Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Büdös Bohóc

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

bakvarnyu
Egyiket se, inkább valamelyik régi Battlefield-et.

Guren
adod

Renjike
nem sértõdtem , csak tudtam hogy valami komment huszár beír valami ilyesmit 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Klemice
wõwõ vered magad a 100 forintos egérpadra aztán meg besértõdsz, hát milyen viselkedés ez kérem?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Szép,nagyon is,de ennyi.Nekem nem nagyon jött be.Lehet idövel más véleményem lesz,de most ez van.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Krisztiam
jaja még harmadiknak oda akartam írni a BF3-at 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Nekem megvan a BBC2-Király NET-en.A COD BO-t hamar meguntam.A Batte 3?Hát..........

NEOreg3
Bad Company 2-t, de inkább már a Battlefield 3-at, már ha van alá géped

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Krisztiam
sziasztok
szerintetek melyiket érdemes megvenni?
call of duty black ops vagy Battlefield bad company 2?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Renjike
a limited nem téged kérdeztelekre gondoltam

Fabio Capello
igen.

zorrobomber
nekem egy ideje nem jön be az oldal(most sem), Authorization Required

Sziasztok!Ez az oldal megbízható?

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

Rowlend
Remélem holnap vagy holnapután még lesz, akkora kapom meg a fizum.😊

GET OVER HERE!

Krisztiam
jah nekem meg is van nfs most wanted.. az tetszett nagyon, ami jött utána mind sz*r volt..
nekem még az nfs u2 van meg eredetiben..

Guren
limited egérpadra gondolsz?

Renjike
*576ról tudok hogy ott még lehet 😊

Renjike
ugyan ilyen egérpadom van 😊))
Limitedet lehet még valahol kapni? , olyant amihez esetleg több kód is jár?

IMYke2.0.0.0
HUN BECSEHELY

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Most fejeztem be a Batman: Arkham City-t. Zseniális volt, jót tett neki a "sandboxosítás" 😊 Tetszett a történet is (Catwoman részei is nagyon kellemesek voltak), ill. még van egy valag mellékküldi meg riddler's challenge.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Nem vettem.Kaptam.Céges<#falbav>

Tinman
Na ez a kép pontosan jó példája annak, hogy 3.2 MP az csak egy dolog, ha szar az optika... ~900kb-nyi zaj és tömörítési féliör. Nem jó vétel volt ez az E52 :-/

I2k meg a haját tépi... mondjuk tényleg megértem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
A tréler jól össze van vágva, látványos, pörgõs stb... de aki látta a demót azt ezzel már nem lehet beetetni.

Egyrészt ronda, bugos, ócska kivitelezés, tiszta rece... talán ennyire recés játékot még nem is láttam, mert ilyet már mûvészet kreálni, és ennek tükrében természetesen a frém is rossz, ami alig éri el a 30at, több esetben érezhetõen akad, lassúl egy ép pillanata nincs. A fizika botrány, annyira élettelen, amivel nem lenne baj mert ehhez ilyen kell, de könyörgõm minimálisan lehessen érezni az autót és a talajt hogy valamilyen kapcsolatban vannak az ütközésmodellrõl nem is beszélve ami nincs. A kameranézet szintén használhatatlan, távolodik, közelít a kanyarban ide oda fordul, hogy még véletlen se lehessen naggyából eltalálni az íveket.

Mondjuk ezek a dolgok várhatóak voltak hiszen Black Box, akiknek sikerült az NFS nevet teljesen 0ára leírni az eddigi játékaikkal ahol a tetõpont az Undercover volt... hiába pár év kihagyás, ugyan onnan folytatják és csak nem képesek rendes játékot csinálni.

Citeronon kívül senkinek nem adnám ki a fejlesztést... õk 1szer csinálták NFSt és mégis magasan a legjobb lett, sõt a tavalyi év legjobb autós játéka.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

robotnyk
szándékos csapda volt

egyébként járt hozzá goods4gamerses kupon, 20% kedvezmény, ha valakit érdekel.
IMYke2.0.0.0
Számomra nem volt ilyen egyértelmû a dolog, ezért kérdeztem rá - azt hittem, elvetemült CoD-rajongó vagy, és 1 példány már nem is elég... <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
hogy valaki megkérdezze itt a topikban hogy miért 😄

barátom nincs az országban, ide küldette az övét 😊
IMYke2.0.0.0
Miért kettõ?

robotnyk
Carlos
<#eljen>
Szintén!

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Számomra is az utolsó "NFS" a Most Wanted volt - utána valami eszméletlen kapkodás ment, hogy megragadják a semmit, ami a programkódok között volt...
A Shift-széria nem az én világom.

Guren
nekem már a Most Wanted se tetszett 😞 viszont erre a The Run-ra kíváncsi vagyok, bár nincsenek már nagy elvárásaim.

wesker24
Jah az utolsó értelmes NFS a Most Wanted volt de nekem még a Carbon se volt annyira rossz de ami utána jött az már mind hulladék volt !
bakkerman
sajnos az uccsó NFS,amiért érdemes volt pénzt kiadni az a Most Wanted volt,mondjuk nekem tetszett valamennyire a Shift-Shift2 is,de azokért se adtam pénzt,nem érdemlik meg

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Carlos
Jópofa. A virágboltit megnézem!

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Legközelebb linket - ne a Youtube videót, kérlek!

bakkerman
<#shakehead><#shakehead> 1 órát talán meg fog élni a vinyómon

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zorrobomber

grebber
Here's an Extra 10% off* voucher to spend on your next order for Games, DVDs Toys and more, plus an Extra 20% off* voucher to spend on Clothing and Footwear.

Your unique 10% code is: 1807-WG87-WG6T
Your unique 20% code is: 1820-WXZ7-ETT6

Next PC upgrade: 2022

Krisztiam
én is most rendeltem meg 😊)

MerlinW
Nem játszom ilyenekkel, de ha ez mind benne van a játékban, ilyen módon, akkor profi a játék is. A videó legalábbis piszok hangulatos.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Ott van a szeren... a zene!

MerlinW

[merlinw.org]

artschi
Én is elõre megvettem. Egyelõre az 1. pálya van a beta-ban, decemberben jön a teljes verzió. Tényleg hangulatos és nagyon szép, ráadásul kb. ugyanolyan jól fut, mint az elsõ rész.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

zzeN
zavvira: Your 10% code is: 1805-5WYL-DI5R

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

robotnyk
"Korai béta hozzáférés
Rendeld elõ a Trine 2-t, hogy hozzáférj a 2. szintû PC-s többjátékos bétához."
IMYke2.0.0.0
Én is csak az 1-õt néztem meg 😊

Tinman
Képeket nem nézhetem meg értelemszerûen, mert spoiler veszélyesnek gondolom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
A galéria címe alapján: Trine 2 Beta.

Renjike
tizes ha jól emlékszem