Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A CDGalaxisnál 109 Ft-al olcsóbb, de ugye megspóroltam a szállítási díjat .
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Állítólag.
Ratgab-al teljesen egyetértek mindenben.
A graffal semmi bajom nem volt, az összkép kifejezetten tetszett. Sötét, komor, de nagyon hangulatos helyszínek... Nekem nagyon bejött. Aki meg a poligonokat számolgatja, az menjen a búsba, a véleményük nem mérvadó egy játék megítélésénél.
Igen, a játékmenet kissé egysíkú (nagyon sok akciójátéké az), az ilyeneket általában kisebb adagokban szoktam fogyasztani, de a Hunted hangulata midig sokáig odaszegezett. Mindig belebotlasz valami fejtörõbe, egy újabb rejtett, felfedezésre váró helyszínbe. A fejtörõk jól sikerültek, el lehet molyolni velük, de nem nehezek, ha figyelmes az ember.
Elsõsorban ugye coop-ra épülõ játék, és úgy lenne ez igazán élvezetes, de én egyedül is nagyon élveztem. Bizonyos pontokon válthatsz egyik karakterrõl a másikra, az elején én is így tettem, de úgy döntöttem, végigjátszom Caddoc-al, és majd egy másik alkalommal csak E'lara-ra koncentrálok.
Külön tetszett, ahogy a karakterek idõnként viccelõdtek meg beszólogattak egymásnak. Egy helyen még a játék készítõit is kritizálták 😊
Egyébként annyira nem rövid a játék szerintem. Ha megtalálod a rejtett területeket, dungeon-öket (van belõlük jópár), azokkal is sok kellemes órát el lehet tölteni.
Szóval ha a youtube-os vidik tetszettek, akkor próbáld ki, játék közben majd meglátod, nagyon jó hangulata van.
Mondjuk tehetsz egy próbát a csúnya verzióval, mielõtt megvennéd, és akkor biztosabban tudsz dönteni!
<#vigyor5>#vigyor5>
Prototype
* 1 DVD, színes szitálással,
* színes borítós, fekete-fehér belsõ tartalmas, 12 oldalas angol kézikönyv
Runaway: A Twist of Fate
* 1 DVD, színes szitálással
* színes borítós, fekete-fehér belsõ tartalmas, 23 oldalas magyar kézikönyv

Two Worlds 2: Pirates of the Flying Fortress
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az exkluzivitás annyit jelent játékok terén, hogy a platformtulajdonos nem kér vagy csak minimális részesedést a bevételbõl. Egy fillért sem ad a fejlesztõknek/kiadónak.
[merlinw.org]
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nagyon remélem, hogy egy minõségi PC-s átiratot készítenek a Remedy-nél és nem valami idétlen és optimizálatlan konzolportot kapunk szokás szerint.
Amúgy anno nem úgy volt (2005-ös E3-on még), hogy az Alan Wake csak PC-re fog jönni? Ezzel is kihasználva a 2 magos Pentium 4 processzor adottságait... A múltkor a kezembe akadt egy 2005-ös PC Guru újság, abban írták. Sõt még a Dragon Age-t is bemutatták a 2005-ös E3-on! 😄
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
És még ezért pénzt kérnek?
Amúgy most egy kis ellenreklám (bocs Gamestar), de õk kb. 2000 Ft-ért adják az újságot a játékkal együtt.
Én tavaly nyáron 3500 Ft-ért vásároltam meg az Orange Box-ot (HL2, HL2EP1+EP2, Portal, Team Fortress 2 stb.), így aki egy teljes értékû HL2-re vágyik, az inkább ruházzon be egy Orange Box-ra.
Nem sokkal drágább a Gamestar-nál. Ráadásul eredeti Steam-es verzió és a 2 nagyszerû epizódot is megkapja hozzá!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
warez (nem steames) hl2 a teljes játékuk.. 😄D
Nemhogy csak árát az vinnék le! <#taps>#taps>
Next PC upgrade: 2022
De míg a készletek el nem fogynak
Letölthetõ verzióban szintúgy kapható külön is.
Most én vagyok tudatlan és értelmi fogyatékos?
Elvileg én ugytudom hogy az a Pirates of the Flying Fortress tartalmazza az alapjátékot is,akkor meg minek adják azt is?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szubjektív véleményt meg nagyon szívesen.
