Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
lehetne, ha lenne rendes COOP-ja :/

az õskorban amigán(!) és pécén is sikerült ezt megoldani, itt már nem... amugy ugytudom van demo, szvsz érdemes kiprobálni, mert nagyon nem biztos, hogy bejön. én is filózok rajta. mondjuk ez a szar forint miatt is van...

Forza.

arty
EA-tól bármit bárhol veszel (digitálban), az csak ott és pluszban originen szedhetõ le

Forza.

IMYke2.0.0.0
Á, nem azzal indítottam. Köszi!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Korr.: Felbontás állítási lehetõség...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wedge31
A launcherel inditod? mert ott van.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

IMYke2.0.0.0
Most komolyan nincs beállítási felbontás lehetõség a Skyrim-ban?!
Mindent manuálisan kell állítgatnom a SkyrimPrefs.ini-ben... <#schmoll2>

Na akkor vagánkodjunk<#nevetes1>

[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Passz.
Itt teljes egészében azt töltöd le mint ami a gyári lemezen van.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

wesker24
És ez be regelhetõ steamre vagy csak sima verzió ?
wedge31
Ha vennék konzolt az csak a Daemon Souls meg emiatt lenne...<#eljen>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kinek még nincs meg,ennyiért simán megéri.

BFBC2

tototto
ezazzz, már csak a harmadik rész hiányzott, de csak leárazták 😄

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#vigyor2>

w77d
függõ vagyok áááz istenit XXD

IMYke2.0.0.0
Várjunk csak... nem is olyan rég írtad, hogy el akarod adni a STEAM-gyûjteményed... Nem tudsz lejönni a (játék)anyagról, ahogy látom. <#ravasz1><#nevetes1>

w77d
pont most szemeztem vele... jó game?

Mire érted a fapad-ot? Mert ha Dragon Age Origins-re az igen nagy fail részedrõl.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty

Forza.

Totti5
Inkább csak szemléletet váltottak és a fapad helyett egy a mai "trendnek" jobban megfelelõ játékkal álltak elõ, legalábbis a demóból az jött le. Látványosabb átvezetõk+grafika, dinamikusabb jobban koreografált harcok és akciódúsabb történések sorozata.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dragon AGe Origins volt konzolra is, így az egyszerûsítés nem volt indokolt.

#30185: Arányokról egy szó sem esett tudtommal, csakis a Skyrimrõl.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

robotnyk
Nem jól tudtam az irányítással kapcsolatos dolgot, azt kérem töröljék a jegyzõkönyvbõl =)
robotnyk
azért ezzel a modtenger kijelentéssel még várnék, ha jól tudom még a billentyûzetkiosztás sem módosítható.

összesen talán 2 játékra lehetett ráfogni idén, hogy valószínûleg érdemesebb PCre venni, a BF3, és a Skyrim, de ettõl még nem fognak az arányok jelentõsen változni.
robotnyk
már hogy ne lenne összefüggés, baromi egyértelmû az összefüggés, azért lett egyszerûbb, mert már nem a PC volt a fõ platform hanem a konzolok, így szélesítették a célcsoportot...
Obliviont én már el sem tudnám képzelni modok nélkül. Szinte kötelezõek és megkönnyítik avagy megdobják a játékmenetet. Pl quest award leveler anélkül el sem indítanám az oblit.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Megkérdezel egy olyan embert, akinek van konzolja is és van gamer pc-je is, hogy melyikre veszi meg a Skyrimet (fõleg annak ismeretében, hogy milyen remekül lett optimalizálva) szerintem több, mint 50 % azt fogja mondani, hogy pc-re. Hogy miért? Mert szénné tudod modolni (ami nem kevés + játékórát ad majd a játékhoz), ellentétben a konzollal, amin erre nincs lehetõség.

+ 20-30, 100 óra játékidõ meg egy gamernek se mindegy.

Akinen meg nincs Gamer pc-je az meg úgyis konzolra veszi, ugyanúgy ahogy a pc-sek is pc-re fogják konzol hiányánban.

A 2 dolog között (Dragon Age origins eladásai és Dragon Age 2 fejlesztési iránya, butításai) 0 összefüggés van. Azért egyszerûsítették a Dragon Age 2-t, hogy még szélesebb vásárlókörnek el tudják adni, nem azért mert az elsõ rész rosszul szerepelt volna.

