Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Nem saját kútfõbõl szedtem... ebay-en eladókra, de termékekre is rá szokták aggatni a jelzõt. Remélem azért nyugodtan tudtok aludni :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Így van, bár én közben a Moody's hivatalos listáját találtam meg, de a tiéd is tökéletes.

A játékiparban (de eladók vagy más termékek esetén) is használatos néha ez a lista, (AAA+++)-al, pedig nyilván némi költõi túlzással a hiper-szuper játékokat szokták illetni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Tinman AAA+++ -al jelölte a kiemelkedõ minõségû játékokat... ennyi ez egész.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tototto
nemrég olvastam egy cikket, ezekrõl a kategóriákról most ez jutott eszembe 😄 katt

Vagy van A, A+, A++, A+++, AA, AA+, stb?
Valaki világosítson fel!
Ez a AAA+++ létezõ kategória?
Ha igen, akkor van A, AA, AAA, AAA+, AAA++, AAA+++ is?
Mondana nekem valaki egy B kategóriás játékot, ha már 6darab A kategória van?
Tinman
A Ratchet & Clank az árkád platform játékok hall of fame-jében simán benne az elsõ 5-ben. Ezzel az erõvel a Heart of Darkness és a Psychonauts is "mélykomolyságú" szarok. Vagy nem.

Tinman
Sem a mangás ihletések, se a SR mögé nem írtam AAA+++-t, de vágom... ezeket nem szereted. De mit szeretsz?

arty
"Várjunk csak... te most egy 37 éves elmúlt, általános-, közép-, és felsõfokú iskolát, munkahelyeket megjárt emberkét (engem) hasonlítasz egy 9 éves, fejlõdésének korai stádiumában lévõ gyerkõchöz?!"

Akik mellesleg mindketten szeretnek játszani, igen.

"Miért is vagyok "képmutató"?
nincs annyi kötelezettségem, mint egy 9 éves srácnak, aki ahelyett, hogy fiatalosan lánykákat hajkurászna, vagy mondjuk olvasna, egy ekszboksz, vagy gamer pc elõtt görnyed..."

Egy 9 éves kötelezettségei: tanulni. Ennyi. Ha neked ennél kevesebb van, irigyellek 😉 ha ezt egy 9 éves teljesítette és van szabadideje, ami olyan tevékenységgel tölt el, ami _nem káros_ azzal mi a gond? Miért kellene a szûlõ "hobbiját" és/vagy "önmegvalósítását" a gyermekre erõltetni? És ha nincs kedve lányokat hajtani (9 évesen zéró szinten érdekeltek lányok)? Azért küldjük el "csajozni", mert az bizony társadalmi elvárás?

Egy 9 éves ne császkáljon mindenfele - szvsz - ez már nem az a világ, ami volt 25-30 éve.

Forza.

zorrobomber
akkor olyan borzasztó következményei mégse voltak, vagyis ha voltak is, azért az hogy kitanultál a gonosz számítógéppel egy szakmát azért eléggé ellensúlyozza azokat, vagy nem?

Büdös Bohóc
foglalkozásomat elnézve ez nem kivitelezhetõ 😊

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

zorrobomber
És akkor te most már nem rohadsz a gép elõtt?

Büdös Bohóc
"A rablóból lesz a legjobb pandúr" -> szerintem aki ott rohad eleget a gép elõtt az tudja igazán, hogy miért nem kéne a gyereknek, hogy milyen következményei vannak stb.

IMYke2.0.0.0
Nálunk szemerkél az esõ - Dél-Baranya.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Október elején, vagy szeptember végén, valahogy így.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bakkerman
olyan köd van itt nyiregyen,hogy az ablakunkból a szemközti házat nem lehet látni,pedig légvonalban nincs messzebb 30-40 méternél :S nem is tudom mikor esett utoljára esõ,megkockáztatom még nyáron valamikor

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Shep
Téli hideg napokon legjobb a séta, vagy bringa az erõdben. Na persze nem ilyen mérgezõ levegõben. Jöhetne már végre az esõ ,hogy elmossa ezt a mocskot!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Majd az lesz ha érdekli 5 év múlva is😊 10 évesen Doomba trancsíroztam, NESen Marióztam stb... amúgy akkoriban a suliba, középsüliba a osztálytársak java rendszeresen játszott, ott alakultak meg a lan partyk, és brutálisan sokat nyomtuk. Inkább el sem mondom napi átlag hány óra volt a Counter Strike 1.6 és a COD, mert ledöbbensz... olyan 3 évig tartott ez az idõszak azztán fõsuli, munka és szétszéledés. Most is játszik mindenki, de multiba olyan max 3 órát nyomunk heti 2szer és az pont elég ( anno délutántól hajnalig ment a multi FPS egész héten... ) öregszik, komolyodik az ember, és mindenki megtalálta azt az idõt amit erre ráfordít és szórakoztatja, persze munka mellett nem is lehet már annyit nyomni.

