Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Játékfronton 2012 erõsebb lesz az ideinél - legalábbis folytatások tekintetében!

Év elején érkezik majd a Diablo 3.
Aztán a Torchlight 2.
Tavasszal jön a Mass Effect 3 és az Aliens: Colonal Marines.
Nyáron jön a StarCraft 2: Heart of Swarm.
Õsszel: Criterion féle új NFS játék, illetve az új Tomb Raider játék.
És talán a Blizzard még az új WoW kiegészítõt is piacra hozza...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
Nem feltétlen:

pl

Rayman
Skyrim
COD ( másnak BF )
AC:R
007 Goldeneye
Forza 4
Gears 3
Uncharted 3

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Jani21
Megosztanád, hogy hol olcsóbb PC-re? Jöhet privátba is, mert érdekelne. Köszi!

TBTPumpa
DIRT 3 kimaradt...
Az is azért jóval többet ér, mint ez a BlackBox féle NFS!

TBTPumpa
Az év eleje erõsebb volt játékfronton és ekkor minõségibb darabokat is kaptunk, nem úgy, mint most Novemberben!

Dead Space 2
Bulletstorm
Dragon Age 2
Crysis 2
Shift 2
Portal 2
Witcher 2

És még jön az Arkham City is...

MerlinW
3,8 GB az inkább 4GB😊

Nekem a telepített játék méretre annyi, tehát az adatfájlok. Csak a BSA fájlok (Texturák, hangok, stb) 5.5GB.

[merlinw.org]

Totti5
COD mindenkép az egyik legjobbja, éppen most nyomom... a többit még nem próbáltam. NFS az szar, mert Black Box. BF3, Rage 1nek jó lesz, de az vitathatatlan hogy az év megjelenései ezek voltak ( több más mellett ), fõleg ez szerettem volna sugallani.

MerlinW
Az én top 5-ös listám sorrendben:

1. Portal 2
2. AC: Brotherhood
3. Deus Ex: HR
4. Dungeon Defenders
5. Skyrim

[merlinw.org]

Totti5
Vonatkoztassunk el attól hogy pécén installálni kell. Boxon össz vissz 3 GB ( ott nincs install, olyan a fájlrendszer )

Disc Size
Xbox 360 - 3.8GB
PS3 - 10.16GB ( van install )

( 3,8 az a 3 gb😊 )

TBTPumpa
Az év legjobbjai?
Battlefield 3
RAGE
NFS The Run
CoD (sokadik rész)

Számomra a legjobb szó új értelmet nyert... Ezek inkább az év legnagyobb csalódásai!

MerlinW
Öö nekem majdnem 8GB a Sykrim...

[merlinw.org]

Totti5
Ettõl függetlenül 10 játékból 1-2 jön csak dupla lemezen ami eleményszõ. Az más kérdés hogy az az 1-2 játék most pont AAA címek és az év legjobbjai. Érdekes dolog ez, amikor a Skyrim meg foglal 3 gigát😊

TBTPumpa
Majd ha 2 Blu-ray-en jönnek a játékok! 😄
Amúgy a Mass Effect 2 is 2 DVD-n jelent meg, pedig akkor még csak 2010. januárja volt... Ahhoz képest még eléggé emberi ez a 2 DVD-s méret.

Totti5
Kicsit vicces mostanában olvasni hogy már a 2 DVD is sok, amikor nem is olyan régen, amikor még CDn jöttek a játékok akkor nem volt ritka a 4-5 lemezes játék sem...

TBTPumpa
Nálam megjelennek a képek (Firefox 8.0)! Nem saját feltöltés, ha az lenne magyar képfeltöltõt használtam volna - külföldi oldalról linkeltem!

MerlinW
Hydrophobia 1,75€ Steam-en!

[merlinw.org]

wesker24
Brekk Brekk ! xD Szép Béka
TBTPumpa
Az Arkham City is 2 DVD-n foglal helyet?
És én még reménykedtem, hogy csak a Rage-nak, a BF3-nak és a The Run-nak kell ilyen nagy tárhely...
Lassan már Blu-ray-en fognak megjelenni a játékok.

http://img190.imageshack.us/img190/6495/bac1d.jpg

http://img526.imageshack.us/img526/8490/bac2b.jpg

http://img36.imageshack.us/img36/9647/bac4.jpg

arty
hogy pl nem 370 lesz a font? 😉

Forza.

TBTPumpa
A Dragon Age 3 megjelenése elõtt biztosan kiadnak belõle egy minden DLC-t tartalmazó kiadást. Az EA mindent elkövet, hogy pénzt szerezzen... 😄

IMYke2.0.0.0
A Dragon Age 2-bõl vajh' lesz olyan kiadás, mint az elsõ részbõl?
Mert, akkor azt megvenném majd.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
De, ha nem is lesz az IMF-trágyázás vége az, amire gondolunk, a tervezett intézkedések azért majd megteszik a dolgukat...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Wav-ot adtak hozzá, legalábbis a Signature verzióhoz! Egyszer nem hallgattam meg õket, de nagy méretû az a zip fájl, ami ezeket a zenéket tartalmazza (800MB fölötti). Általában minden digitális zenei album Wav fájlokból áll, így a Batman Arkham City zenei albuma is Veszteségmentes minõség lesz. (Lossless-ben fellelhetõ amúgy a népszerû torrentoldalakon!)

Én is Veszteségmentes minõség párti vagyok, az MP3 meg mindenféle veszteséges minõség nálam felejtõs...

bakkerman
várjál még 1 hónapot,akkor lesz a nagy IMF tárgyalás,akkor verhetik be az utolsó szöget Magyarország koporsójára.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

IMYke2.0.0.0
Van aki szereti az MP3-at, bizonyos szituációkban tökéletes is. Én azonban lossless-párti vagyok, ha választani lehet.

A Dragon Age 2 CE-rõl nem is tudtam, hogy WAV letöltést adtak hozzá. <#eljen>

IMYke2.0.0.0
Idõsebbek talán emlékeznek, hogy a történelmünkben mit jelentett a 'vidám barakk' kifejezés...

nem feltetlenul, a dragon age 2-nel is wav-et kaptunk. de szvsz az mp3 is tokeletes, ugyis rakerul egy hordozhato lejatszora/ipod-ra stb.

IMYke2.0.0.0
Tényleg el kellene húzni innen valami 'vidámabb barakkba', mert ez, itt, nem az...

TBTPumpa
CD Galaxis és 576 eléggé horror áron kínálja (18 000 Ft), de szerencsére van olyan magyar webshop is ahol olcsóbban elõrendelhetõ!

A Diablo 3 gyûjtõi változatának árát is rendesen felvitték! (24990 Ft-ról 29999 Ft)
És ez még drágulni fog, mert gondolom ez még 25%-os Áfával lett kikalkulálva...

IMYke2.0.0.0
Mass Effect 3 Collector's Edition várható tartalma:

Youtube video - Trailer (HD)
Mass Effect Wikia

* A 70 page hardcover art book with illustrations from the Development Team
* A unique Mass Effect Comic by Dark Horse Comics with unique Cover Art
* A premium N7 fabric patch
* Exclusive 4x6 lithographic print featuring a one-of-a-kind piece of artwork.

A number of Free Downloadable Content Packs:
* N7 Arsenal Pack: Contains the N7 Sniper Rifle, Shotgun, SMG, and Pistol.
* A Robotic Dog: A faithful sidekick to keep you company on board the Normandy.
* Squadmate Alternate Outfit Pack: New outfits for Ashley, Kaidan, James Vega, and Liara T'Soni.
* N7 Hoodie: Outfit item for Shepard while onboard the Normandy.
An additional downloadable mission and character.
* Free digital soundtrack. (tehát MP3-at kapunk az arcunkba)
* Display your initiation in the N7 ranks with a collection of forum and social badges, avatars, and perks.
* All of that is contained in a premium metal case featuring commemorative artwork of both male and female versions of Commander Shepard.

