Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
OTP részvény? :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
Tudom ezek közül szinte egyik sem fog megvalósulni mert drágábban lesznek de akkor is:
0,99-4,99 euroig
Dirt 3,Just Cause 2,Gothic 4,Dragon Age 2
Ezekkel még mindig adósa vagyok magamnak.
Amúgy most nem nagyon akartam költeni, de ezeket nem hagyhattam ki:
Limbo (irtó jó cucc!)
Nexus - The Jupiter Incident
Dungeons of Dredmor
AvP Classic
Majd karácsonykor 😊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Heroes of Might & Magic Collection contains the complete editions of the first five games in the legendary series, as well as all seven expansion packs. This epic collection takes you on a journey like no other!
Heroes of Might & Magic
The King, Morglin Ironfist’s father, has been killed and his throne usurped. Hunted, Morglin is obliged to flee his homeland to a magical land, Enroth, uncharted but contested by three warriors. The battle for the lordship is about to begin.
Heroes of Might & Magic II
After his death, Morglin’s sons Roland and Archibald claim for the throne of Enroth. Once on the throne they fight each other for the kingdom.
Heroes of Might & Magic III
Erathia’s king Nicholas is murdered and turned to an undead warlord. His daughter Catherine raises an army. She fights demons and necromancers in a quest to free her father from his undead curse.
Heroes of Might & Magic IV
A massive explosion destroys Erathia. However, refugees manage to flee through a portal to another world, Axeoth, a land waiting to be divided and conquered
Heroes of Might & Magic V
In a new world, Ashan, Queen Isabel‘s wedding is interrupted by a Demon belonging to the warlord Agrael’s army. Against the protests, Isabel raises an army to fight Agrael.
5 óra múlva lejár rá a licit. - 4500 Ft.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
facebookon gyakorlatilag kiteregetnek mindent magukrol, de ha valahol meg kell adni egy amugy is titkositott adatot akkor megy a siras.
Pl sirt valaki egy masik forumon hogy bnet 2.0 oldalan meg kell adni a hivatalos neved amit utana soha nem modosithatsz. (nyilvan ha elveszik, ellopjak akkor szemelyiddel igazolva vissza kapod) Es hogy milyen dolog ez?...
A steam biztonsagos az adatokal, nem fog vissza elni a neveddel. Kulonben is par eve mar meg kell adni a teljes adatokat a szamlazashoz.
Kivéve a használt játék-vásárláskor, mert ugye a cím kell a postázáshoz 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Megadtam én is valós cuccot max perelem steam-et ha lenyulják miattuk a zsémet!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Most ez minek kellett?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Én meg a dobozost megvettem 1.990 Ft-ért a 'gügyeazér'nemvagyok'-ban.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
De ez a pénteki, szombati és vasárnapi akció meggyõzött, hogy teljesen jól döntöttem... Kár lett volna otthagyni az FNV-t csütörtökön. Örülök!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Forza.
igy van, Limbo önmagában elviszi a "napot" !
+
Ghost Recon, Rainbow Six, Splinter Cell - mind jó áron fut.
Forza.
CDGalaxis - 8990 Ft
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
[merlinw.org]
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Annyira a lejtõn megyünk, hogy itt már neeeem....
Nem csak én megyek a lejtõn. A csomagtartó, a váz, a kerék, a kormány az meg így keresztbe van tudod?
Mivan megszeppentél nyulambulam?
Ritkán hallassz ilyet mi? Gyere sûrûbben templomba! <#nevetes1>#nevetes1>
(Hofi)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Arany drága bogaram, te komolyan azt hiszed, hogy lesz takaród?
Orvosnak mutasd meg magad gyorsan! Nálam is így kezdõdött hidd el aztán, tele vagyok szövõdménnyel.
Úgy kell mondani, hogy Addig nyújtózkodj, amíg kinyúlsz!
(Hofi)
Hofi Géza - Tiszta Örültek Háza
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Your 10% code is: 1805-5WYL-DI5R
Your 20% code is: 1819-S7O7-7JL2
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!