Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Frankó akció volt, még több ilyet!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Már itt rosszul voltam:
"Adolf Hitler has succeeded in resurrecting dinosaurs"
Aztán jött a kép:
Gyilkos módon kimeríti az értékelhetetlen szemét fogalmát, ezt még akkor se játszanám, ha nem lenne más játék a piacon!
HOROGKERESZTES TRICERATOPS!!!!44444
Fel tudjátok ezt fogni????
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Indie Royale minimal ar van, es nincs semmi bonusz.
Humble Indie Bundle Nincs minimal ar, de atlag ar felett van plusz bonusz jatek.
Gyakorlatilag a bundle 2x jobb.
Ellenben a humble csomagja nagyon jo, indiet nem veszem meg most.
A minimal ar jo is meg rossz dolog is. pl humblenel nincs, vissza is elnek vele. Csak ma csomo magyar azzal dicsekedett mas helyen hogy 0.01 dollarert veszi otosevel. Na ez sznalmas.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Next PC upgrade: 2022
am én ha jól tudom, akkor 19-tõl kezdõdik. addig meg wishlistes akciók lesznek... szal gyakorlatilag már tart az off , valamilyen szinten.
Ezt tényleg elég frankó... Shank & SMB-ot külön gondoltam beszerzem, de ez így hevön'.
Majd, aki látja a legújabb Humble-t szóljon már legyen szives.... Elõre is kösz!
más:
humble bundle 4-ben ezek lesznek:
Super Meat Boy, Shank, Bit.Trip Runner, Jamestown and Nightsky. Gratuitous Space Battles and Cave Story+ as a Beat The Average bonus.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
http://www.dsogaming.com/news/steams-registry-indicates-that-alan-wake-is-coming-to-the-pc/
http://dedicated.heffebaycay.fr/cdr_test/cdr/1254
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(