Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Your unique 10% code is: 1807-WG87-WG6T
Your unique 20% code is: 1820-WXZ7-ETT6
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Rage, Dead island, Heroes 6 nálam bukott és a witcher 2 se szerepelt jól. Említetteken nálam túltett játékélményben a Fable3.
Ha így nézzük, akkor egy játékban sincs értelme az általad felsoroltaknak (házak, annak csinosítása, ruházkodás stb.), csak akkor, ha játékmenetbeli elõnyt ad. Saints row 3, akkor elvbõl kerülendõ számodra (ruházkodásnak semmi értelme, autótuningnak semmi értelme, aktivity-knek megint csak nincs, sõt fegyvereknek se sok van, csak a gépfegyót vidd, mert a többi nem olyan hatékony).
Coop: kapsz érte aranyat például (rögtön nem olyan monoton a pénzgyûjtögetés a végjátékra), ha más játékos világában kalandozol, fegyverek nagy része csak csereberével szerezhetõ be (összes fegyver beszerzése is achievement), amit csak coopban lehet kivitelezni (1 játékon belül kb. a fegyverek 1/3-a jelenik meg).
Interakciók npc-kkel: Nem is értem, hogy mirõl beszélsz... pc-n ez is teljesen egyértelmû és áttekinthetõ.
kutya, mint társ: 1000 Ft-ért alakítható kutya=lehúzás... Ez így tény, de mi kényszerít téged arra, hogy használd?
Ugye azt érzed, hogy ez nem szakmai szempont, amikrõl írsz, hanem szubjektív vélemény (mint ahogy MINDEN egyes játékteszt szubjektív, tehát értelmetlen.)
Egyébként az tény, hogy én csak pc-s verzióról tudok nyilatkozni, de ez alapján meg nem is keverhetõ az összehasonlításba egy konzolos verzió sem. Mindent a helyén kell kezelni. Fable3 konzolon lehet gyenge, Pc-n az elsõ részhez képest sok fejlesztés történt, némi butítás mellett, ami összeségében nálam pozitív képet alkotott róla.
De ami a lényeg, hogy minden játék megítélése szubjektív dolog. Így nem is fogjuk tudni egymást meggyõzni. <#smile>#smile>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sehol nem vonatkoztattam semmit a PC-s verzióra...
Egyébként, ha grafika és küllem szempontból PC-n volt a játék, még akkor is súlyos visszafejlõdés a 2. részhez. Persze újszülöttnek minden vicc új ugye ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"az idei év nagy nevei nálam nagyrészt megbuktak meg kifejezetten pozitív csalódás volt a játék."
Egy CoD nyócho' képest valóban epic a game!
Ruházkodás - még mindig komolytalan, túl kevés van mindenbõl. A Saints Row ezer éves I. részében sokkal több lehetõséged van küllem és ruházkodás tekintetében, holott az nem is egy akció-RPG!
tetoválás - semmi értelmük, se nem sebzel nagyobbat, se nem szerzel több barátot
questek - menny ide, gyûjtsd össze, hozd vissza, vagy istentelen elvont unalmas monológok
gnómok - semmi új, hiszen a 2. részben u.e. voltak, csak vízköpõknek hívták õket még a dumájuk se sokat változott
házvásárlás - semmi értelme, megveszed eladod, kiadod ömlik a lé, vagy beköltözöl és nem xy helyen alszol, hanem ott, amibõl szintén se hátrányod, se elõnyöd nem lesz
annak csinosítása - Sims ebben kissé jobb, ez a funkció is béta, átgondolatlan, kidolgozatlan, semmi elõnyöd nincs belõle
családalapítás - ez minden Fable-ben volt, de itt még jobban háttérbe szorították, mint eddig bármikor
fejleszthetõ fegyverek - Még achievmentet is kaptam érte, hogy az EGÉSZ játék (+2 DLC!) 1x sem haltam meg. A játék játszi könnyedséggel abszolválható a LEGALAPABB fegyverrel is. Semmi értelme fejleszteni õket.
- coop - Ha nincs benne kihívás, ennek mi értelme van? Közös homoszexuális kapcsolat, közös koldusverés vagy mi?
- ingatlanmogulkodás - Megveszed, kiadod, 5 percenként jön a pénz. Zéró stratégiai érzék kell hozzá, hiszen nincs konkurenciád.
