Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
6 óra single + multi....Régi cod-okban azért több singleplayer játékidõ volt.
Multi gyakorlatilag nüansznyit változott 3 rész óta. Nem Lehet év játéka 0 újítással.
Ui.: X millió légy ugye nem tévedhet...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Játszottál te azzal a játékkal? Nem nagyon lehet belekötni (mondom én ezt 13 év gamerkedés után... ilyen hangulatos játékkal még nem találkoztam).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Többiben nagyjából egyet értünk (még egy adalék, ami 20 óránál rövidebb az egyszerûen nem lehet év játéka.... Azért legyen már egy szint!)
1. Skyrim (idei év legjobbja lesz szerintem minden téren)
2. AC:B
3. AC:R
4. Saints Row the third
5. Dragon Age 2
6. Witcher 2
7. Fable 3
8. Batman Arkham city
Számomra ezek voltak idén érdemlegesek, de jó volt még a Cursed Crusade és a Hunted is.
De, hogy egy 6-10 órás singleplayerrel ellátott játék legyen az év játéka (Cod vagy BF), azt erõsen vicc kategóriának tartom. Egymás után pakolni pár skirmish pályát (mert a multiban errõl van szó) és játszatok az nem egy nagy teljesítmény (komplett világokat megalkotni vizuálisan, kulturálisan, építészetileg az valami: pl.: Skyrim, Witcher)
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Next PC upgrade: 2022
Bár halo és cod témában nehéz veled diskurálni, de én nem vagyok hajlandó egyetlen fillérrel is támogatni az évszázad lehúzását.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
megjegyzem, szerintem ha egyenlõ feltételek mellett indultak volna, akkor is a Skyrimból adnának el többet
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
[merlinw.org]
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Én komolyan meg vagyok döbbenbe ezen az MW3on hogy micsoda technológiai bravúr és amit a játékosok akarnak pl látvány, tökéletes optimalizálás, bugmentes játék azt a COD tudja a legjobban elõadni, most 2011 végén.
[merlinw.org]
Engem pont emiatt hagynak hidegen a díjkiosztók, és úgy általában mások véleménye. Egyrészt nem létezik objektivitás. Másrészt ha én azt mondom valamirõl hogy tetszik, hülye vagyok, ha valamirõl azt hogy nem tetszik, akkor még nagyobb hülye. Szubjektív vagyok, társalgok, leírom a gondolataimat, aztán az szarja le aki akarja😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Mondjuk RPG kategóriában Skyrim vörösre pofozza W2-õt, tehát kizárt hogy elsõ lenne bárhol is😊
[merlinw.org]
Ezek a játékok szerintem picit igényesebbek voltak, mint a most novemberi játékdömping.
Skyrim-al nem játszottam. Az új CoD már nem érdekel, Battlefield 3 és a The Run pedig csak egy félkész bughalmaz.
És az idei játék felhozatalból PC-s fronton szerintem az új Batman játék fog kikerülni, mint az év legjobbja!
(Talán a Portal 2 és Skyrim esélyes lesz mellette, de a többi név fényévekre van tõle! - PC-s fronton persze, még mielõtt elkezdenétek a Konzoljátékokat is beírogatni!)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szubjektív véleményeim:
Dead Space 2 - én nem szerettem, de ez ízlés kérdése, egyébként igényes anyag
Bulletstorm - igényes darab, de erõsen egyszerjátszós, felejtõs játék
Dragon Age 2 - igénytelen, összecsapott, idétlen semmi. Én a botrányos szót tudom csak használni rá.
Crysis 2 - Primitív csõjáték, egyetlen értékelhetõ eleme a zene. Max egyszerjátszós, mondjuk nekem egyszer sem sikerült végigjátszani.
Shift 2 - "casual-szimulátor" - aki nem szereti az igazi szimulátorokat, azoknak jó. Véleményt nem tudok mondani, 10 percet volt a gépemen.
Portal 2 - Elfogult vagyok, elsõ helyre tettem,az év játéka.
Witcher 2 - Kellemes casual csõ-RPG. Teljesen rendben van, egyszer végigjátszottam, de sosem fogom elõvenni többet.
Lehet (tuti), öregszem😊
[merlinw.org]
Ez a jó a konzol generációk végének közeledtében... dömping van😊
Ha 1-2 ezer forinttal is feljebb viszik az árát, még akkor is jobban megéri, mint a 2 nagy konkurenstõl megvenni (576 és CD Galaxis) és még a szállítási költséget is magukra vállalják!
Ingyenreklám! <#idiota>#idiota>