Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Úgy értelmezem hogy a képen levõ csodamodell nem kerülhet be a Forzába.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Megjelenéskor sem volt? akkor lehet warezba néztem😊

arty
micsodaaa???? tele van ferrarival a Forza 😊

(a forzát fejlesztõ Turn10 irta, hogy az EA Games miatt nem szerepelhetett náluk Porsche, de az ugye NEM ferrari)

Forza.

arty
15+ évig nem játszottam kontrollerrel.

3+ éve - ha tehetem - mindent kontrollerrel játszok.

izlés, kor, kényelem, stb dolga 😊

Forza.

IMYke2.0.0.0
Nos, ezek elolvasása után letettem a dologról 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Nem, nincs ingyenes verziója.

[merlinw.org]

MerlinW
Nem ingyenes 20 ojró, és "kókemény" szimulátor😊 Igen netfüggõ, minden versenyidõd felkerül a netre. Sõt, kormány is kell hozzá.

A játékot egyébként maga a Ferrari készítette, a legjobb köröket futó játékosok komoly cuccokat nyernek (F1 autó vezetés, látogatás a box utcákban, kirándulás Maranello-ban, vacsora Montezemolo-val (Ferrari vezetõje), stb).

Nekem instabuy volt tavaly😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
De hát így nem is a játékot kapom meg? Érthetetlen számomra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Sosem értettem, miért jó az, ha egy adott autómárka nem szerepelhet egy játékban - a törésmodellekkel, illetve azok hiányával még úgy-ahogy megbékéltem -, hiszen lehet, hogy épp az adott márka lehetne a játék cégére, és a valós autógyártónak is jó reklám lehetne/lenne...

Shep
Mellette ott a Kaspersky Ferrari Edition. Azért Ferrari Edition, mert minden védelem ki van benne kapcsolva, hogy Ferrari sebességgel fertõzõdjön meg a géped a netre lépve? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Ingyenes addig amíg nem csak "demózni" szeretnéd, hanem tartalommal is megtömni. Tudtommal a pályák pénzesek.

Tinman
Basszus :-/
Ezt pár politikuson kívül senki nem érdemli meg... fõleg egy gyerek nem :-(
Rohadt életbe :-((((

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Ez nem ingyenes? Gondolom, netfüggõ...

Totti5
Komolyan arconköphetnék már magukat a gyárak és a fejlesztõk is akik egymáson röhögve irogatnak alá szerzõdéseket, hogy a másiknak szar legyen és ne szerepelhessen az az autó a játékában... szánalmas vergõdés, a szánalmas játékaikkal együtt. ( EA, meg most ez )

IMYke2.0.0.0
<#szomoru1>

Mennyit cikiztük, istenem! És mennyit nem olvastam a topikjában, az SG-n... bele sem akarok gondolni - de ahol megjelent, és írt, kapta az osztást 😊😞

MerlinW
w77d
az is szörnyû, hogy nem a legszebb halála volt, megfulladt...

MerlinW
IMYke2.0.0.0
Test Drive: Ferrari

"A kiadási feladatok átkerültek az Ataritól a Bigben Interactivehoz és a pletykák szerint a Need For Speed: Shift fejlesztõi, a Slightly Mad Studios készíti a projektet. Ezt támasztja alá az a korábbi hír is, mely szerint a csapat megszerezte a Ferrari licenszet (ráadásul exkluzívan, ezért nem szerepelhetett a Forza Motosport 4-ben az autó), hivatalos helyrõl azonban ezt még nem erõsítették meg."

Tinman
Szegény :-(((((

Azt tudtam, hogy beteg volt, sõt a fókuszba is láttam, de azt nem gondoltam volna, hogy ennyire kevés ideje volt csak hátra <#shakehead>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Sajnos, ezt a hírt tényleg komolyan kell venni - azt nem hiszem, hogy meglépte volna a család, hogy a halálhírével "sikkasztják" el a megkapott adomány-pénzt...

w77d
azért két különbözõ témáról beszélünk. Szegény Mama2-nek nagyon kevés jutott ki az életbõl, gyerekként halt meg.

Tinman
Nem szar szvsz se, csak unalmas... eddig 2x estem neki nagy erõkkel, de valahogy mindig ott hagyom. GTA4 után ismertem meg a SR sorozatot, na az sokkal jobban bejött, a 2. rész nálam el is verte szépen élményben a GTA4-et.

lolSL
tvben vezekényi lászló is volt, nem kell komolyan venni 😊

MerlinW
Tényleg meg. Még a híradóban is benne volt tavaly. Pedig pont összedobták neki a mûtétre való pénzt (tüdõ és szív problémája volt, mindkettõ kellett volna neki).