- tyúkverseny - Priceless, kb. 10 mp-ig vicces.
- út a hatalomhoz - Ez valóban pozitívum, csak a többi szarral remekül elszabták.
- hátborzongató találkozás a fõbossal - Valóban nem rossz a fõboss.
- interakciók npc-kkel - VÉGLETEKIG lebutították! Már azt sem tudod kijelölni, hogy éppen melyik + vagy - emóciót akarod benyomni, mert magától dobálja be!
- kutya, mint társ - Ez is volt a 2. részben, viszont konzolon 1000 Ft-ért lehet hozzá venni átalakító fõzetet és akkor más fajta lesz a kutyád. Tök jó! Kicsit sincs lehúzás szaga! (Not.)
- Sanctuary és annak featurei - A kellemes és jól átlátható MENÜ helyett lett az, hogy mindig pluszban egy csomót kell mászkálnod, ha el akarsz érni valami funkciót. Übergáz.
"Az, hogy kinek mi tetszik meg egy baromi szubjektív dolog."
Ez tény! Viszont vannak szakmai szempontok melyeknek szinte semmiben nem felel meg a Fable 3. Szakmai szemmel nézve is egy összecsapott fércmunka.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- Elavult grafika (pont leszarom kategória, blur kikapcsolható pc-n... egyik elõnye a pc-s létnek, konzolosok nyûgjei meg nem izgatnak... no offense. Mellesleg minden játékban elsõ dolgom ki is kapcsolni a blur-t, mert engem is idegesít!)
- További grafika sírás (szarok a színek, meg a low poly tökömtudja... lapozzunk.) Rece egy darab sincs pc-n, ahogy clipping sem.
- Animációk: Ez egy fable, de én amúgy sem találtam problémát. Külön kiemelném a kivégzéseket, az meg, hogy idõnként nem találkozik kivégzés közben fizikailag a fegyver és a kivégzendõ egyén minden játékban elõfordulhat.
- 10 fps, vsync gondok: nálam tükörsimán ment.
- Zenék második részbõl lopottak: Ember! 2. rész nem volt pc-re (én meg ugye pc-s vagyok szóval ez minket megint csak nem érint).
-Problémák hangokkal (el-eltûnnek): pc-n tökéletes volt.
- "Barátaink hallnak meg és közbe meg hányás, fingás": Ez a Fable szerves része az elsõ rész óta. Ha nem elég komoly nézz helyette dokumentum filmet.
- Könnyû a játék: Felveszed a nehézséget, ahogy én is tettem és nem lesz az.
- Mentés: pc-n külön helyek vannak mentésre, szóval megint csak fail az érv.
- Húúú nem figyelmeztet a játék, hogy mi fog történni: Facepalm bammeg...
Összegezve: Abszolút szubjektív objektivítást nélkülözõ összefoglalása a játék hibáinak, ami ráadásul pc-s verzióra vonatkoztatva meg kifejezetten epiq fail (99 % a hibáknak nincs jelen: Van aki szereti a Menedék feature-t van, aki nem ez megint csak szubjektív).
Ui.: Tipikusan, aki nem akarja jól érezni magát az nem is fogja.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Az elsõ résznél egyértelmûen butább játék a 3. rész az biztos, de nekem a hamisítatlan Fable hangulat így is átjött.
Ahhoz képest meg, hogy az idei év nagy nevei nálam nagyrészt megbuktak meg kifejezetten pozitív csalódás volt a játék.
Pro: Ruházkodás, tetoválás, questek, gnómok, házvásárlás, annak csinosítása, családalapítás, fejleszthetõ fegyverek (némelyek fixen, mások tetteink hatására), coop, ingatlanmogulkodás, tyúkverseny, út a hatalomhoz, hátborzongató találkozás a fõbossal, interakciók npc-kkel (akinek errõl a kézfogósdiról meg a buzulás jut eszébe, arra nem tudok mit mondani... Rossz az aki rosszra gondol. Illik a játékba ez a feature is, más kérdés, hogy ezt másképp is meg lehetett volna oldani), kutya, mint társ, Sanctuary és annak featurei.
Kontra: Indokolatlanul furcsán/kúrtán összecsapott végjáték, gyenge fõboss, nincsen level up, nincsenek attribútumok. Nekem csak ennyi hasfájásom volt a játékkal.
