Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erre errõl kell beszélni, hogy nem fogyott jól és hogy a warezon kötött ki

Pedig igenis jól fogyott, fõleg PC-s viszonylatban. Azt kell mondanom, hogy minden játék "kiköt a warezon"? 😊

PCs társadalom

A te agyacskádban az van, hogy PCs társadalom: vaktában fikázók, akiknek semmi sem jó, és csak warezolni tudnak, stb. Megint elõtört belõled a vaktában fikázhatnék, így erre nem is kell reagálnom.

w77d
gyerekek egy tuti, gyakorlatilag lehetetlen, hogy sok embertõl behajtsák ezt a pénzt... évekig, sõt akár 15 20 évig is eltartana ekkora embertömeg perlése, bíróságra rángatása, stb, ráadásul komoly ügyeket (gyilkosság, erõszak) is késleltetne a huzavona, mert rengeteg bíróságot lekötne. Nem kivitelezhetõ, így (sajnos) nem kell tõle abszolút tartani...

Különbözõek vagyunk ez tény. Mivel úgy néz ki semmilyen egyéb módszer nem használ én a radikalitás híve vagyok... hátha az lesz a nyerõ.

Witcher 2 kapcsán meg fel vagyok háborodva a warez mértékén.

Érdekes dolog ez, mert ha DRM-et raksz bele (á la Ubisoft állandó internet), akkor ugyan rákényszeríted a user-t a vásárlásra, de a DRM sokszor többet árt, mint használ, fõleg ha emiatt a törõ csapatok támadják a szervereket a hiányzó fájlok begyûjtése érdekében, így a legális játékosak nem tudnak játszani.

Te hogy védenéd az érdekeid? Úgy látszik a jó játék elkészítése már nem elég jó eladások eléréséhez.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

robotnyk
az fáj az ilyeneknek, hogy nem vették meg többen a zsákbamacskájukat, mert esetleg 20 perc után rájöttek hogy számukra értéktelen
Az a szomorú, hogy ilyen eszközökhöz kell folyamodniuk. Annyira beleivódott az emberekbe, hogy a letöltés jó, hogy már nem is tekintik illegálisnak (elvégre mindenki csinálja). De azért itthon is kergetik a fájlmegosztókat a rendõrök.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem az a rossz folyamat, hogy védik az érdekeiket (mert ha ezen lovagolunk, akkor én befejeztem), hanem ahogyan "védik".

Ha én elkészítek valamit, akkor azt úgy készíteném el, hogy rá legyél kényszerítve az eredeti példányra, ha már a saját lelkiismereted nem ezt diktálja.

Szerintem egyike vagyok azoknak, akik a legtöbb eredeti játékkal rendelkeznek ezen a fórumon, így talán nem kell azt magyaráznom, hogy egyetértek a kiadók törekvéseivel (hogy védjék az érdekeiket), de nem ilyen undorító formában. És meg vagyok rökönyödve, hogy vannak olyan emberek, akik ehhez a magatartáshoz még tapsolnak is.

robotnyk
na jó, de abból is mennyi eset van, hogy valakit konkrétan megbüntetnek, ahhoz képest hogy mennyien hallgatnak "másolt" zenét?
de az arány szerintem is hibádzik, csak elõrántottak egy számot a seggükbõl. lehet hogy csak normális programozókra, meg UI designerre kell a pénz egyébként, úgy már majdnem érthetõ is a dolog. <#zavart1>
Mivel ezt a kutya nem figyelte és most sem figyeli a CDPR-en kívül, ezért ez nem valószínû. De nem bizonygatnám, hogy nekem van igazam, hanem duzzogva valahonnan elõkaparnám az összeget és átgondolnám, hogy ezek után megéri-e warezolni.

Kérdésedre válaszképp jogosan perelnének, illetve küldenének csekket. Esetleg megenyhülnének, ha látnák, hogy Steamen megvan a játék és megegyezhetnénk egy alacsonyabb összegben. <#smile>

Nem a konkrét esetrõl beszélek. De ha szerintetek az úgy okés, hogy egy zeneletöltésért többszázezer forinttal vágjanak meg (mert ugyanaz a kategória), akkor nekem nincs arányérzetem, én vagyok a hülye, és kérek elnézést.

Lopok és verem a nyálam jogosan? <#ravasz1>

Rossz folyamat, hogy védik az érdekeiket? Rossz folyamat, hogy ha visszaszorul a warez talán nem a konzolos tucatjátékokat (persze a gyöngyszemeket soha: RDR, GoW, GeoW, Fable 2 és még sorolhatnám) kapjuk, hanem talán visszatér a kreatvítás és a pc only felirat a játékok dobozára? Rossz folyamat, hogy nem marad bent a pc játékokban press x, a vagy b felirat? Hát én nem így látom!

