Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

* baromi nagyot csalódtam, de pozitívan.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem gázoltál szerintem senkinek a lelki világába, legalábbis nekem nem. Kifejtetted a véleményed, én is megtettem. Nem fogunk megegyezni, de ezzel semmi baj nincs. <#smile>

Nem feltétlen hazug a sajtó, de ott is szubjektíven ítélnek. Mert a szórakoztató termékek tesztje ilyen, szubjektív. Ez nem egy hardver, ami vagy jó vagy nem jó. Ez már ízlés kérdése, azok meg annyira különbözõek, mint a pofonok ugyebár. Hibát meg mindenbe lehet találni szerintem, ha keresi az ember.

Ilyen kontextusból nézve a dolgokat kár is itt gyõzködni a másikat (sajnos én sokszor beleesek ebbe a hibába ), hogy mi a jó és mi a nem jó, mert úgy is mindenki maga fogja megítélni a dolgokat. És ez így van rendjén. Próbáld ki az új Saints-t is, hátha tetszik. Legfeljebb elpazarolsz egy kis sávszélt és pár percet az életedbõl (én igen sok fenntartással kezdtem bele a 2. részbe annó megjelenés után egy évvel, de baromi nagyot csalódtam és nagyon jól szórakoztam vele, számtalan hibája ellenére is.)

Ui.: Skyrim nekem pl. mindenestûl tetszik, mozgást, animációt és karaktereket (szerintem az arcok valami fenomenálisak lettek) beleértve.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kongy
TPS nézetben én is hányok tõle 😄 2005-ös színvonal az a mozgás XDDD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Skyrim tájai nagyon szépek és itt be is lehet fejezni a felsorolást. Karakterek rondák, animációk BOTRÁNYOSAK.

Nem szerettem volba belegázolni senki lelkébe és mindenki azt élvez amit akar ( számomra a Mafia 2 nyújotta a legjobb ótókázós lõdözõs story játékot ), csak ne üssük már a GTAt, amikor az az etalon, és mindenben több mint bármi más ami létezik. GTA vagy RDR hosszú tartalmas storyt kínál, az SR ennek csak a töredékét csak és azt is közepesen. Nem játszottam a 3al csak videók alapján alapján nyomom a rizsát és az olvasottak alapján, de ki fogom próbálni, hátha!. Persze ilyenkor jön hogy a sajtó hazug😊 SR2be belekezdtem, de pár óra után kikapcsoltam.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

<#ticking> Nem a modderektõl veszi az ember a játékot, hanem a készítõtõl.

Igen, az 5-ben lesz. Remélem végre visszakerül a GTA sorozat a méltó helyére az 5. résszel.

Már ott kezdõdik a dolog, hogy ki a fenét érdekel a grafika? Lehet valami csili-vili tartalomba meg egy nagy nulla (Van ellenpélda is: Skyrim, rengeteg szórakoztató tartalom és gyönyörû grafika. Legalább Bethesda most megmutatta, hogy lehet ezt a sandbox mûfaj-t jól csinálni!).

Képzeld SR3-ban is repkednek a villanyoszlopok, ha nekik mész. Szóval, akkor fizika kipipálva ott is.

Gravitáció hat a kasznira, de taknyon csúszik a kocsi (mondta ezt olyan is, aki egy másodpercet se játszott a játékkal, de van autója és ezt vette észre elõször).

"A történet meg a többi nem igazán érdekel, mert egyetlen GTAt sem vittem végig." Na akkor te érdemben meg tudod ítélni ezt az egész SR-GTA vitát, csak gratulálni tudok. Innentõl nincs több kérdésem.

AC-ben mit akarnál rombolni? Karddal szétvered a házfalakat vagy mi? <#csodalk>

Hát ha neked ilyen dolgok fontosak egy játékban, mint grafika, fizika, idõjárás, meg ragdoll, akkor nincs mirõl beszélnünk... Amikor még én kezdtem az volt a lényeg, hogy szórakozzunk, nem az ilyen dolgokra figyeltünk oda (mai generáció 99 %-a agyfaszt kapott volna pl a Civilization 1-tõl, ahol nemhogy a fentebbi dolgok nem voltak benne, de négyzetekbõl álltak a katonák és csak egymásra csúsztak rá, amikor harc volt, mégis imádtam, mert szórakoztatott!).

Totti5
Nem mindegy hogy heli vagy repülõ? biztos moddoltak bele pécén bõinget😊, amúgy az 5ben lesz elvileg.

IMYke2.0.0.0
Igen, ezért írtam, hogy vele állt meg az igazi Grand Theft Auto.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ha játszanál vele, akkor tudnád, hogy a SR3-ban is van napszak.
Annyi Easter Egg van benne, hogy döbbenetes!

Folyamatosan fenntartja az érdeklõdést - az ökörködés lehet egy faktor, ha szar a játék, akkor semmit sem ér. A SR3 pedig remek játék, elegyíti a hangulatot, és a szórakoztatást.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

És hol az SA repülõje? Sehol!

San Andreas is igen csak komoly téma volt, ott mégis fent tudták tartani az érdeklõdést:
- Jó volt a sztori, adta magát a bandaháborús minigame
- Nem csak tolta magába a fõhös a kaját, hanem az kihatással volt az alkatára, így akár izmossá vagy véznává is tehetõ volt a gyúrás funkció miatt.
- Volt szerencsejáték, normális ruházkodás, különbözõ tanulható harci stílusok, rengeteg féle mellékküldetés (ezek nagy része eltûnt a GTA 4-bõl), lehetett repülõt vezetni és ingatlanokat is vásárolni, volt rendõr, mentõs, tûzoltós mellékküldetés is(GTA4-bõl ezek is szépen kikerültek, feláldozásra kerültek a realitás oltárán).

Sztori kivételével az egyéb tevékenységek eltûntek a GTA4-bõl, maradt a barátkozás (bowling, kajálás, darts, piálás), amik 10. alkalommal már inkább frusztrálóak voltak, mint érdekfeszítõek. Autóversenyek szintén. Egyetlen értelmes mellékküldetés a bérgyilkososdi és a drogfutárkodás lett, valamint még talán a taxizás.

CSak azért írtam le újra, hogy lássátok, hogy kaptunk egy sokkal butább GTA,mint az elõdje (parasztvakítást meg valaki vagy beveszi vagy nem.)

De ízlések és pofonok különbözõek, nem papolok tovább.

IMYke2.0.0.0
Kész, ezzel vált hiteltelenné az egész:

"A történet meg a többi nem igazán érdekel, mert egyetlen GTAt sem vittem végig."

IMYke2.0.0.0
Csak azok tudhatják, akik játszottak a Saint's Row 2-vel:

Ha nõi fõhõst indítasz, akkor egy akció közepette - amikor Shaundit ki kell menekíteni a "barátja" karmai közül, és haladunk tovább a történetben - hõsnõnk elkezdi pedzegetni, hogy vajon bejönne-e õ Pierce-nek... amikor pasival vagy, akkor Shaundinak.

Emellett, olyan hangulatos beszélgetések vannak a 2. részben, ami miatt életszagúbb a sztori, ami miatt nyugodtan állíthatom, a GTA4 elmehet a sarokba.

Totti5
Van helikpoter a GTA4be, lehet repkedni bárhova.

Totti5
GTA grafikailag, kidolgozásban üt mindent. Van napszak, van idõjárás és egy hatalams terület, de ami a lényeg hogy a tereptárgyak ami nem betonba van öntve, mindennek van fizikája. Autóknak, járókelõknek, és objektumokok kölcsönhatásban vannak egymással. Autónak van felfüggesztése a gravitáció rendesen hat a kerekekre és a kasznira. Eufória... ez a legjobb fizikai motor jelenleg.

A történet meg a többi nem igazán érdekel, mert egyetlen GTAt sem vittem végig.

