Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Egy szolgáltató sem fogja kiadni az ügyfele címét egy lengyel cég kérésére, egyelõre semmiféle törvény nem kötelezi õket a legtöbb országban.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amúgy meg valaki is megijed, hogy tényleg kopogtathatnak nála?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nekem nincs okom aggódni, 0-Day vettem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
<#wilting>#wilting>
Nem tudom hány éves, konzolosként nem hiszem hogy Te, de akkor lehet hogy az apukád is azok közt volt aki 10 éve linuxos topicokban értetlenkedett és windowst éltetett ugyanilyen értelmetlenül. Hadd csinálja már mindenki azt amit akar, és ne azt amit te akarsz.
BF2 fejlesztésében tudod ki vállalt nagy szerepet mint a DICE új alkalmazottjai? Az a mod csapat akik a BF42-höz a desert combatot csinálták, feltehetõen nem fércmunka volt 😊
Minõségrõl annyit hogy számtalan játék bughalmazát javította már ki a PCs modder közösség, és emellé olyanokat alkottak hogy mind a 10 ujjunkat megnyalhatjuk.
Mintha ma olvastam volna egy Skyrim Online nevû dologról, hát ez sem lesz haloboxra 😊. Neked az van amit idõpontra megír az EA a dvd-re. Úgy ahogy kitalálta valaki egy irodában.
Normális esetben meg PCn azt csinál a közösség a játékával amit akar. De a codok meg bfek esetében sikerült oda eljutni hogy olyan lezárt portot kapunk amibe egy fûszálat nem lehet hozzáadni, mert azt majd õk mérik ki kilóra, a gyökerét januárban, a szárát a nyári szünetre, a virágját meg megkapod a következõ rész elõrendelése mellé... Ez 2011. Ezt kapjuk az év legnagyobb játékai mellé, mert a konzolos butusok megvették 15 dollárért éveken át, amit más rendes fejlesztõk ingyen adnak, vagy rábízzák a közösségre.
A Valve pl. még képes a rohadt microsoftnak fizetni a saját zsebébõl minden letöltés után csak azért hogy ott is ingyen megkapja mindenki platformtól függetlenül a portal DLC-jét. A TF2-ben a community legnépszerûbb pályáiért _lehet_ admományt fizetni, amit a készítõje kap meg. Talán ez lenne az, amiért megéri pénzt adni ha bejön az embernek.
Aki meg ilyen BF3 COD DLC féle lehúzásokért ad dollárokat az menjen el a jó bödös.., mert személyesen miatta lesz minden mai játék egyre korlátozottabb és butítottabb alapfelállásban megjelenéskor.
Biztos olyan minõségû is lett ( NOT ).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nekem a nyíl egyenessel sem volt bajom, csak a városokban való tevékenykedés hiányzott. Harcok kellõ kihívást adnak, a prezentáció pedig elképesztõ. Ideje lenne befejezni a játékot😊 az új rész elõtt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A CSODÁLATOS MAGYAR NYELV
Ember, állat hogy halad?
Gyimóthy Gábor: NYELVLECKE
Egyik olasz óra során,
Ím a kérdés felmerült:
Hogy milyen nyelv ez a magyar,
Európába hogy került?
Elmeséltem, ahogy tudtam,
Mire képes a magyar.
Elmondtam, hogy sok, sok rag van,
S hogy némelyik mit takar,
És a szókincsben mi rejlik,
A rengeteg árnyalat,
Példaként vegyük csak itt:
Ember, állat hogy halad?
Elmondtam, hogy mikor járunk,
Mikor mondom, hogy megyek.
Részeg, hogy dülöngél nálunk,
S milyen, ha csak lépdelek.
Miért mondom, hogy botorkál
Gyalogol, vagy kódorog,
S a sétáló szerelmes pár,
Miért éppen andalog?
A vaddisznó, hogy ha rohan,
Nem üget, de csörtet - és
Bár alakra majdnem olyan,
Miért más a törtetés?
Mondtam volna még azt is hát,
Aki fut, miért nem lohol?
Miért nem vág, ki mezõn átvág,
De tán vágtat valahol.
Aki tipeg, miért nem libeg,
S ez épp úgy nem lebegés, --
Minthogy nem csak sánta biceg,
S hebegés nem rebegés!
Mit tesz a ló, ha poroszkál,
Vagy pedig, ha vágtázik?
És a kuvasz, ha somfordál,
Avagy akár bóklászik.
Lábát szedi, aki kitér,
A riadt õz elszökell.
