Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Na közbe Metro 2033 2.5 eu

wesker24
Ugyanugy ezt irta ki nekem is !
zorrobomber
nekem megrottyant az egész..
Error 503 Service Unavailable
Service Unavailable
Guru Meditation:
XID: 1587356495
Varnish cache server

Prince23
Jah az lemeradt hogy grebber -nek válaszoltam..

Just Cause 2, Portal 1-2, Amnesia, Metro 2033, Bunch of Heroes, sam & Max, Max Payne 1-2, Rift, Orcs must Die, singularity, Fable 3Pendulio studio adv pack
mind 75% elvileg

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

A mostani 75% akciók amik kint vannak a fõoldalon:
Metro
Rift
Amnesia
Just cause 1, 2
Sam max
Singurality
Fable 3
Orcs must die
Portal 1,2
bunch of heros Max payne1,2

wesker24
Jah Fable 3 10 euro volt most meg 18 döntsék már el ! XD
zorrobomber
válság van <#idiota><#banplz>

Prince23
Sok játéknak az ára megváltozott, döntsék már el, hogy mennyi legyen már.

nyugi nekem se, fekete az egész várjunk majdcsak

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

grebber
Valaki pls irja le a napi steam akciokat.Telorol vagyok faluról ide a néz csak kB alig jön így a steak oldal nem jön be vagy nagyon lassan.Annyiféle láttam van Just gauss meg metró 2033.

Next PC upgrade: 2022

Renjike
hát barátom nekem kurvára nincs itt semmi :SSS

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

MerlinW
Ott van a Gift tárolódban az ajándék😊 50%-os Valve kupon.

[merlinw.org]

wesker24
Nálam is azt irja kaptam valamit megnézem aztán még se !
zorrobomber
vannak érdekes dolgok, nem tudom hogy hiba -e, de sega packban pl nincs benne a Napoleon total war, csak az egyik DLC, legalábbis én így látom

Renjike
Mi ez a steam gift dolog? nyomtam hogy kezdjük: ad érte valamit : lófaszt se kaptam .. belenéztem az üres kosaramba , kaptam még 1 pontot és kiírta hogy kaptam még valamit nézzem meg : lófasz se 😄DDD fuck yeah!!!

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Guren
már rég javították, most 33 ojró.

83%? szerintem azt csak hibásan jelzi ki

wesker24
Van ám be is halt a steam ezerrel !

Dead Island elég durva leárazást kapott !
artschi
van, a steam be is halt.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

bazki, idén is itt fogok hagyni 15k-t steamen van egy érzésem

Prince23
Most akkor lesz Christmas OFF?

mer nekem még mindig Dead Island van

elkezdodott... : D

zorrobomber
hehe nálam az még mindig 1.69

wesker24
Blood Bath Arena és csak 2 euro volt de már kijavították 6,7 -re na meg a steam is behalt !
zorrobomber
kijavították, most már 33.49 😊

artschi
még semmi... 😞

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

zorrobomber
kár hogy így sem érdekel 😊

omg, nemsokara indul a steam sale... zavar van a rendszerben, 8 euro a dead island.

IMYke2.0.0.0
Elhiszem, hogy az, de akit érdekel(t), az már megnézte - vagy rákattint a linkre.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
bocs, de ez egy kifejezetten érdekes videó, amit mindenkinek érdemes megnézni, ne dugdossuk

IMYke2.0.0.0
Ebben a topikban nem ágyazunk be üzenetbe Youtube videót. Linkeljük!

A Youtube video

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

itt a kivitelezhetetlenen volt a hangsúly, egyébként meg amerikában is most akarnak változtatni

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Guren
de németben bármit meg lehet tenni, lásd galaxy tab betiltása.

olyannyira kivitelezhetetlen hogy németbe úgy büntetnek mint állat

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

w77d
aztakurva van egy pár könyv 😄 asszem kiveszek egy kis szabit XD

Kronológiai sorrendet itt megtalálod alul ha a robotokkal akarsz kezdeni 😊

De így is zseniális mind. Talán a kedvenc, vagy legalábbis a legtöbbet olvasott sorozat nálam. 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

azt azért tudd, hogy az elõ és utójáték jóval késõbb lett megirva:
Elõzmények

* Az Alapítvány elõtt (Prelude to Foundation, regény, 1988)
* Elõjáték az Alapítványhoz (Forward to Foundation, regény, 1993)

