Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nem intellektuális lesz tõle, hanem olvasottabb - tévhit, hogy attól 'okosabb' egy ember, ha középkori, és kora-újkori kemény fedeleseket olvasgat...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Büdös Bohóc
Attól mert vesz valaki egy tizedrangú sci-fi ponyvát még nem lesz intellektuálisan magasabb rendû. Manapság úgy látom divat felvágni egy ilyennel.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

IMYke2.0.0.0
Nagyon is jól teszed - a könyvekkel elmét pallérozó emberkék manapság eléggé ritkák a közelemben, sajnos. 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
én ma délelõtt elmentem, mondok veszek pár gamet magamnak, erre 4 db könyvvel tértem haza... mi történik velem gyerekek? XD

IMYke2.0.0.0
A 99-re végzõdõ árakat tartom érdekesnek :9

A CDGalaxisnál 109 Ft-al olcsóbb, de ugye megspóroltam a szállítási díjat .

Elég érdekes! :-)

Hogy érted? Drágállod vagy olcsónak tartod?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Száz százalék, hogy megveszem a játékot . 😊

IMYke2.0.0.0
Szerintük leáldozott... a pénz miatt.

Mármint a PC-s játékoknak áldozott le 😊

Állítólag.

Nem értem. A PS-s játékoknak leáldozott, nem? <#idiota>

Prototype-ot én is megvettem, igaz, neked egy fagyi árával több maradt a zsebedben vásárlás után 😊 Valójában majdnem látatlanban vettem, egy-két tesztet olvastam róla, meg pár vidit megnéztem, és érdekesnek tûnt.

A Hunted egy jó játék, olyan értelemben, hogy bár sok negatív jelzõt rá lehet aggatni, de mégis jó, mert közben szórakoztat, kikapcsol. Nagyon sok játékkal vagyok én így, amiket a "szaksajtó" lehúz, a játékosok nagy része fikáz (fõleg ha nem elég jó a grafika, kevés nekik a poligon, stb...), ennek ellenére élvezem, mert könnyed és valóban szórakoztató idõtöltést nyújt. Na ez is ilyen. Két hete értem a végére, és nagyon tetszett!
Ratgab-al teljesen egyetértek mindenben.
A graffal semmi bajom nem volt, az összkép kifejezetten tetszett. Sötét, komor, de nagyon hangulatos helyszínek... Nekem nagyon bejött. Aki meg a poligonokat számolgatja, az menjen a búsba, a véleményük nem mérvadó egy játék megítélésénél.
Igen, a játékmenet kissé egysíkú (nagyon sok akciójátéké az), az ilyeneket általában kisebb adagokban szoktam fogyasztani, de a Hunted hangulata midig sokáig odaszegezett. Mindig belebotlasz valami fejtörõbe, egy újabb rejtett, felfedezésre váró helyszínbe. A fejtörõk jól sikerültek, el lehet molyolni velük, de nem nehezek, ha figyelmes az ember.
Elsõsorban ugye coop-ra épülõ játék, és úgy lenne ez igazán élvezetes, de én egyedül is nagyon élveztem. Bizonyos pontokon válthatsz egyik karakterrõl a másikra, az elején én is így tettem, de úgy döntöttem, végigjátszom Caddoc-al, és majd egy másik alkalommal csak E'lara-ra koncentrálok.
Külön tetszett, ahogy a karakterek idõnként viccelõdtek meg beszólogattak egymásnak. Egy helyen még a játék készítõit is kritizálták 😊
Egyébként annyira nem rövid a játék szerintem. Ha megtalálod a rejtett területeket, dungeon-öket (van belõlük jópár), azokkal is sok kellemes órát el lehet tölteni.
Szóval ha a youtube-os vidik tetszettek, akkor próbáld ki, játék közben majd meglátod, nagyon jó hangulata van.
Mondjuk tehetsz egy próbát a csúnya verzióval, mielõtt megvennéd, és akkor biztosabban tudsz dönteni!

