Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
ha eladom, akkor fémtokos lesz, kód nélkül, csak szólok 😊
Büdös Bohóc
El se olvastam

ON

<#zavart1><#zavart1><#zavart1><#zavart1>

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Carlos
OFF:

kinek hogy tetszett a Metro 2034 könyv? <#zavart1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én csalódtam, szerintem irtó gyenge volt a 2033 után.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Robotnyk + Totti!

Ha megvettétek majd az Assassins Creed Revelations-t XBOX-ra és letoltátok, szóljatok, viszem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Büdös Bohóc
Na kíváncsi leszek, 576.hu-n már 10999 az L.A. Noir, én még 9999-ért rendeltem elõ és egyelõre a rendeléseim között is annyiért van az ára. Vajon lesznek annyira rendesek, hogy azért az árért adják, amiért az elõrendelés volt? Mert még mintha most is lehetne elõrendelni ergo ez most egy nem várt emelés és nem azért van, mert elõrendelve olcsóbb.

Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem 1x 39 fokos lázzal is el kellett mennem a suliba, mert anyám azt mondta, ha nem jött a verés. Szegény 1. kiadású Syncicate Wars-omat egyszer szó szerint eltörte rajtam... hát ja, más idõket élünk.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nekem iskola idõben se tv, se számítógép, se semmi nem volt...

bakkerman
AZ ANYJUK LEIGAZOL EZÉRT 1 NAPOT????? basszamár meg,hova fajul ez a világ,eszméletlen,én se voltam sulis koromban egy matyóhimzés,de hogy egy játék miatt rávegyem az anyámat,hogy tartson már otthon,vagy egyáltalán nem suliba menni ilyen dolog miatt...mondjuk az idõs faszin kacagtam,kérdezi a riporter,és a nagy rivális Battlefield 3-ról hallott-e,azt mondja igen,otthon van 😄DDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Totti5
Nyilván így van, ezért sem akartam belemenni, amúgy meg nem lehet mindenki videójáték szakértõ... ha neki COD adja a szabadságot akkor az adja, lehet csak ezzel játszik, és nem olyan kocka mint mi😊, na bumm.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

robotnyk
az indexes összevágott interjúkhoz kiválogatják a hülyéket. az hogy vannak hülyék azon nem kell meglepõdni, csak ez illik ehhez a hulladék hírportálhoz. mit lehet várni egy olyan bandától akik magukat kultúrálisan feljebvalónak tartják, de azért a fõoldalra elõszeretettel raknak ki olyan szalagcímeket, hogy méretes fasz, szar, meg hasonló kultúrmegnyílvánulások?
w77d
gyerekek egy ilyen videót megnézve kérdezem meg: Hová tart a világ?? Minden szülõnek elment a maradék esze?

Engem ennyi idõs koromban, ha suli helyett a játékot választom úgy baszott volna pofán apám, hogy még a számítógép létezésének tudata is kiesik a fejembõl... És ez így helyes.

Ez nem divat kérdése. Egyszerûen például nekem tényleg ez a véleményem.

Emellett a lentebb linkelt videóval nem az a baj, hogy cod-ról szól (lehetne akármelyik játék a téma), hanem, hogy idiótákat kérdeztek meg, akik egyik mondatukat ütik agyon a másikkal.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

jólvan

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Fpocok
Divat azt mondani, hogy divat valamit szidni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

codot divat szidni, törõdj bele

Büdös Bohóc
ok most mi a faszom van itt, cod topikból kirúgta a hg a sok trollt és itt kell a levegõt rontani?

IMYke2.0.0.0
Nos, ha élménybeszámoló, akkor még autentikusabb, mint egy teszt.
Emellett, ratgab kollégánknak is hiszek - nem mellesleg, azért az "élménybeszámoló" számos komoly hibát említ... így már eléggé esélyes, hogy a játék a felejthetõ, messzire kerülendõ kategória címkét érdemli.

