Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Büdös Bohóc
<#eljen>

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

w77d
azért shit game-nek nem nevezném az elmúlt idõk egyik legjobb arcade autós játékát.. az új NFS meg a Hot Pursuit na az shit game...

IMYke2.0.0.0
Nos, ez engem is megmosolyogtat 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Büdös Bohóc
"magas szintû shader-algoritmusok segítségével"

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Nem mellesleg, már a "The Elder Scrolls V: Skyrim"-hoz is elérhetõ egy ENBSeries MOD...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem tudom, mert a Deus Ex: human Revolution-t is háttérbe szorította nálam a Driver 5.

IMYke2.0.0.0
Nekem annyira bejött, hogy gyakorlatilag csak ezzel játszom, amikor játszani támad kedvem.
A hetedik fejezetet nyüstölöm, és a 140-bõl már 130 jármû megvan.

Ezzel a moddal pedig este teszek egy próbát.

Totti5
Konzolon is egy kicsit sötét sajna😞 alig várom hogy nekiállhassak a teljes verziónak. A demókat rongyorsa játszottam.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Nem ez a gyerek csinálta a Deus Ex 3-hoz is a sárgaságot levevõ modot? Az is jópofa de bugos ráadásul atomerõmû kell neki.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
háh, asszem én erre vártam, bár azt hittem patch formájában fog megérkezni... ha úgy nézi az ember, igen, shit game, mert felraktam a "próbaverziót" mikor kijött, és nem volt hangom az átvezetõknél, fagyott, és igen, egybõl észrevettem hogy a képi világával is valami nem stimmel, valahogy steril volt az egész. Mindemellett a játékmenete marha élvezetesnek tûnt, így belevéstem a memóriámba, hogy nézegessem mikor jön ki hozzá patch, és ha ez megtörtént pár ezer forintot áldozok rá(már most is csak 5k körül van ha jól emlékszem). Köszi a linket!

lolSL
shit game, nem éri meg idõt pazarolni rá.

IMYke2.0.0.0
Nem, nem tévesztettem topikot az alábbiakkal - csak egy eszmefuttatás közepette osztom meg veletek.
Hardver témakörben már kiveséztük ottaniakkal, hogy mennyire szedett-vedett, összecsapott eredmények születnek a konzolról portolások során, s hogy egy kicsivel több odafigyeléssel milyen szép eredményt lehet elérni.

PC-n, sajnálatos módon, "nekünk" játékosoknak kell befejeznünk egy-egy játék fejlesztését - ahogy az alábbi példa is mutatja:

Driver: San Francisco - Ilyennek kellene lennie PC-n

"Egy "Beta_A" nevû Ubisoft fórumozó elkészítette az ENBSeries nevû modifikációt, ami átalakítja a játék színkezelését, majd magas szintû shader-algoritmusok segítségével ad hozzá gamma, színkorrekció, fényerõ és végül némi bloom effekteket, amivel helyettesíti a hiányzó HDR megvilágítást. A modifikáció által nyerhetõ képminõség javulást az összehasonlító képen láthatjátok.

Akit érdekli a modifikáció, az letöltheti innen: Driver: San Francisco Lightning Mod. Használatához csak ki kell csomagolni azt a játék fõ könyvtárába (Ahol a Driver.exe található). Alapértelmezésben bekapcsolva van, de menet közben lehet váltani a kétféle mód között a Shift+F12 gombok lenyomásával."

Totti5
Jópofa😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

artschi
elõ van rendelve a steam-es verza, bár ez sem lett volna rossz. Sõt...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Carlos
<#guluszem1>

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Dobozos Trine 2 – kizárólag Európában

"Lesz egy dobozos gyûjtõi kiadás is, amelyet az tesz még különlegesebbé, hogy kizárólag Európában fog megjelenni, a Focus Home Interaktív kiadásában. A doboz a PC és Mac verzió mellett mûvészeti albumot, zenei CD-t, és Trine 1-2 letöltõ kódokat tartalmaz, és az ára 19,99 Euró lesz."

