Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már csak 1 ember kellene :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Dobozosnál hihetetlenül megéri tényleg, hogy 190Ftot spóroljatok aztán szerencsétlen másik 2 majd valahogy több ezer forintos utazás vagy több száz forintos postai küldéssel megkapja mi? 😄DD Vicc
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Ha egyedül veszed: 2.5 Euro (kb. 760 Ft )
Ha 4-en vesszük fejenként: 1.875 Euro (kb. 570 Ft)
Miért ne spóroljunk, ha lehet? :-)
A játék szinten mindenhol 8/10 feletti értékeléseket kapott!!!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Persze, persze más mûfaj (jobb!), de Brothers in Arms-ba vagy egy Far Cry-ba se sok dolog történik 5 óra alatt.
5 óra single = Gáz. (Még akkor is, ha az az 5 óra zseniális.)
Mezei játékosok megmondták mindenféle fredítés nélkül.
/facepalm
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
( ettõl még a játék szar és bottal se )
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem mintha ennyi hazavágna, de ha már ki lehet használni...
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Don't forget to use your Extra 10% off* voucher to spend on your next order for Games, DVDs Toys and more, plus your Extra 20% off* voucher to spend on Clothing and Footwear.
Your unique 10% code is: 1807-WG87-WG6T
Your unique 20% code is: 1820-WXZ7-ETT6
Next PC upgrade: 2022
<#falbav>#falbav>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
itt még szó sem volt kihagyott suliról - én erre reagáltam.
bár ha a gyermekem jó tanuló lenne és semmi gond nem lenne vele, lehet, hogy évi egyszer megengedném neki, hogy mulasszon... ettõl még nem válna hirtelen "butává" 😊
namigaz, hogy még a közelében se vagyunk/vagytok az 50-60 éves kornak, de már elfeldtük milyen is (volt) gyereknek lenni :///
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
BF3 ér 2000Ft-ot, hogy az NFS-hez hozzáérjek, azért pedig nekem fizetnek 2000-et, tehát a kettõ együtt ingyen van. Mint minden ajándék.
A szívás, hogy ingyen sem kellene egyik sem... persze ajándék lónak... de komolyan.. mindennek van határa nem? 😊
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ilyen szar az Euro??? 😛
Mivel az osztály 95%-a el lógott akkor én minek maradtam volna ! 😄
Amugy 4 év alatt volt 308 igazolt órám !
De ez régen volt, még általánosban, ma már sajnos nem tehetem meg 😞
De nem tudom mit kell ezen ennyit lovagolni. Vannak ilyen fanatikusok, akik képesek hajnalig sorbaállni egy játékért, és másnap szabadságot kivenni. De nem ismerem õket, ergo nem ítélkezem fölöttük. Ha amúgy a munkában/tanulásban sikeresek, azt mondom, egy ilyen belefér...