50 euróért meg aztán fõképp.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

De pedig az, én is kipróbáltam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

benőmenő
Én jót röhögtem rajta, de nem vagyok biztos, hogy tényleg ennyire borzasztó. Am ennek is szvsz csak alibi a teszt szó a nevében, inkább élménybeszámoló max.
Sírva menekülj a játék elõl, borzalmas lett (mondom ezt hatalmas Stronghold fan-ként, akinek még a 2. rész is nagyon tetszett.)

Maximálisan egyetértek, és én is így érzek, így gondolom! <#eljen>

<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Jézusom, a videó stílusa... :=(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Milyen igaz, erre nem is gondoltam. <#eljen>

Mindenféle trollkodás nélkül:

Basszus! Tele van epiq fail-el ez a videó! Amiket mondanak te úr isten.... No comment.

" Szeretem a szabadságot a játékokban"
" De az MW3-ban pont nincs"
" De pörgõs"...<#banplz>

" Te kaptad az elsõ számot"
" Mert nekem hamarabb haza kell mennem, mert holnap dolgozataim lesznek és tanulnom kell" Mindezt éjfélkor, amikor is a régóta várt COD x-edik része jön ki... sok tanulás lesz abból. XD

2 verzió létezik:

1. ezek tényleg ennyire sügérek
2. Elõre elmondták nekik, hogy mit kell nyilatkozni.

Legalább valami értelmes embereket interjúvoltak volna meg (talán a kiscsávó, aki a bátyjával játszott volt az egyetlen normálisabb, meg az idõsebb fazon!)

IMYke2.0.0.0
Nagy méretû és/vagy "humoros-topik" szintû képet, valamint beágyazott videót (többnyire Youtube) nem szabad - mással eddig nem volt gond.

Offtopik témát meg amúgy is szûrjük, a közízlésnek megfelelõen.

benőmenő
Valaki játszott már a stronghold 3-mal? Tényleg ennyire rossz?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RHR7xQmo5Po
(videót csak linkben teszem be, mert már nem tudom követni mit szabad meg mit nem a topikban <#alien>)
robotnyk
nagyon jó a single playere, eddig legalább olyan jó mint az MW1
TBTPumpa
Egész biztos... És én még csodálkozom, hogy az új játékok többsége csak csalódást okoz. Technikailag csúcs mindegyik, de nem nyújt olyan élményt és szórakozást, mint egy 10 évvel ezelõtti játék.
De rájöttem, bennem van a hiba. Ha úgy állnék hozzá, mint ezek a fiatalok, akkor rengeteg mai játékkal jól tudnék szórakozni.
Akkor holnaptól nekem 10 perc játék kell, sok-sok videós bejátszással. Brutálisan szép grafikát akarok. Játékélmény és hogy valami maradandót hagyjon a játékosban az már nem lesz lényeges... Szép új világ!

576-nak pedig üzenem: Ha lesz majd Dead Space 3 launch party (vagy valamilyen Horrorjáték nyitóparti), akkor majd azt is tizenéveseknek passzolgassák el. Nem hülyeségbõl írták rá a játék dobozára a korhatárt.
De ez már csak szõrszálhasogatás...
Azon pedig már végleg kiakadtam, hogy nem kell suliba menni, mert Cod-oznak.
Lóg a gyerek, visszamegy a suliba, picit lemarad a tanulnivalóval, ha dolgozatra kerül a sor vagy felelnie kell, akkor meg majd lázad és kifogásokat keres, hogy hiányzott... Nem sajnálom tõlük, de, ha én azt mondanám a melóhelyen, hogy bocs fiúk, holnap nem jövök, mert COD-oznom kell, akkor azt mondanák, hogy akkor egész héten CoD-ozhatsz, de többet ne gyere már ide dolgozni... 😄

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Renjike
én a kampánnyal mindig meg vagyok elégedve , tetszik akció dús , de a multi a 2. rész óta borzalams számomra ... angyon nem jön be.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

IMYke2.0.0.0
Majd jönnek a grafikával, a játékmenettel, és hogy a "második részen nõttem fel"... <#ravasz1>

Totti5
A kettõ nem zárja ki egymást! Mégis mi legyen egy FPSben?😊 dara + látványos átvezetõk és történések.

