Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
sok mindent bevállaltam.. többek között pl egy bazi pénzigényes autót is, ami kapásból elviszi a nagy részét.. ha nem lenne ilyen anyagi helyzet természetesen ez nem lenne, de így ez van.

Guren
abból a színvonalból, ami elvisz havi 280k-t, bõven lejjebb lehet adni, ha szükséges.

Carlos
18-25 évesen hogy a mákba élsz fel 280K-t?

Þór vígi þessi rúnar

w77d
hát sajnos ez a 280 is csak gyakorlatilag arra elég, hogy az ember egy valamilyen színvonalat fenntartson. Én is kézhez kapom a 280-at de ha nem lenne még mellette az egyéb mellékes, hó végére igencsak leamortizálódna a kassza...

balee4
Na jó én nem sírok annyira, mert most jön a jogi szakvizsga, és nagyjából 1 év utána a fizum látványosan megnõ a mostanihoz képest. (havi netto 280k) Abból azért majd lehet spórolgatni lakásra, mert a mostanit szinte teljesen felélem.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Én még most sem keresek ennyit sem, holott olyat munkát végzek, ami elviekben nagy felelõsséggel jár, nap mint nap emberi sorsokról döntök. (igazságszolgáltatás) Nevetséges, és jövõre még kevesebb lesz a fizu, a cafetéria már csak 6000 Ft lesz a mostani havi 18 helyett, elképesztõ, ezért tanuljon az ember 5 évet az egyetemet. Még szerencse, hogy imádom a munkámat.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
Én átlag 160k-t keresek de mégsincs se kutyám se macskám.Szüleimnél lakom még mindig.És szerintem amíg itt élek ebben az országban fogok is.
Mert sosem lesz saját kéróra pénzem!

Next PC upgrade: 2022

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

arty
nincs ismerõsöd nagyvárosban, akinél lakhatnál addig, amig találsz valami melót?

Forza.

IMYke2.0.0.0
Nem csak a pesszimizmus beszél belõlem: akkor nekem esélyem sincs ilyen zsíros állásra ... egyre rosszabb és rosszabb a szerencsém az életben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
Kurva mázlistának kell lenni, hogy pont akkor jelentkezz egy média cégnél, amikor tényleg nem csak terveznek bõvítést, hanem rá vannak szorulva, lényegében ennyi.. óriási mázli és kész..

IMYke2.0.0.0
Mit kellene csinálnom ahhoz, hogy ennyit keressek nálatok? 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
ez csak a fizu 😄

Shep
Aztán abból ,hogy fussa heti 200e-et elmixmaxolni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
az az igazság, hogy az a nép, aki engedi hogy a szájába szarjanak és még tapsol is hozzá az mást igazán nem is érdemel..

TBTPumpa
Elkeserítõ olvasni ezeket az alacsony fizetésrõl szóló hozzászólásokat, sõt még elkeserítõbb megtapasztalni ezt a való életben.
És sajnos 2012-tõl még rosszabb lesz a helyzetünk a sok fantasztikus adónak köszönhetõen.
Pont jövõre kell megjelennie az általam legjobban várt játékoknak is (Diablo 3, Mass Effect 3, SC2 kieg, Tomb Raider).
Muszáj lesz nélkülöznöm valamit...
Még szomorúbb idõszak következik, bár, ránk Magyarokra csak ez vár...
Magyarország az egyik legrégebb óta létezõ ország és most még is csekkolunk be mindenkinek...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

w77d
én havi 280-at keresek, sajnálattal olvasom az általatok leírtakat 😞

Carlos
akkor én kussolok...

Þór vígi þessi rúnar

Krisztiam
150ezer? nekem 80ezer és szerintem sokaknak ennyi.. 😞
pff

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

IMYke2.0.0.0
A lényeg lemaradt:
Magyarország én így szeretlek! <#levele>

IMYke2.0.0.0
Nekem egyáltalán nincs bérem... 😞
December 31-ig meg kapom a korábban rendelkezésre állási támogatásként futó segélyt.
Egészségügyi okokból <üzemorvos, ambulancia, transzplant sem engedte> pedig nem tudtam ledolgozni a 30 napot az évben = jövõre egy vasam sem lesz

Magyarország én így szeretlek!