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Meghalt. Tévében is volt szegény.

w77d
tényleg meghalt szegényke

Shep
Tényleg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Mama2 tényleg meghalt? Vagy csak az acc-ra gondoltál?

IMYke2.0.0.0
Jól? Mihez képest? A 4 magos, csúcsra járatott processzorral, 12 GB-al, és SLI-vel felszerelt Tirexi jobb felsõ sarokban látott számértékéhez képest?

Hidd el, az általam beállított, nekem élvezhetõ minõségben is jónak kellett volna lennie a játéknak - unalmas szar volt -, ha MAGA A JÁTÉK jó.
Amikor a grafika miatt istenítenek egy játékot, ott valami bûzlik...

Tinman
Sok konzol és PC tulajaként azt mondom nálad a pont!

Konzolon rásegítés nélkül igazi pain in the ass sokszor a célzás, ráadásul az egér érzékenysége egy FPS-ben vitathatatlanul nagyobb, mint Sixaxis vagy az X controller esetében. PC-n raklapnyi, konzolon számos lövöldét toltam le csak az idén.

Nem véletlen talán az sem, hogy nem nagyon erõltetik a konzolos FPS-ek multiját egybeereszteni a PC-sekével.

arty
kétmagos procival sose fog jólmenni a gta4 :/

itt sem látod a frapsot...

Forza.

MerlinW
lolSL olyan mint mama2 volt (isten nyugosztalja), de legalább még butább😊

[merlinw.org]

lolSL
na a másik kedvenc konzoloskám
könyörgöm csinálják már meg sg-n hogy ki kell választani hogy min "játszik" valaki és akkor csak oda írhat
gtfo

Shep
Az nem jutott még eszedbe, hogy azért mert szerinted valami úgy jó, az nem azt jelenti, hogy másnak is az a jó? Tudod nem mindenki te vagy (Hála az égnek!).

arty
egek, megint elszabadult ez a retardált...

Forza.

lolSL
mert rosszul csinálja
a dunából sem kell meginni a vizet csak mert sok van benne

MerlinW
Tudom írtam, hogy pont olyan gépen játszottam végig anno, mint amilyen neked van (1680-ban, high beállítások mellett).

[merlinw.org]

Shep
Na látom Lol barátunk megint beindította a topikot 😄 Hogy nem unja még ezt az egér vs kontroller témát? Hagy játsszon már mindenki azzal amivel jól esik neki, miért kell mindig szurkálni a másikat csak azért mert valamit máshogy csinál?

Carlos
sry

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Kiütött a hozzászólásod 😊

lolSL: Kértelek, hogy normális hangnemben reagálj - nem szükséges durván reagálni ahhoz, hogy megértsük a véleményed.

lolSL
nem népszerûségi verseny ez, épp elég ha a köcsög konzolosok kapják és fáj a szívük mert még nem játszottak semmi jóval életükben

Carlos
aki még látens homó is, merthogy lányként regizett!

Þór vígi þessi rúnar

MerlinW
lolSL általában két hetet fórumozik, 1 hónapig bannolva van, ekkor jön FSpofon néven, azt az accot is bannolják 1 héten belül, aztán cirka 1 hónapig pihi van, vagy bejön egy harmadik alreggel. "Ez ilyen, nem köszön".

[merlinw.org]

Carlos
Csak engem nem rühellnek ki minden topikból, mint téged... láma... <#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Nos, körülbelül nálam is így nézett ki.
De, majd csinálok videót a GTA4-bõl is, mert még fenn van a gamer partíciómon.

lolSL
te meg nem csak itt vagy buta, ott sincs fogalmad arról hogy mirõl folyik a társalgás

Carlos
lolSL nem csak itt troll, ez megnyugtat... (Diablo 3 topik)

Þór vígi þessi rúnar

MerlinW
Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz:

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Remélem, 1 nap alatt felér a Driver: San Francisco-ban FRAPS-szel készített videóm, és látható lesz, hogy az öregecske gépemmel miként fut.

Grebber: nyugodtan vegyél vissza a minõségjavítókból a GTA 4 esetében - nem maradsz le sokról.