Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Okoskodni tudsz és szeretsz látom ,de olvasni nem az is biztos.

Írtam csutka lowon is akadozik.Hol írtam hogy nem jó a GTA 4? Egyedüli bajon a játékkal hogy nálam nagyon szarul fut!Ennyi!
Akinek gyengébb gépe van és neki megy megy az örüljön.Részemrõl táma lezárva.
Majd 2 év múlva a topikjába remélem örömittasan írhatom végre játszhatóvá válik számomra is!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Tõled nem is vártunk mást😊 Ha nem fut max grafikán, akkor már nem is jó a játék😊

[merlinw.org]

MerlinW
A játékok 99%-nak esetében igen. Csupán 2-3 játék volt aminél egyesével kellett (pl. NWN2)

[merlinw.org]

grebber
Azt írom amit az én gépemen tapasztalok és nagyon gyengén fut nem is érdemes játszani vele!

w77d
jah hogy az utolsó tartalmazza mindig az elõzõeket is?

MerlinW
Csak egy peccset kell letöltened, az 1.0.7-est.

[merlinw.org]

MerlinW
Fenntartom, hogy te tényleg nagyon buta lehetsz..😊

[merlinw.org]

w77d
amúgy nem emlékszem már, a GTA 4 peccseli önmagát? lehet elkezdeném elölrõl, de nincs kedvem a sok patchet összevadászni rá

Carlos
Nekem bejött...occsóért megvéve okés a dolog. Amúgy énis hulladék gépen játszottam végig megjelenéskor a virágboltit. Most vettem meg, hogy vettem új gépet.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Korr.: ...Heroes 2-vel, és Friver 5-el egyaránt ---> Driver 5-el egyaránt

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem vagyok grafikára izguló - ez talán az évek során kiderült.
Gond nélkül játszok õsrégi Heroes 2-vel, és Friver 5-el egyaránt. Sõt, ha le kell butítani a grafikai beállításokat sem hoz zavarba.

A GTA 4 egyszerûen a sorozat leggyengébb láncszeme. A két küldetéslemezt már fel sem telepítettem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
EFLC-ben már nem kell kocsikáznod... ha meghalsz a kórház elõtti sms vissza repít oda ahol meghaltál.

[merlinw.org]

w77d
relax haver, nem szabad ilyen komolyan venni a dolgokat, csak JÁTÉKRÓL van szó

IMYke2.0.0.0
lolSL: Kérlek szépen, stílusod visszafogva írj ide, mert ha már két embert ingerel, az jelent valamit...
Beszélgethetünk bármirõl , míg burkolt anyázásba, vagy a másik lehülyézésébe nem fordul.

A konzol téma elõhozása némiképp az én hibám, ezért: mea culpa!

Ha kéritek, törlök.

MerlinW
GTA4 szar? Hol élsz te?😊 Ha van hozzá vasad, piszok jó kis játék. Megjegyzem én olyan gépen játszottam végig, amilyen neked van most.

[merlinw.org]

Carlos
nyomj egy banánt... ahova akarod... gyász vagy!

Þór vígi þessi rúnar

lolSL
az minõsíthetetlen hogy a játékosok fórumába járnak ingerelni minket konzolosok.

w77d
a hozzászólásaid alapján te lehetsz inkább egy idegbeteg, társadalomra veszélyes életképtelen egyén...

Totti5
Ne reagálj neki!, akkor talán befejezi ezt minõsíthetetlen stílust, de remélem a HG intézkedik vagy modi...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lolSL
nope

Lehet, hogy nem lehet milliméter pontosan célozni, meg tizedmásodperc alatt headshotot lõni joy-al, de attól még lehet élvezni vele az FPS játékokat is, anélkül, hogy életképtelen lenne az egyén...<#wow3>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

lolSL
itt most fps-ekrõl volt szó, persze hogy van amire jó a konzol

lolSL
az nem szórakozás hogy a gép játszik helyetted és esélytelen helyzetekbe hozod magad azzal hogy nem tudsz megfordulni. (írja be valaki hogy de a kibaszott ellenfél se ÉS MOST MEGYEK A KÉSEMÉRT ÉS SZÉTVÁGOM AZ ELSÕ EMBER TORKÁT MIATTAD BAZDMEG)
az a tehetségtelenség beismerése, minden alja konzolra fanyalodni
akinek a kezében egér volt és feladja, az dögöljön meg egyszerûen életképtelen

Guren
te vagy a másik véglet. a konzol jó dolog, csak nem olyan játékokhoz, amikben célozni kell.

