Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Kár", hogy engem a Word 20 percig tudott lekötni.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
ami egyébként ingyenesen letölthetõ a zinternetrõl
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A játékban vannak olyan "activity"-k, amikor a forgalomban aktívan résztvevõ sofõrök bõrébe bújva, átvéve a hatalmat a jármûje felett neked kell mondjuk megállítani egy rendõrségi rabszállító ellen indított kiszabadító akciót úgy, hogy a támadók autóiba vezeted egyszerûen a megszállt járgányt
A "megszállás" segíthet a rendõrségi üldözéskor, az illegális versenyzõk megállításakor, és akkor is, amikor épp akciózásod közepette túl sokat ütköztél, és az autód tropára ment
Az, hogy egy béna játékos videóját nézted meg ne vezessen téves következtetésekre...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Þór vígi þessi rúnar
Végigtoltad volna már, akkor is késõ lenne <#duma>#duma>
Grat&riszpekt&sárgulás1200-al!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egy virágboltot talán megér. Az utóbbi 4-5 nfs kábé 1 órát élt a gépemen.
Þór vígi þessi rúnar
"Elõjegyzõinknek és elsõ vásárlóinknak, a játék megvásárlásakor, a készlet erejéig, ajándék Need for Speed World-öt adunk"
Þór vígi þessi rúnar
Nekem élmény vele játszani. Igaz, talán azért, mert nem fogyasztok el havonta 4-6 autós játékot, és nincs mihez viszonyítani manapság.
CDG: CE - nincs
Gameshop.hu: alap verzió - nincs
Gameshop.hu: CE - 16.900 Ft (PS3) / (X360)
Engem megnyugtat a tény, hogy PC-n szebben fest a játék
Kifejtem:
Az összes PC-s Driverrel játszottam. Az 1. rész (újdonságból is fakadó) hangulata szépen elkopott a folytatásokban, ez tény.
A harmadik rész formabontó volt, néhol bitang nehéz
A negyedik rész minõségben a mélypont, de azért el lehetett szórakozni azzal is. Vizuálisan már nem volt olyan nagy orgazmus, és összetettségében is csökkent valamelyest az elvárás, de szerzett kellemes perceket.
Az ötödik rész - a szememben - az összes eddig részt felülmúlja!
Hozza a manapság elvárt grafikai külsõségeket
A test elhagyása dolog nem kicsit furcsa, és bár nem jártam még a végére, de nyilván valami csavarral oldják meg a sztori végét - mindenesetre frissítõ élmény, más dimenziókba helyezte az autós (rendõrségi) üldözés, akciózás témáját.
S bár nincs hasba rúgások, pofán csapások közepette történõ sofõr kirángatás, szerintem a GTA-sorozaton szocializálódott fiatal(abb) generáció is élvezni tudja az autóváltást.
A liszenszelt autók mind látványra, mind sebességre, kezelhetõségre mások és sokszor a feladatok is megkövetelik ezt a különbséget.
Én gyakorlatilag az elérhetõ, "kék ikonnal" jelölt akciózással foglalkoztam eddig, a történet folytatásába csak azután fogtam, miután az összes külön feladatot elvégeztem az adott területen) - hogy aztán az újabb akciókkal, és területtel ismerkedjek, és foglalkozzak.
Amit nem szabad vele kapcsolatban:
- GTA-sorozatot várni
- szimulátoros fizikára és hangokra vágyni
- egyhuzamban (6-8 óra) sokat játszani vele, mert monotonná válhat.
Zárszóként: Ha aktív keresõ lennék, bizony, én megvenném ezt az olcsó CE-t, mert nekem kellemes élményeket okozott eddig a játék.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
* Nem egy animáció "érdekes" volt - pl. a játék elején lévõ sárkány elleni küzdelme a mesterséges intelligenciának. S darabosan mozgott az a néhány állat-ellenfél is, 'akit' eddig volt szerencsém az Örök Vadászmezõkre küldeni.
* Rettenetes a kezelõfelület. [az elõzetes topikjabeli olvasgatások okán az X360-as vezérlõvel vágtam bele a kalandba, de azzal meg a karakter mozgatása - számomra - gyötrelmes, miközben a menüben villámgyorsan lehet közlekedni. Egér+billentyûzet kombinációval a karakter mozgatása álom, de minden más
+ A Morrowind zenéire nem emlékszem
Nagyon az elején vagyok, és mert van egyéb dolgom is, egy ideig nem is fogok naponta játszani vele - és lehet, hogy emiatt nem fogok megrendelni még belõle példányt.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Forza.
Don't forget to use your Extra 10% off* voucher to spend on your next order for Games, DVDs Toys and more, plus your Extra 20% off* voucher to spend on Clothing and Footwear.
Your unique 10% code is: 1807-WG87-WG6T
Your unique 20% code is: 1820-WXZ7-ETT6
Next PC upgrade: 2022
31 es 38 euros arakon voltak, a folyamatos forint gyengules miatt mar nem eri meg. 😞
Meg aztan nekem CE kell, es meg pont le csaptam CDG-n az eggyik CE darabbra.
Tutorial:
1. Valahogy beállítani, hogy UK legyen az a locationünk. Én egy teljesen új accountot csináltam és ott kiválasztottam az United Kingdomot. Akkor jó, ha originen belül fontban vannak megadva az árak.
2. Rákeresni a játékra
3. Rákattintani az Add to cart-ra. (£4.99)
4. Fent checkoutra kattintani.
5. Bejön egy oldal, ahol a bankártyaadatokat kell megadni. Ott lejjebb kell görgetni és ott lesz, egy promotion code rész
6. Oda be kell írni a kódot (PARADISE), és rákattintani az apply-ra.
7. Continue, és a az adatokat ki kell tölteni (fakenamegenerator)
8. Mégegyszer Continue és mehet a letöltés.
én beírom promo kódnak ezt a PARADISE szócskát apply után ugyanúgy marad 6euro, vagy csak bizonyos országokban mûködik?
Egyszerûbb, jobb, átláthatóbb...
http://steamcommunity.com/id/pointer4/
Eddig RPG of the year. Nekem legalábbis. 😊
Jah, és Jeremy Soule remek munkájáról se feledkezzünk meg, remekül segíti a beleélést fülbemászó dallamaival 😊
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
asszem nyáron volt ez a pont gyûjtögetõs játék és volt ABben is egy achi hogy coopban vigye végig az ember a 3 pályát, nem volt könnyû, najó közrejátszott hogy egy vadidegen orosszal kellett bénáznom 😄
5 eurót simán megér, a 3 rész együtt meg már egy elég hosszú játékidõvel is bír