A klasszikus trilógia

* Alapítvány (Foundation, regény, 1942–1944)
* Alapítvány és Birodalom (Foundation and Empire, regény, 1945)
* Második Alapítvány (Second Foundation, regény, 1948–1950)

Utótörténet

* Az Alapítvány pereme (Foundation's Edge, regény, 1982)
* Alapítvány és Föld (Foundation and Earth, regény, 1986)
w77d
ha már könyvek.. az Alapítvány könyvek hogy jönnek egymás után? nekem megvan: Alapítvány, Alapítvány és Birodalom, Második alapítvány... ezt még tavaly komplett alapítvány sorozatként vettem, de most nézegetem neten, hogy vannak más könyvek (Alapítvány elõtt, Elõjáték az Alapítványhoz, Az Alapítvány pereme, Alapítvány és Föld)

Tehát akkor ne az Alapítvánnyal kezdjek, hanem az Alapítvány elõtt könyvvel? Viszont az a furcsa, hogy az még csak mindenhol elõrendelhetõ.. szóval valaki aki jártas a témában helyre tenné nekem, hogy akkor végülis mivel kezdjek, ha át akarom rágni magam a komplett Alapítvány témán?

Tinman
"A basztatás helyett õk is megpróbálhatnának a minõségen/áron javítani"

Fetrengek! <#taps>

A CDPR az egyik a kiadók sorában, mely a termékeit igyekszik kiváló ár/érték arányban adni! Más kiadók a normál kiadványokat adják azon az áron, amin a CDPR a limited kategóriának is simán elmenõ mûveket a nagyérdemû elé tárja.

A Witcherek minõségével kapcsolatban, meg nehéz mit kitalálni...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Off:
A deltavisionon 50% akció van a könyvekre, gondoltam szólok ha már ebben a topicban is beszélünk néha róluk...

benőmenő
Én amit tudok és megérdemli azt meg veszem, de miért gondolják azt a kiadók, hogy a warezolók tutiatombiztosra MIND megvennék a játékot? A warezolók többsége:
A, Nem tudják megéri-e a 10k-t, és mivel nincs demo letölti és ha tetszik megveszi, ha nem, akkor nem
B, Letölti, mert tudja, hogy tetszik neki, de amúgy sem venné meg, mert nem engedheti meg magának anyagilag->egy szemernyi vásárlóval sem lesz több,
viszont ha tetszik neki késõbb jóárasítva talán megveszi, de addig is mondani fogja az ismerõseinek, hogy ez de milyen qvajó.
robotnyk
még hány helyrõl kell ezt a szart belinkelni?
Tisztában vagyok vele. Melyik PC-s (vagy akár konzolos) játéknak a nagyja nem köt ki warezon? A Witcher 2 pedig különösen jól fogyott, épp ezért nézem értetlenül, hogy épp a CD Projekt-nek most miért jó ez az akció...

A fenyegetés pedig megint nem helytálló szóhasználat, mert onnantól kezdve, a fizetési felhívás már nem fenyegetés... Tudod, nem mindegy, hogy csak rázom az öklöm, vagy orrba is váglak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
4 millió elment, jól vitték, csak ennek a nagyja warezon kötött ki, errõl van szó tudod, emiatt fenyget a CDP.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nyilván 4,5 millió embert nem fognak perelni. Ezt én se gondolom komolyan, de talán visszatartó erõ lehet, ha sokat elkapnak. Mint írtam korábban itthon nem kell félni emiatt, kis piac vagyunk!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
ez esetben Lacikát lehet, hogy elkapják, de másik több millió megússza, mert nincs se ideje, se kapacitása a bíróságoknak mindenkin végigmenni... Egy ilyen mozgalom esetében kb 1 a 100.000-hez az esélye, hogy pont téged szúrnak ki a szerencsés szerencsétlennek...