Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Mert sosem lesz saját kéróra pénzem!
Next PC upgrade: 2022
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
És sajnos 2012-tõl még rosszabb lesz a helyzetünk a sok fantasztikus adónak köszönhetõen.
Pont jövõre kell megjelennie az általam legjobban várt játékoknak is (Diablo 3, Mass Effect 3, SC2 kieg, Tomb Raider).
Muszáj lesz nélkülöznöm valamit...
Még szomorúbb idõszak következik, bár, ránk Magyarokra csak ez vár...
Magyarország az egyik legrégebb óta létezõ ország és most még is csekkolunk be mindenkinek...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
pff
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Magyarország én így szeretlek! <#levele>#levele>
December 31-ig meg kapom a korábban rendelkezésre állási támogatásként futó segélyt.
Egészségügyi okokból <üzemorvos, ambulancia, transzplant sem engedte>üzemorvos, ambulancia, transzplant sem engedte> pedig nem tudtam ledolgozni a 30 napot az évben = jövõre egy vasam sem lesz
Magyarország én így szeretlek!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
S ebbõl az "átlag fizetésbõl" veszünk játékokat is, egyebek közt.
Na de nem is offolnék akkor sry
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
átlag?
172 ezer
és még egy kicsit ronthatok a "gazdagok" listáján stb, akkor is elérhetünk egy 150k-s átlaghoz
Közalkalmazottak 90-120-at kapnak és NAGYON sokan vannak!
Þór vígi þessi rúnar
[merlinw.org]
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Metro 2034 csak 2280 Ft 3800 Ft helyett.
De van csomó Stephen King könyv is.
Látjátok mondtam én 3 hete,hogy biztos lesz olcsón Metro 2034, már rendelem is meg. 😄
Akció
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10