Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az alap DS2-öt vettem meg kb. 2 hónapja ezen az áron és jó boltnak gondoltam, mert k. jó játék volt. Fura.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
EA sucks.
Laser Hacked Plasma Cutter
Þór vígi þessi rúnar
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mostanában akkor kerüld a topikot, mert az a kis ér ott a halántékodnál ezt nehezen fogja elviselni.
Egyébként meg a jó k. anyjukat, hogy 18.000 Ft-ot mertek érte kérni 0-day, amikor egy Witcher 2 Premium is majdnem u.a. a szint felszereltségben csak "kissé" olcsóbban.
Lenne egy Fifa manager 11 eredeti játék eladó 4eft+ postaköltség.
Valakit érdekel?
írjon üzit
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tegnap megkérdeztem tõletek hogy nem zavarnak-e titeket a különbözõ keleteurópai zászlók, feliratok a dobozokon. Többség a nem-re szavazott. Hátakkor mehetünk is tovább, a játék is zlotyisított lesz nekik!
Sejthetitek hogy egyre több ilyen baki fog vééletlen elszaporodni.
Másik érdekes dolog számomra hogy ilyenolyan collectors-okat gyûjtögettek, minden apró részletre figyeltek, kiélvezitek a játékok utolsó szegletét, de hogy a borítón olyan szöveg van feltüntetve amibõl egy szót sem értetek meg az nem zavar. Hmm..
lll l ll lllll l lll ll
I met God. She's black
Még mindig tudnak meglepetést okozni.
Hogy egy ekkora kiadó ilyen szarvashibát kövessen el... Még jó, hogy nem vásároltam meg még a játékot, bár ezek után már nem is fogom... Angol nyelvû érdekelne és nem Cseh, Szlovák meg mindenféle egyéb kiadás!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Citeron olyan fasza NFSt csinált volna ( akár storyval, akár nélküle ) egy jövõ év végi dátummal, hogy ketté állt volna a fülünk, de nem, mert ez a foshalmaz Black Box kell nekünk ( amit helyesen le is húztak a tesztek ).
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ha az nfshp nem lett volna annyira burnoutos, az lenne a "tuti" nfs (nfs = nfs1, ugye)
Forza.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
"Való igaz, 1 óra 51 perc run time van nálam és a legutolsó versenyen vagyok. Hozzáteszem, a játék elsõ 80% -a kifejezetten jó és nagyon, de nagyon adja. De azért írok a legutolsó verseny elõtt ide, mert nem fogom megcsinálni. Az oka:
-Az irányítás olyan, mintha összekeverted volna a Most Wanted -et a Burn outtal, de élevezhetõ MW rajongóknak. (imao)
-Mész a mezõn lévõ úton, de még 4 kerékkel sem kell elhagynod az utat és visszarak a program (!).
-Ha túl hamar leelõzöd az ellenfeleket jön a black box féle nfs worldbõl is ismert "szopat a forgalom" címû eset, ami rögtön véget ér, ha visszaelõz az ellenfél.
-Ha az út szélén mész, nem elég, hogy rejtélyes oknál fogva nem nagyon gyorsul az autó, hanem a láthatatlan erõ húz lefelé az útról. Megérted ezt, amikor sár van az út mellett. De a beton út beton szélén is ez van...
-A rendõrös és akció részek olyan pro módon történnek, hogy nem is tudom hogyan írjam ezt le nektek: A rendõrök mindig ugyanott szivatnak és ugyanúgy viselkednek, akárhányszor mész arra, és csak úgy tudod megcsinálni a pályát, ha addig kûzdesz, amíg szabály szerint meg nem tanulod ki mikor hol mit fog csinálni (ergo az út melyik oldalán kell menni). Akció részek dettó.
-Akár a játék elején kiválasztott autóval is végigviheted a játékot, mert majdnem minden autó 306-tól 317-ig bír menni, beleértve a 40 éves amerikai izmot és a legbitangabb porschét is.
-Van pár járgány, ami tud 350+ körül is menni, de attól, hogy pagani zondával tiprod neki, mint egy megveszekedett 330-al, nyomod a nitrót, hogy leszakad az asztal, attól még a gyári nissan 370z (300 körüli végsebességgel) simán úgy elmegy melletted, hogy a menetszél majdnem belelök az árokba. Ez azért van így, mert ez a játék izgalmas.
