Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tottival kell egyetértenem, az elsõ résznek a nyomába sem ér. Borzalmas a fizika, sehol nincs az elõzõ részéhez, ami szintén nem volt tökéletes, de legalább élvezetes volt.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
Ötlet szinten jó, ha valaki mesél róla vagy olasok róla magába szippant az egész, aztán elindítom... akár kontroller, akár kormánnyal egyszeûen használhatatlan, nincs az autó alatt fizika. Mint kasznió játék meg sims ótóval lehet hogy jó, de mint autós játék pocsék😞

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
100+ órám van a TDU2-ben és igenis piszok jó játék.. Aki billentyûzettel játszott vele, annak természetesen nem tetszett, mert nem arra találták ki, ahogy az sem látott semmit a játékból, aki virágbolti verziót próbálta, lévén ez egy masszív online játék. TDU egy "feelgood" anyag, számtalan lehetõséggel, játékmóddal, sok játékossal, hatalmas, hangulatos, szabadon bejárható területtel.
Teljesen megérdemelte PC-s vonalon az elsõ helyet, nem jelent meg jobb idén.

Flatout 3 pedig az autós játékok szégyene... citromdíjat sem érdemel. Forza pedig jó, de nem PC-s.

[merlinw.org]

Én se szavaztam volna rá, a vacak folytatások közt csak a trackmania 2 tekinthetõ jó autós játéknak idén, bár az se mindenben ér fel a korábbi szinte tökéletes változataival.

Rage47
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de direkt elszúrod a cikkeid? tele van helyesírási hibával is 😞
Prince23
nemcsak én csinálom már 😄

Totti5
Tudod ez olyan hogy aki játszott a TDU2vel és reálisan nézi az nem szavazott volna rá. Igaz nincs ennek semmi jelentõsége.

Guren
szerintem a flatout 3 sokkal jobb lett.

az a baj hogy a forzával játszottál te és

és te.

a legjobb nem lehet rétegjáték.

Kongy
TDU2-vel konkrétan 5 percet bírtam játszani... elég gyenge próbálkozás xd

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
TDU2 mint év autós játéka? én ki nem tettem volna még akkor sem, ha pécések többen szavaztak rá... ez egyszerûen nem igaz, fõleg hogy a TDU2 nem lett jó. Forza 4 a legjobb idén torony magasan.

Rage47
még mindig csinálod a hungamert?😄 és még mindig itt reklámozod?
w77d
nna steamen meglett a 215-ödik játékom is... nem akarnak má valami extra kedvezményt adni ennyi után? XD

Tinman
"a RAGE címû posztapokaliptikus témájú játékból? Aztán meg mit kaptunk? Egy nagy rakás fost."

Innentõl ez a lap teljesen hiteltelen.
A RAGE-nek vannak hibái, de a nagy rakás fostól k. messze van. Dilettánsok szabadon <#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Prince23
nézd meg, rá van írva hogy mikortól mire érvényes.

grebber
Most ezek a kapott kuponok hogy vannak, az akcióban szereplõ játékoknál is be lehet váltani?

Next PC upgrade: 2022

Renjike
amúgy :

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
de még is ebben a pillanatban kaptam jelzést o.O

Renjike
én még mindig nem kaptam semmit egyik végrehajtott feladatomért sem :S

shaddam
Kaptam szenet meg 50%-os valve kupont.Érdekel valakit a kupon?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Fabio Capello
nekem bejött, habár egy az egyben a játék második részét írja le...

nincs valve játék 7.5 euró fölött.. hova akciózzák még?

Daell Drow
A poen az hogy csak januar 2 utan hasznalhatod amikor vege az akcionak. <#sniffles>
robotnyk
fogalmam sincs, ma hozta a posta 😊
IMYke2.0.0.0
Kiterjedésében valóban nagy, de amúgy nincs gond vele.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

NEOreg3
kaptam egy kemény -25%-os valve kupont, még szerencse, hogy az összes eddig megjelent valve játék megvan és most alapból -50%-on van mind<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Képméretért nem fog Imy megdícsérni... Amúgy a könyv milyen? Érdemes megvenni?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

robotnyk

karácsonyra kaptam 😊
Akkor tradeld át másnak, valaki még jól járhat vele.
BTW van egy 50% os kuponom bármely serious sam HD részhez fehasználható ha kell valakinek dobjon egy pm-et és áttradelem.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

zorrobomber
day of defeat source nem olyan borzasztó azért 😊
@wesker24: nem csak úgy adogatják, az egyik giftet már meglévõ achievment-ért kaptam

Tinman
50% valve kupon, fenekembe is tolhatom, meg 1 szén... azzal legalább tudok majd macskákat hajigálni... ja nem mert dd szén <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
Beszarás hogy miket kaptok nekem meg még mindig semmi !
nekem valve 50%, es avp 75%. majd ha mar tobb lesz, akkor trade-elhetunk.

Guren
max akkor lenne értelmük, ha a holiday sale alatt lehetne használni, de így semmi.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
én kaptam 2 steam giftet is, egy 33%os space marine kupont meg egy day of defeat source-ot

balee4
Huh nekem is mióta a terveim között van, hogy beszerzem õket. Illetve most a Dune könyvekre akarok jövõre ráhajtani. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

NEOreg3
sajnos de

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

fery02
😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

jarlaxxe
Sicc!!

Totti5
Hogy legyen egy játék kép is ezen az oldalon😄DD

Guren
ugye ezt nem fogod megint minden nap beírni?

mar csak ez hianyzott a the old republic melle... : )

messze még január 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Renjike
még van rá jó pár nap 😊)) meg jó pár 503 Error !!!!

grebber
Sehol a várva várt occso gothic 4 😊

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Inkább a steames dolgozók. nem készültek fel a mai napra 😛

Daell Drow
Ajaj holnap be kell menni a bankba, rossz vege lesz ennek. Tul jo az akcio.
wesker24
Mi van most mégis 2,5 ! XD Vazee meghülyült a steam !