Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Én akarok vezetni! Mafia 2be amiba hasonló autók vannak fülig érõ vigyorral mászkáltam a városba, drifteltem a kabriómmal és sosem akartam kiszállni az autóból annyira jó volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Ha nem azon az áron küldik botrányt rendezek... ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ha frankón ki is küldik azon az áron, akkor mindjárt én is kihasználom ezt 😄

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Tinman
Meg is rendeltem szépen <#schmoll2>

A MÛVEK:
-------------------------------------------------------------------
Típusa: PC játék
Neve: Kedvezmény 650
Ára: - 650 Ft
Sorozatbeliség:
Információ:

Sorozatbeliség:
Információ:

Sorozatbeliség:
Információ:

Sorozatbeliség:
Információ:

Sorozatbeliség:
Információ:

Neve: Darkspore
Ára: 4 990 Ft
Sorozatbeliség:
Információ: PC DVD

ÖSSZESEN:
-------------------------------------------------------------------
A rendelt mûvek összértéke: 1740 Ft
Szállítási díj: + 390 Ft
Fizetendõ végösszesen: 2130 Ft

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
minek az neked, inkább tanulj angolul!!!

artschi
magyar felirat van hozzá? <#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

MerlinW
Betettem 5-öt a kosárba és -250Ft lett a végösszeg. Hmm😊 Ez még a benzint sem fedezi😊

[merlinw.org]

vegyetek inkább kedvezményt 😄DD

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

benőmenő
Az L.A. Noire-ban megkérheted a társad, hogy vezessen, így ha nem akarsz, gyakorlatilag nem is kell vezetned, csak az autós üldözéseknél. Ami esetleg agyoncsapja a játékot technikailag az a 30 fps-es korlát, de adtak már így ki autósnak szánt...khmm nfs the run...játékot is
zorrobomber
de <#fejvakaras>

Büdös Bohóc
utóbbi 1 oldalon már csak gta/SR flame volt, nem kezditek unni? <#zavart1>

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

IMYke2.0.0.0
Powerslide a 3-ban van.
Abban nagyon is helyén van a vezetés. Én X360 kontroller + egér/billentyûzettel játszom.
Vezetés: kontroller
Akciózás egé/bill.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
ha a san andreas, vice city szintjét elérné, semmi baj nem lenne, de még annál is szarabb volt az SR2 autós része. gta 4ben is szar, csak ott azért, mert átestek a ló túloldalára.
IMYke2.0.0.0
Mivel nem akar szimulátor lenni.

Egy olyan játékban, amiben a powerslide-ért Respect pontokat kapsz, nem várhatod el, hogy a fizikának megfelelõen viselkedjenek a jármûvek.
Senki sem várja el, csak a GTA 4-et istenítõk.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
"GTA Realításáról meg annyit, hogy szinte taknyon csúsznak benne a kocsik..."

Nem.

Tudom, elszoktál már az autó viselkedésétõl a sok SR miatt, de nem kell túlzásokba esni. Puha felfüggesztést kapott a legtöbb kocsi, de ez még mindig jobb, mint az SR féle doboztologatás, autó érzete 0, nincs, keine.

Elég röhej, hogy egy autózásra is(!) épülõ játékban (SR) az autók ennyire gagyin mozognak.

Forza.

wedge31
SR szeriát nem ismerem...<#nemtudom>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Inkább sokan magyarázzák bele rossz játékokba hogy jók. SR3-t nem ismerem de a 2 olyan irtózatosan gagyi volt, ráadásul xboxon akadt is, hogy csak percekig bírtam, egy gyerek lehet el tud benne ökörködni mint mi anno a gta 3-al, de ez kevés.

wedge31
Sok ember fosztja meg magát jó játékoktól mert kitalálnak maguknak valami ideologiát aminek minden játékban minden játékelemnek meg kell felelnie.

robotnyk
cdkulcsok.info oldalt kérdezték már páran, hogy milyen, jelentem legit.
IMYke2.0.0.0
Saint's Row 3-at próbáld ki...

IMYke2.0.0.0
Nehogy félre értsd, és távol áll tõlem a kioktatás, de a Saint's Row 2-ben és a 3-ban is erre való a "cirkáló mód".

Billentyûzet esetében: Megnyomod a Ctrl-t és a jármû tartja az adott sebességet - ha megnyomod az 'S'-t, akkor lassít és tartja azt a sebességet, ha megnyomod az 'W'-t, akkor gyorsít és tartja.

Ezzel pedig a probléma megoldva. Órákig is tarthat a város egyik végébõl a másikba gurulni, és közben bámulni, esetleg lövöldözni, stb.

Totti5
Szimulátorokat nem keverném bele, mert ahhoz ezeknek semmi köze. Egyszerûen csak legyen élvezetes. Tudjam csúsztatni, ugratókon valami gravitációnak megfelelõen emelkedjen el és érjen földet, a féktávok féktávok legyenek és erõsebb autóknak pörögjön a hátsó kerék. Ezeketõl a dolgoktól nem lesz szimulátor egy sandbox ótóka, csak élvezetes.

w77d
én sem vártam tõle komolyabb fizikát. A száguldozással nekem sem volt bajom, de néha én szeretnék picit lassabban, életszagúbban gurulgatni az ilyen játékokba, és bizony ilyenkor a SR2 autói irányíthatalanok, mert egy icike picike gombleütésre is kegyetlen nagyot ránt a kormányon. Számomra egy járék élettartamát nagyon ki tudja tolni, ha a sztori mellett csak úgy tudok autókázni, szituációkat megteremteni meg hasonlók...

IMYke2.0.0.0
Érthetõ hozzáállás - csak ez egyúttal rányomja a bélyegét a játékélményre is. Persze, magadat fosztod meg tõle, és természetesen, ez magánügyed.
Csak ilyenkor rosszul veszi ki magát, amikor vagyunk egy páran, akiknek a valóvilágbeli fizika utáni vágy nem fontos egy pixelekbõl álló világban, és eléggé fel is tudod tüzelni a hangulatot a leszólásokkal, olyan játékok esetében, amikben a fizika sokadlagos.

A The Saboteur, a Saints Row 2-3 nem szimulátor játék. Eszükben sem volt az lenni.

A GTA 4 meg nem lett attól jobb, hogy megpróbálták egy közepes szintû szimulátor érzését belecsempészni a vezetésbe.

IMYke2.0.0.0
A története meg egyenesen zseniális - szerintem.

Totti5
Mivel én autóbuzi vagyok, és ha szar a fizika amiben négykerekûeket kell irányítani, akkor az kiakaszt vagyis felháborít, pl az hogy ugratásnál még véletlen sem válik el a kerék a talajtól mint pl az LA vagy a Szabotõrben.

Nem szimulációt akarok, hanem élvezetes fizikát és irányítást. GTA 4, és a Mafia 2 ezt ( is ) megmutatta, hogy miként is kell.

zorrobomber
Már tegnap is be akartam szúrni ide, hogy utóbbi idõk kedvenc sandbox játéka nekem a Saboteur volt. Tény hogy sokkal többet ki lehetett volna belõle hozni, de így is nagyon élveztem elejétõl a végéig.

wedge31
Ez nem érvelés ez ténymegállapitás a LA:Noirban ha biciklivel kellenne két helyszin között közlekedni az se érdekelne és akit egy kicsit is megfogot ez a egyedi nyomozásra és kihalgatásra kihegyezett játék az érti ezt.

Az meg a te egyéni szoc problémád hogy minden játékba amibe autó van te valósághû szimulációt vársz így saját magadat fosztod meg a jó játékok élvezetétöl.

IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy én vagyok túl toleráns, esetleg - és szerencsére? - az is oka lehet, hogy nem játszom konzolon szimulátorokkal, de nekem a "The Saboteur" autóvezetésével sem volt gondom.
Azzal is gond nélkül vezettem a francia tájakon, de még a városban is, és persze a lépcsõkön le/fel 😊

Totti5
Elég gyenge érv arra hogy szar, de mivel állandóan perceket kell a helyszínek közt pöfékelni és van benne üldözés is szerves része a játéknak.

wedge31
LA:Noirban ezredrangú az autokázás...

Totti5
LA:Noir és a Szabotõr játékélményét is az elcseszett fizika nélküli ótóka vágja tönkre... ez egy igen fontos dolog amikor a játékidõ egy jelentõs részét ezzel töltöd. Persze minden megszokható, van akinek sikerül is, de nekem nem, mert vannak játékok amik megmutatták hogy hogy kell kinéznie egy ilyennek egy hasonló játékban.

Guren
balee4
Tudna nekem egy német jól tudó kolléga gyorsan segíteni egy rövid jogi szöveg lefordításában? Egy része megvan, de egy-két mondatot sehogy sem bírok lefordítani. Elõre is köszi.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Nem vártam tõle szimulátor érzést és engem nem zavart a dolog.
Megtanultam vele játszani és olyan sebességeket produkáltam, hogy döbbenetes. Volt, hogy a hídon - aki játszott vele, tudja -, karambol nélkül végigszáguldottam.

IMYke2.0.0.0
Én szerencsére többször is láthattam - és nekem is bejött. De van még számos remek jelenet benne.

Az szar volt, ez tény!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Amikor japók betörtek Johny Gat-hez és elkapják a csaját, na annál az átvezetõnél tátott szájjal bámultam. Olyan akciójelenet volt, amit sose felejtek el.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Ilyen apróságokról van szó... de én vagyok a graf meg fizikbuzi, amikor ezen rugózok.

Végsõ érv: a grafika...

Élményekrõl beszélnek a srácok, te meg elkezded a grafikát isteníteni...

Röhej...

w77d
az SR2 számomra az autók nulla fizikája miatt kapott egy óriási fekete pontot... vezethetetlenül szar... picit kormányzok, erre kibassza teljesen a járdára a kocsit, mert tapad, mint a sínautó...

Hát pont ez az! Egyáltalán nem voltam rákényszerítve semmi ökörködésre, semmi gusztustalankodásra. Épp ezért nem játszottam a szippantós diversity-t, meg ilyeneket, ellenben ezeken felül is bõven volt ötletes és poénos activity és diversity, amikkel el lehetett ütni az idõt, ha éppen nem volt kedve az embernek küldiket csinálgatni. És ha már itt tartunk, SR2 ebben nagyon jó volt. Nem mondom, hogy hû de eredeti volt a sztorija, de pont jó volt a játékhoz, és olyan átvezetõ jelenetekkel van tele, hogy besza-behu! Volt olyan, aminél még a könnyem is kicsordult. Különösen a játék második felétõl kapott el a lendület, és onnantól gyorsan a végére értem, mert annyira jó volt!

mert a GTA reális az SR meg az ellenkezõje

Annyira vagy komolyan vehetõ, amennyire a GTA reális...

Van valakinek fölösleges zavvi kódja? <#miaz>

Büdös Bohóc
de amúgy komolyan, pont azért untam meg 6-7 küldetés után a játékot, mert JELLEMTELEN a fõszereplõ, egy BALFASZ. 😄 Még a játékmenet el is mehetne, mert kb ugyanilyen mélységû küldetések voltak az 1-ben is, de az mégis... Á nem lehet azt megfogalmazni.

davidka003
Maximálisan egyetértek.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Büdös Bohóc
<#idiota>

Guren
de fut fix 60fps-sel, úgyhogy csak jó lehet!

Büdös Bohóc
mafia 2, lol :-| sztori beleélésfaktora sehol sincs az 1-hez képest, a fõszereplõ egyértelmûen egy jellemtelen alak, akit sodor az ár, de kurvára leszar mindent, plusz a játékmenet béna, a város is, stb stb.

Büdös Bohóc
nem unalmas, legjobb játékok egyike, téma lezárva