Lara Croft and the Guardian of Light - 2$
amerikai fake (vagy nem fake) címet kell megadni a vásárláshoz, steam-en mindkettõ aktiválható (én a JC2-t vettem meg, mivel a másik már megvolt)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nos, akkor majd 2 hónap múlva, ha a Párt is úgy akarja, megveszem - mert a Youtube-os videók engem meggyõztek. Valahogy most hangulatom volna ilyesmihez.
Köszi a szubjektív véleményt. <#worship>#worship>
Nekem például tetszett. Grafika kifejezetten szép szerintem (tudom, hogy neked se a Crysis a kedvenc játékod <#smile>#smile>).
Játékmenetet tekintve Coopra kihegyezett a játék, de egyedül is élvezhetõ, 2 karakter különbözõ harcmodort képvisel, ezért változatos a játék, ha váltogatjuk a karaktereket (ember harcos a közelharc mestere, míg elf társa az íjak szakértõje, de mindketten tudnak varázsolgatni, amivel akár egymást erõsítgetik, vagy az ellent aprítják). Harcrendszer igen jól megalkotott, fegyverek, pajzsok kopnak, páncélzat található, karakterek fejleszthetõek. Külön pozitívum még, hogy nem csak Hack & Slash a játék, hanem bõven meg van spékelve rejtvényekkel, melyek elrejtett kincsekhez vezetnek.
Pozítivum és említést érdemelnek a különbözõ kivégzések is. Nálam jól futott, de viszonylag rövid volt, 3 délután alatt végigjátszható ha rákattan az ember.
Annyiban egyetértek a Gamestaros elemzéssel, hogy a vége felé ellaposodik a játék, én is alig vártam, hogy vége legyen (de én ugye túlzásba estem és csak ezzel toltam, így minden hamar megunható!).
Mennyiért vesztegették? Ha 2k alatt volt, akkor 1-nek jó lett volna. Ha még ekkora összeg kiadása is megviselné a költségvetést, akkor jól döntöttél. Én bizony jó áron tuti beszerzem, mert a darabolás annyira jó volt, hogy még 2 végigjátszás benne van pár év múlva.
Két, számomra nem mérvadó ismertetõ:
PCGuru teszt
Összegzés
A Hunted: The Demon's Forge egy kellemes játék, aminek rengeteg hibája és hiányossága van. Hosszasan lehetne sorolni, hogy mit szerettünk volna látni és mit nem, illetve hogy mennyivel jobb lett volna, ha a jó kooperatív mód mellé tényleg élvezetes egyjátékos lehetõségek társulnak. De mindez felesleges, mert a játék ezektõl nem lesz jobb, azok pedig, akik eddig is várták a programot, nagyjából azt kapják, amire számítottak. Ugyan a Hunted nem forradalmi, nem indítja el lavinaként a hasonszõrû játékok áradatát és követõkre sem talál, de van annyira érdekes és egyedi színfolt, hogy adjunk neki egy esélyt. Mi így tettünk és nem bántuk meg.
Gamestar teszt
Záró akkordok
Meglehetõsen vegyesek az élményeim a játékkal kapcsolatban. Rég volt már részem hasonló hack and slash mókában, így egy darabig lekötött az esztelen hentelés, a kivégzések és a látványorgia. Aztán egyre hosszabbak, sötétebbek és unalmasabbak lettek a pályák és egyre ritkábban találkoztam olyan újdonsággal, amire felkaptam volna a fejem. Oly sok játékhoz hasonlóan a végére teljesen ellaposodott az akció és nem igazán tudott már lekötni. A végén lévõ sztoricsavar tetszett, viszont nem volt elegendõ, hogy még egyszer végigtoljam az egészet, csak azért, hogy kapjak egy másik befejezést. (Azért az interneten rákerestem erre az alternatív befejezésre, és bizton állíthatom, hogy nem döntöttem rosszul, amikor nem kezdtem el elölrõl végigtolni csak azért a „jó" befejezésért.) Ettõl eltekintve aki szereti a stílust és nem akar nagyon mély tartalmat, az biztosan szórakoztatónak fogja találni. Nagyon eltévedni nem tud (Seraphine mágikus labdája mindig megmutatja a helyes utat), leesni nem tud, mivel csak egy „csõben" tudunk mászkálni. 15 óra tömény hentelés az egész, szép grafikával, de kevés agymunkával. Nekem így egy kicsit soványkának tûnik, de a fiatalabb korosztály tutira élvezni fogja.
Jól tettem, hogy nem vettem meg?
[merlinw.org]