Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
mondjuk itt legalább az egyedüli rambók hamar halnak
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Maglesem majd.
A Killing Floor coopban élvezhetõ, vagy nagyon idegesítõen nehéz? (valaki írt ilyesmit róla)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Emlékszem, miután végeztem a játékkal, a következõ 'áldozatban' reflexszerûen akartam az idõt manipulálni 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nyugi God of War 3-al majd valahogy elütöm az idõt :-DDD
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Erre írtam, hogy "rugalmatlan a hozzáállásuk a kérdéshez, ennyi vásárlás után meg fõleg csalódással tölt el ez részükrõl"
Erre válaszoltak, hogy megoldható, de az ajándékozónak kell kérnie. (gondolom megnézték, hogy 298 játékkal a listámon nem csak marhaságból írtam)
Voltam postán, természetesen nem jött meg. A MP leírhatatlanul sötét Balkán színvonal.
Én amikor írtam a L4D2-vel kapcsolatban a supportnak, azt írták, hogy nem lehetséges a játék tovább adása, mondjuk én nem az árát kértem vissza, hanem azt, hogy deaktiválják a kulcsot az accomról, hogy el tudjam adni olyannak, aki szívesen játszana vele.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
De fotók alapján egy nagy rakás kaki, megpróbáltam a steamsupport-tal visszavetetni, de azt mondták, csak a haverom tehetné meg ha ír, én nem. Õt nem akarom megsérteni evvel a hercehurcával.
Nyugtassatok meg, hogy nem akkora rakás fos, mint a képek alapján tûnik. <#idiota>#idiota>
Ez nem azt jelenti, hogy ne bíznék abban, hogy az ide járó, eddig is intelligensen viselkedõ játékostársak továbbra is úgy kezelnék a hírezést, ajánlást, és képbeszúrást, de jobb félni, mint megijedni.
Ez mellébeszélés, te is tudod hogy ez nem az a topik ami szét lenne barmolva.
Az elmúlt években, számos
A Gino-s videó a megjelenésekor, belsõs körüzenetben körbejárta a teljes Baranya Megyei Munkaügyi hálózatot, az összes kirendeltséget beleértve 😊
Visongva röhögött az irodatársam, és nem egy kolléganõm is. 😊
A csajos kép: <#szeret>#szeret>
Ilyen kényeztetésben, sajnos, sosem lesz részem 😊
Dead Space 2-t valami akció keretein belül most 5-10 Euróért vesztegették, nem tudom áll-e még a dolog, asszonka vette, ezt hozta a mikulás.
és akkor probléma megoldva. Nem ágyazunk,csak szúrunk <#hehe>#hehe>
Ne veszekedjünk már itt ilyen pitiáner dolgokon most amikor a szeretet ünnepe van: Gino
off. Imi neked meg jó egészséget és kitartást a munkáidhoz még legalább 100 évig. Remélem így telnek majd az ünnepek!
Azért ugye érzed, hogy mennyire rossz a hasonlatod.
Lefektettem a szabályokat a topikban, és azt betartatom. End of story.
Next PC upgrade: 2022
off. Errõl ez ugrott be. Torrente filmbõl: a repülõn telefonál ez az idióta,és rászól egy nõ hogy repülõgépen nem lehet mobil telefonálni. Erre azt mondja már hogyne lehetne most is azt csinálom <#hehe>#hehe> on.
[merlinw.org]
Þór vígi þessi rúnar