Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
semmiféle butaságot ill. negativat nem tudok belelátni a dologba - ez totál nem hasonlitható egy verekedéshez az 5 forintos vizeszsemléért 😊
Forza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Amúgy az emberek igen is változnak. Egyre közönyösebbek és birkábbak lesznek. Mai, már majdhogynem szokásos történet: várom a buszt, kisebb tömeg, ahogy meglátjuk a buszt, szépen elkezdünk tömörülni... De a büdös dohányos birkája még csak véletlenül sem dobná el azt a kib*szott cigit, ott szívja a tömegben és fújja a füstöt az emberek pofájába... Vérnyomás fel, legszívesebben ököllel vertem volna az idióta fejét... Az ilyen dohányos birkákkal (jobb szó nincs rájuk) már nagyon tele van a hócipõm...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tescoban meg egyszer volt olyan, hogy 5 Ft volt a zsemle és ölték egymást az emberek. Majdnem agyon nyomtak pedig én nem is azért mentem. Gyökér csávó vett 100 db-ot csak azért, mert 5 Ft. pfff
Kis ON: Black Friday: majdnem egymillió Xbox 360-at adtak el
23 ezer Ft volt a 4 GB-os box Kinecttel együtt. Annyiért én is vettem volna.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Na mindegy... "Tévedni emberi dolog" szólt a sündisznó és lemászott a drótkeférõl. <#nevetes1>#nevetes1>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Your unique 10% code is: 1807-53P1-31QK
Your unique 20% code is: 1820-6N26-3773
Zavvi
Your 10% code is: 1805-BB9S-R77L
Your 20% code is: 1819-437I-MM6Z
Már csak egy zavvi vagy hut kód kellene <#miaz>#miaz>
Két Medal of Honor-t végigszenvedtem PS2-n. De csakis azért, mert a hangulat valahol felidézte bennem a régi MoH-okat, és jó volt. A másik két részt még nem volt erõm elindítani, pont a kontrolleres irányítás miatt... A Brothers in Arms-okat egy-egy indítás után felraktam Vaterára. CoD-okba még nem néztem bele, de szerintem azok is így fognak járni.
Még a Black-re ránézek, meg a Killzone-ra, háta nem kapok tõlük agyvérzést...
2. A 743MB-os javítás fent van az Ubisoft oldalán...
3. PC Gamer cikk a patch-rõl
Folytassam?😊
[merlinw.org]
Meg ha jól értelmezem, akkor az ár sem fix, hanem van egy minimum, aminél ha többet fizetsz, akkor mások számára "lestrófolod" az árat? <#wilting>#wilting> Berosálok, miket ki nem találnak...
Humble sokkal szimpatikusabb! És ott annyit fizetsz, amennyit akarsz. És mindig van legalább 2-3 játékuk, amiért érdemes megvenni a pakkot. (Eddig asszem csak legutóbbit hagytam ki).
Ez is olyan játék, hogy bmp, wav meg avi-ból áll és 1 exe file ? 😄 (voltak ilyenek 10 éve)
[merlinw.org]
v1.01:
- Fixed issue when in some situations smoke bombs didn't trigger properly
- Fixed issue with a Dares being displayed incorrectly
- Fixed various text overlaps caused by the localized representation of Keyboard buttons
- Multiple graphic improvements related to NVidia 3D vision (Added sky rendering options to game menu)
- Various small camera related fixes, like camera now follows a fresh respawned user if he spams the "Center Camera" action key
- Fixed some issues that sometimes occurred when switching between executables
- Eyefinity optimizations for superwide resolutions
- Various tweaks and fixes in Multiplayer related to Friends system
- Voice chat icon is now properly displayed when it's turned off
- Fixed problems with running game in offline mode
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.