Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Egyébként Fallout New Vegas + 3 DLC begyûjtve... Kártyám jövõ hétig kimerítve, így remélem már semmi érdemleges nem jön!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
D2D-n Max Payne 1-2 900FT!
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ünnepekkor sokkal jobb ajánlatok szoktak lenni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezekben nagyon igazad van, fõleg annak függvényében, hogy sokuk már 9-14 éves kor között könnyen kapcsolatba kerülhet a drogokkal és az alkohollal is. Amíg az ember a kötelezettségeit nem rendeli alá a hobbijának, addig szerintem nincs gond. De, hogy pl. én ha szülõ lennék, hogy vélekednék errõl a kérdésrõl, azt nem tudom (lehet teljes más lenne az álláspontom, lehet együtt tolnánk a kölökkel... <#nevetes1>#nevetes1>)
ezt majd a forint tovább gyengülésén észrevesszük, aztán szépen lassan mindenhol érezzük az árakban
#30851 - 15-16 éves koromig én nem kockultam, mirõl is beszélünk? Szociális és csajozási tevékenységben erõsen korlátozott embereket pedig már láttam olyan közül, akik keményen tolták az "ipart" akármikor is kezdték el (rám is hatással volt egy jó ideig) és akkor ezt szorozd be meg hatványozd fel pár számmal a gyerekek esetében, akik jóval fogékonyabbak a dolgokra.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed