Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Év elején érkezik majd a Diablo 3.
Aztán a Torchlight 2.
Tavasszal jön a Mass Effect 3 és az Aliens: Colonal Marines.
Nyáron jön a StarCraft 2: Heart of Swarm.
Õsszel: Criterion féle új NFS játék, illetve az új Tomb Raider játék.
És talán a Blizzard még az új WoW kiegészítõt is piacra hozza...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
pl
Rayman
Skyrim
COD ( másnak BF )
AC:R
007 Goldeneye
Forza 4
Gears 3
Uncharted 3
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az is azért jóval többet ér, mint ez a BlackBox féle NFS!
Dead Space 2
Bulletstorm
Dragon Age 2
Crysis 2
Shift 2
Portal 2
Witcher 2
És még jön az Arkham City is...
Nekem a telepített játék méretre annyi, tehát az adatfájlok. Csak a BSA fájlok (Texturák, hangok, stb) 5.5GB.
[merlinw.org]
1. Portal 2
2. AC: Brotherhood
3. Deus Ex: HR
4. Dungeon Defenders
5. Skyrim
[merlinw.org]
Disc Size
Xbox 360 - 3.8GB
PS3 - 10.16GB ( van install )
( 3,8 az a 3 gb😊 )
Battlefield 3
RAGE
NFS The Run
CoD (sokadik rész)
Számomra a legjobb szó új értelmet nyert... Ezek inkább az év legnagyobb csalódásai!
Amúgy a Mass Effect 2 is 2 DVD-n jelent meg, pedig akkor még csak 2010. januárja volt... Ahhoz képest még eléggé emberi ez a 2 DVD-s méret.
És én még reménykedtem, hogy csak a Rage-nak, a BF3-nak és a The Run-nak kell ilyen nagy tárhely...
Lassan már Blu-ray-en fognak megjelenni a játékok.
http://img190.imageshack.us/img190/6495/bac1d.jpg
http://img526.imageshack.us/img526/8490/bac2b.jpg
http://img36.imageshack.us/img36/9647/bac4.jpg
Mert, akkor azt megvenném majd.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én is Veszteségmentes minõség párti vagyok, az MP3 meg mindenféle veszteséges minõség nálam felejtõs...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A Dragon Age 2 CE-rõl nem is tudtam, hogy WAV letöltést adtak hozzá. <#eljen>#eljen>
A Diablo 3 gyûjtõi változatának árát is rendesen felvitték! (24990 Ft-ról 29999 Ft)
És ez még drágulni fog, mert gondolom ez még 25%-os Áfával lett kikalkulálva...
Youtube video - Trailer (HD)
Mass Effect Wikia
* A 70 page hardcover art book with illustrations from the Development Team
* A unique Mass Effect Comic by Dark Horse Comics with unique Cover Art
* A premium N7 fabric patch
* Exclusive 4x6 lithographic print featuring a one-of-a-kind piece of artwork.
A number of Free Downloadable Content Packs:
* N7 Arsenal Pack: Contains the N7 Sniper Rifle, Shotgun, SMG, and Pistol.
* A Robotic Dog: A faithful sidekick to keep you company on board the Normandy.
* Squadmate Alternate Outfit Pack: New outfits for Ashley, Kaidan, James Vega, and Liara T'Soni.
* N7 Hoodie: Outfit item for Shepard while onboard the Normandy.
An additional downloadable mission and character.
* Free digital soundtrack. (tehát MP3-at kapunk az arcunkba)
* Display your initiation in the N7 ranks with a collection of forum and social badges, avatars, and perks.
* All of that is contained in a premium metal case featuring commemorative artwork of both male and female versions of Commander Shepard.
Xbox 360 Only:
* An Xbox LIVE Normandy prop for your Avatar.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
www.konzolstudio.hu
Xbox 360 Slim 250GB - 57990 Ft
Ezt vegye.
( ha neki HDD nélkül kell, mert az 50 alatt van, akkor magára vessen, majd rájön hogy elbaszta... mondjuk azt hogy én elõre szóltam )
Konzolos kollégák! Tanács kellene: 50k körül (vagy olcsóbban) xbox-ot akar venni az egyik ismerõsöm és én baromira nem értek hozzá.
Milyet érdemes venni (slim, nem slim, nagy winyóval vagy más paraméterekkel) és honnan kaphatja ezt meg olcsón? Fõleg a kérdés elsõ felében vagyok tanácstalan.
Segítsét elõre is köszönöm (link is jöhet, ha tudtok konkrét terméket ajánlani)!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Szánta-bánta, közben meg belül biztos vigyorgott.
Pszichológiai eset is volt kicsit a srác, de nagy szerepe volt a szûk családi körének is abban, hogy arra vetemedett, hogy a 10 emeletes tetejérõl vízzel megtöltött mûanyagszatyrokkal bombázza az alatta járó-kelõket, miközben haverral jópofán röhögnek.
Arra nem számított a hurkalé, hogy az egyik 'majdnem áldozat' egy a lakótömbjében élõ fiatal rendõr felesége... 10 perc múlva már az anyja óbégatott a lapostetõn, és 2 hét múlva az irodámban volt, kötelezõ konzultáción, hogy megússza a védelembe vételt.
Szóval, a "miénk a világ, nekünk mindent szabad" fiataloknak meg kell mutatni, hogy vannak határok.
Nehogy már utánozzuk Németországot, Amerikát a mészárlásokban is! Ja, és ráfogják az aktuális lövölde játékra, vagy GTA-ra.
[merlinw.org]
Forza.