Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
<#worship>

Már csak 1 ember kellene :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Megnéztem mi is ez. Kb. olyan mint valami 2D-s Minecraft. Nem tûnik rossznak. Én benne lennék 3.-nak.

Büdös Bohóc
Ez dobozos vagy netes letöltõs dolog?

Dobozosnál hihetetlenül megéri tényleg, hogy 190Ftot spóroljatok aztán szerencsétlen másik 2 majd valahogy több ezer forintos utazás vagy több száz forintos postai küldéssel megkapja mi? 😄DD Vicc

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Tinman
A Terraria 4-es pack-hoz keresünk Indigo-val még 2 embert.

Ha egyedül veszed: 2.5 Euro (kb. 760 Ft )

Ha 4-en vesszük fejenként: 1.875 Euro (kb. 570 Ft)

Miért ne spóroljunk, ha lehet? :-)

A játék szinten mindenhol 8/10 feletti értékeléseket kapott!!!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
A Demon's Soulsban 5 óra alatt az elsõ pálya, elsõ szintjének talán a 20. ellenfeléig jutottam el :-D

Persze, persze más mûfaj (jobb!), de Brothers in Arms-ba vagy egy Far Cry-ba se sok dolog történik 5 óra alatt.

5 óra single = Gáz. (Még akkor is, ha az az 5 óra zseniális.)

Már meg lett cáfolva:
Mezei játékosok megmondták mindenféle fredítés nélkül.

/facepalm

A 2-3 órához képest kb. a duplája! Bizony nem mindegy!

WTF? 4-5 órás kampány? Az már valami! <#vigyor>

Hát sok mindenben el lehet szöszmötölni még órákat, de nincs egyszerûen annyi pálya, az hogy ugyanazt megcsinálod idõre meg 3 elõzés helyett checkpoint van rajta azt becsületesen nem számolnám bele a játékidõbe 😊

Guren
hülyeség. normalon olyan 4-5 óra a kampány, nehezebb szinten több.

Totti5
Mezei játékosok megmondták mindenféle fredítés nélkül.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

hogy lett megcáfolva? kiadott a dice vagy ki csinálta egy sajtóközleményt? 😄 mert maga a játék írja a run idejét minden pálya töltése elõtt és kb 2 óra körül volt a végén

Totti5
Már meg lett cáfolva hogy a single olyan 6 óra és közben lehet challengeket is csinálni és kevés benne az átvezetõ eksön, szóval az 1-2 órás single BULLSHIT.

( ettõl még a játék szar és bottal se )

Shep
Hát kb az ami ért valamit a játékban de 1-2 perctõl még nem lesz jó a játék. Ráadásul ilyen "pályarombolás" azért a split Secondban fényévekkel jobb volt. Tipikusan ilyen egyszer végigviszed másnapra elfelejted kategória. Az elképzelés jó volt de a megvalósítás sajnos elég gyatra lett. Persze ettõl akinek tetszik annak egészségére, szórakozzon vele jól, nincs ezzel gond.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát ha az játéknak nevezhetõ ,hogy 3 óra alatt 2 órán keresztül videokat néztem meg a képernyõn felvillanó gombokat nyomkodtam, és a maradék 1 órában ténylegesen játszottam, nos hát akkor igen végigvittem a singlet. A multi jó az egy dolog csak az engem nem nagyon izgat egyelõre.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
fix30fps.

tehát igen.

Forza.

Akkor még két ember kell 😊

pointer4
A "játék színvonal" fogalomnak mi köze a grafikai megjelenéshez?
Tinman
Én :-)

Hiába szép, ha undorító a játékmenete...

Ki lenne benne egy 4-pack-ban? ~190 Ft-ot lehetne spórolni fejenként.

Nem mintha ennyi hazavágna, de ha már ki lehet használni...

ZsZso
Terraria ~ 760 Ft a Steamen még közel 23 órán keresztül

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Kongy
Látványilag szerinted ott van?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

IMYke2.0.0.0
Akkor a 2011-es színvonal a bányász béka seggét kell jelentse...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kongy
A lavinás pályához foghatót azért nem minden autós játékban látni 😉 Azt aláírom, hogy egysíkú, meg néha túl egyszerû, és néha csal is, de összességében hozza a 2011-es színvonalat. Legfõképpen a Frostbite 2-nek köszönhetõen.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ez az NFS egy vicc.. a csõ-autóverseny megtestesítõje. Még az is ki van számolva az egész játékban méterre hogy hol elõzheted meg a 200 ellenfelet a pályákon szépen sorban, ennyi erõvel magától is végigjáatszódhatna képernyõkímélõként 😄 de jól néz ki. Multiban lehet érdekesebb ha játszik vele valaki egyáltalán.

Kongy
Egyikben sem találkoztam durvább bugokkal, igaz a NFS csal már a játék vége felé, de a BF3 rendben volt.

bakkerman
végigjátszottad a BF3-at?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

grebber
The hut:

Don't forget to use your Extra 10% off* voucher to spend on your next order for Games, DVDs Toys and more, plus your Extra 20% off* voucher to spend on Clothing and Footwear.

Your unique 10% code is: 1807-WG87-WG6T
Your unique 20% code is: 1820-WXZ7-ETT6

Next PC upgrade: 2022

Shep
Hát ha nem lenne bughalom mindkettõ akkor még jó is lenne 😊

IMYke2.0.0.0
Egy félig kész játék + egy eleve hulladék termék együtt egy hétköznapi, magyar dolgozó fizetésének 1/6-áért!?!?

<#falbav>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
"játékért sorban álló és másnap szabadnapos hülyéket..."

itt még szó sem volt kihagyott suliról - én erre reagáltam.

bár ha a gyermekem jó tanuló lenne és semmi gond nem lenne vele, lehet, hogy évi egyszer megengedném neki, hogy mulasszon... ettõl még nem válna hirtelen "butává" 😊

namigaz, hogy még a közelében se vagyunk/vagytok az 50-60 éves kornak, de már elfeldtük milyen is (volt) gyereknek lenni :///

Forza.

DarkSector
Szegény ninnya. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Bocs... de zseniális😄

[merlinw.org]

ezt jol kiszamoltad. : D

MerlinW
Hááát... miután "legjobb ajándék" címen van reklámozva, nézzük csak:
BF3 ér 2000Ft-ot, hogy az NFS-hez hozzáérjek, azért pedig nekem fizetnek 2000-et, tehát a kettõ együtt ingyen van. Mint minden ajándék.
A szívás, hogy ingyen sem kellene egyik sem... persze ajándék lónak... de komolyan.. mindennek van határa nem? 😊

[merlinw.org]

w77d
fele ennyit ha ér a kettõ együtt..

DarkSector
Tudom, nekem az is soknak tûnik. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

a ket jatek ennyi. : )

DarkSector
Megéri ez a szar a 15ezret. 😊

Ilyen szar az Euro??? 😛

wesker24
Én se hiányoztam sose iskolából a 4 év alatt 1 igazolatlan órám volt !

Mivel az osztály 95%-a el lógott akkor én minek maradtam volna ! 😄

Amugy 4 év alatt volt 308 igazolt órám !
Kongy
én játék miatt sosem lógtam suliból, matek tz miatt már inkább 😄 nem is egyszer XD

Totti5
Középsuliban 4 év alatt 1 db igazolatlan órám nem volt! 😊

Én egyszer szülõi engedéllyel maradtam itthon, suli helyett a játékot választva - hasfájást szimuláltam 😄

De ez régen volt, még általánosban, ma már sajnos nem tehetem meg 😞
De nem tudom mit kell ezen ennyit lovagolni. Vannak ilyen fanatikusok, akik képesek hajnalig sorbaállni egy játékért, és másnap szabadságot kivenni. De nem ismerem õket, ergo nem ítélkezem fölöttük. Ha amúgy a munkában/tanulásban sikeresek, azt mondom, egy ilyen belefér...

Totti5
Én a megjelenést sem bírom. Direk olyan boltot, eladót keresek, aki odaadja megjelenés elõtt 1 vagy több nappal.

Daell Drow
Nem, buszpalyaudvaron ossze gyultunk. Es suli kapu helyett mentunk a partra, delben meg haza. Mintha mi sem tortent volna, igazolast nagy ivben leszartuk.
w77d
szülõi engedéllyel tetted?

Daell Drow
Regen pl en is lementem balaton partra csocsozni haverokkal iskola helyett stb, ez most mennyiben mas?
Daell Drow
Igazabol ez nem "csak" "fuggoseg" hanem egy eleterzes stb. Ahogy arty irta egy esemeny, kozoseg, mas hasonlo emberekkel valo talakozas stb.