Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jackoneill90
ebbõl melyik a játék valódi ára?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

lolSL
na csak bedobtak egy -50%-ot egy pár játékra õk is.

Büdös Bohóc
ez már évek óta nem titok, iTunes, ennyi.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

bakkerman
ez a kördiagram elgondolkodtatott,és marad az nCore-nál 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

lolSL
davidka003
Még jó, hogy nem hoznak lázba a fizetõs warez dolgok. (steam) 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Most nincs lent a játék és most nem kezdem el szedni.

Egyébként Fallout New Vegas + 3 DLC begyûjtve... Kártyám jövõ hétig kimerítve, így remélem már semmi érdemleges nem jön!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Akkor csekkold le kérlek kompatibilis-e a neten lévõ magyarítás vele mert csak akkor veszem meg!

D2D-n Max Payne 1-2 900FT!

Next PC upgrade: 2022

Már megvan....<#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lolSL
a szerverek nem fognak az 5 eurós eladásokból sokáig menni 😊

wesker24
Azért a Fallout New Vegas egész jó árban van de a többi tényleg nem lényeges !
grebber
Rome Total War Gold 2,49-ért talán megéri!De a mai akció is hurka.

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Ez itt a lényeg ezért se komálom az MMO játékokat !
w77d
ha én kifizetem egy játék árát, akkor bármikor akarom játszani és nem újabb adag pénzért..

wesker24
Szóval teszem azt megveszem akkor 1 hónap ingyen de az 1 hónapon belül bármikor megszakitható ?
Fabio Capello
egy hónapot kapsz ingyen, utána havidíjas, ami bármikor megszakítható, a karakteredet meg korlátlan ideig "jegelik".

wesker24
Jha én is most olvastam hogy havi dijas pedig jó lett volna kár érte !
w77d
sajnos én is most látom, hogy havidíjas, így meg nem kell...

Basszus meg se ismerlek ezzel az új halálfejes.... izével (minek hívják ezt egyébként?) <#nevetes1>

Old World Blues is valamiért késõbb volt elérhetõ itthon, mint a tényleges külföldi megjelenés (pár hete csúszott).

wesker24
Na akkor lejjebb vitték az árat nagyszerû ! XD

wesker24
Jah én is láttam hogy csak 3 DLC van akciózva
öööö... Ezt hol látod??? Az csak 7,5 a 3-ért.

wesker24
A Rift nem havi dijas játék ? Vagy csak ideig ingyenes ?
Lonesome Roads-ról lehet valamit tudni?

wesker24
Jah én is szívesen megvenném a Fallout Dlc-ket de 3 DLC 15 euro az kicsit sok érte !
bakkerman
LA Noire már akciózva van steaméknél? az szép

Az jó lenne, csak DLc-k még mindig drágák... És nem is lehet megvenni az összeset.

Fabio Capello
Hát, a mai akcióból is érdekelne három játék, kár hogy nincs most egy kis fölös pénzem :| Rift, LA Noire, Fallout mind jöhetne... :/

wesker24
Jah Rift engem is érdekelne mert ennyiért jó lenne !
lolSL
most már swtorra érdemes gyûjteni, ki fog halni.

w77d
Rift-et ismeri valaki? milyen game?

w77d
az tuti, csak má megvan :S

Shep
5 juró a FNV, az azért elég jó ajánlat szerintem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
a megállapítás az nem reklamáció..

NEOreg3
ma ne vegyél semmit.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

lolSL
szét-üt-ném azt aki képes reklámálni hogy milyen akció van vagy nincs

w77d
ott cseszheted az ünnepi akciókat, ugyanis nincsenek..

lolSL
ez a steam se a régi már
lehet originre váltok!

w77d
hát a tegnapi akció jobb volt...

ME 1-et én is begyûjtöttem 3,74 euróért.

Tinman
Majd azért ajánljatok Steam címeket ezekbõl az akciókból, mert 3/4 órát eljátszottam már vele, de ezekkel az árakkal engem most nem fogtak meg.

Ünnepekkor sokkal jobb ajánlatok szoktak lenni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
A többi már nagy részt nekem is megvolt de az ME 1-2 még hiányzott !
w77d
én portal 2-t vettem meg, a többi mind megvan már ami akciózva volt..

wesker24
Jah Mass Effect 1-2 begyüjtve !
w77d
kíváncsi vagyok ma milyen steam akciók lesznek... a tegnapi egész fasza volt

Utolsó bekezdésedre: "Egy 9 éves kötelezettségei: tanulni. Ennyi. ...ha ezt egy 9 éves teljesítette és van szabadideje, ami olyan tevékenységgel tölt el, ami _nem káros_ azzal mi a gond? ...Egy 9 éves ne császkáljon mindenfele - szvsz - ez már nem az a világ, ami volt 25-30 éve."

Ezekben nagyon igazad van, fõleg annak függvényében, hogy sokuk már 9-14 éves kor között könnyen kapcsolatba kerülhet a drogokkal és az alkohollal is. Amíg az ember a kötelezettségeit nem rendeli alá a hobbijának, addig szerintem nincs gond. De, hogy pl. én ha szülõ lennék, hogy vélekednék errõl a kérdésrõl, azt nem tudom (lehet teljes más lenne az álláspontom, lehet együtt tolnánk a kölökkel... <#nevetes1>)

tototto
hirtelen ezt találtam link, de elvileg most terveznek minket is a bóvlik közé minõsíteni...
ezt majd a forint tovább gyengülésén észrevesszük, aztán szépen lassan mindenhol érezzük az árakban

bakkerman
durva,van olyan ország vajon aki D besorolású? Magyarország gondolom valahol B2-B3 tájékán lehet

Büdös Bohóc
a listádban azért van belõle bõven

#30851 - 15-16 éves koromig én nem kockultam, mirõl is beszélünk? Szociális és csajozási tevékenységben erõsen korlátozott embereket pedig már láttam olyan közül, akik keményen tolták az "ipart" akármikor is kezdték el (rám is hatással volt egy jó ideig) és akkor ezt szorozd be meg hatványozd fel pár számmal a gyerekek esetében, akik jóval fogékonyabbak a dolgokra.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed