Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Yep!

JAB88-4ZDME-5G4JA

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
nem tudom a választ, de kíváncsi leszek, hányan próbálják ezt a mintakulcsot majd beregelni steamre XXXD

pointer4
Segítséget kérnék Skyrim PC tulajoktól.
Így néz ki a nálunk kapható verziók serial-ja ?

Elder Scrolls: Skyrim : 1ABCD-D3FGH-45I67
pointer4
A felsoroltakat lehet biztosan.

"Everything that happens, happens for a reason"

Daell Drow
Most kivetelessen ide is berakom: Oblivion goty 5 euro steamen. akinek nincs meg ennyiert mar abszolut megeri, ez is modolhato magyarithato mint a sima lemezes. AMig lejebb megy skyrim ara es lesz hzza magyaritas, addig az oblivionnal is el lehet lenni.
balee4
Assassin's Creed Revelations Special Edition (pár extra DLC-vel, soundtrack CD-vel, pólóval, poszterrel, PS3 theme-mel)

TES V: Skyrim (ajándék soundtrack CD-vel külön tokban és képeslapokkal, szövettérképpel)

És már csak 2 játék (Saint's Row The Third és a Rayman Origins) erre az évre és megvan minden, amit szerettem volna.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Szerintem a zászlók még nem is annyira zavaróak, mint az hogy a hátulján nem csak magyar szöveg van, hanem más nyelv is,
pl a Skyrimnél is elég rosszul mutat hátul a cseh és magyar szöveg. Amúgy vajon a kézikönyv is kétnyelvû?

Totti5
99,9%ban a doboz hátoldalán vannak az ilyen olyan információk... hol a gond?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Büdös Bohóc
szerintem is rohadt gyökérül fest a sok szar zászló a dobozon 😄DDD Komolyan, egy dobozon tudod minek kell lenni? Amit a tervezõje elképzelt + a kiadók logója na meg ok a rating és egy kis logóval a platform. Ennyi.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Totti5
Nem.

Angol az angol kiadás, mi meg közép eu vagyunk... miért gond az hogy a szomszédos országot is szerepelnek rajta?

w77d
pedig igaza van

Carlos
<#wilting>

A suliban ezzel lehet, hogy te vagy az arc, de itt csak tuskó.

Þór vígi þessi rúnar

TheGrinder
Kurvára leszarom, csak a játék legyen baszottul fasza.

KRi2
Gyerekek. Ez milyen trend már hogy az eredeti játékokon ott díszelegnek a különbözõ keleteurópia országok zászlajai? Lengyel, Cseh, stb. Isten verje meg. Nekem ciki, messzirõl látom hogy ebbõl kihagytak egypár dolgot a normálishoz képest. Könyörgöm európai vagyok. Nemkérek lightosított kiadást.
Legyen angol, esetleg magyar nyelv a borítón.
Titeket nemzavarnak az ilyen feliratok, logók a borítókon?

lll l ll lllll l lll ll

Totti5
Darksiders 2 biztos nagyon jó lesz.

Postal 3 budget szar, amit 3adszorra adnak el disznó dolgokkal... annó 1szer jó volt, de most már ezen a szinten ez édes kevés lesz.

Totti5
Pedig a HP egy jóval magasabb kategória, ha ez a versenyélmény így tetszik, inkább azzal próbálkozz.

artschi
ezekbõl nekem is megvolt anno jópár, sajnos már elkallódtak... lehet kapni esetleg valahol?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

mooo
Postal 3-hoz milyen agyament achikat lehet berakni,már elõre félek 😊))
MerlinW
Két érdekesség😊

Darksiders 2
Postal 3

[merlinw.org]

bakkerman
jah,és kormánnyal esélytelen,sõt,húzzátok is ki indítás elõtt,mivel átirat,ezért ütközések lehetnek/lesznek,és bugok

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

grebber

Next PC upgrade: 2022

bakkerman
grafika rendben,szép,jók a színek,számomra tökéletes a grafika,hangok jók,néha elhittem,hogy tényleg egy M3-asban ülök,30 perc játék után a játékélmény is jó,nem szabad tõle sokat várni,és akkor fog az embernek nagyon tetszeni,egyelõre a crack miatt még néhol átmegy diavetítésbe a játék,de élvezhetõ ígyis,amíg jön a fix. HP-vel nem játszottam,de ezt most nagyon tetszik,este még tesztelgetem,de most vár Skyrim világa 😊)

Carlos
Engem is érdekel az élménybeszámoló róla!
Énis gondolkozom a virágbolton, de nekem sem 20 perc lenne...

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Számítok az élménybeszámolódra - kíváncsi vagyok, mirõl maradok le 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bakkerman
én egy 20 perce kezdtem tölteni,megnézem milyen,még pár perc és lenntvan,adok neki 10-20 percet,annyi idõ alatt úgyis kiderül,érdemes-e jobban foglalkoznom vele

IMYke2.0.0.0
Most már biztos: a "CSÚNYA" verziót sem veszem meg - majdnem 16 GB.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen! Rád mindig lehet számítani. <#worship><#worship>

Tinman
Mostanában nekem is ezt csinálja...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Uhm, Zavvi, Hut-on minek kellene történnie a discount cupon beírása után? Mert nekem sohasem csökkentette az árat. Beírom a kódot, okézom, újratölti az oldalt, de minden ugyanúgy marad.

