Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ami meg az 1999-es, vagy 4-szer turbózott Quake 3 engine.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lehet szép meg optimalizált, de tartalom nem sok van a cod-ok, BF-ekben.

6 óra single + multi....Régi cod-okban azért több singleplayer játékidõ volt.

Multi gyakorlatilag nüansznyit változott 3 rész óta. Nem Lehet év játéka 0 újítással.

Ui.: X millió légy ugye nem tévedhet...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#ticking><#ijedt> Ezt te se gondolod komolyan....

Játszottál te azzal a játékkal? Nem nagyon lehet belekötni (mondom én ezt 13 év gamerkedés után... ilyen hangulatos játékkal még nem találkoztam).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én pl. ezt a nagy Portal ajnározást nem értem, viszont nekem tetszett a Dragon Age 2 is. Igazából szerintem sokan túl sokat vártak. Én csak egy jó kis dragon age-t vártam és azt meg is kaptam.

Többiben nagyjából egyet értünk (még egy adalék, ami 20 óránál rövidebb az egyszerûen nem lehet év játéka.... Azért legyen már egy szint!)

Darksiders 2 finom lesz, Kingdoms of Amalur meg számomra eddig 2012 legjobban várt játéka!

Én is így fogok eljárni az új ac-vel (sajnos). CE helyett alapot veszek.

Én listám a következõ. Sorrendet még nem tudok felállítani, de:

1. Skyrim (idei év legjobbja lesz szerintem minden téren)
2. AC:B
3. AC:R
4. Saints Row the third
5. Dragon Age 2
6. Witcher 2
7. Fable 3
8. Batman Arkham city

Számomra ezek voltak idén érdemlegesek, de jó volt még a Cursed Crusade és a Hunted is.

De, hogy egy 6-10 órás singleplayerrel ellátott játék legyen az év játéka (Cod vagy BF), azt erõsen vicc kategóriának tartom. Egymás után pakolni pár skirmish pályát (mert a multiban errõl van szó) és játszatok az nem egy nagy teljesítmény (komplett világokat megalkotni vizuálisan, kulturálisan, építészetileg az valami: pl.: Skyrim, Witcher)

Krisztiam
én majd megveszem a MW3-at majd ha 2ezer HUF lesz 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Totti5
Meggyõzni senkit sem kell. Már látom hogy az egyik réteg fikázza, a másik akik nem is látták meg elihszik ezt az ostobaságot. Hülyék mind.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber

Next PC upgrade: 2022

shaddam
Nehéz meggyõzni bárkit is a cod technikai csodájáról.Azt a 60 fps-t a mosott textúráival, szánalmas fegyver hangjaival el nem cserélném a bf3 30 fps-ére.Jó a szemkifolyós nextgenny lámpafény nem hiányozna 😄
Bár halo és cod témában nehéz veled diskurálni, de én nem vagyok hajlandó egyetlen fillérrel is támogatni az évszázad lehúzását.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Guren
" technikai szempontból tanulni lehet az IWs srácoktól"

hahaha. ha.

grebber
Fahrenheit (GOG) $5.99

Valaki nem tudja véletlenül ehhez jó-e a magyarítás ?

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
De hát nincs is vége a játéknak😊 A fõszál csak a tutorial😊

[merlinw.org]

jarlaxxe
Most toltam végig tudom miröl beszélünk.

robotnyk
még a kenyér is olcsóbb lett tõle.
jarlaxxe
Egyértelmü, sokkal fogyaszthatobb, casual játéka a TES. A Witcherböl viszont süt, hogy europai játék van tartalma komoly mondanivalója társadalmi kérdéseket vet fel valamint ami nagyon fontos a történetet befolyásoló döntéseid vannak a játékban.

MerlinW
Dehogy keverem. Próbáld ki és meglátod mi a mélység. Szinte egy komplett sims/settlers anyag van benne, komoly, összetett szabályrendszerrel. Nem egy DnD, de nem sok híja van.

[merlinw.org]

MerlinW
Miért, a 2009-es IW4-et használja ez is😊

[merlinw.org]

NEOreg3
Witcher 2 only PC (jelenleg), Skyrim meg PC mellett még a két nagy konzolra is kijött, így nem csoda, hogy nagyobb az eladási mutatója

megjegyzem, szerintem ha egyenlõ feltételek mellett indultak volna, akkor is a Skyrimból adnának el többet

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

w77d
pedig tényleg nem mai csirke engine-t használ..

MerlinW
Pont az ellenkezõjét írtam... olvasd el mégegyszer. Pont az volt a lényeg, hogy igen, x millió ember nem vesz szart. Tehát igen, amibõl sokat vesznek, és sokan is játszanak (Steam-en pl. 4x többen játszanak Skyrim-el, mint COD-al), azok jó játékok. Tetszik vagy nem tetszik, a népet megnyerte. A saját ízlésvilágunk már teljesen más dolog. Tehát én nem mondom hogy a COD, BF3 rossz, csak azt, hogy én bizony bottal sem, még akkor sem ha ingyen adnák.

[merlinw.org]

Totti5
Ez dúrva volt... remélem valami félresikerült vicc akart lenni.

zzeN
Nem csoda a 60 fps egy 80 éves engine-tõl... szép lol.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Totti5
Az sem igaz amit írsz. Attól hogy a COD az egyik legjobban fogyó még nem igaz hogy szar. MW3 szerintem minden elismerést megérdemel, igaz én nem játszottam az elõzõekkel, de technikai szempontból tanulni lehet az IWs srácoktól, mert rettentõ profi cucc. Pl mert 60 fps, baromi szép, tükörsimán megy, nem láttam benne eddig bugokat, és szép éles a kép... az már mellékes hogy rohadt élvezetes a kampány. És akkor nézzük meg hogy mások mág a 30fpst sem érik el, bugos, optimalizálatlan játékokat adnak ki...

Én komolyan meg vagyok döbbenbe ezen az MW3on hogy micsoda technológiai bravúr és amit a játékosok akarnak pl látvány, tökéletes optimalizálás, bugmentes játék azt a COD tudja a legjobban elõadni, most 2011 végén.

jarlaxxe
Összekevered a mélységet a sandbox feelingel és ez egy rpg esetében szerintem hiba.

MerlinW
Mindkettõvel játszottam, W2 jó játék volt. Tényleg. Skyrim-ba 50 órát öltem eddig, és nem lehet egy lapon említeni õket. Mondjuk egyébként sem, mert kél külön stílus. W2 történet orientált akció-csõ-rpg, míg Skyrim egy ezerszer mélyebb, szabadabb sokrétegûbb, monumentálisabb játék. Szinte egy komplett "offline MMO".

[merlinw.org]

MerlinW
Nézd a számok, a pénz, rajongótábor alapján igen. Én úgy gondolom, hogy a COD-ok a játékipar legalja, lehet neked is hasonló a véleményed, de ha a játékos társadalom 90%-a imádja, akkor jah. COD a legjobb. Ahogy a WoW is, a Sims, stb.

Engem pont emiatt hagynak hidegen a díjkiosztók, és úgy általában mások véleménye. Egyrészt nem létezik objektivitás. Másrészt ha én azt mondom valamirõl hogy tetszik, hülye vagyok, ha valamirõl azt hogy nem tetszik, akkor még nagyobb hülye. Szubjektív vagyok, társalgok, leírom a gondolataimat, aztán az szarja le aki akarja😊

[merlinw.org]

Totti5
Azért az érezhetõ hogy a játékosok el vannak ájúlva a Skyrimtõl el... és az is látható hogy az értékelések alapján a generáció ( utóbbi 6 év ) legjobb játéka, igaz holtversenyben a Batmannal.

w77d
egyértelmû, hogy a Skyrim jobban lett reklámozva, meg jobban lenyomták az emberek torkán.. Már csak a neve is indokolja a példányszámot, így nem kell ám meglepõdni..

Guren

akkor ezek szerint a modern warfare 3 a világ legjobb játéka

jarlaxxe
Nálam a Dark Souls meg a Witcher 2 is jobb rpg kategoriába de ez persze szubjetiv.

MerlinW
Skyrim 5 nap alatt 7 milliós eladása és a Witcher 2 fél év alatti 1 milliója szerintem elég egyértelmû😊

[merlinw.org]

w77d
szerintem azért nem olyan egyértelmû az a Skyrim gyõzelem...

jarlaxxe
Ez is egy vélemény.

MerlinW
Nem látom az összefüggést😊 Egyébként ~400 alkalmazottat foglalkoztat a CDPR, azért nem olyan kis cég😊.

Mondjuk RPG kategóriában Skyrim vörösre pofozza W2-õt, tehát kizárt hogy elsõ lenne bárhol is😊

[merlinw.org]

jarlaxxe
Pc-és fronton a Witcher 2-nek kellene nyernie de mivel kis csapat áll mögötük nem fognak.

MerlinW
Azért Deus Ex is nagyon erõs.

[merlinw.org]

TBTPumpa
Ezek a játékok nekem sem a kedvenceim, csak felsoroltam õket, mert ezek is 2011-ben érkeztek és már alig-alig van szó róluk, mert mindenki az idétlen Battlefield-el, igénytelen CoD-al és NFS-el van elfoglalva.
Ezek a játékok szerintem picit igényesebbek voltak, mint a most novemberi játékdömping.
Skyrim-al nem játszottam. Az új CoD már nem érdekel, Battlefield 3 és a The Run pedig csak egy félkész bughalmaz.

És az idei játék felhozatalból PC-s fronton szerintem az új Batman játék fog kikerülni, mint az év legjobbja!
(Talán a Portal 2 és Skyrim esélyes lesz mellette, de a többi név fényévekre van tõle! - PC-s fronton persze, még mielõtt elkezdenétek a Konzoljátékokat is beírogatni!)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

jarlaxxe
Konzolra a Dragon's Dogma-t meg az új Silent Hillt várom.

MerlinW
Ebbõl látszik, mennyire nem vagyunk egyformák😊

Szubjektív véleményeim:

Dead Space 2 - én nem szerettem, de ez ízlés kérdése, egyébként igényes anyag
Bulletstorm - igényes darab, de erõsen egyszerjátszós, felejtõs játék
Dragon Age 2 - igénytelen, összecsapott, idétlen semmi. Én a botrányos szót tudom csak használni rá.
Crysis 2 - Primitív csõjáték, egyetlen értékelhetõ eleme a zene. Max egyszerjátszós, mondjuk nekem egyszer sem sikerült végigjátszani.
Shift 2 - "casual-szimulátor" - aki nem szereti az igazi szimulátorokat, azoknak jó. Véleményt nem tudok mondani, 10 percet volt a gépemen.
Portal 2 - Elfogult vagyok, elsõ helyre tettem,az év játéka.
Witcher 2 - Kellemes casual csõ-RPG. Teljesen rendben van, egyszer végigjátszottam, de sosem fogom elõvenni többet.

Lehet (tuti), öregszem😊

[merlinw.org]

Totti5
Az a kettõ is alap lesz!

Ez a jó a konzol generációk végének közeledtében... dömping van😊

robotnyk
majd fogják.
jarlaxxe
Darksiders 2 meg Kingdoms of Amalur Reckoning és egy kicsit a dio 2 érdekel a többi puliszka...

TBTPumpa
Nálam még nem emeltek õk árat elõrendelés után... Mindig azon az áron küldték ki, amin elõrendeltem.

Ha 1-2 ezer forinttal is feljebb viszik az árát, még akkor is jobban megéri, mint a 2 nagy konkurenstõl megvenni (576 és CD Galaxis) és még a szállítási költséget is magukra vállalják!

Ingyenreklám! <#idiota>

Totti5
GTA5, Max Payne 3, Új Hitman és stb... súrva lesz a 2012 is! ( Halo 4 😄 )

MerlinW
Engem max a Mass Effect érdekel ebbõl a listából, de attól sem leszek libabõrös😊

[merlinw.org]

robotnyk
ne aggódj, majd emelik ezek is ha közelebb lesz a megjelenés, nekem az assassins creed gyûjtõi 14rõl indult, 16 lett mire küldték volna, inkább le is mondtam, és megvettem az alapot.
TBTPumpa
PC fronton nézem, mert nincs konzolom, így azok a játékok nálam felejtõsek.

TBTPumpa