IMYke2.0.0.0
Én végigjátszottam 😊

IMYke2.0.0.0
Google kezdõlapon játsszatok a keresõ grafikájával! 😊

IMYke2.0.0.0
Valóban nem lendíti elõre, de néha jó kibeszélni.

Büdös Bohóc
Ja, én se veszek fúhádé tévét, pedig megtehetném és azért nem, mert úgyse használnám ki, illetve még talán lenne ötlet hogy hogy használnám ki, de annyira mégsem kell.

ON:
Azt figyeltétek-e, hogy médiában még most is olcsóbbak a 0-day játékok? Szerintem elfelejtették újraárazni õket (alapból ugye nem ez a profiljuk, nem foglalkoznak vele), én a skyrimet is 2 ezerrel olcsóbbért vettem meg, mint 576, vagy cdgalaxis (ráadásul itt VOLT belõle, galaxisnál 2 nap múlva lesz csak raktáron hetek óta elõször, 576-on meg konkrétan a webshopon nincs is kirakva a PCs cím annyira nincs raktáron...)

Ugyanígy L.A. Noire is olcsóbb stb

Én is szar helyzetben vagyok. Négy hónapon át sepertem az utcát, hogy kaphassak egy kis pénzt egyáltalán (ez csak a jéghegy csúcsa). De a mi szaros problémánk semmi az afrikai éhezõ gyerekekhez képest. Azon a kontinensen (még akár Indiában is) sokall rosszabb a helyzet. Én inkább sajnálom õket, mint magamat. Nekünk még mindég van fedél a fejünk felet, és nem kell éheznünk.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

davidka003
Meg itt azzal van a baj, hogy nem létszükséges dolgokra vesznek fel az emberek hitelt. Például haveromék keresnek 130k-t a két szülõ, és vettek 300 ezres TV-t, meg laptopot hitelre aztán most meg megy a sírás, hogy alig bírják fizetni. Pedig csak az RTL-t meg a TV2-t nézik, ahhoz minek FullHD TV? Laptop meg csak azért, hogy lehessen ágyból netezni.
Ez mind felesleges dolog ha az ember nem teheti meg.

Egyébként én nem tervezek felvenni hitelt majd, mert az egy ördögi kör. Majd ha lesz diplomám, mérnökként csak telik majd albérletre. Annak is megvan az elõnye.
De a sok diákhiteles is olyan hülye, nagy része elbulizza meg Iphone-t vesz belõle.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
nem jó a kód/már felhasználták/stb 😞

azért köszi

Forza.

Büdös Bohóc
kezdjük ott, hogy minek vesz fel hitelt az, akinek 80k a fizetése 😊

Shep
Akkor ha gondolod privátban írd le pontosan mik is a panaszaid és meglátjuk mit lehet tenni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
Természetgyógyászat területén még anno régebben próbáltam valami algás készítményt, ami nem igazán vált be. Aztán hanyagoltam, jöttek az orvosi módszerek, vizsgálatok, tükrözések, beavatkozás, de nem igazán lett jobb sajnos még mostanság is vannak tüneteim.

Shep
Errõl jut eszembe természetgyógyászatot nem próbáltad még? Ha gondolod tudok ajánlani dolgokat.

w77d
Pontosan ez van, köszönöm szépen <#eljen> A sok fájdalmat, gyötrõdést, éjszaka felkelést sajnos nem tudom pénzel kiváltani. Tavaly a gyomorvérzésnél az orvosok szerint kb 10 percen múlt és annyi, és ez esetben sajnos max egy fasza márványkoporsóval büszkélkedhetnék.

Shep
Ezzel is vitatkoznék de nincs értelme, a siránkozás és egymás sajnálása nem lendíti elõrébb a dolgokat.

Shep
Neki is szar élete van, mert a pénzén egészséget nem tud venni.

Carlos
és nekem. én csak smucig vagyok. 😊
De 30K-ért is kell a D3 CE.

Þór vígi þessi rúnar

Rage47
mindenkinek szar élete van*

*kivéve w77ednek 😄
Tinman
Hát ja ezt úgyis I2k nyeri toronymagasan:#30589

<#szomoru1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Persze csak egy idõ után unalmassá válik a mindenkinek szar élete van szöveg. Mindig arra gondolok mielõtt elkezdenék siránkozni ,hogy mindig van valaki akinek tõlem is rosszabb és egybõl másként látom a világot.