AC a sok járókelõvel és a szép grafikával kellemes, de ott nincs más. Rombolni semmit nem lehet, mert minden statikus, és az NPCk fizikája is kezdetleges, sokszor rettenet bugos a ragdoll, már ha beadja rájuk, de az álltalános dolog hogy ha a tetõn megölöm az õrt akkor a teste 4/5öde vizszintesen lög a levegõben a párkányról, mert a talpba érinti azt... Idõjárás sincs, csak napszak.

Valósághû, hogy fél New York-ot le tudja mészárolni? Fél rendõrörsöt kiírtja, arrébb megy 3 sarkot és hirtelen törlõdik a priusza? Áthajt a piroson, elüt egy gyalogost nem történik semmi? Megeszik egy hotdogot és feltöltõdik az élete?...satöbbi.

SR-hez képest reálisabb, de semmiképp se életszerû. Egyébként meg nekem unalomba fulladt GTA4, SR-ekkel és a régi GTA-kkal szemben. Na majd hátha az új részben több lehetõség lesz.

GTA SA-ban is lehetett repkedni 10 méterrel a házak felett, csak ezt a GTA 4-ben lebutították annyira, hogy ki is került a játékból.

És még akkor abba bele se mentem, hogy realitás szerint mindenki feküdne egy mellkaslövéstõl, erre GTA 4-ben ugyanúgy csámborog még tõle a rendõr, mint SR-ben. Hagyjuk ezt a realítás dolgot, mert ez eleve epiq fail egy videójáték kapcsán.

Lehet, hogy SR komolytalan, de GTA 4 meg baromi unalmas, sztorija is tele van klisékkel. Semmi újat nem tudott mutatni az elõzõ részekhez (max a grafikát), sõt visszalépés volt.

Sr-ben van Fizika, város meg annyira él, amennyire kell. GTA 4-ben a nagy város él duma elég unalmas, olyan hû de nagy dolgokat ott én nem tapasztaltam, amivel annyira kiemelkedne a többi közül.

GTa 4 újítása 2 dologban merül ki: Grafika (hányingerem van az ilyen újításoktól, ez a parasztvakítás kategória) és az élõ város (amibõl túl sokat nem tapasztalsz (Ha már élõ város, akkor inkább Assassins Creed sorozat!).

"Szuperhõst játszani, a másik szájába fingani": 1. GTA4-ben Nikó kb. egy regimentnyi maffiózót lemészárol, õ akkor kicsit sem szuperhõs (minden játékban a fõhös szuperhõs, ha még nem vetted volna észre).
2. szájába fingani nem lehet senkinek (tauntot meg nem kötelezõ használni, egyébként meg a való világban is provokálják az emberek egymást néha.)

GTA Realításáról meg annyit, hogy szinte taknyon csúsznak benne a kocsik...

Sziasztok.
Honnan érdemes Wii-játékokat venni? Itthon elég drágák. Továbbá van olyan infó is, hogy amerikából ne, az NTSC-PAL szabványok miatt - így marad európa.
Paypal-számla van.
Elõre is köszönöm.

IMYke2.0.0.0
Hiszed vagy sem, engem meg pont a "realitás" taszít egy sandbox játékban.

Ki a fütyit érdekel, hogy háborús barátunk bosszút állni megy Amerikába?!

Nem vagyok szimulátor rajongó - ezért kábé leszarom, hogy nem állítható felfüggesztés, kopó abroncsok, különbözõ nyomatékok, és turbófeltöltõk, esetleg komplett féktárcsa cserék kellenek ahhoz, hogy egy "SANDBOX" játékban kocsikázhassak.

Senki sem kötelez arra, hogy ökörködj a Saint's Row 3-ban.

Én például egyetlen egyet sem ütöttem még a Penetratorral, és nem vettem elõ egyetlen DLC-anyagot sem .

Ha kicsit is vennéd a fáradtságot, és élveznéd is a játékot, nem pedig elemeznéd, egyszerûbb lenne ám az életed - a Saint's Row-sorozattal kapcsolatban mindenképp.

Többieknek: Hál' Istennek, hogy a fejlesztõk még csak majmolni sem akarják az egyre unalmasabb és unalmasabb GTA-sorozatot.

A sorozat a San Andreas után meghalt. Az 5. rész szebb lesz, mint más, az biztos. De, lehet, de mivel komolykodik, az is ahamr unalmas lesz, garantálva.

bakkerman
persze persze,minden ember más és más,más az ízlése stb...ez így van rendjén,de nagy tömegekre lebontva,az SR sose fog a GTA nyomába érni,szerintem csak a San Andreasból annyit adtak el,amennyit a 3 SR részbõl összesen,és akkor még ott a GTA IV is...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Guren
"nem repkedhetünk a város felett 10 méterrel vadász repülõvel,és nem mészárolhatunk kedvünkre,minden megtorlás nélkül tankokkal..."

és valakinek pont ezért tetszik jobban a saints row.

bakkerman
igen,játék mindkettõ,de a két gém összehasonlításában ez egy plusz pont a GTA-nak. mindkettõvel el lehet ütni az idõt,de a GTA-ba jobban beleélem magam,mert életszerûbb,egy kelet európai faszi elmegy az amerikai álomba,és az alvilágban köt ki,gyakorlatilag neki az életét követhetjük figyelemmel,és alakíthatjuk a sorsát. nem repkedhetünk a város felett 10 méterrel vadász repülõvel,és nem mészárolhatunk kedvünkre,minden megtorlás nélkül tankokkal...

Guren
miért érv a gta mellett az, hogy komoly és reális? egy ki#&{ðÄott játékról beszélünk.

w77d
az SR3 viszont már túlságosan elment a hülyeség felé.. persze, kell ilyen is, de én azért a GTA-t komolyabbnak tartom, agyatlan hülyülés szempontjából pedig az SR3 a jobb

bakkerman
a GTA-nak komoly története van,több szálon fut a cselekmény,életszerûbb sokkal mint az SR széria,nekem bejött az SR3,mert a hangulata zseniális,és pár órára lazán ellehet vele ökörködni,és ezen van a hangsúly,az ÖKÖRKÖDÉSEN! a komolyságnak a kósza szellõjét se véltem felfedezni az SR-ben,cask mentem,csináltam a dolgokat,de ennyi. nálam tipikus 2000 Ft-os játék,egyszer letolom,és kész,elhülyülök vele. a GTA és az SR között ég és föld a különbség

Büdös Bohóc
Mármint a SR3. Idióta ökörség, gagyi, ahogy alább is írják

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Tinman
Az SR2 sztorija k. jó!
Ráadásul az SR1 fonalát folytatja, míg GTA-knál mindegyik különbözik, ami nem baj, csak egyre ötlettelenebb és unalmasabb az egész.

Egyébként ha nem akarsz ökörködni SR-ben nem is kell... legalábbis az 1 és 2 részben nem kényszerített rá senki.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Büdös Bohóc
köze nincs a GTAhoz, az egy gagyi fos

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Totti5
Miben bünteti? az ökörségekben biztos, mert a GTA reális az SR meg az ellenkezõje, de a város lófütyi a GTAhoz képest, nincs benne élet, sablonos fizika, rövidke lószar story, gyenge grafika.

szuperhõst játszani, meg zúzni és a másik szájába fingani biztos jó, és olyan amit más nem tud, csak a GTAt ne keverjük már bele...

Tinman
Tudod, hogy egyetértek ;-)

Csak 10%-os kódom nincs még mindig, pedig már egy Yakuza 4-et is kinéztem mellé :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Nekem is kell, de olcsóbban mint a jelenlegi ára.
Isten király a Saints Row 3. Bünteti a teljes(!) GTA-sorozatot.

bakvarnyu
Állitom ezeknek a többsége máskor is meg tudja engedni magának amiért itt tülekedett, csak éppen ennyire kapzsi irigy önzõ. <#levele>Láttam mi ment az árviz utáni adományozáskor is nem kell bemutatni, a leggazdagabbak sírtak a legjobban.

