Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kell Forza fika?
- nincs idõjárás
- nincs éjszaka
- idióta agresszív AI
- a mûszerfalnézet sok esetben annyira sötét hogy nem látni a mutatókat
- lehetne több pálya
Sajnos más kivetnivalót nem találtam benne, mert a többi része végletekig polírozott. Igen így van az amikor kiadnak 2 évente egy részt, mert látják hogy honnan van fejlõdni hova és habár a Forza 3 még sok hibától hemzsegett a 4 már a GT5 fölé kerekedett simán ezzel a tempóval.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A fika meg bõven megmutatkozik a retorikádból... (GT sárba tiprása, Forza istenítése, túlzások, nem saját tapasztalatok "tényként" való beállítása, stb.)
Az is igaz, hogy a hangok nagyon gyengék a GT5-ben, ebben magasan a Forza a nyerõ. A másik nagy problémám, hogy a GT5-nek borzalmas a single playere, nincsenek normális versenyek, csak ilyen szar elõzgetõsdi. Errõl arty regényt tudna írni 😊
Én azt mondom, mindkét játék (Forza 4, GT5) nagyon profi, nagyon élvezetes, és egyikkel sem lehet mellényúlni.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Hogy odavolt már attól is, mekkora játszhatatlan ócska fos bugtenger az Arma II... Õ tudja, olvasta... 😊
Na ennyit errõl...
Amit idéztem, az majdnem pont egy éve íródott, akkor még sehol nem volt Forza 4. De én nem is beszéltem Forza 4-rõl 😊
ui: amit idéztél az a 2 éves Forza 3... mi köze a Forza4hez?
Forza4 az aktuális Forza 😉
És pont ott fejlõdött, ahol az idézett kritika is érte!
(emlékeim szerint van xboxod is, ergo ha bejönnek az autós címek, érdemes lenne abba is beruházni, ha már beleuntál a gt5-be)
Forza.
Forrás: gamekapocs.hu
Számomra ez sokkal többet elmond.
Azt meg már régóta tudom, hogy játékkal kapcsolatban a véleményed 0,0 súllyal esik latba 😊
- ezer ótóból 800 vállahatatlan szintû, nagy része olyan ronda hogy az már fájdalmas
- hangok kritikán aluliak
- vsyn gondok, frém gondok, árnyék bug...
- pályák annyira nem szépek
A többirõl Arty tudna regélni oldalakat.
- Forzában 600 autó van, mind szép és kidolgozott
- hangok nagyon élethûek!!!
- grafikai bug nincs, FIX 60 FPS, a pályák szépek
Sokkal jobban egyben van, szinte perfekt a cucc, igényes, összeszedett, minõségi.
Én, ha jegyzetelni támad kedvem, nem vagyok rest egy A4-es fénymásolólapot félbehajtani és firkálni rá.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Attól én is a falnak megyek, hogy a kézikönyvek 2/3-a a felhasználói felületrõl szól, a másik egyharmad osztozik a játék készítõk listáján, és a szabad jegyzetoldalon...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem a szar 20 oldalas hogyan installálj és mit látsz a képernyõn fecni szar.
Þór vígi þessi rúnar
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A több mint 200 oldalas könyv akkora pozitív csalódás, hogy elmondani sem tudom... Végre nem csak koncept art-ok meg ilyenek töltenek ki egy játékhoz adott könyvet, hanem több tonnányi hasznos információt, érdekességet is belepréseltek.
Segítek, ez olyan kérdés volt, amire nem kell válaszolni.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Amúgy konzolstudio.hu beszteszt vagy konzolokszervize.hu.
Náluk olcsóbban nem igen fogsz találni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
katt
Forza.
(és a simcity4 is, csak nemtom hogy viselkedik egy mai gépen, win7, 1080p, stb... valaki?)
Forza.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Haversrác a FB-on:
"A Skyrim megette az Xboxomat 😮 k.b.szott sárkányok XD"
"A 3 ledes hiba oka egyértelmûen a melegedésre vezethetõ vissza. A GPU (grafikus processzor) aluminium hûtõbordája alulméretezett, a hátsó ventilátorok pedig alacsony fordulaton pörögnek. De a legnagyobb probléma a forrasztástechnológiával van, és azzal hogy a 8 db GDDR3 -as ramchipnek egyáltalán semmilyen hûtése nincsen, se hûtõborda se semmi. Ezeket a ramokat használják komolyabb PC-s videókártyákon is."
Þór vígi þessi rúnar
Wesker kolléga viszont kipróbálta és állítása szerint nála maxon tökéletesen fut.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.