[merlinw.org]

MerlinW
nyomj 0-át, majd írd be a konzolba: setcamerafov 90

[merlinw.org]

Krisztiam
nah ezért én sem adnék ki egy fillért sem az tuti... nemhogy 10ezret..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Tinman
De-de!

"Elder Scrolls 5: Skyrim (nyakék, zenei CD, képeslap)"

zorrobomber
"az utóbb 2 év legpozitívabb csalódása"

Egyetértek, hozzáteszem PC-n tolom, kontrollerrel. Nem mondom hogy tökéletes az irányítása, de ha nem feszül rá az ember meg lehet szokni. Valamiért nagyon adta magát hogy egy kétkezes baltát a feje felett pörgetõ Nord-ot kellett generálnom. <#eplus2>

Daell Drow
A lenti kep nem az alap kiadas?
Jó lesz ez nekem alapkiadásban is.... vagy Goty-val járnék a legjobban.

Egyébként nagyon szép, grat hozzá. A játék az utóbbi évek legjobbja (számomra az utóbb 2 év legpozitívabb csalódása).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
OFF:

Végre átvettem... már péntek óta pp pontban volt.

kemszi2
múlt héten sikerült megvennem két nagy kedvencemet,Empire Earth 2+kiegészítõ és a Stronghold: Crusader meg a kiadásban benne volt az elsõ rész is,ezekkel készen is lett a kedvenc stratégiai játékok listája,a másik kettõt már régebben sikerült megvennem (Age of mythology+titan,és a rise of nations+thrones and patriots)
következõ a GTA sorozat néhány tagjának beszerzése
IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy megsértõdsz, de ebbõl a két szabályból nem engedek.
Ha valami nem fér bele 300 kb-os képbe , akkor ott a thumbnail...

Akit érdekel, rákattint, megnézi - akit nem, annak nem kell fél képernyõt görgetnie, és...
...akinek nálam szarabb nete van, az festi magát...

Daell Drow
nehogy mar az a 700kb kiszurja a szemedet, szerintem egy kicsit tulzasba viszed ezt az egeszet. Mondom ugy hogy tanyasi nettel tolom en is, es sose voltak az ilyenek problema nalam.
IMYke2.0.0.0
Mert gondolom valami SG Tools-os valamit használsz ...

Csak ennyit kérek a topikba írogatóktól <és ezek betartása nem nagy áldozat>
1. 300 kbyte, vagy 1,5 Megapixel-es kép
2. Humoros-aranyos képek, Youtube-videók mellõzése.

Minden más off topik téma szabad, kulturált körülmények között.

Rage47
IMYke2.0.0.0
Az üzenõdobozban például - itt lenn...

Rage47
hol található ez a szabály?
Guren
ne szenvedj már mindig. kisebb képen azt se látnád, hogy mi van a képen.

IMYke2.0.0.0
A "Halállabirintushoz" még térképet is rajzoltam annak idején - 88 környéke lehetett talán?

IMYke2.0.0.0
Nem szúrta szemedet ez?:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A BESZÚRT KÉP NE HALADJA MEG A 300KB, VAGY AZ 1.5 MP-T!"

Ennyire nehéz megtartani a két szabályunkat?!

Néhányukkal én is találkoztam .

Azt el felejtettem mondani, hogy csak az Ûr Orrgyilkos címû könyvtõl, egészen a Zagor Legendája címû könyvig terjed a Brit páros munkája, valamint a Titán könyvet is õk írták. A többi könyv más más szerzõktõl vannak, de ezek is lapozgatós könyvek természetesen.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

Hello Mindenkinek.

Egy kicsit elüt a játékoktól amit most szeretnék megmutatni, de azért bátorkodom, mert valamilyen szinten mégis kötõdnek ezek a könyvek hozzájuk.

Steve Jackson és Ian Livingstone által írt KJK könyvekrõl lenne szó 😊
Ian Livingstone jelenleg az Eidos játék kiadó cég vezetõje, valamint tudtommal ezekbõl a könyvekbõl régen már készült valamilyen KJK labirintusos játék is, valamikor a 90-es évek vége felé. A lista amúgy nem teljes, még hiányzik a Halál Seregei címû könyv. De ha azt nem számítjuk bele, akkor bátran merem mondani, hogy az összes Steve és Ian által írt KJK könyv amiket ki adtak a 90-es évek elején-közepén Magyarországon, a gyûjteményemet gazdagítja.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

fery02
Csodálatos, hogy mennyire különböznek az emberek. Én a napokat nem gyõzöm számolni megjelenésig.
Hot Pursuit-tal is a mai napig tolom online, ez meg valószínûleg még tovább lesz fejlesztve online téren, plusz videókat elnézve megint egzotikus tájak egzotikumokkal, kellemes grafikával.
Nem csalódhatok!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!