Színtiszta célcsoport növelés történt, semmi más. Más kérdés, hogy nem jött be.

robotnyk
Dragon Age Origins, az volt az utolsó (jelentõsebb) multiplatform játék, aminél a PC volt az elsõdleges platform. hogy mennyire érte meg, azt jól mutatja a 2dik rész (semennyire)
Totti5
Ez nem így mûködik, a modoknak meg túl sok köze nincs az eladásokhoz. Nem véletlen demózták orrba szájba Xboxon, azon volt a premier, az E3 és minden más prezentáció, minden féle promóciót arra építettek... onnan várják a nagy zsét és onnan is fog jönni nekik.

pointer4
Most jártam 576 bótban, és meglestem a skyrim sárkánykát. Hát szép egy darab, jó kis csecse-becse. Elférne az én asztalomon is egy 😄
Volt hozzá valami ütött kopott bõrkötésû könyv, az is tuti orgazmus az arra gerjedõknek.
Szép nagy doboza van, elõször azt hittem jár hozzá egy ps3-is, 😄 akkora.
arty
mamár nem nagyon multiplatform játék, ahol a pécé dominanciája fennmaradt volna...

Forza.

Azt kizártnak tartom, a TES széria mindig is a moddolhatósága miatt volt népszerû (nézzünk szembe vele, bármelyik TES-re ráfér a kemény moddolás, felhasználói javítgatás), a gépigénye aprócska, egy öt éves gépen is elfut, és az a játékostábor, aki az elõdökkel játszott, nos, szintén PC-s. Én ezek alapján PC dominanciára számítok.
kifli
nem kaptak annyit, mint ahányat elõjegyeztettek valószínûleg ez volt a gond...
Prince23
Erre tudtok vmit?

Klemice
És gondolom drágább volt mint olcsóbb, ezért kell postolni, mert különben semmit sem érne

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

zzeN
zavvi kódok:

Your 10% code is: 1805-5WYL-DI5R

Your 20% code is: 1819-S7O7-7JL2

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

IMYke2.0.0.0
Zavvi:

Don't miss out...

Don't foget to use your Extra 10% off* voucher on your next order on the latest Games, DVDs, Music and Blu-ray plus much more...

Plus your Extra 20% off* off our huge selection of branded Clothing

Your 10% code is: 1805-7L89-1FAU

Your 20% code is: 1819-ZU81-ZLNY

arty
k&h okés, ha van fizud amit odautaltatsz (akkor ingyenes a zero dijcsomagban elég sokminden)

viszont netes viszonylatban nemtom "mit tud", én paypal+hitelkártyázok :/

Forza.

Totti5
Konzolra fog fogyni belõle a legtöbb ez 100%. Valószínûleg alultervezték a PCs készleteket, ami nem jelenti azt hogy most bankot robbantana...

Ebben az a vicces, hogy közben meg "haldoklik a pc-s játékipar". Érdekes módon Skyrimbõl, csak a pc-s verzióból fogytak ki mindenhol... De fura.

Lesz még cdg-nél dec. elején!

Speciel a Skyrim minden nagyobb magyar rendelõs oldalról elfogyott (CDG, Gameship, Virtualgameshop, 576 sõt még külföldi kulcsrendelõs oldalokról is kifogyott néhol).

Zavvi-n még van egyébként.

w77d
na akkor íme:

ami nem látszik, hogy minden játék a hozzá megjelent összes DLC-t tartalmazza...

Prince23
Ubisoftos kódot hogy lehet aktiválni? illetve hol?

IMYke2.0.0.0
Szerintem, egy kis energia ráfordítással Te is meg tudod csinálni.
STEAM-kliens - Games - Games library - jobb sarokban "List view"

És PrintScreen néhányszor.

NEOreg3
http://steamcommunity.com/id/<steam id-d>/games?tab=all

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

w77d
hehe 😄

IMYke2.0.0.0
Ha majd végképp nem tudsz szabadulni tõle, akkor csak úgy, megajándékozhatsz vele - mondjuk december 33-a alkalmából 😊))

w77d
eltartana egy darabig leirogatni.. nincs valami oldal, ami kilistázza a steam játékaim és én tolok egy ctrl+c-t?

amúgy mit tartalmaz a steam lista?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

w77d
neeem adom el a caddilac-et 😄 a steam meg kihasználatlanság miatt lett eladó