Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A csabai media markban 2000 ft a Premium games kiadású Borderlands goty. Nem tudjátok hogy jelent meg nálunk másik goty kiadás, vagy csak ez?
A másik meg hogy a kiadó honlapján az van írva hogy magyar kézikönyvel adták ki, a cdgalaxison a borítóján meg az van írva hogy angol a kézikönyv. Most akkor melyik?
w77d
ok, köszönöm 😊

Tinman
The Legend, Armored Princess, Crossworlds a helyes sorrend, de vigyázz!

A Crossworlds March of the orcs kampány valójában az AP egy kibõvített változata ezért ha csak nem akarod kvázi 2x letolni az AP-t, akkor a Crossworlds MotO kampánnyal folytatod a The Legend alapjátékot.

A Crossworlds 2 másik kampánya elég rövidke, de akkor is a végére hagyd õket, mert kell hozzá kellõ tapasztalat.

Jó 300 órányi játékot kívánok a sorozat kivégezéséhez :-) Én nem bántam meg a beleölt idõt :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
srácok a King's Bounty játékok hogy jönnek egymás után?

Nekem ezek vannak emg steamen: Armored Princess, Crossworlds, The Legend

IMYke2.0.0.0
...a rézbõrû, turbános emberkék foglalkozásának emlegetését én sem látnám szívesen a topikban...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Tudnám ,hogy jön a húsevéshez a vallás és a háború. Ha most összekapcsolod a nem esznek disznót és ezért robbantanak akkor ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Igen, ugyanarról beszélünk.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na akkor ezt ismételd meg úgy is, hogy értsem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MW2 Lightweight+Commando s&d? 😊

Én azt vallom, hogy mindent kell enni. Semmit nem kell túlzásba vinni, mértékkel táplálkozni, de rendszeresen, lehetõleg egy azon idõpontban.

És elengedhetetlen valamilyen mozgás (nem séta, házimunka, meg hasonló faszságok, amit sokan mozgásnak gondolnak, hanem a sport kell: futás, csapatjátékok!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az ilyen emberek miatt akik azt szajkózzák egész életükben amit anyukájuktól hallottak van ennyi vallásos marha és háború miattuk a földön 😞((

Shep
Az ilyen tudósok felfedezték témát hagyjuk már, minden szart bebizonyítanak amíg jó kis támogatás mellett csinálhatják. Azt is bebizonyították ,hogy a mozgás káros, mert megterheli az ízületeket. Wáó tényleg? És ezért még pénzt is kaptak. Milyen normális országokról beszélsz? Én nem igazán tudok olyan helyrõl (jó nyilván ez az én hiányosságomat tükrözi) ahol naponta tömik magukba a húst mert az az egészséges. Változatos, tápláló egészséges étrend ez kell, nem pedig az állandó hús, nem vagyunk mi oroszlánok. Az ember mindenevõ vagyis az étrendnél is meg kell találni az ehhez leginkább illeszkedõ középutat.

Tészta meg fõzelék esetleg köret egy normális országban. Itt meg 'ebéd' egy kanál tejföllel 😄.. elhiszem hogy te ezt megszoktad és eléldegélsz rajta, mások meg a még rosszabbat megeszik kínjukban mert NINCS MÁS, de ez a helyzet teljesen abszurd. 2011 van, utána lehet olvasni, felfedezték a tudósok hogy mi kell a testednek, és ezt az országod megtagadja tõled. Ez az életbõl is kiábrándít, egy afrikai szerencsétlen ország szintjét látni itt minden jó közepén.

benőmenő
Errõl annyit, hogy mielõtt visszavittük körbekérdeztük kéri-e valaki, akinek ízlik, vagy csak simán éhes volt, mert repetát nem nagyon adtak. Kárba csak az ment, ami a kutyának nem kellett.
Shep
Menza nélküli témáról meg csak annyit, hogy míg mi annak idején mindent (na jó a csurgatott tojás levest, meg a köménymaglevest nem) megettünk addig a mai pulyák válogatnak nem jó nekik semmi helyette mennek csipszet meg meleg szendvicset zabálni a büfébe. Nyilván akiknek otthon se sok jut azok most is megeszik sõt alig várják az ebédet, ahogy annak idején mi is.

Shep
Tésztafélék, fõzelékek, rizs ilyesmikrõl hallottál már. Az állandó egyoldalú húsevés káros. Változatosan kell enni amibe bõven belefér, hogy hetente csak 2x eszel húst.

Nem, ez az egészséges táplálkozás. Kell a szervezetnek a fehérje, egyszerûen kevesebb nélküle a teljesítmény. Rossz szokás nem enni, háborús körülmények közt volt ekkora gond legutóbb... Ez az ország ott tart, hogy a moslékot / börtönkosztot is visszasírják, mert már az sincs.