-Összefoglalva a Black Box szokás szerint nem tudta úgy emelni a nehézséget, hogy ne csaljon a gép, a verseny meg kezd olyan összescriptelt lenni, mint egy mostani fps. Végsõ soron nem kihívst jelent, hanem olyan Black Box-osan nagyon idegesítõ, amikor amikor mész egyenesen az utolsó versenyen és 5/5 bõl vonz magához az a konténer, amin eddig 100szor összetörted magad. (5 után restart pálya)
És most hogy így elborzasztottam mindenkit, azért jót is tudok mondani. Ahogy mondtam, az elsõ 80% körüli része a játéknak valami hihetetlen élvezetes. Jó tájak, jó versenyek, hatalmas hangulat. Kicsit olyan a dolog, mint a Lotus, vagy mint az Outrun. Csak ez nem 15 perc, hanem 2 óra. Még sokáig itt fog csücsülni a gépemen és elõ fogom venni egy kis veszett száguldásra.
Egyébként a 2 óra verseny az csak a verseny idõ. Vedd hozzá, hogy minden verseny elõtt kb 10 másodpercig tölti a pályát, valamint verseny után egy órát vársz, hogy végignézd milyen tetteddel mennyi XP-t szedtél össze. (nem lehet elnyomni)
Ahogy írtam, képzeljétek Outrunnak a single kampányt ami rövid, de sokszor újrajátszható és élvezetes, akkor 8/10. Ha az NFS MW-al hasonlítod össze, akkor 5/10, mert rövid, és mert nincsen sárga ford focus. Rögtön az elején nagyon keményen felsoroltam a negatívokat, de ettõl még szerintem mindenki próbálja ki, nem csodálkoznék, ha ezek mellett is tetszene, mint ahogy nekem is. 2011-ben simán megérne 2000 forintot...
Remélem nem rontom szét az oldal kinézetét a wall of text-el. 😊"
Þór vígi þessi rúnar
Egyszerûen SZÁNALMAS az Electronic Arts hozzáállása.
Megveszem a játékot Magyarországon és cseh játékot kapok angol nyelv nélkül????? Ne basszanak már fel...mennyire gagyiság. Vedd meg, tölts le 11 gigát és jácc... Apjuk faszát. Már elnézést. Akkor inkább lezúzom ingyér a magról!
Þór vígi þessi rúnar
Rendben - ez megerõsített abban, hogy most már 2 Ft-ot sem ér a szememben.
Azok, akik megveszik gyakorlatilag - rendkívül erõs túlzással érek, én szóltam - fizetõs WRZ-t*** vesznek.
*** = a WRZ verziók angol nyelvûek az esetek 99,99 %-ában
De köszönet minden lelkes válaszolónak! 😄
Más:
Kisebb fail az EA részérõl (kéretik a leírást elolvasni): CDG
A beépített anagramma az más kérdés <#zavart2>#zavart2>
Mert csak akkor kérem karira, ha mehet a steam listába 😄
Rajongónak nem vészes ár... sõt egy átlag EU polgárnak se, csak nekünk kõkemény az ára.
Skyrim alap, vagy Witcher 2 Premium sem volt úgy gondolom túlárazva és baromi jól fel is voltak szerelve.
Egyébként ha belegondolsz rájössz, hogy nem drágák sehogy sem ezek a termékek. Mert emlékszem én még, hogy anno egy Dreams to reality vagy egy Little Big Adventure dobozos 0-day mennyibe került... megmondom. Átlag 9-10.000 Ft-ba, akkor, amikor a minimálbér 30 ezer se volt!
<Öngyilkosság itt maradni, aki teheti dobbant.>Öngyilkosság itt maradni, aki teheti dobbant.>
Csak nekem van olyan érzésem, hogy manapság 'nem kicsit' vannak túlárazva ezek a játékok?
Tudom, ez most épp egy 'gyûjtõi' kiadás
*** = csak akkor ér valamit, ha LOSSLESS (WAV vagy FLAC) - MP3-al takarodjanak...
"A Batman: Arkham City Collector's Edition várható tartalma:
Tartalom:
- Batman szobor
- Gyûjtõi mûvészeti album
- Korai hozzáférés az Iceberg Challenge térképhez
- 6 fantasztikus Batman skin (digitális letöltési kódok)
- Batman: Arkham City zenei album digitális letöltési kódja"
Kíváncsi lennék, vajh' hányan veszik meg, látatlanban...
E4ZT2-5PROB-4ALD8
Ez az enyém ugye ez is akkor valid? Még nem merem addig beregisztrálni!!