IMYke2.0.0.0
Miért is tenném? Nem vagyok VIP-tag, ezért szerkeszteni nem tudok, a két hozzászólás kapcsolódik, ezért válaszoltam az elsõre.

<#vigyor5>

ollie
Magaddal beszélgetsz? 😊

IMYke2.0.0.0
Elég érdekesek az árak, nemde? 😊

Prototype
* 1 DVD, színes szitálással,
* színes borítós, fekete-fehér belsõ tartalmas, 12 oldalas angol kézikönyv

Runaway: A Twist of Fate
* 1 DVD, színes szitálással
* színes borítós, fekete-fehér belsõ tartalmas, 23 oldalas magyar kézikönyv

IMYke2.0.0.0
Ahogy ígértem, a kép a két régi, tegnap vásárolt játékkal.

Persze a CdGalaxisban pont olyan verziót kell árulniuk 7990Ft-ért ami nem tartalmazza az alap Two Worlds 2-õt <#wow3><#hamm><#zavart2>
Two Worlds 2: Pirates of the Flying Fortress

robotnyk
lehet, de itt nem ez történt
Totti5
MS volt a kiadó és õk finanszírozták játékot és a hosszú fejlesztési idõt, magyarán csak az MSnek köszönhetõ végül megjelent és az is hogy a Remedy még talpon van... mások ilyen után már utcára szoktak kerülni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
"és annyit tett bele a microsoft, hogy muszáj volt belõle x360 exkluzívat csinálniuk."

Az exkluzivitás annyit jelent játékok terén, hogy a platformtulajdonos nem kér vagy csak minimális részesedést a bevételbõl. Egy fillért sem ad a fejlesztõknek/kiadónak.

[merlinw.org]

robotnyk
mintha olvastam volna róla valami nagyon rövid elõzetest, és a koncepciót végigolvasva nekem is az volt a reakcióm, hogy 'huh?', de már nem emlékszem mi lett volna a nagy terv.
controllerrel? 😊

Totti5
Gyakorlatilag újra kellett csinálni a játékot, mert az eredeti koncepció nem mûködött.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

robotnyk
az biztos hogy multiplatform volt, csak a remedy elcsokizta a pénzét, és annyit tett bele a microsoft, hogy muszáj volt belõle x360 exkluzívat csinálniuk.
TBTPumpa
Igen, tényleg megerõsítésre került, hogy 2012 elején érkezik az Alan Wake PC-re. Ráadásul az eddig megjelent DLC-ket is tartalmazni fogja a játék!

Nagyon remélem, hogy egy minõségi PC-s átiratot készítenek a Remedy-nél és nem valami idétlen és optimizálatlan konzolportot kapunk szokás szerint.
Amúgy anno nem úgy volt (2005-ös E3-on még), hogy az Alan Wake csak PC-re fog jönni? Ezzel is kihasználva a 2 magos Pentium 4 processzor adottságait... A múltkor a kezembe akadt egy 2005-ös PC Guru újság, abban írták. Sõt még a Dragon Age-t is bemutatták a 2005-ös E3-on! 😄

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Ez komoly???
És még ezért pénzt kérnek?
Amúgy most egy kis ellenreklám (bocs Gamestar), de õk kb. 2000 Ft-ért adják az újságot a játékkal együtt.
Én tavaly nyáron 3500 Ft-ért vásároltam meg az Orange Box-ot (HL2, HL2EP1+EP2, Portal, Team Fortress 2 stb.), így aki egy teljes értékû HL2-re vágyik, az inkább ruházzon be egy Orange Box-ra.
Nem sokkal drágább a Gamestar-nál. Ráadásul eredeti Steam-es verzió és a 2 nagyszerû epizódot is megkapja hozzá!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Daell Drow
Ja egy kicsit LOL, de egy nagy elonye van. egyatalan nem kell internet a jatekoz.
gamestar lol
warez (nem steames) hl2 a teljes játékuk.. 😄D

