Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
HUT 10%-os kódja lenne valakinek p.ü.-ben?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
"elkúrtam az életem"

OTP részvény? :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Nem pesti vagyok így + 990 lenne!És igen mivel elkúrtam az életem minden fillér számít!

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
A 250ft miatt vársz karácsonyig? 😊
Just Cause 2
Steam-en KELL regelni.

grebber
Karácsonyra én ezeket kérném a steam-tõl

Tudom ezek közül szinte egyik sem fog megvalósulni mert drágábban lesznek de akkor is:

0,99-4,99 euroig

Dirt 3,Just Cause 2,Gothic 4,Dragon Age 2

Dehogy van az ingyen. Kõkeményen benne van az újság árában!

<#eljen>

Ezekkel még mindig adósa vagyok magamnak.

Hát nem tudom, nekem már nagyon régóta kötelezõ jelleggel kéri ezeket az adatokat...

Amúgy most nem nagyon akartam költeni, de ezeket nem hagyhattam ki:
Limbo (irtó jó cucc!)
Nexus - The Jupiter Incident
Dungeons of Dredmor
AvP Classic

Majd karácsonykor 😊

Gagyi mastertronic kiadás, fujj <#duhos2>

bakkerman
ha van telefonod,saját neveden van egy sim kártya,akkor már mindent tudnak rólad,akár itthon,akár külföldön 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zorrobomber
Nem steamtõl félek hanem hogy jön egy neo gyerek és elveri helyettem a pénzem a Bahamákon. Nyilván az esély 0.0001% de minél több helyen adod meg az adataid ez az esély annál nagyobb. Én megadom az adataim ha muszáj és bízok a cégben, de ha nem muszáj akkor soha. Ha megadom azt is jól megfontolom.

IMYke2.0.0.0
Heroes of Might & Magic Collection

Heroes of Might & Magic Collection contains the complete editions of the first five games in the legendary series, as well as all seven expansion packs. This epic collection takes you on a journey like no other!

Heroes of Might & Magic
The King, Morglin Ironfist’s father, has been killed and his throne usurped. Hunted, Morglin is obliged to flee his homeland to a magical land, Enroth, uncharted but contested by three warriors. The battle for the lordship is about to begin.

Heroes of Might & Magic II
After his death, Morglin’s sons Roland and Archibald claim for the throne of Enroth. Once on the throne they fight each other for the kingdom.

Heroes of Might & Magic III
Erathia’s king Nicholas is murdered and turned to an undead warlord. His daughter Catherine raises an army. She fights demons and necromancers in a quest to free her father from his undead curse.

Heroes of Might & Magic IV
A massive explosion destroys Erathia. However, refugees manage to flee through a portal to another world, Axeoth, a land waiting to be divided and conquered

Heroes of Might & Magic V
In a new world, Ashan, Queen Isabel‘s wedding is interrupted by a Demon belonging to the warlord Agrael’s army. Against the protests, Isabel raises an army to fight Agrael.

5 óra múlva lejár rá a licit. - 4500 Ft.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Daell Drow
En az ilyeneken mindig csak rohogni tudok.
facebookon gyakorlatilag kiteregetnek mindent magukrol, de ha valahol meg kell adni egy amugy is titkositott adatot akkor megy a siras.
Pl sirt valaki egy masik forumon hogy bnet 2.0 oldalan meg kell adni a hivatalos neved amit utana soha nem modosithatsz. (nyilvan ha elveszik, ellopjak akkor szemelyiddel igazolva vissza kapod) Es hogy milyen dolog ez?...

A steam biztonsagos az adatokal, nem fog vissza elni a neveddel. Kulonben is par eve mar meg kell adni a teljes adatokat a szamlazashoz.
IMYke2.0.0.0
Én is ilyen vagyok - nevemet, valós adataimat nem, vagy nagyon nehezen adom ki.
Kivéve a használt játék-vásárláskor, mert ugye a cím kell a postázáshoz 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Elhiszem de én ilyen félõs vagyok hogy igazi nevemet is félre irom le bárhova is!

wesker24
Marhaság már én is megadtam vagy 1,5 éve öket semmi gond nem lett belöle !
grebber
Ez lemaradt Thie 3 behuzva 780gt-ért!1000ft alatt nem pénz egy játékért.

grebber
Nem azért mert zargatnának csak a cimem + telefonszámom ugye a banki adatokkal egyetembe már egyre nagyobb támadási felületet ad.
Megadtam én is valós cuccot max perelem steam-et ha lenyulják miattuk a zsémet!

w77d
én megadtam az igazi címet és telefonszámot már másfél éve, folyamatosan vásárolok és egyszer sem zargattak semmivel..

wesker24
Nálam ilyen nem volt gond nélkül ment minden !
zzeN
Jó ideje kéri már, asszem nem is adtam még, mégis mûködött. Ha kéri, akkor meg kamuzz.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

grebber
Steamnél most akarok venni játékot és látom már kér mindenféle szar adatot számlázási cim telefonszám eddig ilyet soha nem kért!
Most ez minek kellett?

davidka003
Átvettem a Metro 2034-et. Vékonyka, kb a fele az elõzõ résznek de 2280-at megért. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

w77d
pontosan, ráadásul ebben a hónapban a gamestar mellé ingyen adják...

