Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
márpedig igenis buta, aki megengedi a gyerkének, hogy emiatt ne menjen iskolába, és buta a gyerek is, aki a játékot választja a suli helyett...

davidka003
Mondjuk ezt sosem értettem, hogy lehet valaki annyira függõ, hogy nem bír ki 1-2 napot amíg meghozza a posta.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

arty
mert butának titulálod azt, aki egy játékot, akár több éves várakozás után minél hamarabb szeretne látni, játszani 😊 ráadásul hasonló "fanatikusokkal" találkozhat, dumálhat, ismerkedhet meg.

semmiféle butaságot ill. negativat nem tudok belelátni a dologba - ez totál nem hasonlitható egy verekedéshez az 5 forintos vizeszsemléért 😊

Forza.

w77d
miért is?

arty
a butaságot jelenleg te jobban képviseled a legtöbb sorbanállónál... :/

Forza.

davidka003
Köszönöm Sims. <#idiota>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

w77d
igen, a buta rajongóról is szó van..

Köszi! 😊

arty
buta<>rajongó

Forza.

Gratula és sok boldogságot! 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

De legalább a jóból is jutott ma bõségesen: mától egyel többen vagyunk 😉

Erre a sajtos akcióra én is emlékszem. Már negyed órával elõtte egymást taposták az emberek a raktár elõtt 😄 Én meg a bolt elejébõl néztem és csak szánakoztam... Aztán pár darab sajtot fél perc alatt nagy acsarkodások közepette szétdobáltak, a többit meg gondolom elrakták a dolgozók... 😊

Amúgy az emberek igen is változnak. Egyre közönyösebbek és birkábbak lesznek. Mai, már majdhogynem szokásos történet: várom a buszt, kisebb tömeg, ahogy meglátjuk a buszt, szépen elkezdünk tömörülni... De a büdös dohányos birkája még csak véletlenül sem dobná el azt a kib*szott cigit, ott szívja a tömegben és fújja a füstöt az emberek pofájába... Vérnyomás fel, legszívesebben ököllel vertem volna az idióta fejét... Az ilyen dohányos birkákkal (jobb szó nincs rájuk) már nagyon tele van a hócipõm...

w77d
nagyon sok a buta ember.. lásd pl az éjfélkor egy játékért sorban álló és másnap szabadnapos hülyéket...

NEOreg3
azt hittem aktuális, azért linkelte be

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

MerlinW
Nem a dátum a lényeg. Az emberek meg nem változnak.

[merlinw.org]

NEOreg3
elég régi hír ez: 2009. június 08

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Totti5
Xboxon kétlem😊)

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Irányítás PS2õn is olyan volt mint most. Inkább a játékok közt vannak eltérések kezelhetõségben. Talán nem a legjobb választás FPSre a dualshock, ami kicsi, kényelmetlen, az ujjaid összeérhetnek. Persze ezek csak ergonómiai hibák. Aki nem képes ráállni, vagy nem akar, annak mindegy milyen kialakítású eszközzel játszik.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bakkerman
<#falbav><#violent> ha ez az eksön itthon lett volna,hétvégén már nyomnám az unchartedet

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

shaddam
Sok jó játéktól fosztod így meg magad.No meg azért nem ps2 szint a mérvadó manapság

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Tinman
Viszont nem kellett neki késõbb a rántott húshoz zsemlemorzsát vennie, maximálisan érthetõ a 100 db. 5 Ft-ért.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Héccáz píz a Media Marktban.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

davidka003
Kis off de hihetetlen, hogy mikre képesek az emberek kis spórolásért
Tescoban meg egyszer volt olyan, hogy 5 Ft volt a zsemle és ölték egymást az emberek. Majdnem agyon nyomtak pedig én nem is azért mentem. Gyökér csávó vett 100 db-ot csak azért, mert 5 Ft. pfff

Kis ON: Black Friday: majdnem egymillió Xbox 360-at adtak el

23 ezer Ft volt a 4 GB-os box Kinecttel együtt. Annyiért én is vettem volna.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Megjelenés elõtt 8 nappal volt crack. Aki akarta már végigjátszotta, de én multizni is szeretnék és nem akarom szétbarmolni elõre a gépet (ubilauncher a crackben nem kompatibilis az eredeti verzióval, így inkább várok... Buheráláshoz már nem sok kedvem van).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

bakkerman
és az még milyen korai,hogy a gém pénteken jelenik meg,de a haverom már a játék felén túlvan? 😄

Ne folytasd! CSAk kicsit korainak találom, hogy pénteken jelenik meg és már kedden kint van a patch, ráadásul ekkora méretû.