Ha készítesz valamit és azt ellopják te nem lennél felháborodva?

robotnyk
semminek sem az elõjele, ezen felesleges is pörögni. mióta létezik már a warez, és majd gondolod pont egy ilyen picsa kiadó fogja a warez elleni harcot megreformálni, mi? legfeljebb ha fizikai másolatot találnak nálad a polcon, sok sikert nekik a házkutatási parancs megszerzéséhez.
Totti5
Ebben az a döbbenet, hogy mindenhol csak megy a sírás hogy konzol szarokat adnak ki pécére, nem használja a ki VGAmet meg a DX11et, jajj a buta COD, meg a BF, de szar minden, de nem jó nekem, mert le vagyok ejtve. Erre itt van ez a csapat, közel AAA minõségõ játékot ad ki, ami RPG PCre, minden jóval ami elvárható, erre errõl kell beszélni, hogy nem fogyott jól és hogy a warezon kötött ki. Ez inkább szomorú és felháborító, mint sem megvetendõ, hogy a kiadó már kínjában nem tudja mit tegyen, mert semmi sem jó ezekszerint a PCs társadalomnak, vagy csak a vaktában megy a fika mindig egy kis rétegtõl, a többség meg köszöni elvan a CODal... aztán lehet szidni õket hogy a következõ játékuk konzol ex lesz idõlegesen és vagy kimondottan arra fogják csinálni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Akkor tehát teljesen jogosan perelnének Téged mondjuk egy régebbi Saints Row 2 letöltésért, ezt teljesen nyugodtan tudomásul veszed, és hajlandó vagy több százezer forintot kifizetni a kiadónak... Teljesen hihetõen hangzik...

Szerintem itt hagyjuk abba.

MerlinW is írta Idõ, pénz, energia ezt kinyomozni, plusz még büntetni is kell a delikvenst. Nyilván ha ki kéne neki fizetni az 50 dolcsit, amibe kb. kerül a játék az nem lenne a késõbbiekben visszatartó erõvel a késõbbi warezolási szokásaival kapcsolatban.

#31644: Mivel egyenként 27x-esét szedik be ilyen módszerrel mi tartaná õket vissza? Valakinek egyszer el kell kezdeni fellépni a warezzal szemben. Lehet õk lesznek azok, akik elkezdik...

Viszont ha most Te is érintett lennél akár egy másik játék kapcsán (mert ugye bevallottan warezolsz), akkor most igenis vernéd a nyálad - megjegyzem, jogosan.

Most ne abból indulj ki, hogy Téged nem érint, meg hogy Witcher 2, hanem vedd úgy, hogy ez egy rossz folyamatnak az elõjele.

Abban, hogy nincs demó igazad van. A többiben meg nincs. Védik az érdekeiket és nagyon is igazuk van.

Itthon meg senkinek nem kell félni szerintem. Fõleg, akinek dinamikus ip-je van.

robotnyk
ja, a vételár 27szeresét is jogosan várják el nyilván.
robotnyk
ja, ez biztos így mûködik, és ezt a cdprojekt meg is fogja lépni 3 millió alkalommal.
És téged, ha eredeti tulaj vagy miért is zavar ez egyáltalán?

Én megvettem warez nélkül és nem hõzöngeni kéne, hanem vásárolni, tudnillik ezt is pénzbõl csinálják. Ergó jogosan várják el, hogy aki lewarezolja az fizessen érte (ha eredetid van nem fognak bántani, azonban ha elõtte warezoltál, akkor nem vagy bebiztosítva).

Egyébként nem kell aggódni Magyarország kis piac, itt nem fognak a warezzal foglalkozni. Valószínûleg Németországban és UK-ban fognak utána nézni, ami azért nagyobb piac.

Lehet a lopást kipróbálásnak, tesztpéldánynak, meg édesanyám térde kalácsának nevezni, attól még az az marad, ami.

Én is warezolok, de nem verem a nyálam, hogy azt legálisan csinálom. Ennyi a történet!

Tegyük fel, hogy CDPR nem jelenti fel Lacikát, hanem kipostázza a csekket és felszólítja fizetésre, ellenkezõ esetben perel (nem szarakszik rendõrséggel sem, polgári peres úton jár el, ahol szerintem nem kell rendõrséget bevonni).

Lacika baszhatja az 1500 Ft-os CD kulcsát, mert az IP címe nem hazudik, ha meg Lacika öccse Bélácska töltötte le a játékot Lacika jól leszidni tudja, majd ha jót akar magának befizeti a csekket, aminek az árából 27 eredeti játékot vehetett volna.

Azt majd késõbb 😊 Keddre még jön egy Dark Souls Limited is 😊

@Indigo
Nem, egy itteni, pécsi sráctól vettem mindkettõt.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Grat! God of War 3 újonnan van?

Totti5
Hol marad a 3. lemez?<#idiota>

<#eljen>

Egyrészt más fejlesztõk játékait is többször annyian töltik le, mint ahányan megveszik. Most akkor ez így teljesen rendben van, hogy minden kiadó perel minden letöltõt? (Akiknek sokszor jobb híján ez marad, mert sok esetben nincs demó, és olyan, hogy fogyasztóvédelem a játékiparban nem létezik!) Másrészt ez nem "szóvá tétel", ne finomítsuk a dolgot, ez egy elég mocsok húzás. Harmadrészt, rengeteg ember van, aki letölti, végigjátssza, de azután megvásárolja a játékot - akkor itt végsõ soron mégiscsak baszogatták a vásárlóikat is...

Mai szerzemény 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Daell Drow
Ez igy szep es jo, de ha nagyon bele akar kotni. Akkor azt mondja hogy a kulcsot a beidezes utan vetted. Mar ha kell igazolnia a datumot is hogy mikor vetted, mert siman kerheti a CDPR ezt is.
Totti5
Egyrészt õk nem a vásárlóikat baszogatták, hamem azokat akik ellopták a játékukat. Láthatóan a Witcher egy népszerû játék és az igényességre sem lehet panasz, mert igényes. Erre 3szor annyian töltötték le ingyen mint ahányan megvették. Na nehogy már a fejlesztõ legyen a hibás, ha ezt szóvá teszi. Az most lényegtelen hogy amit mondtak az kivitelezhetetlen, de igazából a szájakaratén kívül más eszközük nincs.

Rage47
totál egyetértek
És ezzel elérik hogy SOHA ne vegyék meg azok az emberek a játékaikat, és SOHA többet ne is játszanak velük. Az eddigi várárlóik négyszeresét elvesztették. jó üzletpolitika 😊
És a maradékból azok se fogják a következõt megvenni akik ezt megnézték warezzel hogy fut a gépükön, és utána megvették. Sok ilyen van.
Engem nem érdekelt a witcher sorozat mert ilyen rpg-kre nincs idõm, de tegyük fel ha kijön majd tõlük egy FPS arra rá se fogok nézni ha így állnak hozzá az emberhez.
A basztatás helyett õk is megpróbálhatnának a minõségen/áron javítani, hogy alapból megvegyék akiknek annyira nem jött be, de úgy hallottam nem is voltak rosszak az eladásaik, és nem egy óriáscéget kell eltartani belõle, igazán visszavehetnének.

w77d
szerintem is teljesen életképtelen ötlet a warezolókat büntetni, egyszerûen kivitelezhetetlen...

MerlinW
Lássuk mi is történik😊
- Tegyük fel, hogy a CDPR valahogy megtudja, hogy Lacika warez példánnyal játszik = (idõ + pénz + energia * felhasználó).
- CDPR feljelenti Lacikát.
- A lengyel rendõrség átküldi az ügyet a magyar rendõrségnek = 3-6 hónapig ülnek rajta
- A magyar rendõrség követeli a CDPR-tõl a megalapozott vádat, bizonyítékot. Tegyük fel, hogy van ilyen.
- A magyar rendõrség idézést/felszólítást/fizetés bekérõt küld Lacikának.
- Lacika nem akar fizetni, ezért vásárol egy Witcher 2 kulcsot 1500 Ft-ért, majd elküldi a rendõrségnek, akik ejtik az ügyet.

- Ha Lacikának van befektetni való pénze, fogad egy ügyvédet és feljelenti a CDPR-t zaklatásért és csalásért😊

[merlinw.org]

Mellesleg megjelenés elõtt is volt ez már hír, hogy a warezolokat megkeresik majd egy szép kövér csekkel.

Már miért lenne kamu? Ha tõled lopnának és meg tudnád büntetni az elkövetõket te nem tennéd meg?

IMYke2.0.0.0
#31595 törölve lett, kérésre.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ollie
Ezt a hírt honnan másoltad?

Vagy egy nagy kamu az egész, hogy ösztönözzék az embereket a vásárlásra. nem véletlen volt a hír után 1 vagy 2 nappal steamen akciós a w2..

A witcher 2-s esethez. Sikerült ki kérni az Ip címeket, mert találtak valami megoldást. Csak, hogy ez egyedül Németországban mûködik, és ott is azokról kaptak akik bittorrentel töltöttek le. Pár ezer embert kaptak el csupán. Hm akarom mondani ha az Ip-k alapján oda találnak majd..
Prince23
7-ig simán megéri. sztem annyi lesz karácsonykor. 5 eu azért durva lenne egy márciusi játékhoz képest

grebber
Remélem 4,99 annyit megérne nekem!

Next PC upgrade: 2022

shaddam
Lehet megéri majd az indei bundle is.Volt 2,5 dollár is már.Bár ahogy nézem az már rég rossz ha a náci dínós játék az egyetlen említésre méltó.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

zorrobomber
Vajon Shogun 2 mennyi lesz christmas sale alatt? <#lookaround>

19-én kezdõdik elvileg!

robotnyk
késõ 😊
Adott esetben sokkal jobb is!

De tényleg! Amihez halvány lila közöd sincs, abban nem feltétlenül kellene tudósnak lenned...

w77d
azért ma már, vagy legkésõbb holnap remélem elkezdõdik a karácsonyi steames vásár..

+1

Nem kell minden szir-sz*rt megvenni. Az alapjáték is bõven megéri 2,5-ért. A legtöbb Magicka DLC egyébként is csak tipikus, undorító DLC-s lehúzás...

robotnyk
ja, de 2.5 jól hangzik érte, 6.5 már nem, 6.5ért szerintem jobb dolgok lesznek karácsonyra
Meg lehet venni az egészet egyben is.