Carlos
Majd ha Imike aszongya hogy hagyjuk abba, akkor abbahagyjuk. amíg értelmes hozzászólások és kulturált beszélgetés zajlik, addig nem szokott gond lenni.
Ha meg nem tetszik, akkor viríts valamit amit vettél.

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Na majd ha lesz idõm még sajnállak is titeket. Igaz a mondás, hogy mindig az sír a legjobban akinek nincs igazán rá oka. Szerintem amúgy be lehetne ezt a pénzügyes témát fejezni, ez nem az a topic.

HappyHunter
Parancsolj:
Your 10% code is: 1805-4VC3-2388 (Múltkor asszem már bedobtam ugyanezt a kódot a közösbe, de szerintem senki sem használta fel.)

Be happy. :) Running!

Carlos
Én mindig is smucig zsidó szar voltam (nem vagyok zsidó származású). Utálok költeni.
Most vettünk házat éshát eléggé gáz... 90K festék, tévé-frigó-mosógép 300K, nappalibútor+konyhaasztal+székek asztalossal 300K, két komplett wc (nem fullextrás kinyalom a segged wc) 50K, kád (ez burzsuly, mert imádok ázni (hidromasszázs kád)) 120K.

Szóval SOK. idegesít is a tudat, hogy a számlámon nemsokára nem lesz 7 számjegyû tartalék.

Þór vígi þessi rúnar

jarlaxxe
Reméljük nem igy lesz.

lolSL
frostbite motorral nekik is kell valamit letenni az asztalra ha már az EA családba tartoznak

w77d
a nyugdíjas kort meg kell élni... gürizel, szenvedsz, halmozol aztán hirtelen megdöglesz... én az élj a mának metódust választottam, mivel az egészségem nem garancia arra, hogy én beszélhetek nyugdíjról ( gyomorvérzés, vérnyomásprobléma, vastagbélfekély meg még egy pár apróság)

arty
10%-os zavvi kodja nincs vkinek?

Forza.

benőmenő
de persze ehhez nekem semmi közöm, szal bocs, csak én így látom
Hogy ne csak off legyen:
Ha ez igaz meg lesz az 1. dlc pack amiért pénzt adok
http://www.eurogamer.net/articles/2011-11-22-accessible-morrowind-cyrodiil-part-of-skyrim-dlc
arty
Renegade Ops - 5 font

steamre regelhetõ. sajna arra nem volt idõm, h megnézzem itthonrol lehet-e tutira vásárolni. 😞

Forza.

benőmenő
Most mond azt, hogy taknyos, meg hülye vagyok ehhez, de azt a pénzt, amit elégetsz (benzinzabáló kocsi), azt én elraknám nyugdíjas koromra, mert perpill olyan faxa nyugdíjrendszert rittyentett királyunk, hogy mire anyámék nyugdíjba mennek, kapnak majd max 20k magyar valutát, ami addigra egy csomag rágót nem fog érni.
balee4
És persze mellékest sem vállalhatok mellette, minden keresõ foglalkozással összeférhetetlen, esetleg csak oktatói munkát, vagy adhatok ki könyvet, szerezhetek zenét. 😄 Egyelõre egyiket sem tervezem. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Hát ja, de én nem is vágyom egyelõre ennél jobb életszínvonalra, csak arra, hogy 30 éves koromig azért jöjjön össze egy kisebb lakásra való. Amúgy csak úgy mellékesen megjegyzem ezzel a végzettséggel és ugyanilyen munkakörrel amit én végzek Németországban havi netto 2 millát keresnek.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
tudom van ilyen, nagyon sajnálom õket, de tényleg komolyan... viszont hála az égnek (kop-kop) jelenleg megengedhetem magamnak ezt az életvitelt.

davidka003
Tátva maradt a szám.
Nem egy ismerõsöm él havi 70k-ból.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

w77d
ez teljes mértékben így van