zzeN
Amíg meg nem veszik õket?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Renjike
szerintetek meddig lehet még kapni 576 ban limitedes BF3at?

Shep
Én meg megvárom amíg leesik egy a kamionról. (lényeg a lényeg, szerintem marhára túl van árazva)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

pointer4
Nekem 4 havi fizum, és mégis megtudom venni, na ezt ûbereljétek 😛
SpeedXHUN
te egy büdös bohóc lehetsz😄😄

Amúgy nekem 80mb netem van,de ha mobilról wifizek ott is jóval több idõ ha a fórum teli van több megapixeles képpel.

ZsZso
Zavvi -n a Borderlands 3at 10 fontért akcióban kapható - klikk

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

tommygear
jólvan ne itt verjétek már magatokat mennyit kerestek
Büdös Bohóc
hát nekem több az 1 heti egy jó 30%-al ennél, de nem vagyok se titkárnõ se képviselõ 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Ráadásul kiderült, hogy a szobor mûanyagból készült... Így még annyira se éri a meg a 40k-t, mintha fémbõl lenne.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Akkor te képviselõ vagy,esetleg egy csinos titkárnõ?<#nevetes1>
És kinél bankolsz?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Guren
a dice csak a multiját csinálta

w77d
szállj be te is XXD

Shep
Ki tud nagyobbat mondanit játszunk? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
nekem kb egyheti fizum, de akkor is sok érte XD

Jó döntés<#eljen>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Dzsassssssssssssstaa többe kerül mint a fél havi fizum<#wow1>
Ja igen nem a játék drága hanem a fizum kevés,köszönöm a Királyunknak ezt (is).

Elder Scrolls 5

IMYke2.0.0.0
Már írtam korábban, hogy semmi köze az én 0.5 Megabites, vezeték nélküli elérésemnek ahhoz, hogy ezt a szabályt hoztam - egyúttal persze az én életemet is nagyban megkönnyíti.
Amúgy is, a "thumbnailek" és az SG.hu lekicsinyítési eljárásának idejében tök felesleges 1,5 MP-nél nagyobb képet betenni.

davidka003 remekül összefoglalta a lényeget.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
Homályos/bemozdult képet felesleges 10 Mp-ben nézni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

shaddam
Mobilról böngészel vagy mi ez a náculás?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

IMYke2.0.0.0
Nincs semmi baj. <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SpeedXHUN
5k cdgalaxis!

IMYke2.0.0.0!

Elnézést érte,nem szoktam képeket töltögetni ide,most már odafigyelek és betömörítem!

IMYke2.0.0.0
Nem szívesen írom, de ez az utolsó figyelmeztetés - 300 kb-ot és/vagy 1,5 Megapixelt jóval meghaladó méretû képet és a hozzátartozó hozzászólást azonnal törlök.

Eddig páran be tudták tartani ezt a komolyabb szabályt...

Tinman
Mennyiért sikerült megvenned?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

SpeedXHUN
Igen,filóztam berakjam,végül a DICE felirat döntött csak xDD😄

tommygear
ugyan az a kiadó/készítõ
w77d
a Medal Of Honor elég erõs konkurencia, nem illik a képbe 😄

SpeedXHUN
Ezt meg a Battlefield 3 alkalmából😄

SpeedXHUN
Mai szerzemény(ami késik nem múlik,régóta megakartam venni)<#vigyor2>

w77d
Ez igen!! Na erre azt mondom, hogy valami! Imádom a könyvet, egyszer még nekem is tervem találkozni vele, de én inkább arra törekszek, hogy Oroszországban találkozzak vele és az orosz metróban beszélgessek vele. Istenemre úgyis megoldom még ezt, januárban úgy is megyek üzleti útra Oroszországba

zorrobomber
<#levele><#levele>

MerlinW
<#eljen><#taps>

[merlinw.org]

Bence94
Sajnos elfejeltettem <#idiota>, de azt mondta, hogy járt a mi metrónkban...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Solid Snake
Grat. apropó nem dobtad be neki,csak úgy ötlet szintjén hogy a következõ könyvéhez remek téma lenne a mi 4-es metro-nk <#pias><#nevetes1>
IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen>

Bence94
Üdv!

Tudom nem könyv topic, de nagyon népszerû itt az sg-n, fõleg "ezen" a helyen a Metró 2033 és kértétek is ezért megosztom az íróval való találkozást. (Aki nem tudná mi is ez: Alexandra és az Európa Könyvkiadó szervezésében volt egy nyereményjáték, melyben a könyv írójával való vacsorázást biztosította 10 szerencsésnek a Metró 2034 magyar premierje alkalmából. Mondanom sem kell én voltam az egyik...)

Nagyon meglepõdtem mikor megtudtam, hogy kihúztak a kalapból és kissé meg is ijedtem vidékiként, hogy jutok majd el oda, de ez a gond szerencsére könnyen elhárult...
Bp-n az Andrássy úton lévõ Alexandra Lotz termében volt ez a nagyszerû est. Kissé nehézkesen indult mert nem sokat lehetett hallani a beszédet a körülmények miatt, de ez a gond megoldódott. A vacsora gusztusosan volt elkészítve és finom borok társaságában lehetett elfogyasztani.

A szerzõ minden asztalhoz oda ült és kötetlenül lehetett vele beszélgetni és ez az, ami megdobta a hangulatot nálam. Glukhovsky idegenként megfigyelve egy fiatal keményvonalas "orosznak" vélnénk, de mikor szóba elegyedtem vele teljesen megváltozott bennem a kép róla. Tolmáccsal vagy anélkül, az én esetemben angol volt a közös nevezõ. Egy kedves nyitott és közvetlen ember ember, akivel élvezet volt beszélgetni.
Érdekességként Metro játékokról is kérdeztem. Szerinte a fejlesztõk(4A Games) nagyon tehetségesek és könnyû volt velük együtt dolgozni. Játszott a játékkal, amit körülbelül õ is így képzelt el(csak kevesebb "törmelékkel", ahogy mondta.) A Last Light miatt is faggattam: A metro 2033 nagyon jó alap pl. egy videójátékhoz, de a 2034 nem megfelelõ erre a célra mivel eltér teljesen az elõzõtõl. Õ maga mondta a csapatnak, hogy készítsék el saját maguk a 2033 közvetlen folytatását. Dmitry egyébként a dialógusok fordításában segédkezik, ha jól emlékszem. Természetesen lehetett dedikáltatni a könyvet <#finom> és közös fotót is készíteni.

A térkép készítõje is ott volt "Szergely", aki maga is írt egy nagyszerû beszámolót.Szergely vacsora

Hát ez lett volna a beszámolóm. Elnézést ha keszekusza és helytelen egy-két gondolat benne, de igyekszem fejleszteni magam. Képek az eseményrõl

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

robotnyk
már lassan a ps3 is kifut, és kb ennyiért van ps2, nem mostanában lesz 25-30 újonnan.