Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
szerintetek melyiket érdemes megvenni?
call of duty black ops vagy Battlefield bad company 2?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
nekem még az nfs u2 van meg eredetiben..
Limitedet lehet még valahol kapni? , olyant amihez esetleg több kód is jár?
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
I2k meg a haját tépi... mondjuk tényleg megértem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyrészt ronda, bugos, ócska kivitelezés, tiszta rece... talán ennyire recés játékot még nem is láttam, mert ilyet már mûvészet kreálni, és ennek tükrében természetesen a frém is rossz, ami alig éri el a 30at, több esetben érezhetõen akad, lassúl egy ép pillanata nincs. A fizika botrány, annyira élettelen, amivel nem lenne baj mert ehhez ilyen kell, de könyörgõm minimálisan lehessen érezni az autót és a talajt hogy valamilyen kapcsolatban vannak az ütközésmodellrõl nem is beszélve ami nincs. A kameranézet szintén használhatatlan, távolodik, közelít a kanyarban ide oda fordul, hogy még véletlen se lehessen naggyából eltalálni az íveket.
Mondjuk ezek a dolgok várhatóak voltak hiszen Black Box, akiknek sikerült az NFS nevet teljesen 0ára leírni az eddigi játékaikkal ahol a tetõpont az Undercover volt... hiába pár év kihagyás, ugyan onnan folytatják és csak nem képesek rendes játékot csinálni.
Citeronon kívül senkinek nem adnám ki a fejlesztést... õk 1szer csinálták NFSt és mégis magasan a legjobb lett, sõt a tavalyi év legjobb autós játéka.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
egyébként járt hozzá goods4gamerses kupon, 20% kedvezmény, ha valakit érdekel.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
barátom nincs az országban, ide küldette az övét 😊
A Shift-széria nem az én világom.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Your unique 10% code is: 1807-WG87-WG6T
Your unique 20% code is: 1820-WXZ7-ETT6
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
[merlinw.org]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Rendeld elõ a Trine 2-t, hogy hozzáférj a 2. szintû PC-s többjátékos bétához."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.