Alan Wake tells his story on PC in early 2012.

w77d
a második tartalmazza az elsõt, de az elsõ nem a másodikat... Így gyakorlatilag az elsõ árán megkapod a másodikat is

grebber
Ugyanezt mondtam én is 😄 De nem értem minek adnak kettõt?Hiszen a másik tartalmazza az elsõt.
Nemhogy csak árát az vinnék le! <#taps>

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Nem tévedsz nagyot - van egy olyan kiadása a játéknak, ami tartalmazza az alapjátékot és a küldetéslemezt is: visszavonták az alapjátékot, és már csak így kapható.
De míg a készletek el nem fogynak , addig kapható néhol külön is.
Letölthetõ verzióban szintúgy kapható külön is.

grebber

Most én vagyok tudatlan és értelmi fogyatékos?
Elvileg én ugytudom hogy az a Pirates of the Flying Fortress tartalmazza az alapjátékot is,akkor meg minek adják azt is?

Illetve vagy neked vagy nekem <#idiota> Mondjuk az az eredeti hülyeség, amit írtam jobban hangzik .<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

3090 sok érte szerintem... 2000 vagy alatta már megér kb. 20 óra önfeledt darabolást...<#nevetes1>

Szubjektív véleményt meg nagyon szívesen.

Hát vagy nekem rossz a szemed, vagy nekem...<#nevetes1>

grebber
JC2 nagyon komoly ár,de ezért nem regelek most ide!Remélem karácsony akcióban steam-en kap egy 85%-os sale-et azt akkor berántom ott!

NEOreg3
Just Cause 2 - 2.5$
Lara Croft and the Guardian of Light - 2$

amerikai fake (vagy nem fake) címet kell megadni a vásárláshoz, steam-en mindkettõ aktiválható (én a JC2-t vettem meg, mivel a másik már megvolt)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

IMYke2.0.0.0
GügyeAzéNemVagyokban volt, 3090 Ft-ért. Ne kérdezd, hogy miért ennyi, a másik két játéknak is érdekes ára volt, de ezt majd holnap, fényképekkel 😊

Nos, akkor majd 2 hónap múlva, ha a Párt is úgy akarja, megveszem - mert a Youtube-os videók engem meggyõztek. Valahogy most hangulatom volna ilyesmihez.

Köszi a szubjektív véleményt. <#worship>

ollie
A környezetben szögletes modellek, alacsony felbontású textúra. Legalábbis PC-n nem túl szép.

Nem tudom mit látsz benne gagyinak.

ollie
Hát, szerintem kifejezetten gagyi grafikailag, de nem azt néztem, hanem a játékmenetet.

ollie
Én fél órát tudtam vele játszani, aztán uninstall. Amúgy meg csak azért vettem meg, mert része volt a nyári QuakeCon packnak.

Hunted értékelései eléggé szórnak: VAn akinek tetszik, van akinek nem.

Nekem például tetszett. Grafika kifejezetten szép szerintem (tudom, hogy neked se a Crysis a kedvenc játékod <#smile>).

Játékmenetet tekintve Coopra kihegyezett a játék, de egyedül is élvezhetõ, 2 karakter különbözõ harcmodort képvisel, ezért változatos a játék, ha váltogatjuk a karaktereket (ember harcos a közelharc mestere, míg elf társa az íjak szakértõje, de mindketten tudnak varázsolgatni, amivel akár egymást erõsítgetik, vagy az ellent aprítják). Harcrendszer igen jól megalkotott, fegyverek, pajzsok kopnak, páncélzat található, karakterek fejleszthetõek. Külön pozitívum még, hogy nem csak Hack & Slash a játék, hanem bõven meg van spékelve rejtvényekkel, melyek elrejtett kincsekhez vezetnek.

