Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig igenis jól fogyott, fõleg PC-s viszonylatban. Azt kell mondanom, hogy minden játék "kiköt a warezon"? 😊
PCs társadalom
A te agyacskádban az van, hogy PCs társadalom: vaktában fikázók, akiknek semmi sem jó, és csak warezolni tudnak, stb. Megint elõtört belõled a vaktában fikázhatnék, így erre nem is kell reagálnom.
Witcher 2 kapcsán meg fel vagyok háborodva a warez mértékén.
Érdekes dolog ez, mert ha DRM-et raksz bele (á la Ubisoft állandó internet), akkor ugyan rákényszeríted a user-t a vásárlásra, de a DRM sokszor többet árt, mint használ, fõleg ha emiatt a törõ csapatok támadják a szervereket a hiányzó fájlok begyûjtése érdekében, így a legális játékosak nem tudnak játszani.
Te hogy védenéd az érdekeid? Úgy látszik a jó játék elkészítése már nem elég jó eladások eléréséhez.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha én elkészítek valamit, akkor azt úgy készíteném el, hogy rá legyél kényszerítve az eredeti példányra, ha már a saját lelkiismereted nem ezt diktálja.
Szerintem egyike vagyok azoknak, akik a legtöbb eredeti játékkal rendelkeznek ezen a fórumon, így talán nem kell azt magyaráznom, hogy egyetértek a kiadók törekvéseivel (hogy védjék az érdekeiket), de nem ilyen undorító formában. És meg vagyok rökönyödve, hogy vannak olyan emberek, akik ehhez a magatartáshoz még tapsolnak is.
de az arány szerintem is hibádzik, csak elõrántottak egy számot a seggükbõl. lehet hogy csak normális programozókra, meg UI designerre kell a pénz egyébként, úgy már majdnem érthetõ is a dolog. <#zavart1>#zavart1>
Kérdésedre válaszképp jogosan perelnének, illetve küldenének csekket. Esetleg megenyhülnének, ha látnák, hogy Steamen megvan a játék és megegyezhetnénk egy alacsonyabb összegben. <#smile>#smile>
Rossz folyamat, hogy védik az érdekeiket? Rossz folyamat, hogy ha visszaszorul a warez talán nem a konzolos tucatjátékokat (persze a gyöngyszemeket soha: RDR, GoW, GeoW, Fable 2 és még sorolhatnám) kapjuk, hanem talán visszatér a kreatvítás és a pc only felirat a játékok dobozára? Rossz folyamat, hogy nem marad bent a pc játékokban press x, a vagy b felirat? Hát én nem így látom!
Ha készítesz valamit és azt ellopják te nem lennél felháborodva?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szerintem itt hagyjuk abba.
#31644: Mivel egyenként 27x-esét szedik be ilyen módszerrel mi tartaná õket vissza? Valakinek egyszer el kell kezdeni fellépni a warezzal szemben. Lehet õk lesznek azok, akik elkezdik...
Most ne abból indulj ki, hogy Téged nem érint, meg hogy Witcher 2, hanem vedd úgy, hogy ez egy rossz folyamatnak az elõjele.
Itthon meg senkinek nem kell félni szerintem. Fõleg, akinek dinamikus ip-je van.
Én megvettem warez nélkül és nem hõzöngeni kéne, hanem vásárolni, tudnillik ezt is pénzbõl csinálják. Ergó jogosan várják el, hogy aki lewarezolja az fizessen érte (ha eredetid van nem fognak bántani, azonban ha elõtte warezoltál, akkor nem vagy bebiztosítva).
Egyébként nem kell aggódni Magyarország kis piac, itt nem fognak a warezzal foglalkozni. Valószínûleg Németországban és UK-ban fognak utána nézni, ami azért nagyobb piac.
Lehet a lopást kipróbálásnak, tesztpéldánynak, meg édesanyám térde kalácsának nevezni, attól még az az marad, ami.
Én is warezolok, de nem verem a nyálam, hogy azt legálisan csinálom. Ennyi a történet!
Lacika baszhatja az 1500 Ft-os CD kulcsát, mert az IP címe nem hazudik, ha meg Lacika öccse Bélácska töltötte le a játékot Lacika jól leszidni tudja, majd ha jót akar magának befizeti a csekket, aminek az árából 27 eredeti játékot vehetett volna.
@Indigo
Nem, egy itteni, pécsi sráctól vettem mindkettõt.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
<#eljen>#eljen>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
És a maradékból azok se fogják a következõt megvenni akik ezt megnézték warezzel hogy fut a gépükön, és utána megvették. Sok ilyen van.
Engem nem érdekelt a witcher sorozat mert ilyen rpg-kre nincs idõm, de tegyük fel ha kijön majd tõlük egy FPS arra rá se fogok nézni ha így állnak hozzá az emberhez.
A basztatás helyett õk is megpróbálhatnának a minõségen/áron javítani, hogy alapból megvegyék akiknek annyira nem jött be, de úgy hallottam nem is voltak rosszak az eladásaik, és nem egy óriáscéget kell eltartani belõle, igazán visszavehetnének.
- Tegyük fel, hogy a CDPR valahogy megtudja, hogy Lacika warez példánnyal játszik = (idõ + pénz + energia * felhasználó).
- CDPR feljelenti Lacikát.
- A lengyel rendõrség átküldi az ügyet a magyar rendõrségnek = 3-6 hónapig ülnek rajta
- A magyar rendõrség követeli a CDPR-tõl a megalapozott vádat, bizonyítékot. Tegyük fel, hogy van ilyen.
- A magyar rendõrség idézést/felszólítást/fizetés bekérõt küld Lacikának.
- Lacika nem akar fizetni, ezért vásárol egy Witcher 2 kulcsot 1500 Ft-ért, majd elküldi a rendõrségnek, akik ejtik az ügyet.
- Ha Lacikának van befektetni való pénze, fogad egy ügyvédet és feljelenti a CDPR-t zaklatásért és csalásért😊
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
De tényleg! Amihez halvány lila közöd sincs, abban nem feltétlenül kellene tudósnak lenned...