Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Fõképp, a mostani gazdasági helyzetben...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(sok újdonság is ott pihen, tehát nem a low budget meg indie cuccokkal van megtömve, de van azok közül is 1-2)
online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Tudják jól, hogy
Ilyenkor jut eszembe az, amit már párszor leírtunk: saját maguk ellenségei.
Rákattintottam a linkre, majd kaptam a pofámba, hogy elfogyott.
Mi a fax tud elfogyni azon amit ELÕJEGYEZTEM!!!!???
Mondom:
- Beérkezik 142 elõjegyzés, határidõig.
- Galaxis 150-et rendel a biztonság kedvéért, ha van egy kis korrektség bennük.
- Vagy ami történt... berendeltek 100-at, aztán sorry kedves ELÕRENDELÕ, de te már torkon vagy szarva.
Fújjbzmeg/10!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Lehet rendelni Batman Arkham City CE-t illetve Limited-et
valamin Assassins Creed Revelation CE-t illetve Day One kiadást
Akit érdekel most rendelje mielõtt elfogy 😊
Ha nem akkor ne.
Valahol itt kezdõdik A játék <#eljen>#eljen>
Pedig minden A kategóriás játéknak van gyûjtõi kiadása már 20 éve😊
[merlinw.org]
nagggyon faszának tûnik eddig
nem mellékesen a multiplayert azoknál a játékoknál ahol warezzal lehetetlen ugye
Þór vígi þessi rúnar
wollnerd: most mondtam, hogy az 576-ban <#wow3>#wow3>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
😞

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
---
MW3 single nem is rossz. Nyomtam 2-3 órát és bejövõs. Csak ez most megint olyan, hogy én nem multizok és így teljes áron megint nem éri meg megvennem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit