Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Csak demóként, amúgy ott is meg kell venni.

MerlinW
Kihívás az van benne, nem tagadás (és itt megjegyzem, hogy hálisten, mert nem sok mai játékban van kihívás😊). Valamint coop-ban élvezhetõ igazán, egyedül unalmas.

[merlinw.org]

MerlinW
Nem rossz játék. Engem nagyon kellemes meglepetésként ért tavaly. Bioshock+Half Life mix.

[merlinw.org]

zorrobomber
bocs, csak a demo ingyenes

DarkSector
Annó 0day-be vettem 3200ft

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

NEOreg3
azért próbáld ki elõtte, úgyis ingyen hétvége van

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

pointer4
Ez is jól hangzik, akkor veszek dupla csomagot, most ocsó steamen.
és a játékos szintjétõl, 5-6os kasztoknak a nehéz se olyan nehéz 😊

w77d
a Killing Floor az egyik legjobb multis game.. délelõtt is játszottam, nagyon durva menetek alakultak ki 😄

mondjuk itt legalább az egyedüli rambók hamar halnak

NEOreg3
nehézségi szinttõl függ

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

pointer4
Köszönöm az infókat!
Maglesem majd.

A Killing Floor coopban élvezhetõ, vagy nagyon idegesítõen nehéz? (valaki írt ilyesmit róla)
IMYke2.0.0.0
Nekem nem kellene az összes, elég lenne néhány 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én nagyon jól szórakoztam vele - tény, hogy nem túl 'eredeti', de amit összehoztak, az remekül leköti az embert - és a több befejezés is jó.
Emlékszem, miután végeztem a játékkal, a következõ 'áldozatban' reflexszerûen akartam az idõt manipulálni 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
szerintem nagyon jó fps a singularity

Forza.

robotnyk
megvan. a kártérítés amúgy kb fedezné is, de remélem hétfõn megkapod.
Tinman
Feladóvevényed megvan gondolom. Ha keddig nem érkezik meg, lehet aggódni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

robotnyk
értem, csak aggaszt, nem szeretném ha pont olyan csomagot lopnának el aminek az ellenértékét már el is költöttem :C
Tinman
Nem hiszem... Megyei Fõposta!
Nyugi God of War 3-al majd valahogy elütöm az idõt :-DDD

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

robotnyk
lehet hogy délutánig még megkapod? szerdán feladtam, két nap alatt azért oda szokott érni
pointer4
Hát elsõ körben azt mondták, hogy ilyen meg olyan paragrafus szabályzat miatt nincs lehetõség erre, csak preorder státuszú játékoknál.
Erre írtam, hogy "rugalmatlan a hozzáállásuk a kérdéshez, ennyi vásárlás után meg fõleg csalódással tölt el ez részükrõl"
Erre válaszoltak, hogy megoldható, de az ajándékozónak kell kérnie. (gondolom megnézték, hogy 298 játékkal a listámon nem csak marhaságból írtam)
Tinman
Demon's Souls már kivégezve ;-)

Voltam postán, természetesen nem jött meg. A MP leírhatatlanul sötét Balkán színvonal.

robotnyk
teljesen jó egyszer végigtolni, lopkod innen-onnan, nem túl eredeti, de szórakoztató
robotnyk
jól meggondoltad? 😄

btw, ha megérkezett a küldeményem, jelezd, aztán intézek értékelést 😊
Dj Tommy
Visszavennék a játékot?

Én amikor írtam a L4D2-vel kapcsolatban a supportnak, azt írták, hogy nem lehetséges a játék tovább adása, mondjuk én nem az árát kértem vissza, hanem azt, hogy deaktiválják a kulcsot az accomról, hogy el tudjam adni olyannak, aki szívesen játszana vele.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

pointer4
Hmm, eddig jól hangzik 😄 Köszi!
artschi
Szvsz nem rossz, én 2x végigtoltam. Mondjuk többet is kihozhattak volna belõle, de ha ajándékba kaptad, akkor már próbáld be 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Tinman
Bastion ügyben köszi a tanácsokat, végül nem vettem meg, helyette egy Dark Soul's Limited PS3 utazik felém :-)

Tinman
Csak egyszer jussak el Japánba... szûz lány nem marad szárazon! <#nyes>

pointer4
Haverom megvette nekem steamen a singularity-t ajándékba, azt mondta ez volt a wishlistemben az akciós. (mondjuk hogy mikor miért hogy került oda, azt nem vágom)
De fotók alapján egy nagy rakás kaki, megpróbáltam a steamsupport-tal visszavetetni, de azt mondták, csak a haverom tehetné meg ha ír, én nem. Õt nem akarom megsérteni evvel a hercehurcával.
Nyugtassatok meg, hogy nem akkora rakás fos, mint a képek alapján tûnik. <#idiota>
IMYke2.0.0.0
Nem tudom. Épp ezért elõzöm meg a szabályokkal, hogy még csak esély se legyen rá.
Ez nem azt jelenti, hogy ne bíznék abban, hogy az ide járó, eddig is intelligensen viselkedõ játékostársak továbbra is úgy kezelnék a hírezést, ajánlást, és képbeszúrást, de jobb félni, mint megijedni.

zorrobomber
"a beszélgetõ helyünk ne váljon olyan játszótérré az egymást érõ, hatalmas képekkel, videókkal stb., mint nem egy közülük."

Ez mellébeszélés, te is tudod hogy ez nem az a topik ami szét lenne barmolva.

IMYke2.0.0.0
Eszemben sem volt veszekedni 😊
Az elmúlt években, számos itteni témakörben jártam már, és volt/van nem egy olyan, élõ szabály, amit be kell azokban is tartani - az itteniek azt szolgálják, hogy a beszélgetõ helyünk ne váljon olyan játszótérré az egymást érõ, hatalmas képekkel, videókkal stb., mint nem egy közülük.

A Gino-s videó a megjelenésekor, belsõs körüzenetben körbejárta a teljes Baranya Megyei Munkaügyi hálózatot, az összes kirendeltséget beleértve 😊
Visongva röhögött az irodatársam, és nem egy kolléganõm is. 😊

A csajos kép: <#szeret>
Ilyen kényeztetésben, sajnos, sosem lesz részem 😊

A szeretet ünnepe? Láttad Te már az embereket a TESCO-ban, amikor karácsonyi leszállítás van? Egy francos doboz tejet életveszély volt vennem.

Dead Space 2-t valami akció keretein belül most 5-10 Euróért vesztegették, nem tudom áll-e még a dolog, asszonka vette, ezt hozta a mikulás.
Solid Snake
Ezt is be kéne írni a szövegmezõbe /ahogy a kép beszúrásos dolgot/
és akkor probléma megoldva. Nem ágyazunk,csak szúrunk <#hehe>
Ne veszekedjünk már itt ilyen pitiáner dolgokon most amikor a szeretet ünnepe van: Gino
off. Imi neked meg jó egészséget és kitartást a munkáidhoz még legalább 100 évig. Remélem így telnek majd az ünnepek!
IMYke2.0.0.0
Ne vedd személyes sértésnek, ha egy hobbiból, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül, a szabadidõmben, aktuális kedvemtõl függõen készülõ fordítás nem készül el "idõben" - mert ugye nem határidõs munkák, a mondat elsõ részének függvényében.

Azért ugye érzed, hogy mennyire rossz a hasonlatod.

Lefektettem a szabályokat a topikban, és azt betartatom. End of story.

grebber
Ennyi erõvel téged is törölni kéne az elmaradt magyarításokért ez kb olyan szintû "ellenvetés"

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy senkit sem zavar, de engem igen... és...

IMYke2.0.0.0
Technikailag be lehet. Én meg törlöm.

zorrobomber
Mint látod, de, beágyazunk. Senkit nem zavar csak téged, nem tûnt még fel? 😊 Még a nagy képeket csak-csak megértem, de ezt..

Solid Snake
Dehogynem,hát itt van beágyazva <#idiota>
off. Errõl ez ugrott be. Torrente filmbõl: a repülõn telefonál ez az idióta,és rászól egy nõ hogy repülõgépen nem lehet mobil telefonálni. Erre azt mondja már hogyne lehetne most is azt csinálom <#hehe> on.
IMYke2.0.0.0
Youtube videót nem ágyazunk be a topikban!

Guren
azt, hogy steamen nemsokára megint le lesz árazva 2 euróra.

Totti5
Ez meg mi jelent?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Demó alapján nekem is tetszetõs volt, de bizonytalan voltam. A történet legalább érdekes, tanulságos, le van zárva normálisan?

Na és miért venné valaki xbox-ra, amikor jóval olcsóbban megveheti egy jóval hosszabb életû platformra?

MerlinW
.NET, DX, XNA... ezek közül egyedül az XNA nincs a gépeden ebben a pillanatban, ami egy 7mb-os library.

[merlinw.org]

robotnyk
ha van kontrollered, vagy xboxra veszed, max akkor
Carlos
Nekem is tetszene, de túl sok extra faszságot kell feltenni hozzá, hogy menjen.

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Nekem is tetszik videok alapján.Játdzani csak a magyarítás elkészültével fogok.

Next PC upgrade: 2022