Shep
Miért is kellene minden nap húst enni? Pont, hogy nem kellene, régen sem jutott minden napra hús, sõt ... . Ez csak ilyen civilizációs, jóléti marhaság.

Nem az emberek primitívek hanem ilyen szar a helyzet magyarországon. Éheznek az emberek, egy fizetésbõl nem tudsz rendesen étkezni. pl. minden nap húst kéne enni és egy átlag magyar heti 1-2x eszik egy rendesebb adagot.. és az se minõségi termék a legtöbb ilyen áruházból ahol a többség vásárol.

Totti5
23ezres boxért simán bepróbálkoztam volna én is😊) élelmiszert nyilván nem, de vannak akiknek nagyon számít hogy 20 helyett 5 ft valami. Addig örülj amíg neked ez nem számít és megtudod venni a drágábbat is akár.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bakkerman
<#nevetes1><#eplus2>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakvarnyu
Á ez de kínos, elképesztõ milyen primitiv az emberek nagy része és ezek között kell valahogy élni😞

Büdös Bohóc
én meg leszarom, hogy milyen lett, keresni szoktam meg a kedvenceket túrni, emailben kapom úgyis mindig a felíratkozásokat

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

arty
csak az ugye nem mérvadó 😊

4 óra alatt a játékban ~1 órát "haladtam" ... persze ezt sem érdemes easyn játszani - kb semmit sem

Forza.

IMYke2.0.0.0
Ezalatt a beállításokat, és a saját videók, feliratkozások, és feliratkozók rendezését értem.

A görgetés engem a Youtube-on nem zavar. Máshol igen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nekem így pont jó. A korábbi volt átláthatatlan.

NEOreg3
annyit látok, hogy a feliratkozásokat, meg az ajánlott videókat 1 lapra tették 2 helyett, és mostantól sokkal többet kell görgetnem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Guren
látszik, hogy nem vagy feliratkozva sok csatornára

Ettõl nem lesz jobb, csak átláthatatlanabb...

NEOreg3
semmivel se lett jobb

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Privi ment!

Kösz, hogy intézted, nekem nem lett volna rá idõm ma! Most meg rohannom kell melózni 😞

Küldtem privit.

Tinman
Köszönjük :-)

INDIGO, GUNDARK1234! Kérlek p.ü.-ben küldjetek Steam felhasználó nevet!

Amúgy megvéve, pointer4-nek már el is küldtem Steam-en keresztül!

Neked és a többieknek is elküldöm az utaláshoz szükséges infókat.

565 Ft lett fejenként!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Most te tényleg... vagy csak tetteted?😊

[merlinw.org]

zorrobomber
mondjuk hogy jobb legyen?

Hmm. Megjött az AC:Revelations CE. Azt hittem olyan nagy lesz mint a Brotherhood-é de nem. Ez amolyan titokdoboz stílusú kettényiló-kiemelõs megoldás. Alig nagyobb mint egy dvd tok. De azért tetszik 😊

Ez mi ez? <#ijedt> Tudnám, hogy mi a tökömnek kell minden programot, oldalt szétszarni ezekkel az "újításokkal".

pointer4
Itt a 4., ha kell még 😄
Shep
Mert azt meg ultra mega hárdkorban nyomtam.

Shep
Hát nem ézi volt, hanem veri veri veri ézi.

Guren
visszakerestem ManicTime-ban és nekem a BF3 5,29, az MW3 meg 4,51 óra volt. nem tudom, azt a 8 órát hogy hoztad össze =D

arty
de nem is az a mérvadó, ha valaki easyn végiggklikkeli 3-4 óra alatt 😉

Forza.

Shep
Igen, kulcsszavak a neked és a gamepaddal. Azt hagy tudjam már én jobban ,hogy nekem melyik mennyi volt. BF 3 max 4 óra, COD meg 8.

arty
6-7 óra volt nekem a szingli (hardon, gamepaddal, nem rohanva)

codot nem próbáltam, de az is kb ennyi lesz, ahogy olvasgattam

Forza.

Shep
Hát volt aki számára nem.

Arty jó akkor 3,5 de a COD a duplája volt.

Guren
jó, nem tetszett a játék, értettük elsõre is.

arty
az se 3 óra, ne ferdíts már

Forza.

Shep
Tisztázzuk már, hogy én nem az NFS-rõl hanem a BF rõl beszélek. mivelhogy a kolléga azt kérdezte. NFS kampány 3 óra ebbõl 1 óra újra próbálkozás meg átvezetõ. Challenge-ek ez nyilván kitolják de mint írtam én nem arról beszéltem.

arty
"más mûfaj (jobb!)"

úgyérted szarabb?

(ugye, hogy nemérdemes izlésrõl ilyesmit kijelenteni?)

Forza.

IMYke2.0.0.0
OFF: durván megváltozott a Youtube...