Xbox 360 Only:
* An Xbox LIVE Normandy prop for your Avatar.

tototto
ez nem warez? vagy csak Imi magyarításait nem lehet ide beszúrni? <#idiota>

zzeN
Origin-en mûködik, köszi a linket!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Úgy tudom nem.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Ok! Köszi!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zzeN
Steamre regelhetõ?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Totti5

Totti5
Azt hogy mit akar egy dolog... annyiért veszi amennyi az ára.

www.konzolstudio.hu

Xbox 360 Slim 250GB - 57990 Ft

Ezt vegye.

( ha neki HDD nélkül kell, mert az 50 alatt van, akkor magára vessen, majd rájön hogy elbaszta... mondjuk azt hogy én elõre szóltam )

Off:

Konzolos kollégák! Tanács kellene: 50k körül (vagy olcsóbban) xbox-ot akar venni az egyik ismerõsöm és én baromira nem értek hozzá.

Milyet érdemes venni (slim, nem slim, nagy winyóval vagy más paraméterekkel) és honnan kaphatja ezt meg olcsón? Fõleg a kérdés elsõ felében vagyok tanácstalan.

Segítsét elõre is köszönöm (link is jöhet, ha tudtok konkrét terméket ajánlani)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

wesker24
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
IMYke2.0.0.0
A képhost a '2 in 1' elv lelkes híve - felteszel egy képet és kapsz hozzá egy kis felnõtt (szórakoztató) tartalmat is. <#eplus2><#nevetes1>

Solid Snake
Ne már, akkor nem mindig a jobb felsõ kép a lényeges? <#hehe>
IMYke2.0.0.0
<#worship><#worship><#worship>

IMYke2.0.0.0
És éppen ezért kell ezeket a kis lurkókat idõben megijeszteni - én találkoztam már olyan tinivel, aki majdnem megölt embert, és megúszta - 6 évvel ezelõtt.
Szánta-bánta, közben meg belül biztos vigyorgott.
Pszichológiai eset is volt kicsit a srác, de nagy szerepe volt a szûk családi körének is abban, hogy arra vetemedett, hogy a 10 emeletes tetejérõl vízzel megtöltött mûanyagszatyrokkal bombázza az alatta járó-kelõket, miközben haverral jópofán röhögnek.

Arra nem számított a hurkalé, hogy az egyik 'majdnem áldozat' egy a lakótömbjében élõ fiatal rendõr felesége... 10 perc múlva már az anyja óbégatott a lapostetõn, és 2 hét múlva az irodámban volt, kötelezõ konzultáción, hogy megússza a védelembe vételt.

Szóval, a "miénk a világ, nekünk mindent szabad" fiataloknak meg kell mutatni, hogy vannak határok.
Nehogy már utánozzuk Németországot, Amerikát a mészárlásokban is! Ja, és ráfogják az aktuális lövölde játékra, vagy GTA-ra.

IMYke2.0.0.0
Keresek valami alternatívát. <#worship>

MerlinW
w77d
ilyenkor viszont az a durva, amikor szülõk tömegesen tiltják el a gyerekeket a játékoktól, mert csak sorozatgyilkost nevel belõlük..

arty
áh, hülyegerekünk szvsz csak ezzel akarja megúszni... sajnos a west-balkános eset jó példa rá, hogy a kormányzat képes egyedi eseteket is rémesen tulreagálni és dilettáns módon utána törvénykezni is, szal én kicsit félek, mi lesz belõle... :/ itthon ilyen még nem nagyon volt.

Forza.

w77d
jah, a játék miatt... az ilyen beteg elmék egy film miatt is gyilkolnak.. vagy egy könyv miatt...