Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ez minek mikor ingyenes a játék?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A saját bankod honlapján nézd meg a középárfolyamot.

DarkSector
Ehhez hiába kérsz zavvi kódot, az bizonyos ár felett használható csak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pointer4
Ha ezt szeretném megrendelni, akkor kb milyen áron számolnak manapság a bankok? Illetve van-e valakinek zawi kódja amit odaadna?
ollie
Írj nekik emailt a PayPal-os átutalás id-jével.

shaddam
Android marketen meg a where is my water 23 ft.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Tinman
Viszont Humble pakk megvéve, már maga a SMB is megérte a pénzét, hát még Shank mellé :-)

Frankó akció volt, még több ilyet!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Te k. élet!

Már itt rosszul voltam:
"Adolf Hitler has succeeded in resurrecting dinosaurs"

Aztán jött a kép:

Gyilkos módon kimeríti az értékelhetetlen szemét fogalmát, ezt még akkor se játszanám, ha nem lenne más játék a piacon!

HOROGKERESZTES TRICERATOPS!!!!44444

Fel tudjátok ezt fogni????

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Kalap szarért a 2 Ft is sok...

Guren
nem tudom

Errõl lehet tudni hogy meddig tart?

Guren
belinkelem megint, mert kevesen ismerik, pedig egész jó játékokat adnak: The Indie Gala

w77d
így igaz

Daell Drow
Nem az indie, az a bundle ne keverjuk.

Indie Royale minimal ar van, es nincs semmi bonusz.
Humble Indie Bundle Nincs minimal ar, de atlag ar felett van plusz bonusz jatek.

Gyakorlatilag a bundle 2x jobb.
w77d
az indie fasza megoldást talált ki erre: az érdekesebb játékokat csak akkor kapod meg, ha egy bizonyos összeg fölött fizetsz.

Daell Drow
Nem sajnalom, csak egyszeruen fos jatekot adnak. Mi az a dino-day?<#zavart2> Ez az indie royale karacsonyi csomag lehetett volna valami jobb is.
Ellenben a humble csomagja nagyon jo, indiet nem veszem meg most.
A minimal ar jo is meg rossz dolog is. pl humblenel nincs, vissza is elnek vele. Csak ma csomo magyar azzal dicsekedett mas helyen hogy 0.01 dollarert veszi otosevel. Na ez sznalmas.
w77d
bammeg.. megvettem 20 dollárért az új indiet.. paypalnál leokézom, erre kijön, hogy hiba, nem sikerült az átutalás.. de a pénz az vonódott a kártyámról. Kódot meg nem küldtek.

arty
naugye, akkor mégse sajnálod 😊

Forza.

arty
hát ha te egy játék darabjáért sajnálod a 2-300 forintot... :/

Forza.

MerlinW

[merlinw.org]

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

wesker24
Jah tudom annyit nem ér meg csak kíváncsi voltam hogy ez is Steames-e ?
wesker24
Kösz !
MerlinW
Lehet kapni persze. 40€-ért.

[merlinw.org]

MerlinW
Nem, nem Steamworks játék.

[merlinw.org]

wesker24
Pedig jó ár érte ! Amugy steamen is lehet kapni a TW2-öt csak azért kérdeztem !
grebber
Ezt nem tudom sajnos!

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Ez beregelhetõ steamre ?
Elvitte az AC Revelations a pénzt...<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Begyûjtve, igaz kissé kevesebbet adtam érte, de hát szûkös a költségvetés mostanában.

shaddam
Megvéve. Bezzeg az indie royale meg egy bóvli már megint.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Daell Drow
Na meg vettem 6 dollarert, nagyon jo osszeallitas a jelenlegi. Am erdekesegekeppen ha steamen vennem meg a 6 jatekot akkor az 80 euro lenne. <#wow2>
Daell Drow
Na megy az uj HUMBLE.
w77d
na az is tuti 😄 tavaly is bevásároltam, aztán az akciók után el is kezdtem letöltögetni 😄

grebber
Two Worlds 2 £4.99 (Gamersgate)

Next PC upgrade: 2022

Akkor Steamesek: Dec. 19-20-ig, amivel akartok játszani töltsétek le (backup nem jó, mert nem fogjátok tudni telepíteni), mivel 19-tõl jan 2-ig nagyon semmit nem fogtok letölteni.

Daell Drow
Na ez nagyon jo, varom en is. Ellenben az uj indie royale christmas azvalami katasztrofa tobb szempontbol is. szar jarjatekok (dino-day), es van kotott minimal ar kb 4 dollar korul.
Ravasz vagy te Bádogember...<#nevetes1>

Tinman
Én meg onnan tudom, hogy 19-20.-án indul, hogy visszakerestem itt a topikban, hogy mikortól indultunk be az akciókra :-D

Én nem vettem meg, de végig kiválóan szórakoztam vele. Még kihívás is volt benne rendesen (fõleg a bossfightok), de a régi retró érzés, amit feltépett bennem egyenesen priceless volt.

Állítólag dec. 19-tõl várható a karácsonyi indulása (bennfentes forrásból tudod, de azért kéretik fenntartásokkal kezelni az infót...ismerõs ismerõsének haverjának szomszédjának kisebbik hugának unokaöccsétõl tudom<#vigyor5>).

Prince23
Én nem emlékszem, hogy már rég tartott ilyenkor anno a karácsonyi off

am én ha jól tudom, akkor 19-tõl kezdõdik. addig meg wishlistes akciók lesznek... szal gyakorlatilag már tart az off , valamilyen szinten.

zorrobomber
nekem mind2 0day vétel volt, Shank nagy csalódás(10 percig érdekes), a kisujját sem éri el SMB-nek

Guren
a karácsonyi nem igazán, max a kincskeresés.

w77d
steamen mikor lesz már a nagy vásár? tavaly ilyenkor már régen tartott...

Tinman
Hûha!

Ezt tényleg elég frankó... Shank & SMB-ot külön gondoltam beszerzem, de ez így hevön'.

Ijnye. Jól hangzik ez az új Bundle: Shank önmagában megéri az árát!

Majd, aki látja a legújabb Humble-t szóljon már legyen szives.... Elõre is kösz!

NEOreg3
az nem fog, de erre legalább van valami ráutaló nyom

más:

humble bundle 4-ben ezek lesznek:
Super Meat Boy, Shank, Bit.Trip Runner, Jamestown and Nightsky. Gratuitous Space Battles and Cave Story+ as a Beat The Average bonus.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

DarkSector
Jah a Red Dead Redemption is jön majd. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(