Pozítivum és említést érdemelnek a különbözõ kivégzések is. Nálam jól futott, de viszonylag rövid volt, 3 délután alatt végigjátszható ha rákattan az ember.

Annyiban egyetértek a Gamestaros elemzéssel, hogy a vége felé ellaposodik a játék, én is alig vártam, hogy vége legyen (de én ugye túlzásba estem és csak ezzel toltam, így minden hamar megunható!).

Mennyiért vesztegették? Ha 2k alatt volt, akkor 1-nek jó lett volna. Ha még ekkora összeg kiadása is megviselné a költségvetést, akkor jól döntöttél. Én bizony jó áron tuti beszerzem, mert a darabolás annyira jó volt, hogy még 2 végigjátszás benne van pár év múlva.

IMYke2.0.0.0
Ma Pécsett jártam, és vásároltam is 2 öreg játékot. De szemeztem is eggyel: Hunted: The Demons Forge

Két, számomra nem mérvadó ismertetõ:
PCGuru teszt
Összegzés

A Hunted: The Demon's Forge egy kellemes játék, aminek rengeteg hibája és hiányossága van. Hosszasan lehetne sorolni, hogy mit szerettünk volna látni és mit nem, illetve hogy mennyivel jobb lett volna, ha a jó kooperatív mód mellé tényleg élvezetes egyjátékos lehetõségek társulnak. De mindez felesleges, mert a játék ezektõl nem lesz jobb, azok pedig, akik eddig is várták a programot, nagyjából azt kapják, amire számítottak. Ugyan a Hunted nem forradalmi, nem indítja el lavinaként a hasonszõrû játékok áradatát és követõkre sem talál, de van annyira érdekes és egyedi színfolt, hogy adjunk neki egy esélyt. Mi így tettünk és nem bántuk meg.

Gamestar teszt
Záró akkordok

Meglehetõsen vegyesek az élményeim a játékkal kapcsolatban. Rég volt már részem hasonló hack and slash mókában, így egy darabig lekötött az esztelen hentelés, a kivégzések és a látványorgia. Aztán egyre hosszabbak, sötétebbek és unalmasabbak lettek a pályák és egyre ritkábban találkoztam olyan újdonsággal, amire felkaptam volna a fejem. Oly sok játékhoz hasonlóan a végére teljesen ellaposodott az akció és nem igazán tudott már lekötni. A végén lévõ sztoricsavar tetszett, viszont nem volt elegendõ, hogy még egyszer végigtoljam az egészet, csak azért, hogy kapjak egy másik befejezést. (Azért az interneten rákerestem erre az alternatív befejezésre, és bizton állíthatom, hogy nem döntöttem rosszul, amikor nem kezdtem el elölrõl végigtolni csak azért a „jó" befejezésért.) Ettõl eltekintve aki szereti a stílust és nem akar nagyon mély tartalmat, az biztosan szórakoztatónak fogja találni. Nagyon eltévedni nem tud (Seraphine mágikus labdája mindig megmutatja a helyes utat), leesni nem tud, mivel csak egy „csõben" tudunk mászkálni. 15 óra tömény hentelés az egész, szép grafikával, de kevés agymunkával. Nekem így egy kicsit soványkának tûnik, de a fiatalabb korosztály tutira élvezni fogja.

Jól tettem, hogy nem vettem meg?

IMYke2.0.0.0
plusz: #31312

grebber
D2d-n most -20% os kódot adnak!

MerlinW
361Ft a középárfolyam, a bankod weboldalán megnézheted õk éppen mennyiért váltják. Én olyan 370 körülire saccolom.

[merlinw.org]

ollie
Mikrotranzakciós. A dobozos extrákkal nagy elõny jár a játékban.

pointer4
Jogos!

509: okay

510: azt akarom kiszámolni, hogy megéri-e a prémium tartalmat. Az ingyenesség az igazából csak a kóstolóra igaz, vagy az idõmilliomosoknak 😄