Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem feltétlen hazug a sajtó, de ott is szubjektíven ítélnek. Mert a szórakoztató termékek tesztje ilyen, szubjektív. Ez nem egy hardver, ami vagy jó vagy nem jó. Ez már ízlés kérdése, azok meg annyira különbözõek, mint a pofonok ugyebár. Hibát meg mindenbe lehet találni szerintem, ha keresi az ember.
Ilyen kontextusból nézve a dolgokat kár is itt gyõzködni a másikat (sajnos én sokszor beleesek ebbe a hibába ), hogy mi a jó és mi a nem jó, mert úgy is mindenki maga fogja megítélni a dolgokat. És ez így van rendjén. Próbáld ki az új Saints-t is, hátha tetszik. Legfeljebb elpazarolsz egy kis sávszélt és pár percet az életedbõl (én igen sok fenntartással kezdtem bele a 2. részbe annó megjelenés után egy évvel, de baromi nagyot csalódtam és nagyon jól szórakoztam vele, számtalan hibája ellenére is.)
Ui.: Skyrim nekem pl. mindenestûl tetszik, mozgást, animációt és karaktereket (szerintem az arcok valami fenomenálisak lettek) beleértve.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nem szerettem volba belegázolni senki lelkébe és mindenki azt élvez amit akar ( számomra a Mafia 2 nyújotta a legjobb ótókázós lõdözõs story játékot ), csak ne üssük már a GTAt, amikor az az etalon, és mindenben több mint bármi más ami létezik. GTA vagy RDR hosszú tartalmas storyt kínál, az SR ennek csak a töredékét csak és azt is közepesen. Nem játszottam a 3al csak videók alapján alapján nyomom a rizsát és az olvasottak alapján, de ki fogom próbálni, hátha!. Persze ilyenkor jön hogy a sajtó hazug😊 SR2be belekezdtem, de pár óra után kikapcsoltam.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Igen, az 5-ben lesz. Remélem végre visszakerül a GTA sorozat a méltó helyére az 5. résszel.
Képzeld SR3-ban is repkednek a villanyoszlopok, ha nekik mész. Szóval, akkor fizika kipipálva ott is.
Gravitáció hat a kasznira, de taknyon csúszik a kocsi (mondta ezt olyan is, aki egy másodpercet se játszott a játékkal, de van autója és ezt vette észre elõször).
"A történet meg a többi nem igazán érdekel, mert egyetlen GTAt sem vittem végig." Na akkor te érdemben meg tudod ítélni ezt az egész SR-GTA vitát, csak gratulálni tudok. Innentõl nincs több kérdésem.
AC-ben mit akarnál rombolni? Karddal szétvered a házfalakat vagy mi? <#csodalk>#csodalk>
Hát ha neked ilyen dolgok fontosak egy játékban, mint grafika, fizika, idõjárás, meg ragdoll, akkor nincs mirõl beszélnünk... Amikor még én kezdtem az volt a lényeg, hogy szórakozzunk, nem az ilyen dolgokra figyeltünk oda (mai generáció 99 %-a agyfaszt kapott volna pl a Civilization 1-tõl, ahol nemhogy a fentebbi dolgok nem voltak benne, de négyzetekbõl álltak a katonák és csak egymásra csúsztak rá, amikor harc volt, mégis imádtam, mert szórakoztatott!).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Annyi Easter Egg van benne, hogy döbbenetes!
Folyamatosan fenntartja az érdeklõdést - az ökörködés lehet egy faktor, ha szar a játék, akkor semmit sem ér. A SR3 pedig remek játék, elegyíti a hangulatot, és a szórakoztatást.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- Jó volt a sztori, adta magát a bandaháborús minigame
- Nem csak tolta magába a fõhös a kaját, hanem az kihatással volt az alkatára, így akár izmossá vagy véznává is tehetõ volt a gyúrás funkció miatt.
- Volt szerencsejáték, normális ruházkodás, különbözõ tanulható harci stílusok, rengeteg féle mellékküldetés (ezek nagy része eltûnt a GTA 4-bõl), lehetett repülõt vezetni és ingatlanokat is vásárolni, volt rendõr, mentõs, tûzoltós mellékküldetés is(GTA4-bõl ezek is szépen kikerültek, feláldozásra kerültek a realitás oltárán).
Sztori kivételével az egyéb tevékenységek eltûntek a GTA4-bõl, maradt a barátkozás (bowling, kajálás, darts, piálás), amik 10. alkalommal már inkább frusztrálóak voltak, mint érdekfeszítõek. Autóversenyek szintén. Egyetlen értelmes mellékküldetés a bérgyilkososdi és a drogfutárkodás lett, valamint még talán a taxizás.
CSak azért írtam le újra, hogy lássátok, hogy kaptunk egy sokkal butább GTA,mint az elõdje (parasztvakítást meg valaki vagy beveszi vagy nem.)
De ízlések és pofonok különbözõek, nem papolok tovább.
"A történet meg a többi nem igazán érdekel, mert egyetlen GTAt sem vittem végig."
Ha nõi fõhõst indítasz, akkor egy akció közepette - amikor Shaundit ki kell menekíteni a "barátja" karmai közül, és haladunk tovább a történetben - hõsnõnk elkezdi pedzegetni, hogy vajon bejönne-e õ Pierce-nek... amikor pasival vagy, akkor Shaundinak.
Emellett, olyan hangulatos beszélgetések vannak a 2. részben, ami miatt életszagúbb a sztori, ami miatt nyugodtan állíthatom, a GTA4 elmehet a sarokba.
A történet meg a többi nem igazán érdekel, mert egyetlen GTAt sem vittem végig.
