Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Gyûrûk Ura díszkiadás - ez van meg nekem is, és itt 7.990 Ft. 😊

A három rész egy kötetben
Keménykötés

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Azért az nem semmi, hogy a Tolkien: Gyûrûk Ura így tartja az árát.
Annak idején, egyetemi könyv bónból vettem meg, és 5.000 Ft volt - egykötetes, díszkiadás, 1184 oldal.

Itt meg valami hulladék borítóval, valódi három könyvre szabdalva 4800 Ft + posta. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Aztán ne feledkezzünk meg a sport szekcióról ami roskadozik az AAA minõségû sport gyöngyszemektõl... Fight Night, Skate, 2k sport NBA, Top Spin szériák.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Hát, hogy számodra. Számomra ami tényleg jó lenne az a Heavy Rain, GoW3, Uncharted, Gears of Warok és az Alan Wake, ja meg a RDR. Hát azért ezek nélkül még valahogy csak elvagyok 😄 Persze nyilván ha lenne konzolom mást is megnéznék de mindenre úgysincs idõ akkor meg mi a francnak 3 platformot is fenntartani?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bakkerman
nekem ebbõl a listából a heavy rain,az uncharted,a yakuza,forza 4,red dead,ennyi

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Büdös Bohóc
kinek mi az aaaaaaa++++++, amiket leírtál azok nagy részétõl nekem hányni kell

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
my god, /facepalm

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Tinman
Dehogy!

Csak PS3-ra van ~20 AAA+++ cím, meg vannak 1x feltétlenül letolandók... és akkor még az XBOX360 címekrõl és a konzol only multiplatform címekrõl nem is beszéltünk.

PS3-ra:

- Heavenly Sword
- Heavy Rain AAA+++
- Killzone 2-3
- Disgaea3-4
- White Knight Chronicles 1-2
- GoW Collection HD 1 és 2 AAA+++
- GoW 3 AAA+++
- Uncharted 1-2-3 AAA+++
- The Last Guardian (hamarosan)
- MGS4 AAA+++
- MGS HD Collection AAA+++
- Rachet & Clank - 4 db! AAA+++
- Resistance 1-2-3 (utóbbi érkezik majd...)
- Siren: Blood Curse
- Yakuza 3-4 AAA+++
- Final Fantasy 13 (PS3-on SZEBB!)
- Infamous 1-2 AAA+++
- Tales of Xillia (idén érkezik)
- Trinity: Souls of Zill O’ll
- Valkyria Chronicles
- ICO & SOTC Collection AAA+++
- Folklore

XBOX360-on érdemes (nem mind multiplatform!):

- GeoW 2 és 3
- Alan Wake AAA+++
- Lost Odyssey AAA+++
- Shadow Complex AAA+++
- Kameo AAA+++
- Fable II. - legjobb Fable, de nem AAA+++
- Ded Rájzin' I.
- Forza részek - A szakik szerint a 4. rész ---> AAA+++
- PGR részek
- Halo részek
- Blue Dragon
- Saints Row I. - elõzmények!
- Prince of Persia Classic HD
- Eternal Sonata
- Magna Carta 2
- Too Human
- Shenmue II. (XBOX cím) AAA+++
- Banjo Kazooie
- Ninety Nine Nights 1 és 2
- The Darkness AAA+++
- Army of Two 1-2 (coopban) AAA+++
- Crackdown 1-2
- Ninja Gaiden II.
- Conan AAA+++
- Red Dead Redemption és Undead Nightmare AAA+++
- Condemned 2 AAA+++

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
jaja, sztem is inkább egy PGR4-et vegyél neki 😊

amúgy mennyi idõs?

Forza.

Totti5
Forza szimulátor. Inkább vegyél neki NFS Hot Pirsuit, vagy Burnout Paradise, Midnight Club LA, Project Gotham Racing 4.

zorrobomber
am ha gameshop-nál veszem most akciós a forza 4, az is adja magát. psp-n nagy burnoutos a kölyök 😄 ezzel a tapasztalattal easy-n elboldogul majd forza-val is vajon?

zorrobomber
<#eljen> jó tipp anno pc-n még én is meglepõen sok idõt öltem bele

Carlos
Black Friday: Starcraft 2: 50% off
ehune

Þór vígi þessi rúnar

Totti5
1, veszel 60ért egy 360at és jövõ ilyenkorra már 10szer végigvitted, mindennemû probléma nélkül
2, reménykedsz hogy az esedékes 2013as PCs portba több energiát fektetnek
3, veszel egy erõmûvet és leszarod hogy szarul portolják😄

arty
viva pinata (full magyar! király állat-sims-szerûség)

Forza.

davidka003
Na mivel már csak 2 nap van az Európa könyvkiadó akciójából, ezért megpróbálok ajánlani könyveket, hátha valaki kedvet kap.

Richard Bachman - A rendcsinálók 900 Ft
Stephen King írta még álnéven.
"Nagyon félelmetes, nagyon véres…egyszerûen remek. Az egyik legjobb King amit eddig olvastam 😊"

Stephen King könyvek

Tolkien - A szilmarilok 1740 Ft

Félix J. Palma - Az idõ térképe 2340 Ft
Nagyon dicsérik.

A Gyûrûk Ura vázlatkönyve 2940 Ft

Gyûrûk ura I-II-III 4080 Ft

Metro 2034 2280 Ft

Agatha Christie könyvek

Joe Hill - A szív alakú doboz
Stephen King fia, nagyon jó könyv.