Rowlend
Picit túl komolyan veszed a játékokat.Nyugi, ezek csak szórakoztatásra kitalált szoftverek. 😊

GET OVER HERE!

bakkerman
ez durván fail amit írtál,már ne haragudj,de az aláírosban lévõ konfignak nem okoz gondot egy GTA IV,pláne a 7. patch után

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

lolSL
ez egy komplett faszláma véleménye lehet esetleg
egy igazi szar senkié aki nem tudott sose fraget lõni multiplayerben pc-n, esetlet cheater is volt
ezeknek való a konzol
a legszarabb fogyatékos idiótáknak
meg gyerekeknek mert 5 éves kortól végigjátszható azzal egy halo vagy cod

TheGrinder
<#eljen>

Totti5
Addig nem miután vett konzolt, megszokja és már nem akar egerészni, sem FPSben sem másban.

Guren
protip: 10-15 év egerezés után nem is akar senki kontrollerrel fps-t játszani.

Totti5
Alkalmi játékosok nem is fognak sikerélményt elérni kontrollerrel. Egy FPSt érdemes végigjátszan és akkor talán megbarátkozik vele. 10-15 év egerészés után nem fog menni csettintésre.

bakkerman
kapcsolatok-mázli-szakértelem,ebben a sorrendben

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

IMYke2.0.0.0
Van benne valami - de konzolozni nem sok kedvem van.
Tegnap a Saints Row 3-ban a vezérlõvel eltalálni az ellenfelet, több mint fárasztó volt... inkább kihúztam, és a kényelmesebb egérhez fordultam = sokkal jobb élmény.

Autós, ugrabugra játékok miatt meg nem veszek konzolt.

IMYke2.0.0.0
Jézusom, ez ~7 GB-os!

grebber
Ez a pc megmosolyogtató hatása.Sokszor olvasni vicces dolgokat hogy gyengébb gépü emberkéknek jobban megy egy game mint egy erõsebbnek.
Ez az amiben a konzolok fölé emelkedik kiszámithatatlan foshalmaz <#taps>

IMYke2.0.0.0
Hát pedig a VGA-d erõsebb, mint az enyém.

Végül is, igazad van, nem hajt a tatár 😊

IMYke2.0.0.0
Jónak tûnik.

grebber
Tévedsz.Minden full lowra téve sem lehet vele játszani nálam!De majd 2 év múlva lehet lesz hozzá gépem.Annyare nem sietek sehova szóval nincs gáz!

IMYke2.0.0.0
Büdös Bohóc: Rage47 jól látja a dolgot - számomra élvezhetõbb a Driver 5, mint a GTA 4 volt.

grebber: Hát, bizonyos elemeiben még gyengébb gépem is van, mint neked, és gond nélkül játszottam FullHD-ben, igaz semmit sem maxra tolva.
Gondolom, neked minden vágyad az, hogy a csúszkákat kitolhasd - ahhoz azonban 0,5-1 milliós gép kell.

Az enyém: E8400 (3.0 GHz, semmi tuning) / 4 GB DDR2 (1066 MHz, de az alaplap 800-on küldi, és én nem tuningolok) / HF 4850 (512 MB, semmi tuning), Full HD.

lolSL

davidka003
GTA4 nem lenne rossz ha lenne küldetés közben is save. Unalmas, mikor 15 percet kocsikázok a helyre aztán meghalok. Majd kocsikázhatok megint 15 percet, hogy elérjek ahova kell.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

grebber
Nekem nagyon tetszik a GTA 4 csak gépem nincs hozzá amivel tudnék vele játszani!

Rage47
gondolom az élvezhetõséget nézi, nem a hype-t. nekem sem élvezhetõ a gta4, annyira monoton, unalmas egy idõ után
drivert nem próbáltam
Büdös Bohóc
Driver SF fasza játék szerinted, a GTA IV meg egy szar? Érdekes kritikád van

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

IMYke2.0.0.0
Akartam mondani: És 142 MB...

IMYke2.0.0.0
Vidéken ezt úgy mondják, hogy hiába fényesíted, attól még **** marad.

A játék egy hulladék. Szerintem.

Shep
Atomerõmû?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
OFF

GTA 4 ICEnhancer 1.35 mod:

[merlinw.org]

Rage47
nem szóltam
MerlinW
Ó ha tudná a cikk írója, hogy az ENB interfészt Boris Vorontsov készítette/készíti, a menõ "modderek", mint Beta pedig egy ini fájlt írogat át, ami paraméterezi a Boris féle DirectX injector-t. Nem õ az elsõ aki megpróbál menõzni ezzel😊 ENB egyébként annyit csinál, hogy utólag (post process) ráhúz/kicserél megadott effekteket a játékokra, a directx segítségével.

ENB Series hivatalos oldala

[merlinw.org]