Az, hogy kinek mi tetszik meg egy baromi szubjektív dolog.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Meséld el, miért jó a Fable 3.
Én meg elmesélem neked cserébe, hogy miért szar.
De elõtte beszélgessünk az egyértelmûen SOKKAL jobb, 2. részrõl... ha azt nem toltad, nem igazán van rálátásod a Fable problémáira.
IWsek megtehetnék hogy csináljanak új motort ami nyögi a 30 fpst és olyan fejlett legyen mint a csuda frostibe, de láthatóan náluk nincs kompromisszum. A tökéletes élmény miatt csak is a fix 60 fps a cél mindenki számára, ami egy multijátéknál alap dolog amúgy ahol pontosan kell reakcióból csinálni a dolgat. Igen vannak kompromisszumok láthatóan, de a látványra igazán nem lehet panasz, mert nagyon össze van rakva... nem látok benne mosott textúrákat, aminek kell az szép, a képélésség perfekt, effektekre sem lehet panasz. Majd a következõ generációban újítanak, de remélme ott is tartják majd a 60 fpst, ami egyenes ágú következménye hogy az aktuális 30fpses BF biztos több csilli villit tud majd.

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Mert, ebben az esetben, egy HD-videó is elég.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
az hogy konzolon hány hülyegyereknek mit adnak el amerikában meg olyan mindegy, legyen boldog gyerekkoruk a játékkal ahol forogni kell meg auto aim gombot nyomkodni és villognak az xp-k meg a fragek a nulla.nulla befektetett energiáért is.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
De F5 után látszik, hogy 648 kb...
<#gonosz3>#gonosz3>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A játékmeneten meg már annyi szájkarate volt, hogy az emberek betéve tudják, mint a szorzótáblát, de engem a mw3-tól a technikai hiányosságok (az milyen, hogy minigunnal és rakétavetõvel lövök egy kartonpapírból kivágott házat, amin se egy ablak, se semmi vakolat nem hullik
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
gondoltam szólok<#idiota>#idiota>
8. Batman Arkham city"
W... wa.. WAT?
Már egy listában is durva. F3 nagyon gázos lett.
A BFBC2 multija sokkal jobb, mint a BF3-é.
Ellenben, a BF3-é lendületesebb, összetettebb TUD LENNI, ha jó csapattal kerülsz a meccsbe - a BFBC2-ben akár egyedül is meg tudok nyerni egy Rush meccset, a BF3-ban ugyanez szinte lehetetlen.
Másik haver elvetemült CoD rajongó, mindegyik eredeti doboza ott díszeleg a monitora feletti polcon. Õ a CoD:MW3-at isteníti, de legtöbbet a BF3-al játszik... ki érti ezt?
A Frostbite 2 motornak köszönhetõen a Battlefield 3 minden szempontból jobb, mint a Modern Warfare 3 --> szerintem!
A CoD-nak az az elõnye, hogy egy baromi régi motort használ, így ma már nagyon kis teljesítményû gépen is játszhatóan fut, nem úgy, mint a Battlefield 3, amihez ugye bikagép kell!
De abban egyet értek, hogy ne olyan játék legyen az év legjobbja, amiben szinte 0 újítás és játékidõ van (Singleplayer-ra értve)!
2011 legjobbja szerintem az új Batman játék lesz, vagy a Skyrim...
2012-ben pedig egyértelmû, hogy a Diablo 3 lesz a befutó.
GTA 5 nálam felejtõs, mert nincs konzolom. PC-re pedig megint csak egy tákolmány portot fogunk majd kapni belõle, amire én még a sávszélt sem fogom pazarolni!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
BF3 single kampánya a Cod MW3-hoz képest sehol nincs csak esetleg szeretne lenni.
Grafikáról meg annyit hogy hiába "jó meg szép" elvileg a BF3 nem állnak a pályák egyenes arányban egymással.Pont a cikkben a codra rója fel hogy idõutazás 2007-be hát a BF 3 ba is volt pár olyan rész amikor szinte utaztunk 2007-be!
De nekem végül is mindegy ki mit ír róla nekem single részben és sokan másoknak is egyértelmûen a cod a jobb multiban szerintem a BF3!De mindkettõt ugyanúgy élveztem és jó idõtöltés volt játszani velük!