IMYke2.0.0.0
"És a játékélmény hol marad??? "

Azt se tudják, hogy mi az - így a hiányérzetét sem érzik.
Az egy délután alatt letudható single után - rosszabb esetben annak végigjátszása nélkül - máris mennek agyatlanul futkározni a virtuálisa harcmezõse, szomszéd Jóskapistikével Voip-ezve, vagy Xfire-ezve közben...

TBTPumpa
Kíváncsi leszek, hogy majd a Diablo 3 launch partiján milyen alakok, milyen véleménnyel fogják megvásárolni a játékot. Ott is rengeteg okos és szakértõ ember lesz majd tele tizenévesekkel, akiknek fele még meg sem született, amikor a Diablo elsõ része megjelent...

TBTPumpa
A videóból leszûrtem hogy ezeknek a fiataloknak már minden gagyi játékot el lehet adni (nem csak a COD-ra értem). Én egy játékkal szórakozni akarok és nem filmet nézni. Ha filmet akarok nézni, akkor filmet nézek. Ha játszani akarok, akkor játszok. A videóban pont azt boncolgatják, hogy azért jó a játék, mert jó a grafikája, meg filmszerû az egész... És a játékélmény hol marad???

Totti5
Honnan nézzük? magasan ehypolta most az EA a BF3al a CODot, sõt több esetben mocskos módon tette. Acti most elég visszafogott volt, bár nekem ez szimpatikus hogy nem ment bele az EA pitiáner dobálódzásaiba.

robotnyk
van nálunk rá törvény egyátalán? a pegi csak ajánlás tudtommal
TBTPumpa
Ma már minden komolyabb kiadóval rendelkezõ játékot agyonreklámoznak, hogy még nagyobb fogyasztói tömeget tudjanak bevonzani. És ez sikerül is nekik ahogy elnézem.. Régen azért reklámoztak, hogy a gagyi cuccokra vevõt találjanak. Most is azért reklámoznak, de már a nagyobb tömeg elérése a cél...
Ezek csak idényjátékok. Minden évben jön belõle egy újabb változat (EA másolása).
De az 576 sem foglalkozik annyira a korhatárral ahogy elnézem, nekik is csak a pénz és minél nagyobb haszon számít! Mit keresnek jóval 18 év alatt lévõ gyerekek egy 18-as korhatárú játék megnyitó partiján???
Vagy most nem is számít mi van a dobozba meg a kézikönyvbe írva?
Németeknél ilyet nem csinálnának meg...

Totti5
Ebben az a szép hogy 18+os játékot ott adnak át a kamera elõtt 13 éveseknek...

IMYke2.0.0.0
Én már maximális szinten állok a Battlefield-sorozat mellékágában (ami erõsen a pontvadászatra épít), és ha választanom lehetne - ez a gép gyakorlatilag alkalmatlan az új rész futtatására -, akkor nem kérdés, hogy a Battlefield 3 lenne a befutó.

A MW2-t még végigjátszottam , de ezzel számomra véget is ért a 'kodos' korszak.

IMYke2.0.0.0
Nos, elgondolkodtató 'elemzéseket' is hallhattunk...

Renjike
a grafika nagyon meggyõzõ , szeretem a szabad játékokat 😄DDDDDDD ezeken kibuktam 😄DDDDDD , nem akartak túl hypeolt játékot játszani ( a cod nem az? , a BF is de a cod nem??? )

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

pointer4
+1 <#eljen>
IMYke2.0.0.0
Elsõre nem jött át a poén...
Aztán jobban megnéztem a zöld alattit. 😊

Tinman
Tudom, tudom, köcsög troll, húzzá', etc.

De ezt azért még tanulságos megnézni...

<#nevetes1> <#eljen>

Tinman

2évre

fery02
Egy évre ismét megvan sokaknak a CoD adagja.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

bakkerman
nem irigylem a bohócokat,de téged most kivételesen igen! <#nevetes1>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!