Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv!

Valaki tudna adni zavvi-ra kódot?

Köszi!

Az a baj, hogy szerintem a büdös életben nem telepíteném fel újra, így inkább kihagyom. (Akkor már inkább a Saint Row 3-ba ruházom be azt a 750-et is! <#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

NEOreg3
volt már ennél olcsóbb is (ha a steamnek hinni lehet, én anno 1.9 euróért vettem)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

arty
grebber
Én szerintem fel sem fogom már tenni (kitudja talán egyszer),de akkor is legalább megmutatom hogy van akit érdekel a jó akció ez pedig az!
744ft-ot röhögve megért!

Next PC upgrade: 2022

Én is szemezek vele! Korábban már végigvittem Warezban és egész jó volt! Ennyit lehet megér!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tõle vettem a Blade of Darkness-t, amit ezúton is nagyon köszönök (Tudom, hogy a kolléga nézi a topikot idõnként <#smile>)

Ilyenkor mindig eszembe jut a The Witcher 2 CE, és elborzadok, hogy egy PVC szoborral meg egy artbookkal kiszúrják a szemünk, mellesleg 2x annyiért.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

grebber
2,49 euró Meg is vettem ennyit simán megért!!!!!

Üdv Yman. 😊
Bár én alig szólok hozzá, de folyamatosan olvasom a fórumot... 😊

IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy a lakáshitelre gyûjt 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lolSL
úgy érzem valaki rákapott a drogokra és kell a cash 😊

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Quake III - 6.990 Ft - Az aukció vége: 2011/11/06 19:54:23
Klasszikus, nagydobozos kiadású Quake III Arena - PC FPS. Nagyon szép állapotban várja rendületlenül új gazdáját.

IMYke2.0.0.0
Hátha érdekel valakit, mert még nem szerezte be:
* Dragon Age (1): Collector's Edition - 11.000 Ft - Az aukció vége: 2011/11/01 21:03:09
* StarCraft 2: Wings of Liberty Collectors Edition - 11.000 Ft - Az aukció vége: 2011/11/07 21:08:53

IMYke2.0.0.0
The Protector: Ezt láttad már?PSP játékokkal

Carlos
kábé

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
A CDGalaxis ráadásul azt írja, hogy "Prémium minõségû szövet-térkép", a képen meg jóindulattal is egy erõsen jól szitált félkarton papírnak tûnik az a térkép...

Carlos
csodálatosan szar kép amin semmi sem látszik...

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Itt mindannyian "furcsa madarak" vagyunk 😊 Isten hozott! <#law>

IMYke2.0.0.0
Te jó szagú Atya Úristen!
Ezért az árért annak a szobornak minimum alumíniumból kell lennie!

De jó topic! Nagyon örülök hogy "elvtársakra" találtam. Pont tegnap vitáztam össze valakikkel akik lebarmoztak hogy veszek játékokat. Az persze nem érdekelte õket, hogy pl. a COD6-ot megvettem 12k -ért, de annyit játszottam vele hogy 60Ft/óránál tart a szórakozás ára ...😛
tommygear
FSpofon
magyarázd már el honnan jön ez a név
lolSL

lolSL
wtf is this shit

Nem kötelezõ megvenni. Nagyon valószínû hogy én sem fogom. De szerintem van itt egy pár emberke akit érdekelhet így beraktam.

robotnyk
"very cheap, just for you my friend, special price"
Carlos
39 990 Ft

Þór vígi þessi rúnar

Skyrim CE
Most Találtam! Aki kimarad lemarad 😊

balee4
No ez nem jött össze, akkor még egyszer:

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

pointer4
Litil Divil, az mekkora jóság volt Amigán 😄
IMYke2.0.0.0
Zavvi, 45 font feletti vásárlásnál 5 font kedvezmény.
Your Unique Code is: 1739-VT1D-5U5I
Érvényes október 31-ig.

The Hut, 10% kedvezmény - nem játékokra.
Your Unique Code: 1737-LAIH-8DW5
Érvényes október 31-ig.

jAsOn VoOrHeEs
Zavvi, 45 font feletti vásárlásnál 5 font kedvezmény.

Your Unique Code is: 1739-43WB-Z159

Érvényes október 31-ig.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen! <#worship>

lolSL
http://forums.battle.net/thread.html?topicId=27835073330&sid=3000

IMYke2.0.0.0
Ezt már tudom - de amikor egy másik oldalról felléptem, akkor azt a poénos lapot kaptam .

Amúgy meg az érdekelt volna, hogy mit javítottak az új Patch-ben... persze, még a hivatalos oldalon sincs információ róla. <#lookaround>

lolSL
http://eu.blizzard.com/en-gb/games/d2/

IMYke2.0.0.0
Nézzetek fel csak erre a lapra 😊 EU Blizzard.com - Diablo 2

MerlinW
IMYke2.0.0.0
Nagyon szépen köszönöm az információt! <#worship>

The Protector
Sziasztok.Nagyon szívesen vennék eredeti psp játékokat.Akár csere is érdekel eredeti pc-s játékokra vagy psp játékokra.Ha valakit érdekel kérem írjon privátban.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

10%-os The Hut-kód 1737-N6S9-9TBR
grebber
Az valahogy hot unalmas lett. Rage is hasonló de azt kb egy ültõ helyemben végigvittem.

Nekem megvannak, a nálunk megjelent kiadás, az Oblivionhoz jár egy térkép, 50 oldalas kézikönyv, a két kieghez meg csak egy kisebb papír van..

Szerintem paypal-ról biztonságosabb lenne.

bakkerman
cdkeysdiscountról szeretném megvenni az F12011 kulcsot,a kérdésem az,hogy ott a payment methods-nál csak a paypal van,de már mondta nekem más,hogy nem kell hozzá paypal account,hanem azon keresztül bankkártyával is lehet fizetni,nos a kérdésem az,hogy forint alapú számláról/kártyáról elfogadják-e?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

IMYke2.0.0.0
Van olyan topiklakónk, akinek a "The Elder's Scrolls IV: Oblivion", a "The Elder Scrolls IV: Oblivion - Shivering Isles" és "The Elder Scrolls IV: Oblivion - Knights of the Nine" KÜLÖN DOBOZOS verzióban van meg (azaz nem GOTY, nem STEAM és más digit)?

A tartalmuk érdekelne.

wesker24
Hát jah én is nagyobb durranásra számítottam a játék 60 %-a már megvan többi nem izgat !
arty
15, nem 20!

Forza.

Renjike
mi vettünk 4 packos bordert 😊) 22 euróért megérte szerintem.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !