Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

benőmenő
Most komolyan gondolod, hogy belátható idõn belül annyival jobb lesz, hogy a kisember kis pénzével ki tudjon törni?l? Nekem nehéz elképzelni.
lolSL
az lesz a jó lehetõség ha csõd lesz és lehet menni az utcára cigány torkot vágni meg mindent ingyen hozni boltból 😊

grebber
Hosszú távra jó kis pénzkeresési lehetõség ez a leminõsítés!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Korrigálom a címet: "Tiszta õrültek háza".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Aki ismeri az anyagot, és látta már életében a felvételt, az tudja, hogy a 31 évvel ezelõtt rögzített anyag ma igenis naprakész.

A legütõsebb, amikor kihúzza a dollár-takarót...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nos, senki sem mondhatja, hogy a közszolgálati tévének nincs humorérzéke.

Tegnap, a leminõsítés napján mit adtak este, 8 óra után?

Hofi Géza...Te, figyelj haver!

MerlinW
Ez csak és kizárólag rajtad múlik😊 A pénzkereséshez ész és kommunikációs készség kell, nem papír😊

[merlinw.org]

balee4
Ilyen terveim nekem is vannak, ha tehetném, utazgatnék ide-oda világba, na majd talán egyszer, ha sokat fogok keresni... )(vagyis soha)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

arty
egy Trials SE-t vettem eddig :/

Forza.

Én nem bánom... nekem már nincs keretem holnapra sem... <#nevetes1> (FNV és DLC-k elvitték, de szerintem jól jártam!).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
És sajnos már csak a holnapi nap van mert 27-én gondolom a legtöbbet eladottak lesznek újból.

Maradt a karácsonyi akció.Remélem ott már bevadulnak és lesz valami jóféle akció nem ilyen drága játékokkal!

King arthur megvan a többi meg nem érdekel... Ergó szerintem is gagyi!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Attól függ hova mentek. Északra (Marokko, Egyiptom, Tunézia) nem kell semmi extra. Délebbre elsõsorban védõoltások (a körzeti doki segít benne). Ja és persze napolaj. Egyébként minden ugyanúgy megy mint az egyéb más kultúrájú országok esetében. Utánaolvasni a fontosabb szokásoknak (mint pl. az araboknál az öltözködés, mit szabad enni, inni a kis kényes európai gyomrunkkal, stb).

Az északi országokhoz oltás sem kell, nincs ott semmi. Maláriával szokták ijesztgetni az embereket, de a valóság az, hogy 50 éve nyoma sincs a betegségnek az északi régióban😊 Nálam afrikai alapfelszerelés az Unicum/Jager (gyomorfertõtlenítés😊)

[merlinw.org]

pointer4
Már most gyûjteném a kólás kupakokat 😄
Tinman
A lehetõ legtöbb lehetséges oltást adasd be magadnak... nem vicc.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem mondasz hülyeséget... itthon olyan tartalékokat halmoztam fel, hogy 1 évig nem lenne gond bolt nélkül :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

pointer4
Túl sokat Fallout-oztál nem ? 😄
WÓó. Afrika király, tervezzük mi is az életem párjával hogy teszünk egy nagy Walkot a Bolygón,
Milyen tanácsok lennének kezdõ Útikalandornak?

MerlinW
Deus Ex, Space Marine, Dead Island, BTTF, King Arthur, Riddick, Serious Sam gagyik? Érdekes értékrended lehet..😊

[merlinw.org]

MerlinW
Az szép😊

[merlinw.org]

Tinman
Akkor te a bátor fajta vagy... mi mindig túlbiztosítjuk magunkat párommal. Idén nyaraláskor olyan biztosítást kötöttem, hogy nem csak élet, de 1 órán belül bárhol lerobbanok inézi a biztosító a trélert, javítási költséget stb.
2 pótkerék, fullos gyertyakészlet, szûrõk, szíjak, görgõk, tartalék üzemanyag, élelmiszer tartalék etc. :-D

Shep
Ez egy véget nem érõ eszmefuttatás lenne úgyhogy szerintem hagyjuk is ennyiben, mivel továbbra is tartom, hogy mindkét kimenet ismeretének hiányában nem lehet ítéletet hirdetni. És félre ne értsd ezzel nem azt mondom ,hogy nincs igazad csak ... (lsd. fent)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Na ez a mai nap is gagyiday a steam-en 😞

MerlinW
Nekem az elsõ számú hobbim az utazás. Az utazási irodák pedig csak lehúzások. Amíg fiatal az ember, vegyen repjegyet, keressen szállást, kössön OLYAN biztosítást, amire tényleg szükség van és érezze jól magát kötetlenül. Életemben talán 2x voltam irodával. Afrikába, Ázsiába sem irodával mentem soha.

Irodával csak olyan helyre utaztam, ahova egyedül éppen nem mehettem (Izrael, Irán, észak-Korea, stb).

[merlinw.org]

Tinman
Nem nekünk volt szükségünk az EU-ra (elhitették velünk), hanem az EU-nak volt szüksége újabb 10 millió vásárlóerõre és a földjeink, vizünk felbecsülhetetlen érték lesz az egyre népesedõ világban... és ezt Brüsszelben is nagyon jól tudják. Elképesztõ mértéket öltött erre felénk is a földek felvásárlása és már nehéz olyan céget mondanom, mely tisztán magyar kézben van.

Tinman
Én pedig kizárólag a hazámat szeretem -bármilyen meglepõ ez annak fényében, hogy szlovén/horvát felmenõim vannak, meg lépünk is elfelé- és nem értem, hogy miért veszünk mindig koloncot és kötelezettségeket a nyakunkba a nyugat kedvéért.
Ivóvíz, termõtalaj... hatalmasabb kincseink vannak, mint azt sokan gondolnák mégis bagóért adjuk el. Reménytelen nemzet.

Sokat utaztam egy idõben én is, de mégis indulás elõtt mindig a utazási irodában a számba rágták, hogy de azért ok, hogy EU, de útlevél ugye van? Ehh.

Shep
Nem lehet ezt azért ilyen egyszerûen eldönteni, jó most azt mondjuk , hogy szar de ki tudja mi lett volna ha. Lehet akkor még rosszabb helyzetben lennénk. Persze erre mindig jön az Ettõl is? felkiáltás, de igen mindig van lejjebb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Én szeretem az EU-t, 2 havonta utazom😊 Igaz, ez az egyetlen elõnye, de legalább van valami😊 Mióta tagok vagyunk, 2x bejártam a kontinenst😊

[merlinw.org]

Tinman
Szeretem amikor összeül a nagy politikai kupaktanács és mindenki bõszen...

Aztán amikor megkérdezem, hogy rajtam kívül ki szavazott NEMMEL az EU és Nato tagságra, akkor jön a hümmögõ kórus. Tessék tapsolni!

Tinman
MACmontam'.;-)

Shep
Én sem szeretem azt a jóembert de botorság lenne csak rájuk kenni az egészet. Ez az egész más sokkal de sokkal korábban el lett rontva (még Imi bácsi is csak a csattogós pillangót kergette a út menti porban)és azóta aki csak odakerült a kondérhoz mert belõle nem számolva a következményekkel.

balee4
Nem is akartam, elnézést.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Ne menjünk nagyon bele a politikába, kérek mindenkit!

IMYke2.0.0.0
...sajnos ez esetemben megvalósíthatatlan"

Az én esetem még kaotikusabb. Hiába akarja a szív, ha a körülmények lehetetlenné teszik.

"Itt élned, halnod kell."

balee4
Amíg nem jött Orbán és bagázsa, azért közel sem volt ilyen szar helyzetben az ország, ezek elcsesztek mindent amit csak lehet, nincs egy épelméjû intézkedésük. Nem kell egy kicsit sem csodálkozni, miért jutott ide az ország.

balee4
Én is, csak minden idõ köt, a család, a munkahely, és a végzettségemmel semmit nem érnék külföldön, másrészt - a szar fizetés ellenére is - szeretem a munkámat. Szóval szívesen vágynék én külföldre, akárcsak pár évre is, hogy kicsit megszedjem magam, de sajnos ez esetemben megvalósíthatatlan.

davidka003
De mit lehetne tenni? Ki lenne a jó vezetõ? Itt már annyira el van cseszve minden, hogy nehéz helyreállni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

lolSL
csicska nép újra hagyja hogy szétszopassa õket egy beteg vezetõ

IMYke2.0.0.0
Én húznék is - AZONNAL -, pedig egyszerûen imádom a lankákat, ahol élek.

balee4
368 a font..., elképesztõ. Ez az ország, itt kéne hagyni az egészet a 'csába.

grebber
Én örülök neki.Remélem otp megint befigyel 1300-körülire és utána jön majd a kaszálás.Anno nem kevés ember szedte magát degeszre a válsággal!

tototto
gondolom hallottátok, de csak megkaptuk a bóvli minõsítést, lassan itt a bokros csomag 2.0 link

grebber
Kár akkor kérdezgetem máshol!

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

grebber
Megnéznéd akkor nekem jó-e hozzá a magyarítás?? Márha neked is steam-es van!

MerlinW
Intkeys-en MW3, BF3 20dollár.

[merlinw.org]

wesker24
Nah Fallout New Vegas DLC-k 7,47 Euróért megvéve !
balee4
Saint's Row The Third - ezt cseréltem 2 PS3-as játékra

Metal Gear Solid HD Collection

Büdös Bohóc
Coca Colánál szinte elhanyagolható, kerekítési hiba szintû tétel maga az innivaló, a szállítás és a marketing az egész ára 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

bakkerman
ez zenei cd-re vonatkozik. de ha levesszük azokat a pénzösszegeket,amik nem a "zenék" készítésével,elõállításával vannak összefüggésbe,akkor olyan 700-800 forintot kapunk végösszegbe. Mint a ciginél,egy doboz cigi ára márkától függõen 500-600 forint,ebbõl maga a cigaretta elõállítása dobozonként kb 150 forint,a többi adó,vám,marketing díjak,csomagolás stb...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!