Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megvan a StarCraft 2 Wings of Liberty CE (még Premier áron vettem horror áron) és annak is ugyanolyan igényes és dombormintás minõségi doboza van, mint a Diablo 3 CE-nek lesz.
Csak hát ez mégis Star Wars, fõleg BioWare részrõl, akiknek a KotOR-t is köszönhetjük... Az egyik lejobb Star Wars játék és gondolom ez sem okoz majd csalódást. Kár, hogy havidíjas.
Remélem majd itt is lesz 15 napos Trial verzió, majd akkor kipróbálom.
SC2 WoL CE-m még a mai napig bontatlan. Dögcédulás USB, Kulisszák mögött DVD, zenei CD, képregény és mûvészi albumon még a fólia is rajta van... Csak a játék lemeze lett felhasználva illetve annak telepítési kódja! Már másfél éve ott pihen a szekrényben!
Nem akarom használni, mert akkor kopik! (by Hofi) <#idiota>#idiota>
Amúgy aki szeretne StarCraft 2 Wings of Liberty CE példányt beújítani, az még találhat az 576 webshopban néhány példányt belõle 25 000 Ft-os áron! (Én 22 000 Ft-ért vásároltam, igaz nem az 576-tól, hanem egy Konzolos bolttól!)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Malaknak ugye azért van ez a cucc beültetve mert nincs alsó állkapcsa, egy csatában elvesztette... vagy lehet hogy csak ez volt a divat a sithek körében, most hogy így látom, hogy a SWTOR-ban is népszerû 😄D
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
valóban igényes csomag, nem olcsó, de azt mondom ez megérte az árát. dombornyomott minden, fémdoboz, vászonkötésû könyv, a szobor pedig nagyon igényes és igencsak súlyos darab.
a diablo 3 ce is hasonló doboztervvel rendelkezik, ahogy láttam, az is ütni fog.
Kár, hogy horror áron van és hogy a játék havidíjas. Most nagyon irigy lettem rád ezért komolyan! A fél karom odaadnám ezért a csomagért! Fantasztikusan néz ki.
Ennyi pénzbõl én inkább majd a Diablo 3 CE-t veszem meg...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Valakit érdekel GT IV 3000 Ft-ért?
Ha igen írjon privit.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
minden nap más...
értitek, 23ft 😄 bezsákoltam minden szart, kell vagy sem 😄D
Forza.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Gothic 4 lehetne már ennyi végre<#taps>#taps><#idiota>#idiota>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
* az Irányításunk a világ és a befektetõk által félreérthetõ/direkt félreértett intézkedései, illetve nem egy dilettáns terve,
* spekuláció a Forintra
* euroválság van (tehát szívnak mindenhol, csak kevésbé).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az a kevés innovatív mobiljáték meg egy közepes szaron elfut...
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"3003 és Go között vacilálok"
GO egy fatális bukás lett pénzügyileg ( nem tudom hogy hasalt e ekkorát konzol valaha is, de elektronikai eszközök közt is top 10es lehet ), én semmikép sem váltanék rá, sok játék el sem érhetõ rá, mert csak digitális, így ami több éve jött ki azokkal nem tudsz majd játszani, csak azokkal amik felkerültek letöltésbe...
3003 A PSP, minden tud amit tudnia kell. Én ezt venném. Kényelmesebb és nagyobb a képernyõje! mint a GOé és van UMD, a használt piac meg tele olcsó játékokkal.
Most jelent meg a PSP STREET ami egy olcsóbb ( 26k ), butított 3003as modell:
3003ashoz képest:
- Nincs Wi-Fi (nincs internet, skype, egymás elleni játék lehetõség)
- Nincs videó kimenet (nem lehet TV-re csatlakoztatni)
- Nincs beépített mikrofon
- Nincs fényerõ szabályzó gomb
- Mono hangszóró
- 34 gramm többletsúly
- 5mm-el vastagabb
- Matt fekete ház
"illetve érdemesebb e várni a Vitára?"
Azt te dudod. Drága lesz 70-80k körül, de lesz az 90 is itthon.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ott ennyiért váltotta a forintot euróra.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
3003 és Go között vacilálok, A go ugye csak letölthetõ tartalmakat kezel, az UMD lemezeket már nem, de gondolom ezt lehet okosítani, illetve érdemesebb e várni a Vitára?
Kb 8 hónapja még 280ft körül volt a Forint-Font árfolyam és ez egészen mostanra már 366ft-nál tart, illetve most nézem, "csak" 354ft.
Nyavalyás 8 hónap alatt...