Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk azt is nagyon élveztem, bár az elején lassan indult be a sztori, de elkezdtem new game+-on is 😊 Bár a skyrim miatt azt most félrerakom, meg úgy minden mást is 😄

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Ezek alapján megvan az év játéka (Batman Arkham city is igen közeli, de mégis csak 2. lehet innentõl).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Bizony 😊 Pár száz órát ebbe is bele fogok tolni 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tinman
Hájjal kenegetnek :-DDD

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A metacriticen 95 a pontszám 26 értékelés alapján 😊 Ebbõl 7 100-as 😊

metacritic

Tinman
Hát öööö... ok, most már biztos. Eddig egy hajszálnyi kételyem volt, most már nagyon nem bánom ezt a "beruházást".

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Azt is beszerezném, de elõször a Skyrim, UC3 miatt van már csak meg a ps3, utána adom is el. 😊

Tinman
Még UC3 elején vagyok... van feladat bõven :-D
Amúgy neked is jó kalandozást! :-)

Skyrimról van szó, csak az lemaradt, elnézést.

"Az elsõ pontszámok:
Gamespy 100
Eurogamer 100
Joystiq 100
Destructoid 100
Guardian 100
Kotaku 100
Game Informer 95
IGN 95
CVG 95
PC Gamer 94
Gamespot 90
Videogamer 90
EDGE 90"

Forrás

Büdös Bohóc
Esetleg egy rövid vélemény majd róla? Sokat nem várok már attól a játéktól, nagyon negatív dolgokat hallottam róla sajnos... Mármint még hetekkel és hónapokkal ezelõtt, hogy milyen fícsörök lesznek (illetve hogy mik maradnak ki)

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Naná, hogy úton, holnap jön boxra 😊 Jó játékot és kevés alvást! 😊

Tinman
Nektek is úton a Skyrim? :-)

Amúgy SQJ hívta fel rá a figyelmet, hogy gõzmelegítõn laza tizenöté (15.000 HUF) megyen majd u.e. a szekér (most nem mert pre-order ott is lejárt), ami nyakékkel, képeslappal, zenei cd-vel, pickpack átvétellel és dobozfétissel együtt 9890 Ft.

Nem kezdem újra, egyszerûen csak bicskanyitogató és NEM, nem lehet erre ésszerû magyarázattal kábítani.

Nem alap, csak tudjuk páran, hogy Tinmannek van ps3-ja is 😊

Tinman
Hát most vagy komolyan játszunk vagy csak pettingelünk... van egyébként mind a kettõ.

Büdös Bohóc
az neked alap, hogy x mellett valakinek van ps3-ja is? 😄DDDDDD

arty
vagy ps3-ra... amire olcsobb 😉 (merthogy a ps3 verzio nem rosszabb, sõt, van amiben jopbb mint az X-es)

Forza.

Carlos
<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Komoly? Akkor nem bánkódom, beszerzem fele ennyiért X-re :-/

Tinman
Tessék édesem...?<#zavart2>

Carlos
drága...

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Polcon lehet jólmutat de a GTA 4-nél szörnyûbb fosport lett. (Mondják mások)

Next PC upgrade: 2022

Büdös Bohóc
holnap megyek is érte C:

Tinman
L.A. Noire Complete Edition PC

Húúúú... ha most lenne rá keret :-/

Nem azért mert én is megvettem,hanem mert nincs MULTI.<#falbav>

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

bakkerman
nekemis bejött a játék,szép a grafja,remekül optimalizált,a játékélmény is nálam 8 pontot kap a 10-bõl

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

IMYke2.0.0.0
Korr.: "Az E8400GB/4GB/HD4850" - numlock kikapcsolása érdekes dolgokat eredményezett.
Szóval: Az E8400/4GB/HD4850...

Kiegészíteném az alábbiakat:

A Shift (én Lélekváltásnak hívom) dolog nem illik a képbe, de jópofa dolgokat tesz lehetõvé, ami egy ilyen félig sandbox játékban azért élményfaktor lehet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nos, a 'csúnya' verziót kipróbáltam tegnap - feltelepítettem este fél tíz magasságában... hajnali negyed háromig nem engedett!

Szerintem, megérte megvenned.

Az E8400GB/4GB/HD4850 konfigomon hasít, mint a szél - Full HD, High opciók, élsimítás be. Eddig semmilyen animáció nem tudta megakasztani a frame-t. Hogy mekkora ez a fram? Nem tudom, mert lusta voltam FRAPS-et elindítani.

Az animációk fantasztikusak, a motion capture csodálatos, ahogy a szereplõk arcainak részletessége, és 'életszerûsége' is.

A második városrész feloldásakor hagytam abba a játékot, ideiglenesen - de addig az 'activity'-k, a történet magával ragadott.

Mivel Win XBoX 360-as vezérlõvel játszom, nem tudom mennyire jó/rossz az irányítása billentyûzettel, de a vezérlõvel egy álom. A forgalomban tökéletesen tudok vele szlalomozni , kézre áll minden , és a nézeteknek köszönhetõen igazi élményt nyújt.
Ja, a belsõnézetben kérem szépen minden mûszerfali kütyü 'él'.

Eddigi tapasztalataim alapján, úgy tûnik, én vásárlója leszek egy példánynak, majd ~2.990 Ft környéki árfekvésben.

<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Krisztiam
mondjuk a driver 3-ért én sem adnék 1 ft-ot sem 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

TBTPumpa
Szerencsére különbözõ emberek vagyunk, így mindenki ízlése más és más! <#eljen>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Krisztiam
miért? nekem bejön..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Drivert kár volt megvenni.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Krisztiam
sziasztok
ma jöttek 😊

Carlos
hopp... ok, sry.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Te is fiam Brutus?!

Kértem mindenkit, hogy ne beágyazott Youtube klipekkel mutassunk egymásnak, hanem linkkel.

Carlos
Nosztalgia OFF:

De szép kis karácsonyom volt 1996-ban:

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
elmosta a víz a gyárakat thaiföldön
Carlos
<#merges2>

Þór vígi þessi rúnar

lol megnéztem a boltot ahol vettem most 38,5k ugyanaz O.o

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

IMYke2.0.0.0
Akkor nagyon jól jártál - most nézz fel megbízható oldalakra...

bakkerman
hoppá <#wow1>

2 hete vettem 23k-ért egy samsungot 3 év garival.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

IMYke2.0.0.0
A Taiwani események miatt a HDD-k árai megkétszerezõdtek!
A legolcsóbb 1 TB-os HDD is 30 ezer Ft.

bakkerman
amikor kijön a GTA V,szerintem átlépik a bûvös 20 GB-os határt is,ami kibaszott dúrva,bár már 1 terrás vinyókat kapni 15k-ért,az baráti ár

bakkerman
rage 18gb,mw3 13gb,BF3 13gb,la noire 13 gb...apropó,kint van a skyrim

IMYke2.0.0.0
Felnéztem néhány "csúnya" oldalra - basszus, lassan áttérhetnének a Blu-Ray lemezekre a PC játékok esetében is...

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
a vételi ár duplájának a felét biztos elengedem. <#zavart1>
IMYke2.0.0.0
Akkor mennyit is engedsz Tinman-nek az ár felébõl? 😊

Tinman
Hát majd annyiért adod ;-)