Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HappyHunter
A Bastion egy nagyon jó vétel. De nem kötelezõ darab. A stílusvilága nekem nagyon bejön, ilyen jóféle kézzel rajzolt, képregényes stílusú grafikája van. Ellenfelek tekintetében csak az elsõ néhány órában változatos, utána már nemigen mutat újat kihívás szempontjából. Viszont a pályák változatosak, és tetszik,hogy úgy épül fel a világ ahogy haladsz benne. Grindelés nincs, a fegyvereidet egyfajta ügyességi, esetleg idõre menõ tesztek teljesítésével fejlesztheted. Nehézségi szintek sincsenek, ha nagyobb kihívást akarsz, akkor a templomban áldozhatsz az isteneknek, és ez megerõsíti az ellenfeleket, megemeli a számukat vagy téged gyengít le. Ezekre már nem emlékszem pontosan.
A narrátor eszméletlenül jó,(nekem külön bejön hogy a fõhõst állandóan "The Kid"-nek szólítja 😄) a zenéket pedig hadd mutassa be ez a szám:

Be happy. :) Running!

MerlinW
Én szeretem. Jó zene, stílusos történetmesélés, klassz játékmenet.

[merlinw.org]

Prince23
Én majd csak 2 eu alatt fogom megvenni...

DarkSector
Nem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Valaki meggyõzne, hogy Bastion jó vétel, kötelezõ darab...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Modderek sokkla jobbakat csináltak az 1hez!Remélem a kettõhöz is fognak majd!

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
ppp a sör és a star wars után a harmadik legjobb találmány

Tinman
3900 Ft felett ingyenes a ppp, ez meg ugye felette van, valami inmedio/relay csak van a közeledben nem?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ááá nekem már ünnep elõtt sem lesz....😄

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

pointer4
Két ünnep között vannak a legdúrvábbak, ha jól emlékszem január 3-4ig. Amikor ha nem készül rá az ember, nincs pénz a kártyáján, akkor jól lemarad 😄
De úgy köbö hanyadikán?😊

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

december valahanyadikán.

Sziasztok.
A steamen hanyadikán indul a karácsonyi vásár?

artschi
most jön le a Steam-rõl a végleges 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

shaddam
Inkább ps3-ra uk-ból vagy digitálisan steam/humble bundle forrásból.Attól függ hol kap elõbb discountot. Az 1000ft posta miatt a galaxis meg sem fordul a fejemben....

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

robotnyk
1000 forint a csomagolásért
Carlos
Galaxis: Trine 2, 5K.
Annyiért 0 day vétel!

Þór vígi þessi rúnar

artschi
igen, sõt, ha jól tudom, magyar felirat is lesz hozzá.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

IMYke2.0.0.0
Jön. Linkeltem is: csak Európában lesz lemezes verzió belõle.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

shaddam
Jön lemezen is?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

artschi
a batman-nél ugyanez volt... 😞((

zorrobomber
jah, bithun már "unlockolódott" 😊
pedig ennyiért 0-day ajándék..

Totti5
konzolra csak pár hét múlva jön, mert megvárják mire pécére megveszik millióan😞((((

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

artschi
2 óra és unlockolódik a Trine 2! 😊

Mivel a legutóbbi kérésemre nem kaptam, ezért igényt tartanék rá 😊

robotnyk
remélhetõleg péntekig kapni fogsz tõlem valamit... 😊
Tinman
Hut 10% kód p.ü.-ben elérhetõ ;-)

Kereskedõk kíméljenek!

Kár hogy egyenként nem lehet megvenni, annyit úgysem játszom vele hogy mind kiélvezzem, de a rajzfilmes nagyon jól néz ki ^^

IMYke2.0.0.0
Ez kell a népnek[/b]: Batman: Arkham City Skins Pack DLC

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

shaddam

IMYke2.0.0.0
Én minden héten kapok a The Hut-tól és a Zavvitól is.
Csak utóbbitól vásároltam .

arty
én se kaptam még soha 😊

Forza.

DarkSector
Találomra szerintem én legutoljára kb 2 honapja vettem egy 3000ft-os játékot de csak most látaam hogy kaptam egyet, lehet kaptam a 2 hónap alatt még csak véletlen elnéztem és csuklóból töröltem mint a szar hivatlan hirdetéseket.

Remélem valakinek sikrült vele spórolni...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Daell Drow
Mi alapjan osztogatjak a zavi kodot?
En tavasszal vasaroltam ott utoljara, de akkor vagy 6-7 jatekot vettem. Es bar minden nap jon az email szemetuk, kodot sose kapok.
DarkSector
Szombaton kaptam ezt a 15%-os zavvi kódot, aki tudja próbálja meg remélem nem idõkorlátos a felhasználhatóság!

Jó vásárlást!

Your Unique Code is: 1875-48U1-2JS1

tudtommal igen.

Tinman
Hát köszi, de én promóst vettem egyszerû CD tokban, köv. héten meg el is cseréltem <#vigyor5>

Ma jött egy Assassins Creed Revelation Day one edition-öm és egy Legjobb Választásos Batman Arkham Asylum. Holnap majd készítek képeket is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Smuge
Ez se ronda na... Grat! 😊

Már nincs messze 😊

Smuge
Brutál jól néz ki de nagyon nincs kedvem belekezdeni egy új mmo-ba fõleg az idõt sajnálom rá. Addig is spórolok rovább a diablo 3 CE-re 😛

fery02
Azért bebaszna, ha nem úgy csinálná.
Mondjuk nem lepne meg, ha mégsem úgy mûködne, mert Steam-hez képest nagyon egyszerû kis minimalista kliens kevés tudással.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

w77d
srácok nem tudjátok, hogy az origin ugyanúgy patchelve szedi le a gameket, mint a steam?

balee4
Gyönyörû. De egy játékért sem adnék ilyen szar fizetés mellett ennyit. Pedig nagy SW fan vagyok, szóval nagyon elfogadnám. 😊De nekem (egyelõre legalábbis) az alapjáték is kimarad, nincs havonta 4k-m és idõm sincs MMO-val játszani.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
Harmincöté' <#buck>

Tinman
Szemetek! :-DDD
But it was worth a try <#bee1>

Tisztelt Vásárlónk!

A „Kedvezmény 650” címû termék értelemszerûen nem kapható, ezért ezen rendelését sajnos törölnünk kellett.

Kérjük, amennyiben szeretné a Darkspore címû játékot, adjon le új rendelést honlapunkon.

Üdvözlettel,

CD Galaxis Kft

gyönyörû kiadás. hétfõn megyek érte, már alig várom!

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Itthon - CDG: 33.000 Ft, infó.

A kiadványok közti különbségek:

IMYke2.0.0.0
Ezt látnotok kell, mit csinált két hozzáértõ emberke a Saints Row the Third eddig nem mûködõ Clip Editorával: Youtube videó