Az mondjuk igaz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Nekem 3 hete késik a bérem... az kevés fizetés sokkal jobb a késõ fizetésnél :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rage47
ja, ismerõsöm 50en kezdte a hitelt, most 80on van már.
Carlos
azért engem érdekelne...

Þór vígi þessi rúnar

bakkerman
szerintem az a 600-700 ezer ember,aki küzdd a sávjci frankkal,annak kurvára de mind1,mennyi a magyar átlagbér(ami nagyon szépen hangzik),hogyha õ havi 80-ból nyögi a JOBB esetben 50 ezres lakáshitelt. na de ez durván off

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Bezony! Nem is merem kiszámolni, hogy ha 0 day veszek valamit az a fizetésem hány százalékát jelenti.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én már be sem merem írni, hogy jelenleg mennyiért gályázok közgazdász diplomával, mert lefordultok a székrõl. És még örülhetek is, hogy van munkám.

IMYke2.0.0.0
Off-nak elment és sajnos, keményen érint minket.

S ebbõl az "átlag fizetésbõl" veszünk játékokat is, egyebek közt.

Büdös Bohóc
Nekem se különösebben, csak ahogy látom nem sokan mégiscsak furcsállották, hogy 150k az átlag.

Na de nem is offolnék akkor sry

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

IMYke2.0.0.0
Senki nem vonta kétségbe az "átlag" szót - nekem meg aztán végképp nem kell magyarázni - középiskola 4 évig matek fakultáció, egyetem 4 évig matek a közgazdaságtan keretében.

Büdös Bohóc
Nem csoda, hogy Moszkvában óriási az átlagfizetés C:::

Büdös Bohóc

Carlos
Mondjuk ebben igazad van.

Þór vígi þessi rúnar

Büdös Bohóc
Matekból még mindig nem vagytok a topon úgy látom. Számolj egy kicsit, tegyük fel, hogy van 100 ember, abból 10-nek 1 millió a fizetése, 60-nak 80 ezer forint, 20-nak pedig 120. Közel reális arány, akár hiszed akár nem.

átlag?
172 ezer

és még egy kicsit ronthatok a "gazdagok" listáján stb, akkor is elérhetünk egy 150k-s átlaghoz

IMYke2.0.0.0
Hétköznapi emberek meg 78.500 Ft bruttóból élnek. Jó esetben.

Carlos
Szerintem jóval alatta van.
Közalkalmazottak 90-120-at kapnak és NAGYON sokan vannak!

Þór vígi þessi rúnar

Büdös Bohóc
ÁTLAGfizetés, nem medián (ezért utálom mikor az átlagfizetéssel pedáloznak egy országban).

lolSL
valami mesevilágról írhatnak, nem magyarországról

De csak ezért ennyi mert lehet a sok politikus fizetése felnyomja, az átlag nálunk délkeleti régióban 70.000 kb, jövõre egy tizesel kevesebb lesz..
Büdös Bohóc
hát a lakhatást és az étteremben kajálást leszámítva minden ugyanaz kb, nem tudom honnan veszed ezt a "drágább kint x-szer" dolgot.

MerlinW
Egyébként valóban röhejesen kevés, én 2003-ban kerestem ennyit. Minimálnak kellene lennie a 150 nettónak.

[merlinw.org]

Akra
Apjuk fa****!

MerlinW
Magyarországon 150.000 Ft az átlag fizetés. Szeptemberi adat, HVG.

[merlinw.org]

Köszi szépen, holnap már megyek is megvenni <#worship>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

davidka003
Alexandrában az Európa kiadó könyvek 40%-al olcsóbbak.
Metro 2034 csak 2280 Ft 3800 Ft helyett.
De van csomó Stephen King könyv is.

Látjátok mondtam én 3 hete,hogy biztos lesz olcsón Metro 2034, már rendelem is meg. 😄

Akció

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

lolSL
milyen 500 euro? 😄DDDD

Totti5
Ha azt nézed egy ilyen játék/film szobor külön mennyibe fáj... ezért limited, itt az ár lényegtelen, mert ugyis elfogy az összes tök mindegy mennyibe kerül.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
Azért kint sem olcsó, de az EU-s átlag 2-3000 eurós bérekbe valóban jobban belefér, mint a magyar 500 eurós átlagfizetésekbe😊 Azért ne feledjük, hogy az élet is 2-3x drágább kint, nem csak a fizetések magasabbak.

[merlinw.org]