IMYke2.0.0.0
Divinity II: Dragon Knight Saga 9,99 €... 3107 Ft.
Én meg a dobozost megvettem 1.990 Ft-ért a 'gügyeazér'nemvagyok'-ban.

zorrobomber
igen, de csak annak akinek még nem volt meg, pl. nekem 😊 dungeon defenders-ön gondolkodok még, kipróbáltam a demo-t, hát, szólóban nem volt túl meggyõzõ.. valaki tud róla véleményt mondani?

shaddam
Sold out.Na ez gyors volt.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Most miért a dead space kifejezetten jó ajánlat.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

shaddam
Zavvin le lett árazva többek között az UC3

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

MerlinW
Greed Corp azért befigyelt, jó cucc. Mondjuk most a Toki Tori a favoritom😊

[merlinw.org]

Jelzem ismételten, hogy hála a jó istennek. Pénteken még filóztam, hogy kéne dobni pár ezer ft-ot a kártyámra, hogy nehogy lemaradjak valamirõl (szerdán vettem egy ME 1-t, CSütörtökön egy Complett FNV DCL-stûl és le is fogyott a kártyámról a pénz).

De ez a pénteki, szombati és vasárnapi akció meggyõzött, hogy teljesen jól döntöttem... Kár lett volna otthagyni az FNV-t csütörtökön. Örülök!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
<#eljen><#nevetes1>

grebber
Bízzunk a karácsonyi akciókban!

Daell Drow
Tegnapi meg jo volt, de csak a LIMBO miatt. Valami eszmeletlen egy jatek, nem is tudom eddig mert nem vettem meg. Mindenkinek csak ajanlani tudom.
w77d
mai steam akció sem nagy szám... ennél már csak az origin akciója a durvább, ahol a 4x-esen túlárazott játékokat leárazták 2x-esen túlárazottra...

arty
nagy Anno fan haverom játssza és azt mondta ugyan olyan jó, mint az elõzõek 😊 mondjuk, ha azokkal nem játszottál, akkor ez nem nagy "segítség" 😊)

Forza.

arty
<#eljen>

igy van, Limbo önmagában elviszi a "napot" !

+

Ghost Recon, Rainbow Six, Splinter Cell - mind jó áron fut.

Forza.

IMYke2.0.0.0
Egyetlen "Anno" résszel sem játszottam még, de ez az Anno 2070 felkeltette az érdeklõdésemet - jobban, mint az új Batman - és véleményt szeretnék kérni azoktól, akik megvették, kipróbálták.

CDGalaxis - 8990 Ft

shaddam
Kezdenek az indie packok is elkorcsosulni.Rendelj elõ zsákbamacska játékot...

Hál isten....<#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

artschi
not, a Limbo simán megéri.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

grebber
Steam ma is hurka 😞

MerlinW
Ok, a hivatásszerû munkák más tészta, az egy életmód, amit Te választottál😊 Egyébként amellett is lehet csinálni mást, ha belefér az idõdbe. Nekem is volt egyszerre 3 állásom😊

[merlinw.org]

balee4
Esetemben ez nem így mûködik, semmilyen más keresõ foglalkozást nem vállalhatok, a törvény embere meg furcsa lenne, ha illegális, vagy fekete munkával egészítené ki a jövedelmét. 😊 A munkámat meg nem szeretném otthagyni, mert nagyon szeretem. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

TBTPumpa
Most jut eszembe nem is kell hajtani!
Annyira a lejtõn megyünk, hogy itt már neeeem....
Nem csak én megyek a lejtõn. A csomagtartó, a váz, a kerék, a kormány az meg így keresztbe van tudod?

Mivan megszeppentél nyulambulam?
Ritkán hallassz ilyet mi? Gyere sûrûbben templomba! <#nevetes1>
(Hofi)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
<#worship>

TBTPumpa
Addig nyújtózkodj...
Arany drága bogaram, te komolyan azt hiszed, hogy lesz takaród?
Orvosnak mutasd meg magad gyorsan! Nálam is így kezdõdött hidd el aztán, tele vagyok szövõdménnyel.
Úgy kell mondani, hogy Addig nyújtózkodj, amíg kinyúlsz!
(Hofi)

Hofi Géza - Tiszta Örültek Háza

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

zzeN
zavvi kódok:

Your 10% code is: 1805-5WYL-DI5R

Your 20% code is: 1819-S7O7-7JL2

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Shep
Te nagyon beteg elmével rendelkezhetsz, vagy csak szimplán adod a hülyét.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Igen Komolyan.Multkor is ez volt.Mindenki pánikolt otp (csak mondok egyet)lement a mélybe 1 év múlva visszament a 3szorosára késõbb az 5x-ösére! Aki tud várni 2-3 évet sok millió ütheti a markát!