AC a sok járókelõvel és a szép grafikával kellemes, de ott nincs más. Rombolni semmit nem lehet, mert minden statikus, és az NPCk fizikája is kezdetleges, sokszor rettenet bugos a ragdoll, már ha beadja rájuk, de az álltalános dolog hogy ha a tetõn megölöm az õrt akkor a teste 4/5öde vizszintesen lög a levegõben a párkányról, mert a talpba érinti azt... Idõjárás sincs, csak napszak.
SR-hez képest reálisabb, de semmiképp se életszerû. Egyébként meg nekem unalomba fulladt GTA4, SR-ekkel és a régi GTA-kkal szemben. Na majd hátha az új részben több lehetõség lesz.
GTA SA-ban is lehetett repkedni 10 méterrel a házak felett, csak ezt a GTA 4-ben lebutították annyira, hogy ki is került a játékból.
Sr-ben van Fizika, város meg annyira él, amennyire kell. GTA 4-ben a nagy város él duma elég unalmas, olyan hû de nagy dolgokat ott én nem tapasztaltam, amivel annyira kiemelkedne a többi közül.
GTa 4 újítása 2 dologban merül ki: Grafika (hányingerem van az ilyen újításoktól, ez a parasztvakítás kategória) és az élõ város (amibõl túl sokat nem tapasztalsz (Ha már élõ város, akkor inkább Assassins Creed sorozat!).
"Szuperhõst játszani, a másik szájába fingani": 1. GTA4-ben Nikó kb. egy regimentnyi maffiózót lemészárol, õ akkor kicsit sem szuperhõs (minden játékban a fõhös szuperhõs, ha még nem vetted volna észre).
2. szájába fingani nem lehet senkinek (tauntot meg nem kötelezõ használni, egyébként meg a való világban is provokálják az emberek egymást néha.)
GTA Realításáról meg annyit, hogy szinte taknyon csúsznak benne a kocsik...
Honnan érdemes Wii-játékokat venni? Itthon elég drágák. Továbbá van olyan infó is, hogy amerikából ne, az NTSC-PAL szabványok miatt - így marad európa.
Paypal-számla van.
Elõre is köszönöm.
Ki a fütyit érdekel, hogy háborús barátunk bosszút állni megy Amerikába?!
Nem vagyok szimulátor rajongó - ezért kábé leszarom, hogy nem állítható felfüggesztés, kopó abroncsok, különbözõ nyomatékok, és turbófeltöltõk, esetleg komplett féktárcsa cserék kellenek ahhoz, hogy egy "SANDBOX" játékban kocsikázhassak.
Senki sem kötelez arra, hogy ökörködj a Saint's Row 3-ban.
Én például egyetlen egyet sem ütöttem még a Penetratorral, és nem vettem elõ egyetlen DLC-anyagot sem
Ha kicsit is vennéd a fáradtságot, és élveznéd is a játékot, nem pedig elemeznéd, egyszerûbb lenne ám az életed - a Saint's Row-sorozattal kapcsolatban mindenképp.
Többieknek: Hál' Istennek, hogy a fejlesztõk még csak majmolni sem akarják az egyre unalmasabb és unalmasabb GTA-sorozatot.
A sorozat a San Andreas után meghalt. Az 5. rész szebb lesz, mint más, az biztos. De, lehet, de mivel komolykodik, az is ahamr unalmas lesz, garantálva.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
és valakinek pont ezért tetszik jobban a saints row.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Ráadásul az SR1 fonalát folytatja, míg GTA-knál mindegyik különbözik, ami nem baj, csak egyre ötlettelenebb és unalmasabb az egész.
Egyébként ha nem akarsz ökörködni SR-ben nem is kell... legalábbis az 1 és 2 részben nem kényszerített rá senki.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
szuperhõst játszani, meg zúzni és a másik szájába fingani biztos jó, és olyan amit más nem tud, csak a GTAt ne keverjük már bele...
Csak 10%-os kódom nincs még mindig, pedig már egy Yakuza 4-et is kinéztem mellé :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Isten király a Saints Row 3. Bünteti a teljes(!) GTA-sorozatot.
Next PC upgrade: 2022
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Next PC upgrade: 2022
Akkor tehát létre kell hozzá hozni egy n+1-edik accontot... Szuper!
4th: SimCity Societies – £3.74
5th: Dead Island – £20.97
6th: The Witcher – £3.74
7th: Off-Road Drive – £9.98
8th: They have an image for Fallout 3
9th: Modern Warfare 2 – £9.98
10th: GTA4
11th: Napoleon: Total War – £6.24
12th: Empire and Napoleon: Total War
13th: The Stronghold Collection – £4.99
14th: No image loading
15th: Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad – £12.48
16th: Duke Nukem Forever – £7.48
17th: Crysis 2 – £3.74
18th: Mirror’s Edge – £3.74
19th: Hunted: The Demon’s Forge – £7.49
20th: Company of Heroes Complete Bundle – £7.88
21st: DCS: Black Shark – £8.68
22nd: Total War Collection – £19.70
23rd: Dragon Age II – £3.74
24th: Dragon Age: Origins
25th: Smugglers IV: Doomsday – £6.24
26th: Magicka – £1.99
27th: Democracy 2 – £3.74
28th: Fallout: New Vegas – £14.98
29th: Two Worlds II – £7.49
30th: The Saboteur – £3.74
31st: Dirt 3 – £14.98
Forza.
"A bõvítményekhez internetkapcsolat és 5,34 GB tárolóhely szükséges. Egyszeri beváltás lehetséges."
Magyarán, megkapod az alapjátékot, és egy letöltõ kódot, amivel EGYSZER, azaz egyetlen alkalommal (!) letöltheted a kiegészítõket, és szevasz. Jól értelmezem? Milyen munka már ez!???