Tinman
Az 1&2. részt is x-en toltam, nekem a 2. rész Pc-n rémálomként kezdõdött.

yuplay.ru-n meg 3700. <#beka2> Én nyertem. <#nevetes1> (én is onnan vettem egyébként!)

MerlinW
Intkeys-en az is ~5000 Ft most.

[merlinw.org]

arty
azért kemény, hogy az xboxos olcsóbb, mint a pécés 😮

angolok megõrültek 😊)

Forza.

Meghiszem azt, hogy kellene... jó lett. <#finom>

Tinman
Saints Row 3 nagyon kellene már... 10% zavvi kódja lenne valakinek?

w77d
Crysis 2 – £3.74

ennyiért kell...

Jani21
Dragon Age 2 már egy ideje nem szerepel a Steam kínálatában.

grebber
Tudom ,mindenki tudja de itt most konkrétan a Dragon Age 2 hansolóan olcsó árára gondoltam mert steam nekem kényelmesebb!

Next PC upgrade: 2022

artschi
Szerintem fognak vmit, tavaly is volt év végi akció, elõtte is.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

grebber
Ha 23.-áig nem villant a Steam valami hasonlót akkor Dragon Age 2 megvéve lesz!

Next PC upgrade: 2022

Értem, köszi!

Akkor tehát létre kell hozzá hozni egy n+1-edik accontot... Szuper!

a kodra vonatkozik az egyszeri felhasznalas.

robotnyk
a legtöbb ilyen rendszer amit ismerek (itunes, xbox live, steam) számontartja mit váltottál be, és azt többször letöltheted, csak nyilván accounthoz kötõdik, ezért maga a kód csak egyszer használható, legalábbis szerintem erre gondoltak.
arty
megint kiszivárgott a d2d decemberi akciosorozata:

4th: SimCity Societies – £3.74
5th: Dead Island – £20.97
6th: The Witcher – £3.74
7th: Off-Road Drive – £9.98
8th: They have an image for Fallout 3 , which I can’t see listed on their site. Weird.
9th: Modern Warfare 2 – £9.98
10th: GTA4 – £6.24
11th: Napoleon: Total War – £6.24
12th: Empire and Napoleon: Total War – £4.99 (That’s a bit sneaky!)
13th: The Stronghold Collection – £4.99
14th: No image loading
15th: Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad – £12.48
16th: Duke Nukem Forever – £7.48
17th: Crysis 2 – £3.74
18th: Mirror’s Edge – £3.74
19th: Hunted: The Demon’s Forge – £7.49
20th: Company of Heroes Complete Bundle – £7.88
21st: DCS: Black Shark – £8.68
22nd: Total War Collection – £19.70
23rd: Dragon Age II – £3.74
24th: Dragon Age: Origins – £4.99
25th: Smugglers IV: Doomsday – £6.24
26th: Magicka – £1.99
27th: Democracy 2 – £3.74
28th: Fallout: New Vegas – £14.98
29th: Two Worlds II – £7.49
30th: The Saboteur – £3.74
31st: Dirt 3 – £14.98

Forza.

Egyébként szintén a mm-ban kapható a Risen, és több másik Premium Games kiadású játék, 2k-ért. Risen-t én megvettem. A külsõ karton tokban valójában az elsõ kiadású játék lapul (leglábbis normális borítóval és kézikönyvvel van)!

"A Game of the Year kiadáshoz zseton jár, amivel mind a négy bõvítménycsomagot le lehet tölteni..."

"A bõvítményekhez internetkapcsolat és 5,34 GB tárolóhely szükséges. Egyszeri beváltás lehetséges."

Magyarán, megkapod az alapjátékot, és egy letöltõ kódot, amivel EGYSZER, azaz egyetlen alkalommal (!) letöltheted a kiegészítõket, és szevasz. Jól értelmezem? Milyen munka már ez!???