Na mindegy... "Tévedni emberi dolog" szólt a sündisznó és lemászott a drótkeférõl. <#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

The Hut
Your unique 10% code is: 1807-53P1-31QK
Your unique 20% code is: 1820-6N26-3773

Zavvi
Your 10% code is: 1805-BB9S-R77L
Your 20% code is: 1819-437I-MM6Z

Daell Drow
Teny hogy a humble jobb mint a royale, de ne vagjon foldhoz az a 1 dollar kulonbseg. Nekem pl egyik jatek sem volt meg, es ebbol 2 (runespell, eufloria) kifejezetten tervben volt steamen a vasarlasa. Igy jol jartam 4 dollarert meg kaptam 24 euronyi steames gamet.
Igen, arra gondoltam 😊 Köszi!
Már csak egy zavvi vagy hut kód kellene <#miaz>

marmint a uk blu-ray anthology-n? van angol felirat a filmeken es az extra lemezeken is.

Valaki? Mert ennyiért simán megrendelném!

Ellenben az ilyen ugri-bugri játékok és TPS-ek teljesen rendben vannak, remekül irányíthatóak és élvezhetõek.

Konzolon FPS = agyhalál.

Két Medal of Honor-t végigszenvedtem PS2-n. De csakis azért, mert a hangulat valahol felidézte bennem a régi MoH-okat, és jó volt. A másik két részt még nem volt erõm elindítani, pont a kontrolleres irányítás miatt... A Brothers in Arms-okat egy-egy indítás után felraktam Vaterára. CoD-okba még nem néztem bele, de szerintem azok is így fognak járni.

Még a Black-re ránézek, meg a Killzone-ra, háta nem kapok tõlük agyvérzést...

MerlinW
1. nem ez az elsõ játék, ami megjelenés elõtt javítást kap = a játék már terjesztésen van, a z élett nem áll meg, dolgoznak tovább, de a bolti kiadást már nem tudják már frissíteni érthetõ okokból.
2. A 743MB-os javítás fent van az Ubisoft oldalán...
3. PC Gamer cikk a patch-rõl

Folytassam?😊

[merlinw.org]

784 mb azonban csak a tört verziós patch (tört verziónál eleve voltak hibák is bõségesen ahogy olvastam). Úgyhogy koránt sem biztos, hogy ekkora lesz az eredeti tulajoknak is a javítása. Ha igen, akkor kérek megerõsítõ linket.

Alien-en van vajon angol felirat?

Kicsit korai 2 nappal megjelenés elõtt... És ugyanekkora méretû crackfix-et is láttam már pár órával ezelõtt.

Ráadásul mekkora buziság már, hogy látatlanban rendeld elõ a csomagot, és majd kapsz amit kapsz... (Mostani játékaik közül egyik sem érdekel.)
Meg ha jól értelmezem, akkor az ár sem fix, hanem van egy minimum, aminél ha többet fizetsz, akkor mások számára "lestrófolod" az árat? <#wilting> Berosálok, miket ki nem találnak...

Humble sokkal szimpatikusabb! És ott annyit fizetsz, amennyit akarsz. És mindig van legalább 2-3 játékuk, amiért érdemes megvenni a pakkot. (Eddig asszem csak legutóbbit hagytam ki).

MerlinW
Nem szeretem royale-t. A humble játékok sokkal jobbak😊

[merlinw.org]

Daell Drow
Az mar jopar napja megy, akkor mar inkabb uj indie royale.
pointer4
Ilyen kevés javítás, 784mb? Soronként 78mb ? 😄 Tudnak programozni 😄
Ez is olyan játék, hogy bmp, wav meg avi-ból áll és 1 exe file ? 😄 (voltak ilyenek 10 éve)
MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
Crackfix, mi?😊

v1.01:

- Fixed issue when in some situations smoke bombs didn't trigger properly
- Fixed issue with a Dares being displayed incorrectly
- Fixed various text overlaps caused by the localized representation of Keyboard buttons
- Multiple graphic improvements related to NVidia 3D vision (Added sky rendering options to game menu)
- Various small camera related fixes, like camera now follows a fresh respawned user if he spams the "Center Camera" action key
- Fixed some issues that sometimes occurred when switching between executables
- Eyefinity optimizations for superwide resolutions
- Various tweaks and fixes in Multiplayer related to Friends system
- Voice chat icon is now properly displayed when it's turned off
- Fixed problems with running game in offline mode

[merlinw.org]

http://static3.cdn.ubi.com/ac_revelations/ac_revelations_1.01_eu.exe

Ez akkor is csak crackfix... nézzétek meg az nfo-t, ha nem hiszitek.

Nem lehetetlen, a DVD legyártása után még dolgoztak a játékon, elsõ indításnál automatikusan frissül (de az ubi patch letöltõjét ki lehet nyomni a Steames updatekkel ellentétben).

Az csak crackfix. Ráadásul még pc-re ki se jött a játék, úgyhogy lehetetlen, hogy patch legyen.

Fõleg, hogy cdg-ben 4990 és ahhoz még doboz is van.

IMYke2.0.0.0
Assassins Creed Revelations v1.01 Update = 784 MB <#vigyor2><#zavart2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bakkerman
Dragon Age 2(ami egy több mint féléves játék) FÉLÁRON ~7700 forint??????? Aztakurva,ezek hol élnek??????