Nem ront be az, aki betér . . .
Más nyelven, hogy mondjam el?
Jó lett volna szemléltetni,
Botladozó mint halad,
Avagy milyen õgyelegni?
Egy szó - egy kép - egy zamat!
Aki "slattyog", miért nem "lófrál"?
Száguldó hová szalad?
Ki vánszorog, miért nem kószál?
S aki kullog, hol marad?
Bandukló miért nem baktat?
És ha motyog, mit kotyog,
Aki koslat, avagy kaptat,
Avagy császkál és totyog?
Nem csak árnyék, aki suhan,
S nem csak a jármû robog,
Nem csak az áradat rohan,
S nem csak a kocsi kocog.
Aki cselleng, nem csatangol,
Ki "beslisszol" elinal,
Nem "battyog" az, ki bitangol,
Ha mégis: a mese csal!
Hogy a kutya lopakodik,
Sompolyog, majd meglapul,
S ha ráförmedsz, elkotródik.
Hogy mondjam ezt olaszul?
Másik, erre settenkedik,
Sündörög, majd elterül.
Ráripakodsz, elódalog,
Hogy mondjam ezt németül?
Egy csavargó itt kóborol,
Lézeng, õdöng, csavarog,
Lõdörög, majd elvándorol,
S többé már nem zavarog.
Ám egy másik itt tekereg,
- Elárulja kósza nesz -
Itt kóvályog, itt ténfereg...
Franciául, hogy van ez?
S hogy a tömeg miért özönlik,
Mikor tódul, vagy vonul,
Vagy hömpölyög, s még sem ömlik,
Hogy mondjam ezt angolul?
Aki surran, miért nem oson,
Vagy miért nem lépeget?
Mindezt csak magyarul tudom,
S tán csak magyarul lehet
Jövõre ha a büdzsé engedi jön a Mass Effect felismerés mellé a polcra a Mass Effect - Megtorlás és a Mass Effect - Felemelkedés.
Next PC upgrade: 2022
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ha már itt tartunk a játékoktól is javulhatnak pl. a reflexek, fejlõdnek a precíz kézmozdulatok, mivel új rendszereket kell gyorsan megismerni a logikai képesség is.
Igazad van, ugyanez igaz a régi könyvekre is, csak azt nem biztos, hogy élvezettel olvasod, ezeket meg igen. De persze embere válogatja, ez már csak attól függ ki, mit szeret.
Azonban a mai világban már az is nagy szó, ha valaki egyáltalán olvas (újság nem minõsül a szememben annak), mikor is a fiatal generáció nagy része a könyvek látványától rosszul lesz, függetlenül attól, hogy az egy klasszikus irodalmi mû (én speciel nem szeretem, holott szerintem középiskolában az osztályban egyedüliként olvastam el annó az összes kötelezõ irodalmat. Ettõl függetlenül a legtöbbet bûn rossz, unalmas baromságnak tartom persze néhány kivétellel. Személyes kedvencem Az ember tragédiája, de Móricz, Jókai mûvei se rosszak, versek közül én Radnóti és Ady párti vagyok, ha már itt tartunk.), vagy egyszerû ponyva.
Az a lényeg, hogy aki bármit is olvas, az a mai világban elismerést érdemel.
w77d: képzelõerõt fejleszti és a valós dolgokból merített infót feldolgozza. Jó pont a könyv részérõl, de kicsit elkanyarodtunk, énnekem inkább az szúrja mindig az oldalam és arra akartam lent utalni, hogy mind a mai napig valami eszméletlen sznobizmus lengi körül a könyvolvasást és kicsit ferde szemmel szoktam erre nézni.
sry az offért amúgy.
Mostanában nem olvastam tõle, de például a ponyvaregény kategóriában itthon elhíresült Lõrincz L. László (és persze álnevein, pl. Leslie L. Lawrence) által íródott könyvek nagy részében keleti dolgokról kaphatott hitelességgel átszõtt, izgalmas történeteket az emberke.
LLL ugye akkoriban a mongol tanszéken, egy maroknyi társával, úttörõ módon diplomázott, és a keleti történelem nagy rajongója.
És mire jó az, hogy olvasott vagyok mondd már meg? Engem pl leköt a kvantumfizikáról, kvantummechanikáról és csillagászatról szóló könyvek, na az pl új ismeret. De elolvasni egy sci-fit annyit ér, mint megnézni egy filmet: ha érdekelt és tetszett, akkor egészségedre kategória
És ugyanez igaz lehet régi könyvekre is