Péntek éjfélig van az akció.
Használjátok ki, mert ezután fél évig megint nem lesz ilyen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

artschi
bazz, a gatyámat is otthagyom...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

wesker24
És vazze pont most van kevés pénz a kártyámon ! 😄
Daell Drow
En is nezem, tenyleg durva.
NEOreg3
steamen durva leárazások

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Shep
Van a 2 konzolra összesen vagy 10 játék ami tényleg kiemelkedõ és PC-re nem nagyon van hasonló de ezek kihagyása miatt ne legyen azért senki öngyilkos.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

<#eljen><#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Késõ...<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Már kapható!

Valaki már megvásárolta?
Érdekelne a hozzá kapott Fémtok és a Batman-es elemlámpa...
Illetve kíváncsi lennék, hogy a Tesco-ban mennyibe fog kerülni a játék, illetve, hogy mikor lesz kapható, mert van egy 5000 Ft-os vásárlási utalványom, ami a Tescoban is levásárolható, csak az a baj, hogy november 30.-án lejár...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

w77d
csak az 5. részhez kb 2015-ben lesz normális gép, amin lehet futtatni 😄

Carlos
Várom énis.
GTA SA epic volt. Nagyon szerettem. Még a hülye graffity-ket is összegyüjtögettem.

Þór vígi þessi rúnar

Én is megvettem STeamen a GTA complete pack-et (2000 Ft-ért mindenképp megérte!) pont ugyanezért.

De a San Andreas featureihez képest szánalmasan buta lett a 4. rész, de úgy hallom az 5. részben visszajönnek a jóságok.

Don't feed the troll!

Carlos
de jót lehet trollkodni a várossal. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Én is ilyen állásponton vagyok GTA4 ügyben, mint Imy. És van hozzá vasam, de nem is a látvánnyal van problémám, hanem a mellékes dolgok hiányával (ergó van a fõszál oszt gyakorlatilag kész.)

w77d
nem kell ám végigolvasni, egy szokásos kontroller vs egér vita volt mûsoron XD

Az az alulsó kép nekem nagyon tetszik <#eljen>

Mi a sz... történt itt emberek? Szófosásotok van?? Most olvashatom végig az egészet, hogy napra kész legyek! <#nevetes1>

zorrobomber
Hétvégén veszek boxot tesóm kisfiának, és tudom, enyhe geciség de karácsonyig még pont végig tudom tolni sztem rajta a red dead-et <#ravasz1> Legalább pihentetem a pc-n, kontrollerrel tolt Skyrimet 😊 Hozzáteszem kényszerbõl nem egérrel kezdtem neki, nem tudtam ülni, csak feküdni 😊

(A kislurkó nem fog még mindenféle Red Dead-et, Alan Wake-et kapni, szívesen veszek gyerekbarát game ajánlatokat!)

Totti5
Meglepõ lenne hogy a sok huzavona után, hogy ha valami elfogadható, netán különleges kerekedne ki belõle...

IMYke2.0.0.0

Tinman
Úgy elbeszéltek egymás mellett, mint a szél... akinek nincs konzolja, k. jó játékokról marad le.

FPS-t meg PC-n érdemes játszani, mivel garantáltan superior verzió + irányítás.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
ráadásul bf-ben joy-al repkedek, holott az is pontatlanabb, mint a wsad+egér, de a feeling.... ugye....

Forza.

IMYke2.0.0.0
Biztosan nem lesz PC-s I Am Alive

"Egyszerûen mérlegelni kell, hogy megéri pénzt és energiát belefektetni a programba. Lehet, hogy mindössze 12 embernek kellene 3 hónapot dolgozni a porton; nem egy nagy költség, de akkor is kiadás. Ha 50 ezren veszik meg a játékot, akkor már ennyit sem ér a dolog."

arty
elõbb lettem konzoltulajdonos, mint hogy konzolos topikokba kezdjek irogatni

"élõben" meg nem járok össze konzolosokkal, csak pécésekkel (ritkán, lanpartizni, egérrel (bf1942 + DC))

szal - nem 😊 inkább onnan jött, hogy ritkán multizok és a kontroller ad egyfajta kihivást az AI ellen - adódóan a pontatlanságából, lassuságából. így az ellenfél egyenrangúbb, nem sima moorhun céllövölde egy fps 😊

Forza.

lolSL
nyugodtan kitörölheted, õ már elolvasta

IMYke2.0.0.0
Stílus!!!

MerlinW
Get a life.. jerk...

[merlinw.org]

arty
forza4-ben nincs 😞((((( (a forza3-ban még volt)

Forza.

lolSL
legalább írd be hogy nem magadtól csináltad, hanem rossz társaságba keveredtél ahol sok konzolos fasz volt és alkalmazkodnod kellett
mert ha nem akkor hibás vagy mint ember

MerlinW
Írtam, mi a lényege. Tehetségkutatás játékosan.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Várj csak! Nincs Porsche?!

Totti5
Nem dobtam hanyatt tõle magamat. 2 havonta pár körre elõkapja az ember szintû REKLÁM játék, -1 tartalommal.

IMYke2.0.0.0
<#vigyor5>
A cikkíró hibázott?

arty
a "kiadók miatt nincs törés" csak EA kamu volt, akkor és azóta is van számtalan játék, ahol törnek a márkás kocsik is 😊

igy magyarázták, miért olyan sz*r az nfs, amilyen (volt)

Forza.