bakkerman
egy 9 éves gyerek tanuljon,ez a legfontosabb,barátkozzon,már ilyen korban szokja a mindennapos emberi kapcsolatokat,esetleg lányokat üldözzön,és szórakozzon. a szórakozás lehet valamilyen szabadtéri dolog(bicikli,foci,kosár stb...),és szórakozhat ezek mellett otthon is,téli hideg napokon,bennt a meleg szobában egy viva pinata,vagy egy fifa elõtt,ennyi a lényeg.

Shep
Hát órán ne hajtogasson repülõt, arra ott van a szünet 😊

IMYke2.0.0.0
Ezek szerint, akkor az a 9 éves is gamer, aki papír repülõgépet is hajtogat az óráján..

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Várjunk csak... te most egy 37 éves elmúlt, általános-, közép-, és felsõfokú iskolát, munkahelyeket megjárt emberkét (engem) hasonlítasz egy 9 éves, fejlõdésének korai stádiumában lévõ gyerkõchöz?!

Miért is vagyok "képmutató"?

Ismert az az Európai Uniós irányelv és elvárás, mely már megrögzült minden, magát komolyan vevõ munkahelyen, hogy "életünk végéig való tanulás", és én ennek azért nagy részét már teljesítettem - nincs annyi kötelezettségem, mint egy 9 éves srácnak, aki ahelyett, hogy fiatalosan lánykákat hajkurászna, vagy mondjuk olvasna, egy ekszboksz, vagy gamer pc elõtt görnyed...

Totti5
Hány játékot játszottál végig eddig?😊 nem 1-2õt gondolom... tehát gémer vagy😊

bakkerman
egy játék elõtt maximum 2 órát tudok eltölteni egyhuzamban,egyszerûen belefásulok,és általában olyankor le is teszem,hogy másnap,vagy következõ alkalomkor,amikor játszani akarok vele,akkor megint az újdonság erejével fogom belevetni magam. Skyrimhoz például 2 napja nem nyúltam,de ha ma este játszok is vele,az se lesz több 2 óránál

IMYke2.0.0.0
Számomra a "gamer" (játékos) azt jelenti, hogy ott kockul az aktuális kedvenc játéka felett, akár napi 1-3 órákat is... és várja a következõ adagot.

Én nem tartom magam ilyennek.

Az, hogy képben vagyok is erõs túlzás, mert többnyire a SG.hu-n olvasom a játékokkal kapcsolatos híreket, és slussz-passz.

bakkerman
ez ígyvan,énis ha itthon vagyok,vagy a tévém elõtt gubbasztok,és filmet/meccset nézek,vagy a gépem elõtt ülök,és játszok/filmet vagy sorozatot nézek,na meg persze szimpla netszörfölés,de ezek nélkül lazán megtudnék lenni,csak mivel elérhetõ,ezért kihasználom. Ha hirtelen 2-3 napja elmenne az áram,nem esnék kétségbe,keresnék valami fasza könyvet,és olvasnék,ilyen egyszerû

arty
ne a jelzõn lovagolj 😊

ott rohadsz a gép elõtt bõven eleget ahoz, hogy képmutató legyen a megjegyzés, miszerint "ne rohadjon ott a 9 éves" 😊

Forza.

Totti5
Te is gémer vagy, mert érdekel a téma, naprakész vagy, és játszol is... nem kell ahhoz napi 8 órát játszani hogy gémer légy.

arty
Annyit irtál csak, hogy "nekem ezek nem tetszenek" ;-)

Forza.

Totti5
"agyatlan árkád GoW"

Minden játék "árdkád" jó reggelt, üdvözöllek a játékok világában. Vagy netán egy FPS, GTA, vagy valami kaland játék nem árkéd, de egy h&s igen?

IMYke2.0.0.0
Én messze vagyok a "gamer" kategóriától.
Kocajátékos vagyok. Nem remeg a kezem, ha mondjuk 1 hétig nem indíthatok el egy játékot a parancsikonjára dupla klikkelve.
Zeneszerkesztéssel, filmnézéssel, fordítással töltöm az idõm 90%-át a gépem elõtt.

Shep
Na de milyen? 😄 (ezt nem hagyhattam ki, bocs)

arty
szmogriadó alatt azért játszhat kicsit?

vicces, amikor egy gamer mondja, hogy a hobbija nem ugyan olyan rangu hobbi/szabadidõs foglalatosság, mint bármi más...

nekem már az 5 éves gyermekem is játszik (tableten), ahogyan én is játszottam 9 évesen (sokszor nem 2 órát...) és ember lett belõlem.

hú!

Forza.

Büdös Bohóc
"Úgy érzem egyrészt nem nekem/nekünk kell eldönteni, hanem a szüleinek" - A vita már abba fajult át rég, hogy TE mit akarnál a gyerekednek, nem az, hogy az alább beírt emberke mit engedjen meg. Az teljesen szent és sérthetetlen, hogy õ hogy neveli a gyerekét, engem ugyan nem érdekel.

Büdös Bohóc
Nekem? Hát hogy az agyatlan árkád GoW sorozat, összes japán ihletésû esetleg mangás gané fos, illetve saints row nem az, az biztos

zorrobomber
Érdekes kérdés ez a legyen -e kocka ne legyen kocka. Úgy érzem egyrészt nem nekem/nekünk kell eldönteni, hanem a szüleinek, akik abszolút nem kockák, nem szigorúak, de rendszeresen együtt tanulnak a gyerekkel. Utóbbi szerintem az egyik legfontosabb tényezõ. Amit még meg tudok erõsíteni, az az hogy igen, ezt látja az osztálytársaitól. Mivel én pc-s vagyok tõlem sose hallotta hogy milyen jó az xbox, mégis ezt kérte karácsonyra.. Mellesleg a kosárlabda is hasonló mértékben érdekli mint a konzol, szóval talán még nem kritikus a helyzet.

bakkerman
hát,látván ezt a rached and clank mélykomolyságú játékot,ami AAA+++-t kapott,lehet maradok az MW3-nál

Tinman
Ezek nem szerintem AAA+++ játékok, hanem a szakma/nép szerint.

Neked mi egy AAA+++ játék? Kod nyóc?

bakkerman
9 évesen még lehet hatni a gyerekre megfelelõ beszéddel,motiválhatod azzal is,hogyha megmondod neki,hogy tanuljon,lekérdezed tõle a leckét,és annak függvényében engeded neki,hogy játsszon,vagy sem.

Büdös Bohóc
ha elkezd kockulni ilyen idõsen, akkor addigra, mire eljut oda korban, hogy "más dolgokkal" is kéne foglalkozni, hát kurvára rá fog szarni, nem lesz semmi motivációja stb, mert a kocka világ már bejáratott téma nála és ahhoz fordul.

Büdös Bohóc
1-2 órából úgyis hiszti lesz, 9 évesen ne kockuljon a gyerek naponta

Rage47
ha tiltod, akkor a pajtásai úgyis beleviszik és titokban nerd lesz
IMYke2.0.0.0
Háááát... ha hagyod, hogy 1-2 órát gubbasszon ott, képzeld, milyen trauma, amikor azt mondod neki, hogy most már keljen fel elõle... ördögi kör... jobb bele sem engedni.
9 évesen kergesse a copfos lánykákat az udvaron, vagy a játszótéren, és ne legyen nerd felnõtt belõle... (igaz, más úton is az lehet)

bakkerman
iskola után 1-2 óra lazán belefér,és még a tanulás is laza ügy,nem kell ilyen drasztikusan gondolkodni 😊 persze ha lenne gyerekem,én se nézném jó szemmel,ha 9 évesen órákat gubbaszt a monitor elõtt,de 1-2 óra abszolút megfelelõ

IMYke2.0.0.0
Szerintem, 9 évesen ne a monitor/tévé elõtt kockuljon a gyerkõc...

zorrobomber
9

IMYke2.0.0.0
Igen, a borító azon oldala...

Shep
Epické Fantasy?

IMYke2.0.0.0
Eddig nem néztem meg... most majdnem feljött a reggelim... megláttam a "magyar kiadású" Skyrim hátoldalát...
Alapvetõen semmi bajom azzal az európai nyelvvel, csak nem értem, miért nem lehetett lehagyni róla?!
Ronda, na.

Shep
Nekem abból a 3 kötetes verzió van meg, 3600 volt anno.